Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Tudom Hogy ezt a kérdést én kérdeztem vagy 60-szor de még mindig nem kaptam rá választ senkitõl sem!
kérlek segitsetek abban!: hogy mért nem tudok hátteret váltani?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
erõsen kétlem hogy a sávszél miatt tenné. mekkora neted van? próbáld ki másik videós helyen (gondolom youtube-al nézted), pl indavideo, videobomb, stb
Boldog születésnapot Saddalim 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Elõrre is köszi!
Egy kérdésem lenne, lehet power point-ból avi-t csinálni valahogy? És ha igen akkor milyen program kell hozzá?
Köszönöm.
Trance&Friends nothing more..
Router + Nod és no para...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
és akkor nincs szivás, én is igy kezdtem el nyomni az elsö részt😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minek ennyi szar blokkoló, lassító, Veszel egy routert és nem kell semmi féle szoftveres hülyeség...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Amúgy az idei Chip tezstben a Kaspersky csomagja nyert, szorosan utána a Norton Internet Security 2008...
A NOD32 pedig egy sima vírusírtó, tehát nincs is elvárva, hogy minden legyen benne..
nah meg...az e-maileket mielõtt megnéznéd, ellenõrzi, mint a lapokat..😊
Elõre is kössz...
#6599: indítófilera jobb katt-tulajdonságok-kompatibilitás átállít windows 95-re
Egy kis gondba vagyok a régebbi Resident Evil-ekkel:
1.Próbáltam a RE1-et vagyis próbálni szerettem volna, de nem akar XP-n futni, azt írja, hogy 95-ös winfos kell neki.Ezzel mit tudnék kezdeni?
2.RE3-at telepítettem, indul a szokásossal, azután semmi menü, majd loading, azután meg egy szöveg és onnan tovább nem megy, és log offolhatok.
3.A RE2-vel még nem tudom mi a gond, azt nem próbáltam feltenni vagy játszani.
Régi programok, gondoltam, hogy gond lesz velük. 😞
<#help>#help>
Qwerty4
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bocs, hogy késõn írok, csak most láttam meg 😊
#6592: guglin keress, tölts le 3at egyik jó lesz
#6593: docs&sett/felhnév/application data/mozilla/firefox
#6594: Gugli
engem olyan progi érdekelne ami a beszkennelt képen felismerné a kézirást,és átalakitaná rendes betükké mintha word-ban irtam volna, remélem érthetö mit szeretnék😄nem csunya irásrol van szó, hanem nyomtatott betük vannak irva, csak jobb lenne ha nem kézirás lenne, mind1 értitek😄
elöre is köszi a segitséget!!
PSN ID.: Beegabor
(Van pár kiírandó sorozatom... ->16 évadnyi sorozat <#hehe>#hehe>)
win xp 2003 portugálhoz nincs meg a telepitõkod
hol szerezhetek irja meg vki
a magyaritás már megvan
ja és eredeti a lemez!!!!segitsen vki
msn re is irhatsz
[email protected]
léci vki😞