Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Tévedtem😞( Bebizonyosodott h a winfos egy nagy kalapszar, nem tud semmit sem kezelni a winampon kivül😛P
úh lekell h töröljem az iTunest😞

Prince23
Na az volt a baj, h automatikusan telepítettem.
SZAL:
akinek már van audi kezelõje (pl. Winamp, jetauadio) az iTunest szigorúan MANUÁLISAN telepítse fel, és pipálja ki az audio file defaultot!!!!! Ez volt agond, h én az apple updateval automatikusan felraktam az iTunest...

Prince23
Hi!
Nem tudom ismeritek e az iTunes nevû progit? De ez a szaros (sry) Xp nem bírja el. Mindig mikor újraindítom vagy kikapcsolom és úaztán bekapcsolom, mindig elõ jön egy kék színû mezõ pár secundumig és csomó írás jelenik meg, aztán meg megjelenik, h mien módban indítsam el az Xp (csökkentett, normal, stb..)....
Szal ezt nem értem, h mi a fenének nem bírja el az Win Xp-én😞(( pedig sok infót lehet szerezni... na meg rádiót is lehet hallgatni nagyon jó minõségben vele....

Saddalim
#6728: ?
#6730: vótmá régebben többször, nem emléxem hogy lett megoldva, keress rá alul san andreas-ra
#6734: kábelei ki-be

Prince23
Hi, csak én vagyok... most megint nem akarja olvasni, és megint megnéztem amit leírtál, h h kell, és most meg nem is szerepel, persze újraindítás után... és akkor müködött a dolog, amit írtál, és most megint ugyanazt megcsinálnám, de egyszerûen nincs ott az olvasó tipusa...

Evil
#6718 Ezvan 😊

#6719 Alap doom 3 tudja, kérdés a kieg menne-e.. Valaki nincs aki tényleg probálta is? Mert szinte minden elment edig csak ügye nemakarom feleslegesen beszerezni.. És op rendszert meg nem fogok újat rakni emiatt.

Evil
Dual Core optimazert probáltad már felrakni? Persze csak ha xpd van.. Nálam xp alatt volt iesmi hogy Cs 1.6 ban mintha speed hackom lett volna ugy rohantam és senkise birt lelõni soha 😄 Vagypedig vedd le az egyik magot az alkalmazásról Task managerben 😊 Task manager / Process / gta.exe / jobbklikk / Set affinity és az egyiket vedd ki.

zeli
Ilyen probléma volt már, méghozzá a GTA San Andreassal többször is. Mindig elfelejtem mi volt a javaslat erre, hogy a gép "túl jó" egy játéknak. Próbáld meg annyira felhúzni a játékot, hogy belassuljon 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

lenne egy másik problémám..na szoval az van hogy A gta san andreas nallam vmijé nem megy jól az a baja neki hogy amikor belépek a játékba akk egy idejig szépen fut utnná viszont vmijé felgyorsul a játék de szoszerint.gyorsabban fut a játékos az utcán nem lehe látni az autókat mert gyorsan mennek,csak akk látom öket ha összeutköznek v ha nekimennek vminek.
A configom a következö:
2 gb DDR2 800 Mhz
AMD Athlon(tm) 64 x2Dual core processzor 4400+
MSI NX 8500 GT
ötlet hogy mi lehet a baj???

Prince23
ZSENI vagy, köszi szépen, már olvassa....<#worship>

Vagyis Vírusírtó oldalt aminek a neve VirusHeat
Avast
Saddalim
#6717: tess
#6721: sajátgépen jobbklikk-tulajdonságok-hardver fül-ezközkezelõ-DVD/CD_ROM meghajtók-olvasón jobb gomb-tulajdonságok-illesztõprogram fül-visszaállítás
#6722: próbáljátok direct connect-el (egymás belsõ IP-címével)
#6724: aranyos. vírusirtó mien?
#6725: minden program? (pl jegyzettömb)

Gus85
Hali!
Ha egy játék olyat csinál, mintha a használt gombok folyamatosan beragadnának, az mitõl lehet? jelen esetben a halo custom editionról van szó. A segítséget elõre is köszönöm.

Mens Agitat Molem

Hy
Nekem oylan problémán lenne hogy az tálcán van egy "páncél" ami villog egyszer egy kékhettérben egy fehér kérdõjel és utána meg pirps és fehér x és kiírja hogy sytem alert ha rá kattintok akkkor bead egy vírus oldalt. Nemtudom, hogy mitõl van de nagyon zavaró, mert mindíg ledob ha játszok, és már egy csomó kémprogram keresõt lefutattam és semmi. Tudtok rá valami megoldást?
zeli
Próbáljátok Hamachival...
Az olyan, mintha lanba nyomnátok, de neten keresztül 😊
Ha pedig "igazi" Lanban akarjátok nyomni, akkor rosszul dugdostátok az UTP kábeleket...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

csa...az van hogy par haverral szeretnénk Far Cry nyomni LAN-ba de egyikünk se látja senkinek a szerverét!tudna vki segiteni h mit kell csinálni vagy hogy milyen patch-ot kellene leszedni??lécci naon sürgöss!!!!! please help meeee!!!!!!

Prince23
Hi!
Nem müxik a dvd olvasóm, ez miért van?? az elõbb müködött...
annyit csináltam, h letöröltem az alkoholt, és a regisztrációs értékeit a regeditbõl, és azóta nem müxik, hát ezt nem hiszem el... kell vmit letöltsek vki pls....

Köszönöm, próbálkoztam már beírni, többféle keresõn, többféle módon, eddig nem találtam túl sok segítséget. <#confused>
Azt hiszem ezzel a trainerrel is próbálkozott, de nem mûködött. <#szomoru1>
Na, mindegy, azért nagyon köszönöm a segítségedet! <#puszis>
dragon11
Sztem nem megy, túl régi ahhoz, hogy tudja a 64bit-et, sztem felesleges a 64bit, minimálisan gyorsabb.😊

JAG1
Minek neked 64bit?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Evil
Hello!
Topikjaba már irtam de ott nagy a pangás..
Az érdekelne hogy Vista Ultimate 64bit alatt fut-e a Doom3 RoE vagy van-e bármien patch ami segitségével müködne 64biten. Mert én ugy olvastam hogy csak 32bit en megy 😞
Ami FAQ ban van System Requirements Labban meg nemigazán bízok mivel szerintem csak azt nézi hogy újabb verziós az opp rendszer, és mivel akkortájt vista nemigen volt még... Esetleg kompatibilis módba xp sp2 tõvel menne-e?

Saddalim
kis frissítgetések közepette felkerült

Saddalim
kösz, hamarosan linkek közé kerül

http://www.systemrequirementslab.com
zeli
Ezen diszkussziót itt folytatni, htx.

dragon11
Na pff😊

JAG1
" s próbálod nem magadat adni😛"

Nehogy véletlen azért szeressen meg, amilyen vagy...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Pff^^sry nem E/1 személy 😄 1/3. személy, haverom példjátá hoztam fel..😊 de tök mind1..😄

Saddalim
nah a kis tapasztalt 😄

dragon11
Figy, mostani b.nõm foglalt volt 3hónapja,mostanra velem jár^^ tehát nincs veszve a dolog, csak akkor, ha nem jössz be neki, s próbálod nem magadat adni😛

fery02
Végülis már foglalt a csaj, szóval annyira nem fontos vele trécselni, de viszont kár érte, mert szimpatikus volna, majd esetleg a hétvégén, ha lesz idõm, foglalkozok a dolog érdekébe, addig is köszi 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

JAG1
Tudtommal nincs pop3 és SMTP szolgáltatása a Hotmail-nek.
Illetve van valami buhera megoldás, de azt nem ismerem...

Azt tudod tenni, hogy átirányítod mondjuk a freemail-re és onnan szeded be. Küldeni is csak onnan tudsz majd.

Szerk:
Itt írnak róla részletesebben...

Hyder
Üdv

nos a problémám a következõ lenne.

Incredimail + Hotmail párosítás

Hogyan lehet eme gondot megoldani, hogy mûködjön. utána olvastam pár fórumon, de nem igazán találtam használható megoldást

Ebben kérnék segítséget - Köszönöm!

Steam: [HUN]Feriggno

Saddalim
ne szórakozz, egy lány csak megér ennyit, segitek szivesen ;-)

fery02
Köszi, de ezt nem nekem találták ki (ott kezdjük, hogy azt sem tudom kiválasztani, hogy melyik angol címre írjak a 20 közül), angolul biztos nem fogom tudni megfogalmazni a mondandóm, meg idõm sincs nagyon mostanában, meg téged sem akarlak vele fárasztani, neked is van elég dolgod biztosan. Legfeljebb akkor nem fogok vele MSN-ezni 😞

Saddalim
Itt tudsz írni nekik, angolul. Ha kell segitség hozzá, pm

fery02
Köszi, csak nem tudom, hogy milyen címre írjak, meg hogy írhatom-e esetleg magyar nyelven, mert az bizony nem ártana.

Saddalim
#6697: ez érdekes... próválj meg írni az msn-nek
#6699: GYIK

(ték)

Hali.Én a PenumbraBlackPlague nevû játékhoz keresnék segítsétek.Kell hozzá crack vagy vmi mert nem akar elindulni az istenért sem?
Fabio Capello
talán az IP-jérõl érkezõ adatmennyiség a probléma, túlterheli a gépedet - csak tipp

fery02
Csak nála. Elkezdünk írni egymásnak, és percek kérdése onnantól, míg a gép megadja magát. Mielõtt újraindulna, kb 5 másodpercre lelassul az egész gép, mintha 100-on menne a proci, majd egy másodpercre fekete képernyõ, majd még egy másodpercre az a kék képernyõ (azalatt az idõ alatt persze egy szót sem lehet elolvasni azon a kék képernyõn), majd újraindul. Most ott tartok, hogy szegényke le van tiltva, így nincsen semmi gond, mert mondom, csak akkor van gond, ha írunk egymásnak. Teljes tanácstalanság, gondolom nagyon ritka ez a probléma, de én persze ezt is kifogtam 😊

Saddalim
#6691: csak nála?
#6692: GYIK
#6693: GYIK

dragon11
Nem, az Kaspersky volt, de nem jó..😄 a keyt megtalálta törött, így 30napig ingyen van, már csak x nap.. de nagyon fogja a gépet..meg oldalakat nem enged megnyitni, mint pl. a szótár..ezért kérdem a Free Avira Internet Security milyen a Kaspersky Internet Security-hoz képest.Thank You Very Much😊

esetleg ez. de ha a google-ba annyit írsz, hogy "Settlers - Rise of an Empire trainer", még többet is találhatsz. <#crazya>
hali elakadtam a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay játékban ott vagyok a hibernalo teremben 2 perces szabadmozgás és meg kellene szöknöm valahogy én arra gondolok hogy valamelyik kapszulába kellene belemennem de nem visz magával lehet hogy valamit rosszul csinálok segítsetek lécci

Cijasztok!

Settlers - Rise of an Empire játékhoz szeretnék segítséget kérni, MÉG MINDIG!

A párom elakadt a 15. pályán, és már félek, hogy a gép fogja bánni a dolgot, tud valaki esetleg pályakódokat ehhez a játékhoz, ami megkönnyíthetné a dolgát?

LÉGYSZI LÉGYSZI!!!!

Elõre is nagyon köszi, ha valaki tud segíteni!
fery02
Na olyat látott-e már valaki, hogy felvettem msn-re egy ártatlan csajt, és ha elkezdünk írkálni egymásnak msn-en, akkor a gépem pár perc múlva kékhalállal újraindul.

Saddalim
#6682: az elõbb még odavoltál a nortonért mi lett vele?
#6689: jogaid megvannak?

Prince23
Na vki help... ftp-n nem akar jönni a cuccos:SS de csak azon a helyen...