98
  • zsombor1969
    Lehet itt szervert hirdetni?
  • KON
    Sziasztok, most kezdtem el a civ-4 el játszani, szeretnék némi segítséget kérni, mert vannak problémák. Egyrészt, nem értem, hogy mitől függ, hogy növekszik e egy város, másrészt, nem angyon jöttem rá, hogy hogyan tudok elfoglalni egy ellenséges várost. Ugyanis, tankokkal, gyalogosokkal, tüzérséggel, légierővel felfegyverezve mentem az ellenséges városnak és ilyen hosszú íjászokkal, meg polgárháborús gyalogsággal, lőtték ki a tankjaimat a bombázás meg nem ért semmit... Szóval azért most , hogy is van ez ????
  • Apa27
    Itt a linkje, de elküldtem priviben is!
    Civ IV Hun
  • azarab
    Sziasztok. Nekem a Civilization IV 1.7.4.0-as verzió van meg, de nem találok hozzá magyarítást. tudnátok segíteni?
  • Apa27
    Valaki tudna segíteni, hogy a magyar kézikönyvet, vagy valami útmutatót küldene a játékról?
    Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
  • Apa27
    Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit jelent a játékban az a kis lila hangjegy forma?
    Például ha építesz egy csodát, akkor adja ezt a lila kis hangjegyet, de mi az pontosan?
    Illetve hogyan nő "magától" a városom körül a területjelző színecske? Kicsit hülyén fogalmaztam meg, szóval hogyan terjeszkedik magától a területem?
    Mert azt tudom, hogy ha új várost építek, akkor nő a területem, de "magától" hogy nő?
    És még egy kérdés? Miért fontos a saját vallásom térítése/hírdetése?

Nagyon szépen köszi a válaszokat!
  • uwu311
    bazki nem néztem a dátumot... najóvan pá
  • uwu311
    Ott van a civilopedia, ababn minden le van írva a-tól z-ig, kategóriába rendezve a népek, a tech-ek, az egységek, az improvementek, stb.
    Az nyilván nem lesz leírva hogy kell játszani, azt neked kell kitalálni, a az játék lényege, ezerféleképp lehet csinálni.
    Játékon belül is elérhető a menüből, tahát közbe is nézegetheted, és játék előtt is át tudod tanulmányozni mielőtt kiválasztanád hogy mit akarsz játszani.
  • JACKAL89
    Sziasztok!

Tök kezdő vagyok a Civilization 4 terén, - amit kicsit szégyellek is - és igazából nem akadtam el, csak lenne most perpillanat 1 kérdésem.

Az addig oké, hogy i.e. 4000-nél kezdődik a játék, - ami eddig fantasztikus - de miért van az, hogy vagy 20 körbe kerül egy munkás csoport "kiképzése"?

A játékot leghosszabbra állítottam, direkt hogy minél tovább élvezem a játékot.

Ha jól emlékszem, akkor 15 évet ugrunk egy körnél. - lehet kevesebbetm, nézzétek el, ha tévedek -

Szóval a kérdésem az lenne, nincs arra valami megoldás, hogy pl. egy munkás képzése nem hosszú-hosszú körökig tartson?

Azt aláírom hogy az írás, az abc, az íjászat, vagy a vallás kfejlesztése nagyon hosszú időt vesz igénybe, azt nem is tartom rossznak.

De ez picit idegesítő.

Pl. Total War sorozatnál ez jól megvan oldva: 1 szakasz kiképzése 1 kör. De pl. egy nagyobb épületé 3-4. Az úgy nagyon realisztikus.

Bocsánat ha kicsit hosszú lett az írásom. Remélem tudtok segíteni ezzel kapcsolatba.

Üdv,

Total6
  • Apa27
    Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy amit a Steam-on vettem Civ 4 -et hogyan kellene Magyarítani?
    Ugyanis nem vagyok valami számtech zseni és elkellne a segítség :)
    Előre is köszi...
  • adeeeka
    Nagyon kezdöknek hol van a tutorial?? magyarul játszom de nem nem találok semmi hasonlót ami isemrtetné velem az alapokat vagy nem is látezik?
  • Dave8814
    Valaki nem tudja hogyan lehet egy vallást betiltani/kiírtani a birodalombol? mert roppant frusztráló
  • Avpfan
    hátha valaki még nem játszott vele:

Hungary mod
  • picnic
    Van ennek a játéknak magyarítása? Ha igen, honnan lehet letölteni?
  • aDannyBoy
    3 rongy a boltban, ne sajnáld szerintem rá
  • nermal93
    Honnan tudnám letölteni a teljes játékot?
    Tud valaki nekem egy linket?
    Torrent is jó, feltéve ha qTorrentel leszedi.
    Köszi.
  • Kabcsi
    Sziasztok!

Létrehoztam egy fórumot CIV4HUN néven, melynek elérhetősége:

http://civ4hun.road2us.com

Itt szervezhettek multiplayer játékokat, rendszeresíthetnénk GOTM játékokat, stb...
    Útmutatók, mod-ok, scenariók is kerülnek majd fel, illetve letölthető a jelenlegi legjobb magyarosítás is.
    Gyertek, csatlakozzatok minél többen, és hozzunk létre egy jó kis civ4hun közösséget!
  • Csaba42
    Leírom, mely hszben találhatjátok meg: #75
  • Csaba42
    Emberek, olvassunk is! Ott szerepel a weboldal, ahol le lehet szedni a magyarítást :(.
  • toolmaker
    hi csaba42! légy szives küldd el nekem a magyaritást, mert nem találok sehol. elöre is köszönöm: [email protected]
  • zoleee20
    Sziasztok!

Letöltöttem egy új modot a civfanatics-ról, első pillantásra baromijónak tűnik. Rengeteg újítás van benne, már nemcsak 5-féle civic van,hanem azt hiszem 8, közte ilyenek, h oktatás. Rengeteg új egység is van, és legnagyobb örömömre sok újkori is. Pl. repülőből és tankból nagyon sok van, emellett rengeteg új civilizáció is van benne, még ilyenek is,hogy ausztrálok, vietnámiak stb. A mod neve vmi Visa Expansion Pack 3. Itt a link hozzá: http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=4467

Sztem töltsétek le, 341 mega, de nagyon megéri. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Vagy aki már letöltötte,az is mondja el,h neki hogy tetszett.

Köszi!
  • atis95
    Hi Csaba42!Tudnál magyarítást kü[email protected] THX!
  • wantonly
    Köszi szépen a magyarítást!
  • Csaba42
    Nah, csináltam egy puritán weboldalt a fordításaimnak: civ_magyaritas.extra.hu A honlap design-ja iszonyú primutív, de ez mellékesen engem hidegen hagy, mivel az a lényeg, hogy: KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST MINDENKINEK A MAGYARÍTÁSOKHOZ!!!
  • Csaba42
    Mindnekitől bocs, aki "kicsit" késve kapta meg a fordítást, de zűrös volt az évvége, és most vizsgáim vannak... de mindneki, aki eddig igényelte, meg kellett, hogy kapja (mivel végigmentem a leveleim listáján, és egyesével küldözgettem el)! Aki ennek ellenére mégsem, írjon mégegyszer (hiba bárhol lehet, főleg bennem)! Akit érdekel, amint vége a vizsgáknak, szreintem nekiállok az 1.62-es magyarításnak. Ha az 100%-osan kész, nekiállok a Warlordsnak (bár lehet, hogy azért néha-néha abba is belekóstolgatok :)). Ja, és aki magyarítást kér, az NE ide, hanem az E-Mail címemre írjon, PLZ!!!

Most beállítottam, hogy jelezzen, ha E-Mailem érkezik, akkor küldjön értesítőt a gyakrabban nézegetett címmere, így már nem lesznek több hónapos késéek :).
  • norbimw
    Cső Csaba42! Nekem is Szükségem lenne a magyarosításra!!!!
    Előre is kösz! [email protected]
  • mariann84
    Szió
    szeretnék egy magyarosítást a [email protected] köszi előre is.
  • zsidoka
    sziasztok!
    Kéne egy kis segítség!
    Valaki tudna küldeni a [email protected] Civilization IV-hez magyarositást?????
  • Csaba42
    Ok, akinek még kell, az a [email protected] E-Mail címre írjon! Thx!
  • ONE PIECE
    SZevasz CSABA42 elküldenéd a civilization4 magyuarosítását ha kérhetlek erre az E-MAil címre : [email protected]

kössz előre is
  • Csaba42
    Akinek kell a magyarítás, az írja meg az E-Mail címét, s elküldöm! 1.5x-es patch kell hozzá, az 1.6x-hez most készítem!!!
  • Tetsuo
    "Ez a játék maga az összegzés. Az élet, a világmindenség, meg minden." LOL
  • Mrlego
    sziasztok kérlek segicsetek a legujab Patches
    keresem a játékhoz és a legujab cumokat kérlek valaki irja meg a [email protected] hogy hol találom meg köszike
  • donatus13
    hello tudja valki hogy lehet internten játszni haverral
    neten kössz
  • poulan
    Hali!!
    Az én mottóm "aprítsd az ellent"elven alapszik. Király a Game!!!!
  • Runo
    Én már végig is toltam párszor, bár az új peccs nélkül... Játék közben nem szeretek peccset felrakni, majd felteszema peccset és újra elkezdem
  • hooah
    Na mi van senkinek nem tetszik?
  • hooah
    Király a játék!!
  • gabber a hun
    Nos nálam is szagatott mint állat ,de találtam +oldást!!! A fák textúráit hibásan rajzolja ki a pr. ,s ez okozza a szagatást (a diplomáciai képernyőbe is hiba van ,de arra nincs semmi okosság :( egyenlőre....) Na innen lehet letölteni a nemhivatalos javítást: http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=145577

C:\Documents and Settings\[user]\My Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 4\CustomAssets\art\shared <<<<ide kell bemásolni
  • poulan
    Köszi!!