Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Telepítsd újra a Windózt, ha még midnig nem találsz megoldást és annyira idegesít!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Más videónézegetõ oldalaknál is csinálja sajnos. 1 Megás ADSL netem van, lóf@asznyi feltöltéssel (15 kb/s), de nem ezek miatt van, mert régebben nem csinálta, csak most lehet, hogy ott tartok, hogy valami program kellene, amivel egy kis állandó sávszélességet tudnék biztosítani az MSN-nek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Colton
egy nagy sötét kék kép van a hátteren! és ha be mek a asztali tulajdonságokba ott a háttér alatt lévõ dolgok(képek)-at nem tom beállitani háttérnek mert halvány szürke és nem tok rá kattintani!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Sziasztok

Tudom Hogy ezt a kérdést én kérdeztem vagy 60-szor de még mindig nem kaptam rá választ senkitõl sem!

kérlek segitsetek abban!: hogy mért nem tudok hátteret váltani?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

reger
Sziasztok.Tudna valaki adni nekem 1 rövidítetett Mikszáth Kálmán Új Zrínyiász címû mûvéhez?Sürgõs lenne ,mert holnap lessz belõle számonkérés . Tudom hogy google ,de én ott nem találtam ,lehet hogy önhibám miatt.Elõre is kössz

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Saddalim
kösz 😊
erõsen kétlem hogy a sávszél miatt tenné. mekkora neted van? próbáld ki másik videós helyen (gondolom youtube-al nézted), pl indavideo, videobomb, stb

fery02
Ja, és köszi az elõzõ segítségedet, és Boldog Szülinapot! 😊

fery02
Másnak nincsen olyan problémája, hogy néz valami videót neten, és a közbe lecsatalkozik az MSN? Biztos azért van, mert a videó töltése lefoglalja az egész sávszélességet, de hogy ennyire? Mennyi sávszél kellene legalább az MSN-nek, meg azt hol állíthatnám be? Mert nem csak számomra idegesítõ ugye, a partnereket is idegesítheti, hogy folyton le-fel csatlakozok. Próbáltam már azt is, hogy a cFosSpeed-ben a prioritását maximumra állítottam, márha jó fájl-t talóztam be neki (msnmsgr), de nem segít.

dragon11
BSZ*

dragon11
BL saddalim!

Fabio Capello
100% hogy elindul. Egyszerû összehasonlítás: 7,2 Mbps > 56 kbps Nekem vodában van ugyanez amúgy

zeli
Nyugi, a WOW bõven el fog indulni...
Boldog születésnapot Saddalim 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

gibson9
Helló! Nekem ilyen web'n'walk internetem van! Ilyen USB-s kis izérõl megy! 😄 Azt írja ki a kapcsolatnál, hogy 7,2 Mb/s sebbesség. De ennek, akkor elvileg nagyon gyorsnak kellene akkor lennie nem? El se hiszem neki egyébkénet! <#nyes> A lényeg hogy nem tudom ezt mennyire ismeritek, de szeretnék majd wowozni vele, aminek minimum 56 kbos modemes net kell! Tehát a kérdés, hogy Elindulna e a gépemen?
Elõrre is köszi!

Saddalim
kösz ^^

Fabio Capello
Amúgy Saddalim HBD 😊 <#bohoc><#taps>

xotyi
Köszönöm a segítséget!^^

Trance&Friends nothing more..

Fabio Capello
xotyi
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne, lehet power point-ból avi-t csinálni valahogy? És ha igen akkor milyen program kell hozzá?
Köszönöm.

Trance&Friends nothing more..

Saddalim
másik oprendszer (livecd pl) alól v. windows reinstall után nézzétek meg, hogy uez van-e, ha nincs örültök ha van akkor nézzetek új alaplap után

fery02
Egyik haveromnál olyan érdekesség lépett fel, hogy ha betöltött Windows-nál rádugunk bármit usb-re akkor újraindul a gépe. Másik érdekesség az, hogy ADSL nete van, létrehozzuk a net kapcsolatot, úgy mint pl nálam (internet varázsló), fel is csatlakozik az internetre, csak böngészõbe nem jön be semmi, meg msn-re sem tud fel lépni. Szóval, mintha nem lenne nete, de pedig van. Routert nem használ.

zeli
jóvan, élvezz a Kasperskyra, mindenki leírta mit érdemes, továbbá senkit nem érdekel a téma -.-

dragon11
Nem baj, nekem így jó 😄 van proci, bírja a gép..😊

JAG1
Akkor meg mi a szarnak szenvedsz szoftveres marhaságokkal?
Router + Nod és no para...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Van routerem, és abba csak egy tûzfal van>< omfg.....

Zomil
öhm egyszerübb ha ps1-es verziót emulálod egy emulátorral😊
és akkor nincs szivás, én is igy kezdtem el nyomni az elsö részt😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JAG1
Talán nézzél kicsit jobban ennek utána, nod a legjobb vírusírtó.
Minek ennyi szar blokkoló, lassító, Veszel egy routert és nem kell semmi féle szoftveres hülyeség...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
xD utánad bármikor ha megkeresel xD

fery02
Bújjál már el te is 😛

dragon11
Jaja, de ennek van anti-virus része...lol 😄 és ez olyanokat megtalált, amit a nod nem, tehát elbújhat..

zeli
Azért van benne minden, mert az biztos a Kaspersky biztonsági csomagja. A biztonsági csomag általában tartalmaz egy vírusírtót, tûzfalat, spamszûrõt, phisingszûrõt, pop-up blockert, mindent...
Amúgy az idei Chip tezstben a Kaspersky csomagja nyert, szorosan utána a Norton Internet Security 2008...
A NOD32 pedig egy sima vírusírtó, tehát nincs is elvárva, hogy minden legyen benne..

dragon11
OK.😊

Fabio Capello
A ZA-nak is van olyan verziója amiben minden benne van 😉 (nekem az fut a gépen). De errõl nem akarok vitázni 😊

dragon11
De ebbe minden van ;-) Ez internet biztonság, vírusírtó minden...btw...próbaképp oda mentem a tûzfal részéhez, block all...guglit nem hozta be, msn-rõl 3perc kellett és kivágott, x-fireról rögtön😄 az igen, Kaspersky Éljen😄

Fabio Capello
ZA is leblokkol ha talál vmit 😉

dragon11
Kaspersky InternetSecurity-t csak ajánlani tudom, mert egy weboldalon(tisztának tûnt, nem warezos..) valahogy trójai került fel rá, és blockkolta az egész lapot, kiírta kaspersky blocked, és újraindította a gépet, rohadt jó😄 a nod elbújhat >< (ebbe van web-anitvirus, tûzfal, minden spam szûrû, minden 😄)

nah meg...az e-maileket mielõtt megnéznéd, ellenõrzi, mint a lapokat..😊

Olyat kérdeznék, hogy nem tudja-e valaki, hogy nem készült-e a head on-nak 2. része...
Elõre is kössz...
Qwerty4
nem mûxik 😞

Qwerty4

Fabio Capello
az elsõre tudom a választ: parancsikonra jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás --> win95

Saddalim
#6598: bocsi, én nem használok iet, adtam egy listát párról, nem tudtam hogy személyes tapasztalat alapján kérdezed...
#6599: indítófilera jobb katt-tulajdonságok-kompatibilitás átállít windows 95-re

Qwerty4
Szevasztok.

Egy kis gondba vagyok a régebbi Resident Evil-ekkel:
1.Próbáltam a RE1-et vagyis próbálni szerettem volna, de nem akar XP-n futni, azt írja, hogy 95-ös winfos kell neki.Ezzel mit tudnék kezdeni?
2.RE3-at telepítettem, indul a szokásossal, azután semmi menü, majd loading, azután meg egy szöveg és onnan tovább nem megy, és log offolhatok.
3.A RE2-vel még nem tudom mi a gond, azt nem próbáltam feltenni vagy játszani.

Régi programok, gondoltam, hogy gond lesz velük. 😞

<#help>

Qwerty4

Zomil
köszönöm szépen, ilyen válaszra gondoltam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zeli
Az ilyen progikat OCR programoknak nevezik. Optikai karakterfelismeréssel dolgoznak, nem túl ismertek, de én szoktam használni, mert nagyon hasznos . Ajánlanám az ABBY FineReader-t, én is azt használom! Képes beolvasni a képet, aztán értelmezi, és kimenti neked Wordbe, firefoxba, akárhova, ahova akarod...
Bocs, hogy késõn írok, csak most láttam meg 😊

Zomil
persze értem h gugli, csak gondoltam hátha vki tud ajánlani egy jó programot :S

Saddalim
#6591: GYIK (privibe esetleg lehet esélyed...)
#6592: guglin keress, tölts le 3at egyik jó lesz
#6593: docs&sett/felhnév/application data/mozilla/firefox
#6594: Gugli

Zomil
hali!
engem olyan progi érdekelne ami a beszkennelt képen felismerné a kézirást,és átalakitaná rendes betükké mintha word-ban irtam volna, remélem érthetö mit szeretnék😄nem csunya irásrol van szó, hanem nyomtatott betük vannak irva, csak jobb lenne ha nem kézirás lenne, mind1 értitek😄
elöre is köszi a segitséget!!

Seth
Sztok , a firefox hova pakolja az ideiglenes netes fájlokat,cookie-kat,képeket? Temp. Internet Files-ben nem találtam, oda mintha csak az explorer pakolna

PSN ID.: Beegabor

Fabio Capello
Vki tudna mondani egy (télleg) jó AVI to DVD progit, ami menüt is képes gyártani?

(Van pár kiírandó sorozatom... ->16 évadnyi sorozat <#hehe>)

SEGITSÉG
win xp 2003 portugálhoz nincs meg a telepitõkod
hol szerezhetek irja meg vki
a magyaritás már megvan
ja és eredeti a lemez!!!!segitsen vki
msn re is irhatsz
[email protected]

léci vki😞
Saddalim
dragon11
5,kb...de figyi az arra van kitalálva, a spayware meg erre...csak kell egy real time-os spayware ennyi...mert az a kettõ nagyon ....hagy ne mondjam