Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
directx10 nincs XP-re, arra a legutolsó a 9c.
az alky project kihozott egy patch-szerûséget amivel a dx10-es játékok lefutnak az xp 9c-je alatt, de ez nem az igazi dx10. egyrészt mert nem hivatalos (a microsoft eleve nem fejlesztett xp-re, nem is fog), másrészt mert a dx10-es efekteket opengl-é alakítva jeleníti meg. bõvebb info itt

Kibróbálta már valaki a directx 10-et xp alatt? Mik a tapasztalatok?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

dragon11
Akkor nézz be a 2.linkemben említett totyikba, ott segítenek!😊

nagyon köszönöm a tippet. de sajna nem találtam semmit,kösz!
nekem olyan segítség kéne hogy hol tudnám megnézni hogy ebben az évben milyen játékok jönnek ki?!
Saddalim
#6480: rossz a cracked
#6481: GYIK
#6482: katt saját nevedre

és olyat hol lelek ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni obscure 2 ben?
Azon a helyen akadtam el ahol át lehet venni a szereplõk irányítását,ott egy fazon valami fecskendõvel,az ajtók zárva vannak,vissza nem enged,és van egy elektromos fegyverem is,de nem tudom fontos-e a továbbjutás szempontjából.
Köszönöm elõre is.
HY a torrent eval-ról leszedttem a Rome Total War Alexander-t, amikor meg fel akarom tenni aszt írja ki (a next után)egy információs ablakba hogy error=1. ez mi a fenét jelent?????nektek is kiírta a telepítéskor ?! HEEELP
tugyiti
saját profil?
császtok...kinyitottam a Prototype nevû topicot egy hónapja kb... viszont ujratettem a gépem,igy nem lelem a topciot,mert a könyvjelzõkbe volt betéve....a keresõ nem leli meg,pedig ez a neve...ilyenkor mit tegyek ? nem tudnávki belinkelni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Fabio Capello
NOD32 a legjobb 😄 plusz mellé a zonealarm, és meg van oldva a védelem.

dragon11
Hm,fura.Nod32 van fent nekem, napi frissítéssel, igaz nincs vírus a gépen, de mindenki azt állatja, hogy a Kaspersky a jó, nah mind1.Marad így tûzfalakkal mindennel együtt.Thx.(Ha lesz vlami probléma egyikkel cserélem 😄)

Fresh Duke
NOD32, Spybot, ZoneAlarm. Ez a tökéletes védelem. (Persze, csak megfelelõ beállítások mellett.)

A heavy cost. I pay it gladly.

dragon11
1.Köszi.
2.Kerio WinRoute Firewall.(Lehet Kaspersky tûzfal, mivel azon semmi nem megy át;-) )
3.Lehetséges.
4.Kiszûrni a keyloggereket😄
5.Elvileg spybot, adware,spaywareterminátor
6.Kaspersky vírusírtó lesz.

Sztem ez a védelem megfelelõ.

Fresh Duke
1. "Zonealarm az egy kalap sz**, AVG is" Csinálj jobbat. -.-
2. Biztosan vírus a swat4es dolog. -.-
3. Minek neked "anti keylogger"? (Bár van 1 ötletem. -.-)

bauer15
hello
lenne egy kérdésem
van egy elég jó gép az összes mostani játék akadás nélkül megy viszont a Splinter Cell Double Agent-nél és Rainbow Siy Vegas-nál egy idõ után egyszerûen újraindul majd az asztalra érve azt írja a rendszer súlyos hiba után állt helyre
mi lehet a probléma?
köszi elõre.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

dragon11
Itt nézz szét! Ha Nincs Itt, akkor nézz be ide és itt kérdezõsködj róla😊

üdv mindenkinek
valaki megtudná mondani hogy honnan lehet magyarítást leszedni a gears of war-hoz
mert nekem olaszul van meg és kurvára nem tom mi van.

még az angol is jo volna.<#fejvakaras>
dragon11
Zonealarm az egy kalap sz**, AVG is 😞 Hát mind1..sztem én Kaspersky vírus írtó..meg kiötlöm még..azért köszi..

am vírus ez ?:
A swat4 játékot letetettem régen tálcára, vissza bejött a kép játszottam.Erre most nem jön be a kép és újra kell indítani a képet ha leteszem tálcára, tuti vírus v nem ?

fery02
Én Zonealarm-ot használok tûzfalnak, vírusírtónak Nod32-õt, kémprogramok ellen pedig AVG-t, és minden rendben van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Hi All.Mit Ajánlotok Védelemhez?😊 Értem Ezalatt VírusÍrtó.Anti-Keylogger,SpayWare ellen S Ilyenek.Lehetõleg Valós idejû, azaz futó progi legyen, hogy mindig menjen, és ha behatoló script vírus v akármi lenne le is törölni rögtön.(Adware 2007-be van valami ilyesmi asszem, h elindítod és mindig megy és törli a vírust ha talál vagy mit)A lényeg Valós idejû legyen:Bekapcsolom a gépet és már rögtön fellõte magát és ott a vírusírtó mellett a spayware/anti keylogger ilyenek! THX!

xotyi
Hali! a Kaspersky hackerblokkoló ezeket mindíg megfogja/észleli
Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern
DoS.Generic.SYNFlood

ezeket valahogy nem lehet végleg megszüntetni?

Trance&Friends nothing more..

fery02
Találtam, bár nem magyart 😞

fery02
Köszi, itt ugyan elmentések nincsenek, de nembaj, jó nekem végigjátszás is. De nem találok se ezen az oldalon, se sehol. Létezik egyáltalán ehhez a játékhoz?

dragon11
OFF:
muszáj leírni röhögni fogtok😊
BALÁZS CSAK SÉTÁL A SZÉFBE IDE-ODA,MÁR 6.X NEM ADTAK JÓ VÁLASZT, S A MÛSOR 25PERCE MEGY.Bocs a caps lock-ért 😄 de ez már szánalom...6.xorra se adtak jó választ 2pár közül, eddigi nyeremény 0 alias zero.😊 ez már LOl

ON:

dragon11
dover85:elég egy topicba feltenni a kérdésedet, am már válaszolt sad is, meg én is a moderátori topicba -.-'

Saddalim
#6455: www.gamefaqs.com
#6456: regedit

Fabio Capello
thx 😊

hykao
A kérdésben benne van a válasz. Azaz HTML kód kell... 😊 (az általad említettek nem HTML hanem UBB kódok)

Banner alá link, pl.:

<a href='http://www.a_cím_ahová_kattintásra_ugorjon' target='_blank'><font size="amekkora_legyen_(3-nál_nagyobb_már_túl_nagy)">A_SZÖVEG_AMI_MEGJELENIK_A_BANNERBEN</font></a>

A target='_blank' tételt sokan kihagyják, pedig sokszor idegesítõ, ha nem új ablakban (vagy lapon) jelenik meg a megnyitandó oldal...
Fabio Capello
Egy sg-s kérdés: ha a banner alá akarok linket betenni, milyen html tagot használjak hozzá? (makrós tag nem mûködik, sima url /url sem)

de mit kell beírni arra már nem sajnos 😞
hogy lehet belépni a regisztrációs adatbázisba? Arra még emlékszem hogy futtatás 😞
fery02
*Trespasser

fery02
Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol játékokhoz vannak elmetések? Mert van egy Tresapsser nevû játékom, amibe egy bug miatt a gépemen nem tudok menteni, amúgy meg érdekelne a játék.

dragon11
Bocsi a 2hsz-ért de ez olyan stílusó játék, mint a wow!Csak ez ingyenes, meg nincs realm.Sztem lehet, mert már foglalkoznak vele(már 2006 november óta..) hát...mind1😄 csak mondom leírom..😊

dragon11
De lehet!Azt írták, hogy elkezdtek vele foglalkozni, s lehet!Mind1 azért köszi.😊

zeli
Akkor bizony elõzõ hozzászólásom elsõ két mondatát tekintsétek tárgytalannak 😉

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
szervergépet pl ide tudsz rakni, de silkroad online-hoz nem tudsz saját szervert csinálni

zeli
Gondolom a Silkroadhoz is van Dedicated server. Ezzel tudsz otthoni, házi szervert csinálni, de nem ajánlatos, mert laggos, szar, s 6 ember után megdöglik. Ha egy szervergépet akartok elhelyezni egy helyen, azért biz' fizetni kell rendesen, szerintem egy szerver-bérlés olcsóbb, s egyszerûbb, de az is fizetõs. Ahhoz, hogy privát legyen, egyszerûen lejelszavazzátok, aztán csókolom.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Adott egy játék, mondjuk a silkroad online(ingyenes.) telítettek a serverek meg minden...hogy tudnék én hozzá privát(mondjuk házit.) servert csinálni?(Nah jó nem én, hanem haver 8mb/s nettel😄) v akár egy komolyabb befizetés, elhelyezni egy servergépet egy x helyen.De a játékot hogy lehetne megcsinálni, hogy private server legyen?😄

the settlers 2,köszi szépen.
zeli
Azért mert nem eredeti a játék. Szerezz be valamilyen cracket az internetrõl, vagy vedd meg eredetiben..
Amúgy milyen játékról van szó?

sziasztok! Már többször próbáltam játékot letölteni az installálásnál beírtam a kódot,véget ért az installálás és kérte az eredeti cd-t .vagy dvd-t.Ez miért van így?
Saddalim
mi is örülünk neked, szia

Fresh Duke
Annál jobb.

JAG1
Kár volt, mert csak egy pöcs' kell a márkhoz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zooleeh
Sziasztok! mostanaban vasaroltam 1 ati radeon 3870 sapphire vga-t.A problema az hogy nem tudom elinditani a 3d MARK 06 -ot.Mikor felrakom a gepre ,inditanam az asztalra altala kirakott ikonnal ,megjelenik az a kis ablak es sanyi .Mikor alt+ctrl+delete-t nyomok akkor azt irja program not responding. Ez elott egy 8600gt-m volt ,es arra gondoltam hogy az nvidia driver miatt csinalja mert valahol a registriben benne van , de mostmar az XP-t ujra telepitettem ,ugy se mukodik a 3d mar 06.
Az aplaplaphoz a legujabb driver-t hasznalom (Nforce 4 sli ASUS)
A Videokartya driver tudomasom szerint a legujabb 7.12 ati catalyst

Kerlek segitsetek ha tudtok koszonom elore is

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Saddalim
Üdv. A helyzet hogy meghalt az alaplapom így aztán nem nagyon fogok tudni írni amíg össze nem jön egy újra max néha mobilról mint most. Addig is segítkezzetek rendesen

Sziasztok Tudna valaki olyan játok ajánlani mint pl a Titan Quest.Elöre is köszi.