Tokio Hotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Fõleg az arcán, meg a körmein! Õ sem érti, h mit szeretnek benne a mai tinik:S Hát én meg fõképp nem!!!
fater meg még mindíg azt mondja,hogy ez csaj!! (Blinky Billrõl van szó)
nem viccelek,komolyan ezt kérdezik/mondják!:DD
\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)
\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)
tudtad hogy george michael, a placebo énekese, a queen volt énekese, freddy mercury, stb. mind buzik? :D
(egyébként 16 évesen nem igazán lehet errõl beszélni részérõl)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Teljesen elmeroggyant ez a VIVA team

És ismerek olyan csajt aki utálja a rock-ot, de a tokio hotelt meghallgatja,
megkérdeztem miért (mer ugye az is "rokk")... nem kaptam választ
hópihe
Ja, és Cat: ha undorít a véleményünk, nem kötelezõ idejárni.
Zakika: homeless csak azt akarja mondani, hogy egy bizonyos értelmi szint felett az ember nem hallgat TH-t. hanem szépen vagy visszatér a divat világából oda, ahonnan elindult (legyen ez akár a Country, vagy akár a Disco), vagy ha mindenképpen maradni akar a Rock világágban, akkor visszatér a gyökerekhez: Iron Maiden, AC/DC, Edda(csak a régi), Deák Bill, Hobo Blues band. Vagy a maiak közül tudom ajánlani a Mettalicát, vagy a Rammstient(hogy azért jó német zenét is mondjak).
...vágod?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Bocs, hogy ennyire bõven kifejtem a véleményem, de gondolom ti is voltatok már úgy, hogy valami annyira szúrta a szemeteket, hogy egyszerûen nem tudtátok szó nélkül hagyni.
Valld be, hogy ez az évtizedes tény addig nem zavart, amig nem az lett a divat, amit te is szeretsz. Kb. tudom mire gondolsz, én is hasonlóképp érzek csomó dologban. (mondhatnám itt példának pl. a gyürük ura filmeket - sok évtizedes regény, a szerepjáték rajongók alapkönyve, mégis, miután a mozikban is játszottak, egy egyszerû biznisszé silányodott az egész)
A gond az, hogy nagyon nincs igazad, régen SOKKAL buzisabban néztek ki :) Az énekesük már 13 évesen roppant gázos volt, már akkor festette a körmét és a szemét, még bármiféle "felfedezés" elõtt.
Akkor elmondom, hogy miért zavar: Azért mert egyszerûen nem bírom felfogni, hogy hogy lehet ennyire imádni ezt a szart. És kúrvára idegesít az, hogy ilyen világba élünk. A média irányítja ezeket az embereket. Az a jó zenekar amit a tv sugároz meg a bravo és a hasonló szennylapok istenítenek. Ha eddig utáltam a rock zenét és a nyálas pop-ot szerettem, akkor ezután rocker leszek mert azt olvastam az újságba, hogy az milyen jó. Ha kövér vagy akkor utálnak az emberek és szégyelned kell magad ezért vedd meg az ab-tonert vagy a hihetetlen szauna övet, hogy te is szép lehess, vagy vedd meg a norbi update ásványvizet, mert ha azt iszod akkor garantáltan trendi alakod lesz. A következõ divat a buziság lesz, mert már így is tele van a média buzikkal. A tokio hotelrõl nem tudom, hogy buzik e, de nagyon olyan a kinézetük és ez már pont elég.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Másik dolog hogy ezek a tinilánykák elõtte 100%, hogy utálták a rock zenét, de a tokio hotel óta õk a nagy rockerek. Szánalmas. Aki meg elõtte is rockot halgatott az meg nem alacsonyodik le erre a szintre.
nezz meg egy deep puple koncertet a hetvenes evek elejerol, vagy egy black sabbathot. ozzyn log a ruha, sot meg mindenfele logo kutyu is van rajta. nagy ferorol meg hagy ne irjak inkabb (gyere kislany gyere). tehat a stilus valtozik, vele a divat.
harcolni meg valamiert kell es nem valami ellen. ez ugymond komunista szokas (harcolni az elnyomas ellen)
...vágod?
...vágod?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !