Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Il-2 1946-ot akarok neten játszani.Hyperlobbyt feltelepítettem de nem tudom mi most a teendõ.Passwordot és callsignet kér,ide mit kell beírni hogy kell pontosan egy szerverhez csatlakozni?

dragon11
Nod32 vírusírtót felteszem, regisztrálom, updatelem, mûkszik...de mellé milyen védelmet használjak REAL-TIME-osat, a spaywareterminátoron kívül, meg ad-awaren kívül?Mert ezek sz**-ok...(Ad-Aware real-timmel van, de az ad-watch, ebbe ne menjünk vele, az meg sz**)+Milyen tûzfalat?(a legjobb kell, ha free, ha nem, akkor is a legjobb kell!)THX!

A nod32 az marad..

Jah a Kaspersky Internet Security-be minden van, tûzfal, spam szûrû, vírusírtó....viszont nem enged szótárakat megnyitni, ezért megy a banamákra!!

Saddalim
lol, áramszerelõ, szünetmentes izibe 😊

xotyi
Ja,bocs hülyén fogalmaztam, a csillár izzói😊 utána kegyetlenül remeg a kép egy darabig utána valamelyest megnyugszik,de a sarkoknál észrevehetõ hogy remeg..

Trance&Friends nothing more..

Saddalim
má melyik lámpa? a monitoré vagy a világítós?

xotyi
Az a baj,hogy nincs másik gép. Majd megpróbálok kérni haveromtól egy másik monitort hátha,csak attól félek ha addig használom a gépet nem lesz e baja. Apropó mikor a lámpa egy picit elsötétül és visza, és utánna remeg a kép.. ez nem lehet áram hibája?

Saddalim
nem hiszem, hogy áram lenne, de megpróbálhatod hogy hosszabbítóval másik fázisra kötöd, illetve ha van másik gép akkor kösd rá arra és nézd meg h azzal is csinálja-e

xotyi
CRT monitor.
Hangfal(hifi az asztal alatt kb 40cm távolságra a monitortól)
A kábeleket megigazítottam de semmi. Tegnapi szeles idõben ment a gép(én nem voltam otthon) lehet hogy gyenge az egyik fázis a 3 közül? Remélem ez a variáció és nem a tápom vagy a videókártyám haldoklil😞
vagy a monitor..

Saddalim
1. monitor adat- és áramkábel ki-be
2a. ha CRT monitor (aminek van nagy hátulja), akkor hangfalakat tedd távolabb / hallgasd meg, hogy serceg, sípol-e
2b. ha LCD monitor (a lapos) akkor ha van rajta auto-adjust csinálj egyet, ha nincs akkor nyomd össze a képet, hogy legyen valamennyi nem használt rész a szélén, aztán vissza

xotyi
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az mitõl lehet hogy remeg a kép nem folyamatosan hanem idõnként,de elég észerevehetõ az állóképeknél.. 😞
video drivert most raktam fel a legújabbat..

ha beállítottad a kezdeti és maximális méretet, utána a "beállítás" gombra kell kattanni, aztán sokszor "oké", és a biztonság kedvéért egy újraindítás. és gyia.
Helló! Segítség kellene! A gépem mindíg kidob egy buborékot, hogy kevés a virtuális memória minimuma! És egy idõ után pedig már nem nyit meg semmit, azzal a hibaüzenettel fûszerezve, hogy kevés a lapozófájlok mérete a mûvelet elvégzéséhez! Ilyenkor meg mindíg reset.
Egyik ismerõsöm mondta hogy hol kell átállítani a virtuális memória méretét, de miután átállítom és kilépek visszaáll az eredeti méretre!
Elõrre is köszi minden segítséget!
dragon11
Saddalim:Nem mintha védeném annyira dukét de vlahol igaza van 😊

on:
Kaspersky Internet Security a legjobb...:
-Anti-Virus
-Spam szûrés
-Spayware
-Keylogger
-S minden egyéb kéretlen cuccot kiszûr Real Time-ba.😊

Fresh Duke
Nekem a 98 CD-n van meg. (Bár gondolom ezzel nem nagyon vagy kisegítve.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Azt hittem, ez egy segítség topik, nem egy utgató topik. -.-
madrid4ever: Rengeteg ilyen játék van. Talán tudok segíteni, ha elárulod, hogy melyik csapatnak szurkolsz. (Atletico Madrid v. Real Madrid)

A heavy cost. I pay it gladly.

kösz szépen sikerült, ott tudtak segiteni
dienesoft
Sziasztok!

Van egy Acer TravMate 5320-as laptopom, kaptam hozzá egy Linuxot, amit le szeretnék róla törölni. Miután letöröltem róla, szerettem volna rátelepíteni az XP-t. Elõször az SP1-et próbáltam és egy olyan próblémát írt ki telepítés közben, hogy a "merevlemez nem található". Na mármost, a BIOS-ban benne van a merevlemez és észleli. Gondoltam, nem ismeri az SP1 és megpróbáltam az SP2-t, viszont az is ugyanazt írtam. Próbáltam 5 féle lemezzel, egyikkel sem tudott mit kezdeni. A következõ a kérdésem: mi lehet a hiba forrása illetve hogyan lehetne kiküszöbölni? Az égvilágon semmilyen oprendszer nincs rá telepítve, a BISOban látja a merevlemezt, de az XP-t képtelen telepíteni. Gondolkodtam azon is, hogy megpróbálom elõször a 98-at, majd azután az XP-t, miután rájöttem, hgoy nicns floppy meghajtó, így buktam is az egészet. Elõre is köszönöm a segítséget!

Köszönöm a segítséget, de az en angol tudasom kisse hianyos!Ezt a problemat is megoldom majd!Köszönöm!!!
Saddalim
olvasásórát ajánlom figyelmedbe

Csá!!
Én egy olyan játékot keresek amely játékmenete olyan mint a rome total war-é csak éppen a II. világháborúban játszódik legyen!!!!!!!!!
A játékmenet alatt azt értem hogy csapatok fejlsztése területek elfoglalás és még ami a rome total warban van!!
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Kösz már jó.Nem az volt a probléma...a menübe nem szerepelhet nagy betû, se ékezet.Thx.😊

Csaao!!

A Kane and Linch -hez szeretnek segitseget kerni!!!A nagy teherautot kellene megallitani, hogy a lany ne haljon meg es kilovok minden terroritat rola, de a gep akkor is tovabbmegy es rahajt a lanyra aki persze meghal!!Ha vki tudja a megoldast jelezzen vissza!!Koszi!
[email protected]
zeli
#6513: Lehet, hogy a hivatkozás a menükre nem jó. Mutass egy képt, hátha segít kitalálni mi a probléma..
#6514: Láttuk elõbb is, mikor írtad. Olyan játék, amilyen a Rome - Total War második világháborúsban nem nagyon van. Vagyis én nem nagyon ismerek, de hátha vki más tud segíteni, csak légy türelemmel!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csá!!
Én egy olyan játékot keresek amely játékmenete olyan mint a rome total war-é csak éppen a II. világháborúban játszódik legyen!!!!!!!!!
A játékmenet alatt azt értem hogy csapatok fejlsztés területek elfoglalás és még ami a rome total warban van!!
dragon11
Ohh köszi, már jó is lett!De viszont, egy még vele a gondd...nem jönnek be a menük...a menübe vannak nagy betûk ékezetek, és a hozzájuk való html fájl-ba nincsenek.ezért nem jönne be?Pls help

zeli
Én használok Extra-t, szerintem egyik legjobb, mivel nagy tárterületet ad, és nincsenek reklámcsíkok!
Az Extránál van csak úgy, hogy nem a rootba kell másolni az állományokat, hanem a wwwroot mappába. Ha csinálsz egy mySQL adatbázist, akkor egy phpmyadmin nevû mappa is lesz ott..
Én a wwwroot mappádban nem látok "index.htm\l" nevû állományt, nevezd át erre a "fõoldal.html"-t. A böngészõ nem találja ezt az index fájlt és így nem tudja betölteni az oldalt. Jah, és ne használj ékezeteket a html-fájlok nevében, mert nem minden böngészõ tudja megnyitni. (képek.html helyett kepek.html)

Fabio Capello
jókérdés, sose volt extrás tárhelyem, gondolom a fõoldalon belépsz és ott a menüben

dragon11
OK.De azt hol?^^Mert az extra-nál nem találom ...

Fabio Capello
lehet 😄 én fw-t használok és kitûnõen mûködik. Még egyetlen tippem van: a beállításoknál lehetséges hogy ki kell választani a nyitóoldal kiterjesztését

dragon11
Sajnos így sem mûködik.Nem futtatok semmi programot a háttérben miközben feltöltöm...lehet nem extra-s tárhelyet kéne használni?^^

dragon11
Okés, megpróbálom.A másik:azt írták az extrások, hogy ebbe a mappába kell bemásolni, mert ha nem, nem megy,azért megpróbálom!

Fabio Capello
rossz mapppa (meglátásom szerint) A legtöbb feltöltõhelyen a fájlokat a 0:/ "fõmeghajtóra" kell másolni. Ha még nem próbáltad így probáld meg.

dragon11

Fabio Capello
lökj egy képet az ftp könyvtárról pls, sajna így látatlanban nem tudom megmondani

dragon11
index.htm a fõoldalam...

Fabio Capello
a fõoldaladnak az index.htm/html névvel kell rendelkezni (asszem extrán lehet php is)

dragon11
Megcsináltam!Mindent feltöltöttem total commanderrel, nem jön be az oldalam, a progival is.(Extras a tárhely, tehát engedélyeztem a web szolgálltatást,, nah meg a wwroot mappába tettem, hogy mûködjön de nemm ûxik)Pls help.

fery02
Kell hozzá egy FTP kezelõ, például Total Commander. Ott csatlakozol az FTP-dre, és feltöltöd rá a fájlokat.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Csá!!
Én egy olyan játékot keresek amely játékmenete olyan mint a rome total war-é csak II. világháborús legyen!!!!!!!!!
A játékmenet alatt azt értem hogy csapatok fejlsztés területek elfoglalás és még ami a rome total warban van!!
dragon11
Web Page Maker V2-vel hogy kell feltenni a netre a weblapom?(Természetesen van saját ingyenes tárhelyem, már regeltem.)De milyen menüpont alatt van a feltevés?Pls help.

Fabio Capello
😊 Akkor mea culpa

dragon11
Okés köszi.Am nem kell bankkártya azért köszi!

Fabio Capello
Minden onlány bankhoz kell bankszámla, ahova a pénzedet fogod kapni. egyébként ajánlom a pénzkeresési módszerek (vagy vmi hasonló) topikot az általánosban, sztem ott tuti segítenek

Nagyon Köszi !!!

dragon11
Hi.Lenne egy olyan kérésem, hogy adjatok már egy jól fizetõ, s hírhett reklám programmal foglalkozó oldalt, mert ebbõl akarok egy játékot kifizetni(havidíj...ez mind1!).A lényeg[/b]
1.Természetesen jó díjakkal rendelkezõ.
2.Biztonságos.
3.Fizesse ki, ne hazudjon semmibe.
4.Az oldal ne szakadjon meg.
5.Hírhett is legyen.
[/b]
Mert ezen keresztül szeretnék kifizetni a "silket"(Silkroad-ba!) nem mint ha nem lenne rá zsém, de ugyebár a szüleim -.-

Thanks!!!!

A másik:bankkártya nélkül lehet paypal-re regelni?(Ide küldenék a zsét a reklámról, aztán én ezt utalnám a játék készítõjének, megkapnám a dolgom és kész.) Ez lehetséges? THX again.

Fabio Capello
parancsolj

#6490:GYIK

Sziasztok.
Láttam egy cikket itt az Sg-n, ahol irtak egy olyan oldalrol, ahol meg lehet nézzni vásárlás elött , hogy a kinézett játékprogram fut-e a gépünkön. Mostanában lehetett (1 honapon belül), de sehol nem találom.
Ha valaki el tudná küldeni a linket, azt nagyon megkösszöném.

Sziasztok!
Lenne valaki olyan segítõkész,hogy elküldené számomra a:"Jumurdzsák gyûrûje" játék telepítõ kódját? Nagyon örülnék neki!
Köszönöm így látatlanban is!
Címem: [email protected]
fery02
Lehet, hogy érdekes feltenni egy ilyen kérdést itt, de sokminden elhangzott már itt 😊 Mai, divatos mennyezetmintákat keresnék 😛 Lehetõleg képeket, de nem nagyon találok a neten.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!