Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
#6586: mien kártya? keresek neked
#6587: vááh azóta félsz ennyire vagy elõtte is...? 1ébként a vírusirták általában észlelik a spywareket is. most persze jössz hogy az mégis külön spyware-re van kitalálva... hasonlítsd össze pl az ad-awaret a nortonnal hogy 1-1-et mondja mind2 ketegóriából, méretre. hányszor nagyobb a norton?

dragon11
Értem, SyGate elég jó fajta tûzfal sztem, akkor most egy real-timeos spayware írtót ami fut ablakba mint a vírusírtó, és nem az említett sz**ok😊 Thank You.el is felejtettem, egy anti keylogger is jól jönne..😊

#6585: AGP*8-os nincs, csak PCIe-es, és most?
Saddalim
#6572: zonealarmból ekem régen elegem lett folyamatosan szórakozott és nem engedett semmit mûködni, a másikról megmondom õszintén még nem hallottam
#6574: hangkártya (és/vagy/= alaplap) drivert frissítsd
#6547: samsunghoz is van sztem vmi program, ha nem adtak a telefonhoz, akkor honlapjkon
#6582: ati honlapjáról (GYIK-ben megtalálod) töltsd le a videokártyádhoz a legújabb drivert meg catalystot
#6583: GYIK

Fabio Capello
gyik

sziasztok!
kelene egy kis segitség "Doom 3"-romnak kelene egy cd-kulcs??? mert amivel feltelepitetem az nem jo
a segitséget is eröreis köszönöm
<#nezze><#help>

Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem: a Bioshock közben mentésnél és Rapture-ba érkezéskor kilép a játék.
Leszedtem a hotfixet(hivatalos javítás atihoz), de a változatosság kedvéért az sem megy 😊
Az Ati fix leáll: nem találja a hardverrel, op.rendszerrel kompatibilis illesztõprogit(hd2600, xp).
Ha tudtok segíteni elõre is kösz!

fery02
Samsung telók nem java-zásra lettek kitalálva, nem egyszerû rájuk java alkalmazást erõltetni, de nem lehetelen, de az biztos, hogy nagyon nehéz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Np xD te is érthetsz hozzá, érdekel a te véleményed is, meg a saddalim-é is..😊 nodnak pipa, sygate v zonealarm..lehet fogják naon a gépet..meg vlami real-time os spayware keresõ az említetekken kívül, meg valami nagyon jó atni-keylogger kiszûrni..😄

Valaki segítsen. Nem mennek a hangok rendessen a játékok filmjei alatt, vagyis szaggat a hang.
Colton
mert nekem egy samsung d500-as van

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fabio Capello
kösz a diszkriminációt 😄

Colton
Saddalim ez jó a samsung mobilokon is?

dragon11
Nod32, az oké..az nagyon jó, ZoneAlarm is jó, meg Sygate is..😊 nem tom melyik megy majd föl..saddalim meg ezeket várom h írjanak 😄

akkor nod32 ok, továbbiakat kérem 😄 (nem rég írtam miket ajánlok)

Heló. Nekem olyan gondom van hogy a játékok filmjeinek a hangjai szagatnak. Mitõl lehet ez és hogyan lehetne orvosolni?
Fabio Capello
te még mindig nem tudtál dönteni? XD

amit biztosan tudok mondani az nod32 plusz ZoneAlarm

dragon11
Valaki mondjon már egy real-time(fut a háttérbe mint a vírusírtó..) spayware szûrût a spaywareterminátor, ad-aware-n kívül, mert ezek ultragagyik...adware azért, mert nem jó a real-time-ja ><

nah meg Nod32 vírusírtó, vagy Avast, vagy Kaspersky Anti-Virus?

ZoneAlarm tûzfal, vagy Sygate?

Meg kellene egy Anti-Keylogger progi, ami szûri a loggereket.Thx.

fery02
Van olyan mód igen, hogy lámpák a fegyverekre, csak nem tudom a nevét 😞

Saddalim
GYIK

Saddalim
#6563: van egy maxmem nevû progi ami arra való hogy a nem használt dolgokat kitörölje a memóriából, ezzel próbáld meg hogy mondjuk fél óraánként lefuttatod (100%-osat)
#6567: total commanderrel állítsd be attribútumot rejtettre, OK aztán szedd ki

sziasztok!
kelene egy kis segitség "Doom 3"-romnak kelene egy cd-kulcs??? mert amivel feltelepitetem az nem jo. És lene még valami ehez a játékhoz ojan mod hogy
a fegyvere lehet szerelni a lámpát???.
A segitséget eröre is nagyon köszönöm<#help><#nezze>....

Fabio Capello
Nahm nekem is adódott egy problémám: újabban a winfos rászokott hogy csak úgy rejtetté tegye fontos mappáimat (most a dokumentumok mappa lett rejtett), de a tulajdonságoknál nem jelzi rejtettként. Mi lehet a baj és mit lehet tenni?

Fabio Capello
nem lehet hogy egyszerre túl sok program fut a háttérben?

gibson9
Köszi! De akkor mit csináljak? Mert elvileg másnál nem csinál ilyet! Meg biztos nem természetes hogy 1 óra alatt kevésnek találja már a 2 Gb virtuális memóriát is! <#zavart2><#falbav>

Fabio Capello
pont ez a lényege a virtuális memóriának. Ha kikapcsolod, akkor 90% hogy semmilyen program nem fog elindulni (és a windows amúgy sem engedi hogy kikapcsold)

gibson9
helló! azt szeretném kérdezni, hogy mi hátrányom származna abból ha kikapcsolnám a virtuális memóriát? Vagy ez most mit csinál a gépen? Mert akármennyire állítom a maximum értéket, elõbb utóbb eléri azt a mennyiséget és nem nyit meg utánna semmit! De nagyobra már nemtudom állítani, mert már nincs hely a gépen! És amennyire beállítom a maximumot azt a menyiséget "lezabálja" vagy nemtom mit csinál vele, de eltûnik! Aztán ha újraindítom a gépet visszajön, de megint elõlrõl kezdõdik az egész!

oliwwer
ok
köszi. megvan
Fabio Capello
a hivatalos oldalon (benn van a DC topik bannerében) le tudod szedni

oliwwer
és ezt honnan tudnám letölteni?
oliwwer
ok
köszi
megnézem
fery02
Drift City 😊, van topicja is sg-n. Direct az online-on van a hangsúly, és elég hangulatos egy játékra sikerült.

oliwwer
csáó
nem tudtok nekem mondani vmi jó autós játékot, aminek kicsi a rendszerkövetelménye, és lehet neten jáccani.
elõre is köszi
fery02
Értelek, de nekem régebben tényleg semmi bajom sem volt a cFosSpeed-el, de végülis tegnap állítgattam prioritásokat, meg ezt-meg azt, és végülis most mintha kezdene újra normális lenni. Téma lezárva, köszi azért a segítséget 😊

Saddalim
hát én is felrakhatnék MSI drivert az ASUS alaplapomhoz mer az szimpatikusabb aztán meg megszokhatnám hogy nem mûködik, de te tudod...

fery02
Tudom, de nekem a cFosspeed szimpatikusabb, mint a cFos ennek ellenére is, cFos-sal is volt dolgom még régebben, de semmi különbséget sem vettem észre akkoriban a cFosSpeed-el szemben (nálam legalábbis). És régebben tökéletes volt minden cFosSpeed-el is, de mind1, akkor majd megszokom így a helyzetet, de lehet, hogy csak egy apró beállítás kellene valahol, mind1, bonyolult 😊

Saddalim
cfosspeed routerre van. sima cfos van routermentes gépekre

dragon11
Akkor nem tudom..

fery02
lol, írtam, hogy nem használok Routert.

dragon11
Routert reseteld sztem...

fery02
Nem rég tettem újra az XP-met, és most olyan problémám van, hogy cFosSpeed 4.06 net optimalizáló, vagy mit csináló (😛) progit használok, és mióta újra lett rakva a rendszer, mintha nem olyan gyors lenne a net, mint amilyen volt régebben. Az is érdekes, hogy ha bárhonnan töltõdik egy videó (youtube, videa, indavideo), az lefoglalja az egész sávszélességet, egyáltalán nem tudok közben böngészni, néha még az MSN is kijelentkezik. Routert nem használok, a net tulajdonságai meg ebben az esetben mind1, mert régebben normális volt minden.

Saddalim
próbáld másik crackel

Saddalim
letöltöd, jobb esetben egy .jar filet. adatkábel be, fájlátvitel mód (SE), többihez hozzáadott program, és felmásolod a programok/játékok/egyéb mappákba (tipusfüggõ, de lényegében mind1, csak megtaláld)

zeli
Letöltöd a java játékot, aztán, ha nokiád van, feltöltöd a Nokia PC Suite segítségével. Másféle telefonnal nem próbáltam, vagyis Samsunggal, de azzal vhogy nem sikerült :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
Kérlek titeket segitsetek

Colton
Sziszasztok!

Valaki nem tudna nekem agy olyan programot mondani amivel le lehet tölteni a mobilról a Java-Alkalmazást és el is lehet küldeni a mobilra?

Láma!
legfrissebb, pl COD 4 fut.

dragon11
Directx?

Láma!
Hi!

Megláttam a topikot, és gondoltama segítségemre lehetnétek.
A probléma:
Telepítettem a SimCity_Societies nevû játékot, crackeltem. indítanám, erre nem csinál semmit azon kívül, hogy a feladatkezelõben a folyamatok közé berakja, azonban nem használ procit, és memoriát is csak alig. mi lehet a gond? .NET 2 kell hozzá, telepítette is magától, szóval azzal nem lehet gond.

tud segíteni valaki?

áramszerelõ... lol.
ha csillár, akkor villany(csillár)szerelõ.
dragon11