Tokio Hotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Hát az is milyen tré egy kislány... Az Emma sokkal szebb!!!

...vágod?

armageddon666
Visszaolvastam itt 1-2 oldalt XD Hát (bocsi Kaileena) mikor elõször láttam róla képet meg hallottam meg a hangját én is csajnak hittem :D (arcképet láttam csak) De milyen viták mennek már itt XD lehet +fav lesz és ide járok majd vidulni a nagy egymásnakeséseken :D

@

Ezt fordítva is lehet mondani <#nyes>

cicai
Tiszta Nojémi a BARÁTOK KÖZTBÕL nem?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
én akkor <#bdead> a röhögéstõl

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Elsem lehet azt majd képzelni.
Majdcsak kiderül, hogy csaj. És akkor mekkora csalódás lesz ! <#gonosz1>

flippy
Én anyukám is csak nézett!

Fõleg az arcán, meg a körmein! Õ sem érti, h mit szeretnek benne a mai tinik:S Hát én meg fõképp nem!!!

DJ Skyline
lol most mennek viván,hug nézi...muter ilyet szól ez csaj?:D:SA__D:SASDA_:
fater meg még mindíg azt mondja,hogy ez csaj!! (Blinky Billrõl van szó)
nem viccelek,komolyan ezt kérdezik/mondják!:DD

ami rosszabb, hogy ez bizony playback.

disorder14
sõt inkább jobb lesz ha azonnal kivágo a szemétbe<#eplus2><#hehe>

Má tele van vele a tököm

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)

flippy
fújj! Tv kikapcs! wáá

egyébként pont most vannak viván.

ja mostanába ilyen nyálgép geciket nyomatnak

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)

pfu, tényleg hova fajul :)
tudtad hogy george michael, a placebo énekese, a queen volt énekese, freddy mercury, stb. mind buzik? :D

(egyébként 16 évesen nem igazán lehet errõl beszélni részérõl)

disorder14
A viva már kb. 2 éve lecsúszott szar, állandóan vagy fekákat, vagy ilyen lófaszjóskákat nyomatnak, pedig emléxem mikor még a nightwish meg in flames klippeket ott néztem:D

Aszittem ott halok meg

Tegnap reggel felkelek bekapcsolom a TV-t há mi megy a viván?

berlinboy6329
Hogy a faszba tudnak 1általán riportot készíteni vewlük?Akkor inkább járják végig a buzikat M.on oszt interjúvolják meg mind.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

flippy
Tokio Hotel most volt rtl-en, h voltak koncertezni Magyarországon, és Bill riport közben megmutatta a körmeit:S:S:S:S wááá ez tuti buzi! Szebb körme van mint egy lánynak!!! És ki volt festve. Fekete volt, és fehér a vége! Ez már a gusztustalanság csúcsa! Hova fajul a mai világ??

Hja

berlinboy6329
ma?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
És még hányan vannak!!!<#wilting>

A mai Comet-re is mi értelme volt ezeket meghívni...

Teljesen elmeroggyant ez a VIVA team

flippy
Ma az utcán direkt számoltam a Th-s pólós embereket:S 17<#help>

tigeroo
a német nyelv szépségei miatt hallgatja<#hehe>

queen?? miaz..
Stark
Amugy homeless-nek igaza van, a régi 1üttesek birtokolnak 1 stílust, amit õk alakítottak ki (és nem néztek ki buzinak), ezek meg...
És ismerek olyan csajt aki utálja a rock-ot, de a tokio hotelt meghallgatja,
megkérdeztem miért (mer ugye az is "rokk")... nem kaptam választ

hópihe

Beast Machine
Homeless, ne aggódj a No. 1 közellenség címet már én birtoklom:)

Ja, és Cat: ha undorít a véleményünk, nem kötelezõ idejárni.

Zakika: homeless csak azt akarja mondani, hogy egy bizonyos értelmi szint felett az ember nem hallgat TH-t. hanem szépen vagy visszatér a divat világából oda, ahonnan elindult (legyen ez akár a Country, vagy akár a Disco), vagy ha mindenképpen maradni akar a Rock világágban, akkor visszatér a gyökerekhez: Iron Maiden, AC/DC, Edda(csak a régi), Deák Bill, Hobo Blues band. Vagy a maiak közül tudom ajánlani a Mettalicát, vagy a Rammstient(hogy azért jó német zenét is mondjak).

...vágod?

zakika
azt irod hogy halgathat akarmit de TH ne legyen. most akkor tolerancia vagy csak felig.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Nem vagyok rocker, mindenféle zenét meghallgatok, de fõleg a punkot meg a régi rock zenéket szeretem. De amúgy tényleg nagyon sok stílusba van kedvencem, ami nem populáris. És ez az évtizedes tény tényleg nem zavart csak az utóbbi 1-2 évbe, mert 20 évesen máshogy gondolkodik az ember mint 15 évesen.

Bocs, hogy ennyire bõven kifejtem a véleményem, de gondolom ti is voltatok már úgy, hogy valami annyira szúrta a szemeteket, hogy egyszerûen nem tudtátok szó nélkül hagyni.

"Ha eddig utáltam a rock zenét és a nyálas pop-ot szerettem, akkor ezután rocker leszek mert azt olvastam az újságba, hogy az milyen jó"

Valld be, hogy ez az évtizedes tény addig nem zavart, amig nem az lett a divat, amit te is szeretsz. Kb. tudom mire gondolsz, én is hasonlóképp érzek csomó dologban. (mondhatnám itt példának pl. a gyürük ura filmeket - sok évtizedes regény, a szerepjáték rajongók alapkönyve, mégis, miután a mozikban is játszottak, egy egyszerû biznisszé silányodott az egész)

Hát nem éppen a régi módiak ellenezték, hanem inkább a vallásos családok. Én nem vagyok régimódi és a szüleim se azok. Tudják, hogy iszok, cigizek, bár ez 20 évesen már nem annyira meglepõ. Járok minden héten szórakozni. Viszonylag nyugodt ember vagyok és csak nagyon ritkán idegesítem fel magam de ez a "zenekar", most nagyon felidegesített. Ha lenne gyerekem, akkor szinte semmit nem tiltanék meg neki, ha punkot akar hallgatni akkor halgassa, felõlem még diszkós is lehetne, de ha tokió hotel fan lenne akkor biztos azt kérdezném magamtól, hogy mit rontottam el.

én se, de undorít ami itt folyik.

"De nekem, nem a zenéjükkel van a legnagyobb bajom(az is egy szar), hanem a kinézetükkel. Látszik rajtuk, hogy nincs egyéniségük, hanem ez a modern tókingos buzi öltözteti õket. Nyugotan nyomhatnák a szarjukat, de ahoz nem kell buzinak beöltözni."

A gond az, hogy nagyon nincs igazad, régen SOKKAL buzisabban néztek ki :) Az énekesük már 13 évesen roppant gázos volt, már akkor festette a körmét és a szemét, még bármiféle "felfedezés" elõtt.

mindjárt én leszek itt a közellenség. Mindenki próbál megcáfolni valami hülye érvvel, de közbe ti is azt gondoljátok amit én.
Akkor elmondom, hogy miért zavar: Azért mert egyszerûen nem bírom felfogni, hogy hogy lehet ennyire imádni ezt a szart. És kúrvára idegesít az, hogy ilyen világba élünk. A média irányítja ezeket az embereket. Az a jó zenekar amit a tv sugároz meg a bravo és a hasonló szennylapok istenítenek. Ha eddig utáltam a rock zenét és a nyálas pop-ot szerettem, akkor ezután rocker leszek mert azt olvastam az újságba, hogy az milyen jó. Ha kövér vagy akkor utálnak az emberek és szégyelned kell magad ezért vedd meg az ab-tonert vagy a hihetetlen szauna övet, hogy te is szép lehess, vagy vedd meg a norbi update ásványvizet, mert ha azt iszod akkor garantáltan trendi alakod lesz. A következõ divat a buziság lesz, mert már így is tele van a média buzikkal. A tokio hotelrõl nem tudom, hogy buzik e, de nagyon olyan a kinézetük és ez már pont elég.

zakika
pont a kedvenceimet soroltam es ha ismerned a kezdeteket pont ugy keztek hogy a regivagasuak nagyon elleneztek es ovtak tole szegeny kicsi (tini) lanyaikat. valtoznak a korok de a regivagasuak nem. egy kis tolerancia nem artana

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

VinylToy
miért zavar hogy a tinilányok mit hallgatnak, neked nem kell

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pont azokat a zenekarokat soroltad fel amiket szeretek a régi nagyok közül: Deep Purple, KISS, AC/DC, de könyörgöm, hogy jösz te ahoz, hogy ezeket a bandákat egy toki hotel-hez hasonlítod. Remélem ezt te se gondoltad komolyan. Ezek a bandák maguknak írták a szöveget és a zenét, a szarból indúltak, nem valami moder talkingos köcsög karolta fel õket. Saját stílusok volt és azért játszottak jó zenét, mert tehetségesek voltak zenélésbe, zeneszerzésbe és szövegírásba. Tény, hogy kell egyfajta õrültség a rock zenéhez, de azért nehogy már a buzik felé menjünk el.

Másik dolog hogy ezek a tinilánykák elõtte 100%, hogy utálták a rock zenét, de a tokio hotel óta õk a nagy rockerek. Szánalmas. Aki meg elõtte is rockot halgatott az meg nem alacsonyodik le erre a szintre.

zakika
ja, es nem halgatok TH

zakika
ja, akkor a Lordi, Marylin Manson, Finntroll, KISS, Pierott (a regi albumokon) mind csak mu image es aki ezeket halgat az el van tevedve...

nezz meg egy deep puple koncertet a hetvenes evek elejerol, vagy egy black sabbathot. ozzyn log a ruha, sot meg mindenfele logo kutyu is van rajta. nagy ferorol meg hagy ne irjak inkabb (gyere kislany gyere). tehat a stilus valtozik, vele a divat.
harcolni meg valamiert kell es nem valami ellen. ez ugymond komunista szokas (harcolni az elnyomas ellen)

Nemhiszem, hogy egy olyan ember meghalgatja ezt a fost, aki a tagjainál idõsebb. De nekem, nem a zenéjükkel van a legnagyobb bajom(az is egy szar), hanem a kinézetükkel. Látszik rajtuk, hogy nincs egyéniségük, hanem ez a modern tókingos buzi öltözteti õket. Nyugotan nyomhatnák a szarjukat, de ahoz nem kell buzinak beöltözni. Még az se lenne olyan nagy baj, hogy fiatalabbnak néznek ki mint amilyen idõsek. Én pl 20 éves vagyok és én se nézek ki annyinak, de nem festem a szemem, meg a körmöm pffff. Ha normális kinézettel nyomnák a zenéjüket, akkor nem lenni ennyi ellenségük, de ennyi rajongójuk se. Mert az 100%, hogy a kis 15 éves tinipicsák 99% nem a zenéjük miatt szeretik õket, hanem azért mert olyan "kis cukik". Majd ha felnõnek ezek kis picsák, akkor õk is ugyanúgy buzinak fogják õket tartani, és az lesz a legnagyobb szégyen az életükbe, hogy régen szerették ezt a fosputtonyt.

zakika
a negativ kisugarzasaid

Beast Machine
És az miért probléma, hogy a Takonyban Hempergõk Anti-Fan Club tagjai vagyunk, így összetartva, egy csoportba tartozva?Így legalább egymásba nem kötünk bele, szeretet van, béke van (Kozsó megint megaszonta<#vigyor3>), és kollektíve, összehangolva szidhatjuk ezt a Nyálgájzt.

...vágod?

Ok, nem éretlen, hanem gyerekes dolog amit csináltok: egymásra rálicitálva, a melleteket verve bizonygatjátok, hogy ti mennyire utáljátok a tokio hotelt, és közben nem veszitek észre, hogy ugyanugy az egy csoporthoz tartozást fejezitek ki, mint az együttes iránt rajongók.

Beast Machine
Na figyi: aki ilyenek hallgatgat otthon, meg általában, és ilyen nyálgájzra van berendezve az agyszerkezete, az nekem ne ugasson, hogy éretlen vagyok, mert jobb lenne, ha szépen egy kicsit magába fordulna, csinálna egy System Checket, sõt, egy komplett format C:-t, hogy rendbejöjjenek a dolgok odabenn.

...vágod?

prezi
MUHAHA <#eplus2>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

tigeroo
miva' tatter?!<#zavart1>
prezi
ja amugy azt nézem itt mindenki hajlott korú :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

szerintem ebben a topicban ti vagytok a kis pisisek, és látványos, ahogy egymást hergelve méginkább megmutatjátok mennyire éretlenek vagytok.