Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
Korábban szépen futott egy játék a gépemen, de leszedtem és közben a windows-t is újra rakták. Felraktam megint és ezt írta ki:
"Az alkalmazás vagy a DLL C:\WINDOWS\system32\MCD32.DLL nem érvényes windows bináris fájl. Ellenõrizze ezt a telepitõ lemezén."
Mit tudok ezzel kezdeni?
Ne etesd a trollt!
Valaki ismeri a 3D RIJSIMULATOR-t?
Csá!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Proci:AMD 2600+, 1833 MHz (11 x 167)
Ennyit tudok.köszi!
Proci:AMD 2600+, 1833 MHz (11 x 167)
Ennyit tudok?köszi.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#6415: bocs a törlésért, remélem érted miért volt (semmi rossz szándék...)
Rendszermemória 512 MB (DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce4 MX 4000 (Microsoft Corporation) (64 M😎
3D gyorsító nVIDIA GeForce4 MX 4000
Képernyõ SyncMaster 720N
Elég?köszi!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nagyon köszike!
A videokártyám kevés a Pacifik-hoz,mert MX-es.Milyen videokártya kell ahhoz h jól fusson.Figyelembe véve a kedvezõ árat is!!Elõre is köszike!
SZIASZTOK!
Vagy 533, vagy 667. 800 és 667 között nem sok különbség van. A késleltetés jobban számít. Egyébként szinte semmi különbség árban, szal a 800-as jobban megéri. Kérdés, hogy kezeli e, az alaplapod.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindig a lap nem megjeleníthetõ választ kapom. Válaszokat elõre is köszönöm!
#6397: sima truck racing? (mer találtam mercedes truck racingot, monster truck racingot, truck racing 2-t...)
#6399: start>futtatás>cmd kijövõ fekete ablakba ipconfig , z IP-cím egyezzen meg azzal, amit a routernek adtál meg
#6400: soha nem jáccottam még ele, ennek a hibának a leírását csak oroszul találtam meg itt, ha van orosztudó nálatok megkísérelheti, ha nincs akko keritek egyet valahonnan ;-)
Tökmind1 melyiket használod, nekem a μtorrent bejött, azt használom, jó kis kezelõfelülete van. Azureust nem próbáltam...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valaki segítsen pls!Elindítok egy L2 szerót(leírás alapján).Elvileg fut is de amikor a szerverre kattintok akkor nem csinál semmit!A console ezt a hibát írja:linkElõre is kössz a segítséget!!!
ugyanez azureusban is, de ott nem tudom megnézni h jó-e vagy nem...
Köszönöm a segítséget.
Egy kis segitségre volna szükségem tud e valaki mondani egy olyan web oldalt ahol le lehet tölteni TRUCK RACING az sem baj ha fizetös<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A segitséget elöre is köszönöm<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
btw ha vagy Saddalim írj rám msn-en😉
Szerintek melyik jobb:
-Azureus
-uTorrent Alias "Mikro" Torrent.
Nah és miért az egyik?(Melyiknél tölt gyorsabban?Holvannak a több seedelõk?
Thx
Ha nem tudtok másnak segíteni,akkor menjetek beszélgetni máshova!!!
Olyanok vagytok,mint a vén asszonyok,csak fecsegtek!!!
Mert a μtorrent nevében az a görög "mû" betû. Amúgy én is ezt használom, s jó.
jaj már érzem ahogy testem lassan szkarabeuszok eszik szét: "Látom nem figyelsz. A halál csupán a kezdet." - FD pm XDXDXD