Magyarországon előnyben a PS2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben pedig igazad van. A PS2 már tényleg nem mai darab. Ennek ellenére még mindig úgí érzem, hogy nem olyan sok érte az a 40k, bár gondolom a tengerentúlon (vagy nem is kell olyan messzire menni érte) már jóval olcsóbban hozzálehet jutni.
Viszont felesleges volt megemlítened a memóriákat. Annak a gépnek ennyi bõven elég, konzolra érdekes módon tudnak optimalizálni. Gondolom azért, mert ott nem tudják átlépni a hardware adta határokat, ellenben PC esetében rákényszerítik a felhasználót a folyamatos gépbõvítésre. Sajnos😞
Viszont felesleges volt megemlítened a memóriákat. Annak a gépnek ennyi bõven elég, konzolra érdekes módon tudnak optimalizálni. Gondolom azért, mert ott nem tudják átlépni a hardware adta határokat, ellenben PC esetében rákényszerítik a felhasználót a folyamatos gépbõvítésre. Sajnos😞
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Na ja, csak nézd meg hogy azért a pénzért, amibõl kapsz egy 6 éves konzol HW-t, meg 1-2 játékot -32MB Rammal meg 4 MB videorammal- ezzel szemben jön monnyuk 512MB RAM meg egy 128-as vidkaris PC!!!! És ha a tecsóban veszed akkor is ilyen HW van benne!
Te ezért kiadnál annyi pezót? Én nem!
Nem akarok kekeckedni, szal az új konzolok biztos megérik az árukat, ha veszel egy X360-at 100 körüli árban, abban olyan HW-van, amibõl csak a GFX kari kerülne annyiba!!!!
De egy ezeréves konzolért 40 az akkor is sok!!!!
20-at szívesen én is kiadnék érte, meg a játékokért is feleannyit mint amennyibe most kerülnek.
Te ezért kiadnál annyi pezót? Én nem!
Nem akarok kekeckedni, szal az új konzolok biztos megérik az árukat, ha veszel egy X360-at 100 körüli árban, abban olyan HW-van, amibõl csak a GFX kari kerülne annyiba!!!!
De egy ezeréves konzolért 40 az akkor is sok!!!!
20-at szívesen én is kiadnék érte, meg a játékokért is feleannyit mint amennyibe most kerülnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
40k egyáltalán nem sok egy PS2-ért. Ha ehhez hozzáadod még a 2 eredeti játék és a chip árát, abból te még nem fogsz elfogadható számítógépet venni, vagy ha igen, akkor valami hyperben veszel egy elõre összegányolt gépet. A jól megszokott, nevetséges 512, vagy 256MB rammal és hasonló vacak paraméterekkel.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Hát nemtom, elég régi géped lehet 😊 Sajna a PCs játékokra is kihat, hogy a PS2 és XBOX kiadások miatt mennyire le kell butítani a grafikát.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ne hergelljétek már magatokat. Konzollal többségben azok játszanak, tisztelet a kjivételnek akik lámák kezelni egy gépet, vagy egyéb utasítások kiadására. Egyértelmû hogy PC nélkül nincs konzol, hiszen ott tervezték 😊 és elég relatíve h aki PC-n autós játékot tol az mazoista e agy sem.
1. voltam most a fukarban, nfs most wanted-dal játszottak a kis suttyó tizenévesek ps2-n. hát nagyon ótvar az a grafika. pc-n egy közép-alap vid.karival (9600xt), közép detail-en 1000x szebb!
2. kiváncsi lennék hogy ps2-n/xbox-on mennyi az eredeti-kalóz/másolt játék arány. én olyan 50-50-re tippelek. pc-n meg úgy 10-90 lehet.
2. kiváncsi lennék hogy ps2-n/xbox-on mennyi az eredeti-kalóz/másolt játék arány. én olyan 50-50-re tippelek. pc-n meg úgy 10-90 lehet.
én még 10e-et is sokallnák érte...
40e sok egy PS2-ért? LOL Akkor mit szólsz a 79e-es PSP-hez? Nem kell minden játékokt halomra megvenni, hanem azt a párat ami neked megtetszik és összesen jobban jössz ki mintha egy pc-t vennél kifutott játékokkal. Mellesleg nem kell patchelgetéssel, töltögetéssel, telepítéssel és egyéb gondokkal szórakozni, benyomod a dvd-t és játszol.
na bazeg itt is😄 hát kajak menjél kapálni noob
Stratégia, online fps ebben a pc jobb, de a többi müfajban, ha valaki minõségi játékokkal akar játszani /most nem mondom a pc nyügöket ami a telepités, inditás, ellopott, rossz cd key stb jár, mert ha jó lenne a játék megérné/ konzolt kell vennie. Az 5 éves ps2 látványvilágban /nem felbontás/, felveszi a versenyt egy mai pc-s gameval, azt hiszem ez magáért beszél.
Szerintem 40 ezer a PS2-ért eszméletlen sok! Ha hozzá teszel egy-két ps2 gáma árát, vagy a csippelés költségét, azért már egy elfogadható számitógépet kapsz!
A több éves platinum kiadásokat talán megkapod 5-7 ezerért, miközben a 8-10 hónapos PC-s játékokat megveszed 2-3 ezerért!
Persze vannak olyan mûfajok, amik csak konzolon az igaziak, de ez forditva is igaz.
Szal hiába néz ki pl az Ace Combat mint az álom, ha csak egy sima lõdözös gém. Akkor már inkább a lassú bugos, Lockonnal röpködök.😉))
A több éves platinum kiadásokat talán megkapod 5-7 ezerért, miközben a 8-10 hónapos PC-s játékokat megveszed 2-3 ezerért!
Persze vannak olyan mûfajok, amik csak konzolon az igaziak, de ez forditva is igaz.
Szal hiába néz ki pl az Ace Combat mint az álom, ha csak egy sima lõdözös gém. Akkor már inkább a lassú bugos, Lockonnal röpködök.😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
← ElőzőOldal 2 / 2