Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#6587: vááh azóta félsz ennyire vagy elõtte is...? 1ébként a vírusirták általában észlelik a spywareket is. most persze jössz hogy az mégis külön spyware-re van kitalálva... hasonlítsd össze pl az ad-awaret a nortonnal hogy 1-1-et mondja mind2 ketegóriából, méretre. hányszor nagyobb a norton?
#6574: hangkártya (és/vagy/= alaplap) drivert frissítsd
#6547: samsunghoz is van sztem vmi program, ha nem adtak a telefonhoz, akkor honlapjkon
#6582: ati honlapjáról (GYIK-ben megtalálod) töltsd le a videokártyádhoz a legújabb drivert meg catalystot
#6583: GYIK
kelene egy kis segitség "Doom 3"-romnak kelene egy cd-kulcs??? mert amivel feltelepitetem az nem jo
a segitséget is eröreis köszönöm
<#nezze>#nezze><#help>#help>
Egy kis segítségre lenne szükségem: a Bioshock közben mentésnél és Rapture-ba érkezéskor kilép a játék.
Leszedtem a hotfixet(hivatalos javítás atihoz), de a változatosság kedvéért az sem megy 😊
Az Ati fix leáll: nem találja a hardverrel, op.rendszerrel kompatibilis illesztõprogit(hd2600, xp).
Ha tudtok segíteni elõre is kösz!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
akkor nod32 ok, továbbiakat kérem 😄 (nem rég írtam miket ajánlok)
nah meg Nod32 vírusírtó, vagy Avast, vagy Kaspersky Anti-Virus?
ZoneAlarm tûzfal, vagy Sygate?
Meg kellene egy Anti-Keylogger progi, ami szûri a loggereket.Thx.
#6567: total commanderrel állítsd be attribútumot rejtettre, OK aztán szedd ki
kelene egy kis segitség "Doom 3"-romnak kelene egy cd-kulcs??? mert amivel feltelepitetem az nem jo. És lene még valami ehez a játékhoz ojan mod hogy
a fegyvere lehet szerelni a lámpát???.
A segitséget eröre is nagyon köszönöm<#help>#help><#nezze>#nezze>....
nem tudtok nekem mondani vmi jó autós játékot, aminek kicsi a rendszerkövetelménye, és lehet neten jáccani.
elõre is köszi
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valaki nem tudna nekem agy olyan programot mondani amivel le lehet tölteni a mobilról a Java-Alkalmazást és el is lehet küldeni a mobilra?
Megláttam a topikot, és gondoltama segítségemre lehetnétek.
A probléma:
Telepítettem a SimCity_Societies nevû játékot, crackeltem. indítanám, erre nem csinál semmit azon kívül, hogy a feladatkezelõben a folyamatok közé berakja, azonban nem használ procit, és memoriát is csak alig. mi lehet a gond? .NET 2 kell hozzá, telepítette is magától, szóval azzal nem lehet gond.
tud segíteni valaki?
ha csillár, akkor villany(csillár)szerelõ.