Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az alky project kihozott egy patch-szerûséget amivel a dx10-es játékok lefutnak az xp 9c-je alatt, de ez nem az igazi dx10. egyrészt mert nem hivatalos (a microsoft eleve nem fejlesztett xp-re, nem is fog), másrészt mert a dx10-es efekteket opengl-é alakítva jeleníti meg. bõvebb info itt
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Tud nekem valaki segíteni obscure 2 ben?
Azon a helyen akadtam el ahol át lehet venni a szereplõk irányítását,ott egy fazon valami fecskendõvel,az ajtók zárva vannak,vissza nem enged,és van egy elektromos fegyverem is,de nem tudom fontos-e a továbbjutás szempontjából.
Köszönöm elõre is.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A heavy cost. I pay it gladly.
2.Kerio WinRoute Firewall.(Lehet Kaspersky tûzfal, mivel azon semmi nem megy át;-) )
3.Lehetséges.
4.Kiszûrni a keyloggereket😄
5.Elvileg spybot, adware,spaywareterminátor
6.Kaspersky vírusírtó lesz.
Sztem ez a védelem megfelelõ.
2. Biztosan vírus a swat4es dolog. -.-
3. Minek neked "anti keylogger"? (Bár van 1 ötletem. -.-)
A heavy cost. I pay it gladly.
lenne egy kérdésem
van egy elég jó gép az összes mostani játék akadás nélkül megy viszont a Splinter Cell Double Agent-nél és Rainbow Siy Vegas-nál egy idõ után egyszerûen újraindul majd az asztalra érve azt írja a rendszer súlyos hiba után állt helyre
mi lehet a probléma?
köszi elõre.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
valaki megtudná mondani hogy honnan lehet magyarítást leszedni a gears of war-hoz
mert nekem olaszul van meg és kurvára nem tom mi van.
még az angol is jo volna.<#fejvakaras>#fejvakaras>
am vírus ez ?:
A swat4 játékot letetettem régen tálcára, vissza bejött a kép játszottam.Erre most nem jön be a kép és újra kell indítani a képet ha leteszem tálcára, tuti vírus v nem ?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern
DoS.Generic.SYNFlood
ezeket valahogy nem lehet végleg megszüntetni?
Trance&Friends nothing more..
muszáj leírni röhögni fogtok😊
BALÁZS CSAK SÉTÁL A SZÉFBE IDE-ODA,MÁR 6.X NEM ADTAK JÓ VÁLASZT, S A MÛSOR 25PERCE MEGY.Bocs a caps lock-ért 😄 de ez már szánalom...6.xorra se adtak jó választ 2pár közül, eddigi nyeremény 0 alias zero.😊 ez már LOl
ON:
#6456: regedit
Banner alá link, pl.:
<a href='http://www.a_cím_ahová_kattintásra_ugorjon' target='_blank'><font size="amekkora_legyen_(3-nál_nagyobb_már_túl_nagy)">A_SZÖVEG_AMI_MEGJELENIK_A_BANNERBEN</font></a>
A target='_blank' tételt sokan kihagyják, pedig sokszor idegesítõ, ha nem új ablakban (vagy lapon) jelenik meg a megnyitandó oldal...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amúgy milyen játékról van szó?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az aplaplaphoz a legujabb driver-t hasznalom (Nforce 4 sli ASUS)
A Videokartya driver tudomasom szerint a legujabb 7.12 ati catalyst
Kerlek segitsetek ha tudtok koszonom elore is
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit