Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
82😛

Saddalim
#6685: a minimum általában az szokott lenni, ahol normálisan fut (folyamatosan), legalapabb dolgokkal. az ajánlott uez közepes beállításokkal
#6686: ez a te helyed

Egy (Shapire aszem) 2600pro 245mb-od kártya mien nvidia kártyának felel meg kb teljesitményileg?
gibson9
De az miért van, hogy egy játéknak nagyobb gépigény van feltûntetve, mint amennyi tényleg kell neki? Néztem egy játékot csak próbaként amivel már játszottam, de a minimum gépigénye nagyobb mint ami nekem van! 1,5 GHz van kiirva, de futott az én 1,3asomon közepes grafikán úgy hogy nem szaggatott! Most ez miért van?

gibson9
hopp 😄 rájöttem! De azért köszi!

gibson9
Helló! Van ez a programm, ami megnézi hogy egy adott játék elindul-e a gépünkön. Valami Canyourunit.com! Angol tudásom híjján, meg egy kicsit...is vagyok<#zavart2> nem jöttem rá hogy mûködik ez a dolog! Kiválasztom a játékot amit meg akarok nézni, de utánna semmi olyan nem jelenik meg hogy most akkor fut-e vagy nem... Azt mondják egy click, meg hogy valami active X plugint telepít a gépre.
Na mind1! A lényeg hogy légyszives írjátok már le nekem, hogy mit is kell csinálni! Elõrre is köszi!<#worship>

dragon11
Mi a véleményetek az Avira- Internet Security-ról?😊 Azt mondják elég jó, és azt akarom feltenni...thank you.

Prince23
hi
Nem akar letölteni az ftp cliensem... vajon miért? a mappákba belép, tudok választani meg minden, de tölteni nem akar...

Saddalim
GYIK-ben van pár link pár honlapra, a hozzád tartozókhoz szedd le a legújabb drivereket (vezérlõprogram)

Törölt felhasználó
Szasztok! Company of Heroes problémám van. Kérnék (szépen)segítséget!
Az alapjáték, csak csendesen magam játszom. Többször végigvittem már, imádom. Egy idõ óta elkezdett leállni a gép játék közben. A tápra gyanakodtam, kifújtam, aztán újat tettem be, 300 wattos. Ugyanúgy leállt a gép. Format c, új windows xp-t tettem fel. Még rosszabb lett. Egy perc után leállt. Korábban bírta egy negyedórát. Na felmentem a Company of Heroes honlapra, valamit letöltöttem, de nem is biztos, hogy sikerült. Azóta nem áll le, csak kimerevedik a kép, hang van. Control alt del-lel ki tudom a játékot kapcsolni, a gépet nem kell újra indítani. Szóval kérném segítségeteket. Elõrebocsájtom, nem vagyok egy informatepikus guru. Halom van már új kampánya is a játéknak. Esetleg, ha még azt is meg lehetne szerezni... Komoly hálára számíthat a segítõ angyalka...
de semmit se kér csak kiirja hogy hibás fájl. semmi lehetöség vagy valami :S
JAG1
A kitömörítéshez kér jelszót, a honlap címet kell bemásolnod, az a jelszó...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ez se megy xD a honlaprol meg egy szót nem értek xD
JAG1
Najóvan má' :-)

Akko ez. :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsomagoláshoz pass: www.trainers.prv.pl

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

nemtudom kitömöriteni xD azt irja hibás file xD
JAG1
Pont ott van a Trial felirat? Bakkameg. :-)

Akkor ezt szedd le. Ez tuti mûxik.

dragon11
Np,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akinek warezosan van meg a vista, time lockerral, az pm me...nagyon átakarok állni vista-ra..(32bit!) Thanks..😊

köszi ez müködik de csak ien van xD ____- :S
JAG1

egyedül az öszegzésnél van ojan h operácios rendszer de ott csk az van h microsoft windows xp home edition
de nincs bal oldalt külön ojan h orperácios rendszer , még a számitogépen belül se
JAG1
Bal oldalon válaszd az Operációs rendszert, majd a jobb oldalon az adatok között van olyan, hogy Termékkulcs.

termékkulcsot meg sehol se látok :S operácios rendeszer van de anál semmi seryal szerü
a riportba kell? ezen a progin nemnagyon tudo eligazodni :S
JAG1
Leírtam...
Termékkulcs.

Sziasztok!

Settlers - Rise of an Empire játékhoz szeretnék segítséget kérni!

A párom elakadt a 15. pályán, és már félek, hogy a gép fogja bánni a dolgot <#wow1>, tud valaki esetleg pályakódokat ehhez a játékhoz, ami megkönnyíthetné a dolgát? <#szomoru1>
Elõre is nagyon köszi, ha valaki tud segíteni!
az univerzális egyedi azonositó az?
Saddalim
1. ha van rá idõd rakd fel a .NET-et, rosszabb nem lesz tõla semmi
2. nyugodtan frissítheted, ha nem lesz áramszünet vagy nem resetelsz telepités közben akkor semmi baja nem lehet. ha mégis:
sajátgépre jobb gomb-tulajdonságok-hardver fül-ezközkezelõ-hálókártya megkeres-jobb klikk rá-tulajdonságok-illesztõprogram fül-visszaállítás

valaki plz tudna nekem segiteni h az everesten belül hol tom megnézni a searyalomat? 😊
Pianista
Thx.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

dragon11
Sõt, ez az EVE Online 100%...

dragon11
1.Linkelj!
2.Sztem ez a PW, de nem vagyok benne biztos..(Perfect World.)(Egyáltalán nem biztos.....)

Pianista
Hy!

azt akarom kérdezni hogy a linken lévõ képek alapján felismeri e valaki a gamet??
Link: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.corpnews.com/images/jge/jge01.jpg&imgrefurl=http://www.corpnews.com/node/176&h=900&w=1600&sz=234&hl=hu&start=188&tbnid=f8kiY8vWAmqVFM:&tbnh=84&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dauto%2Bassault%26start%3D180%26imgsz%3Dxxlarge%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26sa%3DN

az oldal alján vannak. thx.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

dragon11
1.Nem warezolunk
2.Ha emlékszel a patch nevére, akkor start menü>keresés>fájlt vagy mappát->beírod a nevét..és kész^^
3.Np.

HELP GYORSAN PLZ!!!Letöltöttem papámnál a játékot torrenten.felnyomtam.De kellett neki egy Update Patch.Le is töltötte csak nem tom hova!Mondjátok plz!!!!Fontos lenne mert otthon nincs netem léci help

c115

dragon11
OK.Thanks.

JAG1
Keresgélj
Egyébként egyértelmû, jóval többet tud az Ultimate...

dragon11
Vistat akarom feltenni(havi frissítéssel..😊) és az ULTIMATE jobb, vagy Home Premium Lite? pl. olyan mint a Windows XP Professional vs Winfos XP Home Edition azok a különbségek?THX FOR HELP.

dragon11
az mi? xD mert most akarom ujrarakatni a gépet és kéne 😄
JAG1
Biztos ki lehet szedni valahogy, de az Everest progi tuti kiírja az Operációs rendszernél....

szasztok
azt szeretném kérdezni hogy a windowsom seryal számát megtom nézni én a gépen bene?(eredeti a windows) Mert nem találom amit adtak hozá:S
fery02
OK, valószínûleg meg van oldva a probléma. A cFosSpeed-ben (ígérem utoljára írom le ezt a szót 😛) van egy olyan funkció, hogy "Forgalomátalakítás letiltása", csak kíváncsiságból kipróbáltam, mi lesz, ha rábökök. Teszteltem, elindítottam vagy 5 videót egyszerre, különbözõ oldalakról, és nem csatlakozott le az MSN, pedig jó sokat vártam. Lassú is volt ám a videók töltése de nagyon, de nem ez a lényeg, ezt belátom a netem lassúságának 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
1. uTorrent, legalábbis a régebbi verziójával akadtak gondok böngészésnél, ennél az 1.7.7-esnél még nem próbáltam cFosSpeed nélkül a böngészést.
2. Köszi szépen, de nem lettem okosabb nagyon. Nem tudom eldönteni, hogy ez nekem kell-e vajon vagy nem.
3. Integrált a kártya, MSI alaplapom van, csak az a gond, hogy hálókártya frissítést még nem csináltam, és nem tudom, félek tõle, lehet, hogy nem kockázat mentes, és ha valami nem úgy sül el, ahogy kellene, lehet, hogy nem lesz internet egyáltalán. Ez most lehet, hogy hülyeség, de annyira nem értek hozzá 😊

Saddalim
1. mien kliens?
2. .NET framework alias keretrendszer - egyfajta vázat ad bizonyos programoknak, érdemes mindig legújabbat használni, legújabb a 3.0, letölthetõ innen
3. ha integrált a hálókártya (azaz nincs külön, alaplapba van építve), akkor az alaplapod gyártójának, ha klön van akkor a hálókártya gyártójának honlapján megleled. linkek GYIK-ben

fery02
Ez hidd el, nem tudja, használtam már cFosSpeed nélkül, meghalasztja a böngészést. Igen, egyszercsak elkezdte csinálni, de arra emléxem, hogy régebben, mikor nem csinálta, akkor fel volt telepítve valami Net Framework 3, de mivel nem tudtam, hogy mi is az, inkább erre az új rendszerre nem tettem fel, bár lehet, hogy ez orvosolná a hibát. Hálókártyát meg nem tudom, hogy hogy kell frissíteni.

Saddalim
torrent tudja magát kontrollálni, megy az cfos nélkül is
hameg "egyszer csak elkezdte csinálni", akkor elõször is ajánlanék egy hálókártya-driver frissítést/reinstallt

fery02
Jó, csak, hogy én torrentezek, és ugye akkor felöltések mennek, és nálam, meg sokan másoknál, ha nincs fent cFosSpeed, akkor egyáltalán nem tudnak böngészni, ha közbe tölt fel az uTorrent. Így meg tudok , csak most ilyen gond van, és most is lecsatlakozott például, míg írtam ezt az üzenetet, mert köztbe töltött egy videót videán. SZóval ha valaki ismer egy progit, azt megköszönném, meg hozzá esetleg egy oylan információt, hogy legalább mekkora sávszél kell az MSN-nek, hogy még pont ne csatlakozzon le.

Colton
kösz

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

zeli
Haveromnak egyszer fent volt a cFosSpeed és nem ment tõle a net. Egy ideig jó volt aztán nem ment neki, kiment a netes ürge, leszedte a cFosSpeed-et és jó volt...
Azóta én sem használom, csak gondoltam szólok, lehet ki kéne próbálni anélkül!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.