Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piros mogyi
A driver telepitésnél megbuktam, de azért köszi.

Ne etesd a trollt!

tugyiti
szedj le egy friss drivert meg ha van javitás a játékhoz azt is prósza meg
piros mogyi
Igen, gondolom, mert van olyan mappa.

Ne etesd a trollt!

tugyiti
ati kártya van?
piros mogyi
Worms Forts Under Siege

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Letöltöttem, bemásoltam és mégse jó. És még mindig ugyanaz a hiba.

Ne etesd a trollt!

tugyiti
Letöltöd és bemásolod a system32 könyvtárba. <#wave>
És milyen játékról van szó?

Csá!

piros mogyi
Sziasztok!

Korábban szépen futott egy játék a gépemen, de leszedtem és közben a windows-t is újra rakták. Felraktam megint és ezt írta ki:
"Az alkalmazás vagy a DLL C:\WINDOWS\system32\MCD32.DLL nem érvényes windows bináris fájl. Ellenõrizze ezt a telepitõ lemezén."
Mit tudok ezzel kezdeni?

Ne etesd a trollt!

köszi megtaláltam
dragon11
Nincs mit csak az a baj, ez nem warez, bocsi ennyit segíthettem, am F.A.Q.:S

köszi de ott már próbáltam de nem találtam
dragon11
sziasztok valaki ismeri a gods:lands of infinity inditókódját?
Sziasztok!

Valaki ismeri a 3D RIJSIMULATOR-t?

Csá!

fery02
Akkor amit JAG1 javasolt, az tökéletes. Az én gépem is majdnem ugyanez, és így kiegyensúlyozott. Állítólag 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hali.
Proci:AMD 2600+, 1833 MHz (11 x 167)
Ennyit tudok.köszi!
hali!azt elfelejtettem.
Proci:AMD 2600+, 1833 MHz (11 x 167)
Ennyit tudok?köszi.
JAG1
Ahogy Feri is mondta, egy procit még írjál, de így elsõre + 512MB, meg egy 6600GT használtan segíthet...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Visszavonva, megy mindkettõ.😊

dragon11
Nah portforward megvolt, azureus Ok-ot ír(Tehát jó.) uTorrent alias mikro nem megy...háromszöget ír narancssárga alappal...

fery02
A proci is fontos adat lenne, mert leginkább ahhoz kell párosítani a videokártyát (tudod, hogy lehetõleg egyensúly legyen teljesítményileg).

Saddalim
#6412: itt van egy kis béna, nemtom pontosan mien leírásra gondolsz...
#6415: bocs a törlésért, remélem érted miért volt (semmi rossz szándék...)

Alaplap neve Asus A7V8X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM)
Rendszermemória 512 MB (DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce4 MX 4000 (Microsoft Corporation) (64 M😎
3D gyorsító nVIDIA GeForce4 MX 4000
Képernyõ SyncMaster 720N (H9FL972174) 1280x1024
Elég?köszi!
JAG1
Talán ha írnál egy komplett, normális leírást a gépedrõl esetleg tudnánk segíteni...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hali!Nincs valakinek véletlenül a FIFA Manager 08-hoz magyar leírása?Vagy hol tudnék hozzájutni?És meg tudja valaki saccolni h kb.mikorra várható a magyarítás?
Nagyon köszike!
HALIHÓ!
A videokártyám kevés a Pacifik-hoz,mert MX-es.Milyen videokártya kell ahhoz h jól fusson.Figyelembe véve a kedvezõ árat is!!Elõre is köszike!
SZIASZTOK!
dragon11
Aha értem köszi😊

JAG1
Olyan nincs, hogy 633.
Vagy 533, vagy 667. 800 és 667 között nem sok különbség van. A késleltetés jobban számít. Egyébként szinte semmi különbség árban, szal a 800-as jobban megéri. Kérdés, hogy kezeli e, az alaplapod.

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
ehh, nem találom a "Rossz szokások" topic-ot, pedig eszembe jutott egy 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõleg fogmosás közben, mikor öntöm a pohárba a vizet, általában rázom a poharat, hogy gyorsabban megteljen. XD

Jah amúgy a link az kamaelrõl van!!Én kliensem Interlude!
Saddalim hát megköszönném ha meg tudnád hogy mi a probléma😄
Hello! Nem biztos hogy ide tartozik, de hogyan lehet letölteni itt az sg-n a letöltés menüben? Semmit nem tudok letölteni (film, demo...).
Mindig a lap nem megjeleníthetõ választ kapom. Válaszokat elõre is köszönöm!

Saddalim
#6395: mi a probléma?
#6397: sima truck racing? (mer találtam mercedes truck racingot, monster truck racingot, truck racing 2-t...)
#6399: start>futtatás>cmd kijövõ fekete ablakba ipconfig , z IP-cím egyezzen meg azzal, amit a routernek adtál meg
#6400: soha nem jáccottam még ele, ennek a hibának a leírását csak oroszul találtam meg itt, ha van orosztudó nálatok megkísérelheti, ha nincs akko keritek egyet valahonnan ;-)

dragon11
Ok, de inkább a portforward megvolt és nem jó -.-'

zeli
A seedelõk nem a Torrentkliensen múlnak..
Tökmind1 melyiket használod, nekem a μtorrent bejött, azt használom, jó kis kezelõfelülete van. Azureust nem próbáltam...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!
Valaki segítsen pls!Elindítok egy L2 szerót(leírás alapján).Elvileg fut is de amikor a szerverre kattintok akkor nem csinál semmit!A console ezt a hibát írja:linkElõre is kössz a segítséget!!!
dragon11
Megcsináltam a routeremben a port forwardot utorrenten(igen kivettem a pipát h minden indításnál más port legyen.) tehát azt az x portot megcsináltam a portforward.com alapján és még mindig háromszög van ott... tûzfalakat lelõttem..nincs aktív tûzfal csak nod.

ugyanez azureusban is, de ott nem tudom megnézni h jó-e vagy nem...

Köszönöm a segítséget.

tugyiti
még itt sincs <#felkialtas>
Hello!

Egy kis segitségre volna szükségem tud e valaki mondani egy olyan web oldalt ahol le lehet tölteni TRUCK RACING az sem baj ha fizetös<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
A segitséget elöre is köszönöm<#wave><#wave><#wave>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

dragon11
Neked ki mondta bekell nézni ide?

btw ha vagy Saddalim írj rám msn-en😉

Szerintek melyik jobb:
-Azureus
-uTorrent Alias "Mikro" Torrent.

Nah és miért az egyik?(Melyiknél tölt gyorsabban?Holvannak a több seedelõk?

Thx

Ne zavar titeket,hogy ez egy segitség kérõ fórum,nem csevegõ???
Ha nem tudtok másnak segíteni,akkor menjetek beszélgetni máshova!!!
Olyanok vagytok,mint a vén asszonyok,csak fecsegtek!!!
Saddalim
a görög "mû" µ a "mikro-" elõtag jele a 10^-6 (azaz 10 a -6-dikon)-nak

fery02
Ja, asszem fizikaórán szóba is jött, ha abban a tantárgyban van valami "mû" 😄 (azt tom, hogy valaminek a jele.)

zeli
Mûtorrent...😄
Mert a μtorrent nevében az a görög "mû" betû. Amúgy én is ezt használom, s jó.

Saddalim
sokat

dragon11
Aha, ha portforwardot megcsinom mennyit javít rajta?😊

Saddalim
émmeg uTorrentet (egyébként nem utorrent hnem microtorrent, mehogy kicsi 😛 ). egyszerû, nincs benne sok felesleges izébizé
jaj már érzem ahogy testem lassan szkarabeuszok eszik szét: "Látom nem figyelsz. A halál csupán a kezdet." - FD pm XDXDXD

Fabio Capello
én Azureust használok, nagyon jó, szabályozható és megbízható
msnen majd beszámolhatsz Saddalim hogy mi történt 😄