Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úh lekell h töröljem az iTunest😞
SZAL:
akinek már van audi kezelõje (pl. Winamp, jetauadio) az iTunest szigorúan MANUÁLISAN telepítse fel, és pipálja ki az audio file defaultot!!!!! Ez volt agond, h én az apple updateval automatikusan felraktam az iTunest...
Nem tudom ismeritek e az iTunes nevû progit? De ez a szaros (sry) Xp nem bírja el. Mindig mikor újraindítom vagy kikapcsolom és úaztán bekapcsolom, mindig elõ jön egy kék színû mezõ pár secundumig és csomó írás jelenik meg, aztán meg megjelenik, h mien módban indítsam el az Xp (csökkentett, normal, stb..)....
Szal ezt nem értem, h mi a fenének nem bírja el az Win Xp-én😞(( pedig sok infót lehet szerezni... na meg rádiót is lehet hallgatni nagyon jó minõségben vele....
#6730: vótmá régebben többször, nem emléxem hogy lett megoldva, keress rá alul san andreas-ra
#6734: kábelei ki-be
#6719 Alap doom 3 tudja, kérdés a kieg menne-e.. Valaki nincs aki tényleg probálta is? Mert szinte minden elment edig csak ügye nemakarom feleslegesen beszerezni.. És op rendszert meg nem fogok újat rakni emiatt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A configom a következö:
2 gb DDR2 800 Mhz
AMD Athlon(tm) 64 x2Dual core processzor 4400+
MSI NX 8500 GT
ötlet hogy mi lehet a baj???
#6721: sajátgépen jobbklikk-tulajdonságok-hardver fül-ezközkezelõ-DVD/CD_ROM meghajtók-olvasón jobb gomb-tulajdonságok-illesztõprogram fül-visszaállítás
#6722: próbáljátok direct connect-el (egymás belsõ IP-címével)
#6724: aranyos. vírusirtó mien?
#6725: minden program? (pl jegyzettömb)
Ha egy játék olyat csinál, mintha a használt gombok folyamatosan beragadnának, az mitõl lehet? jelen esetben a halo custom editionról van szó. A segítséget elõre is köszönöm.
Mens Agitat Molem
Nekem oylan problémán lenne hogy az tálcán van egy "páncél" ami villog egyszer egy kékhettérben egy fehér kérdõjel és utána meg pirps és fehér x és kiírja hogy sytem alert ha rá kattintok akkkor bead egy vírus oldalt. Nemtudom, hogy mitõl van de nagyon zavaró, mert mindíg ledob ha játszok, és már egy csomó kémprogram keresõt lefutattam és semmi. Tudtok rá valami megoldást?
Az olyan, mintha lanba nyomnátok, de neten keresztül 😊
Ha pedig "igazi" Lanban akarjátok nyomni, akkor rosszul dugdostátok az UTP kábeleket...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem müxik a dvd olvasóm, ez miért van?? az elõbb müködött...
annyit csináltam, h letöröltem az alkoholt, és a regisztrációs értékeit a regeditbõl, és azóta nem müxik, hát ezt nem hiszem el... kell vmit letöltsek vki pls....
Azt hiszem ezzel a trainerrel is próbálkozott, de nem mûködött. <#szomoru1>#szomoru1>
Na, mindegy, azért nagyon köszönöm a segítségedet! <#puszis>#puszis>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Topikjaba már irtam de ott nagy a pangás..
Az érdekelne hogy Vista Ultimate 64bit alatt fut-e a Doom3 RoE vagy van-e bármien patch ami segitségével müködne 64biten. Mert én ugy olvastam hogy csak 32bit en megy 😞
Ami FAQ ban van System Requirements Labban meg nemigazán bízok mivel szerintem csak azt nézi hogy újabb verziós az opp rendszer, és mivel akkortájt vista nemigen volt még... Esetleg kompatibilis módba xp sp2 tõvel menne-e?
Nehogy véletlen azért szeressen meg, amilyen vagy...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Illetve van valami buhera megoldás, de azt nem ismerem...
Azt tudod tenni, hogy átirányítod mondjuk a freemail-re és onnan szeded be. Küldeni is csak onnan tudsz majd.
Szerk:
Itt írnak róla részletesebben...
nos a problémám a következõ lenne.
Incredimail + Hotmail párosítás
Hogyan lehet eme gondot megoldani, hogy mûködjön. utána olvastam pár fórumon, de nem igazán találtam használható megoldást
Ebben kérnék segítséget - Köszönöm!
Steam: [HUN]Feriggno
Settlers - Rise of an Empire játékhoz szeretnék segítséget kérni, MÉG MINDIG!
A párom elakadt a 15. pályán, és már félek, hogy a gép fogja bánni a dolgot, tud valaki esetleg pályakódokat ehhez a játékhoz, ami megkönnyíthetné a dolgát?
LÉGYSZI LÉGYSZI!!!!
Elõre is nagyon köszi, ha valaki tud segíteni!