1076
-
Khamwasss #623 billy girlt -
ciccegős sanyi #622 úristen... -
Cat #621 "A fiúk közül először Bill, aztán sorra Tom, Georg és Gustav is elment a kordon előtt. Én a kordon legszélén álltam, és Virág utólag mesélte szó szerint "A Bill tök fapofával ment, és amikor te ott benyújtottad a kezed, elkezdett mosolyogni!" És tényleg így volt, Bill végigballagott előttünk, de én kapcsoltam, és bepasszíroztam magam a kordon legszélére, és tényleg: MEGFOGTA A KEZEM (egyébként furán száraz volt a bőre-) ÉS RÁMMOSOLYGOTT! Tökre elolvadtam, és elkezdtem bőgni, annyira boldog voltam! Legalább 2 órán keresztül ki voltam ütve, mert Bill a kedvencem, és pont ő rámmosolyog! Azonnal felhívtam az egész baráti kört, és (mivel tombolt a háttérben a zene) mindenkinek üvöltve mondtam a telefonba: "NEM FOGOD ELHINNI MI TÖRTÉNT! ITT VAGYOK A VIVA COMETEN, ÉS BILL MEGFOGTA A KEZEM!!!!!!!!"
http://gportal.hu/gindex.php?pg=9663997 -
#620 nem tudtam vegigolvasni
de ez a kep jo
-
Cat #619 [nagy]Olvassátok végig alulról:
http://enmagam.freeblog.hu/archives/tokiohotel.htm -
Daza500 #618 Inkább a Grindcore isteneinek áldozd fel, az sokkal látványosabb. -
#617 Nem, a fangirlt, akinek a TH-pólója van, és akit szertartásosan áldozunk fel a Hevi Metál isteneinek. Persze, csak miután meggyaláztuk. Prioritás vazze, prioritás:D
s hogy el nem felejtsétek: Hevvi Metááál! -
#616 billy boyt? -
Khamwasss #615 megdugjuk xD -
Savannah #614 Nincs az a szint ami alá ember ne tudna süllyedni -
#613 Inkább hallgatok Ophidian-t.Butterlfy és Angel 4ever.Aki szereti az elektreonikus zenét és ismeri azt tudja miről beszélek.TH imserősöm van nekem,h a témánál maradjak.Naon megtömte magát:Zene,plakát v 2 tucat meg...Szal jajjj. -
#612 Nyugi, amíg Kájlína nem dugja ide az aranyos kis pofikáját okoskodni, meg nem személyeskedünk, addig nincs para. Mellesleg mutass nekem egy olyan TH fant, aki huzamosabbideig bírta ellenünk, illetve még most is itt van! Az ötödik hsz körül már kicsit érződött az ellentábor erősebb mivolta, így a kis rokkerek elmaradoztak szépen. Így a fórum nem bafódott szét, csak az írányítás került a többség kezébe. Ilyen egyszerű. Egyébként tényleg lehet,hogy a THfan égetős dologgal kcsit túllőttem a célon, dehát amikor ezek kihozzák belőlem az állatot, akkor senki nem menekül... -
#611 dehogy nem a tulzott utalat is ilyenhez vezet. gondolom te se szereted a tulbuzgo hulyeket akik bemenne a kedvenc zenekarod forumaba es szeb****k. sajna mi most pont ezt csinaljuk. ugy latszik ujra zaras lesz belole -
#610 sztm már nem ovlasa a fórumot:D
szal jókor válaszolsz neki:D.....
:D:D:D:D -
#608 Azt nehezen, mert odáig nem képes senki lelacsonyodni, mégha akarja se... -
#607 ne legyetek mar gyerekesek. visszaestetek a TH imadok szinvonala ala -
#606 Sőt, ne csak a pólót, hanem a tulajdonosát is hozzad, őt a hülyeségei miatt meggyalázzuk előbb, AZTÁN égetük el pólóstul... Valahogy példát kell statuálni. -
#605 Na Manson kicsit más tészta, akit érdekel, hogy miért néz ki így és ilyesmik, az olvasgasson itt. -
#604 Bocs. -
Cat #603 #538 -
#602 Manson is megénekelte már :) -
#601 Cikk
Bocs, ha volt. Csúcs az író stílusa. A képek meg ütnek, ez kb. a valóság. -
oliverspy #600 Ja. Pénzért nem. Akkor lehet, hogy a lányöltözőből kilopok egy pólót! Belinkelném a videót. NYILVÁNOS TH PÓLÓ ÉGETÉS. Kezdődnek a hírek...
Vagy lehetne az, hogy felállnék egy jó magas épület tetejére és csak akkor nem ugranék le, hogyha teljesítenék a követeléseimet:
TH-póló betiltás
A "banda" betiltása
..és sávszélesség-gyorsítás nekem...:D
-
Daza500 #599 Azelőtt könyvégetés, ma a XXI. században meg TH pólóégetés. Idáig jutottunk :-D -
#598 Áh, annyit nem ér, pénzt erre ne költsél, haver... -
#597 Ha mindenki bele1ezik belinkelhetek 1 videót, mit kéne velük csinálni...
De csak erös idegzetüeknek ajállom...
:D -
Daza500 #596 -
Most csináltam -
#594 jó ötlet! -
oliverspy #593 HEVI METÁL!!! Amúgy télleg. Ezzel csak lejáratják az igazi rockereket. TH pólóégetés kéne. Nincs zászlójuk. Veszek egy TH-pólót, elégetem felveszem videóra majd fel a netre! -
#592 :)) -
#591 Rokker és rocker között van különbség. Az előbbi a divatbuzikat jlöli, a másik az igazi tábor. Hevi metál! -
#590 miért szeret minden rokker buzinak kinézni? -
#589 Höhh, TH-fan havernőm kérdezte, hogy honnan lehetne leszedni TH-t. Erre én: Dragunovval, háztetőről:) -
#588 Nme merem leszedni a videót. Nem,mama!!4Jön a Szarvasember!!ááá,ments meg!!! Rosszat fogok álmodni a videótól attól félek. -
#587 Ha az én gyerekem így nézne ki, röhögve neki lökném őket a láncfűrésznek:D -
#586 Amugy apám azt monta, hogy pofánverne hogyha úgy néznék ki, mint ők:D -
oliverspy #585 A topic bannere azért piros mert az vér. Az kétféle vér a képen. Az egyik Bill vére mee lelőttem a másik is az övé mert közben menstruál. :D -
#584 megvan az új banner ? dddddd -
oliverspy #583 Még szerencse, hogy rábukkantam erre a képre. Mikor először megláttam, azthittem összeszarom magam a nevetéstől