Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is lejátssza, sõt kodekek nélkül is ment a lejátszás bs playerrel...
mer tudod a div x installerben van egy pár progi, elkezdve a div x playertõl a div x webplayerig... na szal én CSAK a div x kodecet tettem fel közülük.
mer tudod a div x installerben van egy pár progi, elkezdve a div x playertõl a div x webplayerig... na szal én CSAK a div x kodecet tettem fel közülük.
Nekem van fent divx, meg xvid codec, és midnen videót lejátszik a gép.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szia!
Nos akkor leszedtem a K-lite codek packot.
Helyette feltettem CSAK a divx kodecet. Így jó lesz? most csak div x kodek van fenn
thx elõre.
Nos akkor leszedtem a K-lite codek packot.
Helyette feltettem CSAK a divx kodecet. Így jó lesz? most csak div x kodek van fenn
thx elõre.
divx kodek általában nagyonis kell és enincs vele semmi, ien még az XviD is. kodekpakkot, na azt ne tegyél fel
THX
akkor a player nem szükséges hozzá, csak maga a kodek?
még gondolkozom, h feltegyem e, mert achatben írtak érdekességet a kodekekkel.
akkor a player nem szükséges hozzá, csak maga a kodek?
még gondolkozom, h feltegyem e, mert achatben írtak érdekességet a kodekekkel.
a divx maga 2 fõ részbõl áll
1. divX kodek - divx filmeket dekódol, enélkül elég kevés filmet tudnál akármivel is lejátszani
2. divX player - egy sima filmlejátszó
ha lejátssza akkor valszeg nem divx-tömörítésû a film
1. divX kodek - divx filmeket dekódol, enélkül elég kevés filmet tudnál akármivel is lejátszani
2. divX player - egy sima filmlejátszó
ha lejátssza akkor valszeg nem divx-tömörítésû a film
akkor most ez a div xmire jó? mert levettem, és a filmjeimet lejátsza a bs player...
nincs fenn se a k-lite, se a div x. és még is tudok filmet lejátszani...
nincs fenn se a k-lite, se a div x. és még is tudok filmet lejátszani...
1. a streamnek az a lényege hogy miközben töltöd le, nézheted, így nem kell megvártnod amig az egész lejön. netrõl közvetlenül nem tudsz filmet nézni.
2. a stage6 a mai nappal elvileg megszûnik
2. a stage6 a mai nappal elvileg megszûnik
Na erre az egy dologra rá jöttem... és BOCSI a csettszerû kommentjeimért, sry.
Szal: ha nézem ezt a stage6-on a hd-ket, playre kattintom, de közben letölti automatikusan azt a filet... h lehet beállítani, amit nézek, ne töltsön közben?
Szal: ha nézem ezt a stage6-on a hd-ket, playre kattintom, de közben letölti automatikusan azt a filet... h lehet beállítani, amit nézek, ne töltsön közben?
Még valami!
Fenn van a div x webplayer, de a C meghajtómon, ahogy egyre több hd bemutatókat nézek a stage6.comról, egyre jobban fogy a szabad területem... mér megnéztem eddig kb 6 hd trailert, és már eltünt a C-rõl 100 mega... ez azért sok. ez a továbbiakban is így lesz? zabálni fogja a szabad helyeket a C:\-n továbbra is, ha weben keresztül nézek bemutatókat? vagy egyszerûen csak töröljem le a div x webplayert?
Fenn van a div x webplayer, de a C meghajtómon, ahogy egyre több hd bemutatókat nézek a stage6.comról, egyre jobban fogy a szabad területem... mér megnéztem eddig kb 6 hd trailert, és már eltünt a C-rõl 100 mega... ez azért sok. ez a továbbiakban is így lesz? zabálni fogja a szabad helyeket a C:\-n továbbra is, ha weben keresztül nézek bemutatókat? vagy egyszerûen csak töröljem le a div x webplayert?
Sziasztok!
Most töröltem le a K-lite programot, helyette feltettem a DivX programcsomagot.
Tisztában szeretnék lenni, h mi micsoda. Tehát:
-> Divx Codec: ha jól tudom ez kell, kell a filmekhez.
-> Divx Content Uploader: na ez mi a szösz? ez kell nekem?
-> divx player: ez lejátszó ugyebár, és a felirati filokat be tudja olvasni, és így akkor kell e nekem a BS player?
egy nagy thx, ha vki válaszol kérdéseimre.
Most töröltem le a K-lite programot, helyette feltettem a DivX programcsomagot.
Tisztában szeretnék lenni, h mi micsoda. Tehát:
-> Divx Codec: ha jól tudom ez kell, kell a filmekhez.
-> Divx Content Uploader: na ez mi a szösz? ez kell nekem?
-> divx player: ez lejátszó ugyebár, és a felirati filokat be tudja olvasni, és így akkor kell e nekem a BS player?
egy nagy thx, ha vki válaszol kérdéseimre.
Nem, jól reagál a gép, csak ha egyszerre több minden történik a játékban, akkor ugye elég gyorsan váltakozik, hogy éppen mit nyomok, vagy mit nem. Ilyenkor csinál úgy mintha beragadna a gomb (és ezáltal folyamatosan mozgok balra, jobbra, bármerre, illetve folyamatosan tüzelek, ilyesmi...). Meg néha pittyeg a gép,mint mikor egyszerre túl sok billentyût nyomsz le. Ha elõször játszanék vele, azt mondanám, hogy nem bírja a gépem, de mivel elõtte hónapokig jó volt, hát a fene tudja...
Mens Agitat Molem
a vsync a képernyõn a csíkok szétesését akadályozza meg, ehez elvileg nem sok köze van
a nem bírja követni alatt annyit értesz hogy nem az "nyomódik le" amit lenyomsz?
a nem bírja követni alatt annyit értesz hogy nem az "nyomódik le" amit lenyomsz?
Nos, annyira hirtelen nem állítottam el semmit sem... Volt hogy raktam új rendszert és futott rajta továbbra is gond nélkül. Hogyha meg tényleg "elkopott" volna, akkor mûködnie kellene új telepítõvel is. 😄
Mens Agitat Molem
#6754 Segítséget kért a gyerek õ meg beugatott. -.-
#6763 Látom még mindig nyalod a seggét. -.-
#6772 Csinálj vissza mindent olyanra, mint mielõtt még beszart volna. (De az is lehet, hogy olyan sokat játszottál vele, hogy bekrepált tõle. <#idiota>#idiota>)
#6763 Látom még mindig nyalod a seggét. -.-
#6772 Csinálj vissza mindent olyanra, mint mielõtt még beszart volna. (De az is lehet, hogy olyan sokat játszottál vele, hogy bekrepált tõle. <#idiota>#idiota>)
A heavy cost. I pay it gladly.
Már újraraktam párszor a játékot, de nem segített. Viszont rájöttem, hogy valami a megjelenítéssel lehet a gond, mert ha vsync-re, vagy no vsyncre állítom, akkor totál nem bírja követni, hogy épp melyik gombot nyomom (ami egy online fps-nél valljuk be, kissé bosszantó), összevissza késik, ezért van olyan benyomásom mintha beragadna. Ati kártyám van, amihez a legújabb catalyst van fenn. Egyedül ha a játékot 30 fps-re állítom, akkor a többihez képest jobb, de sajnos játszhatatlan...
A legeslegidegesítõbb az egészben az, hogy ez a probléma egész újekeletû, ugyanis vagy fél évig gyûrtem folyamatosan a gamét, míg ez jelentkezett... Azóta felkerült néhány új xp is, szal mondhatni elég sok mindennel próbálkoztam.
A legeslegidegesítõbb az egészben az, hogy ez a probléma egész újekeletû, ugyanis vagy fél évig gyûrtem folyamatosan a gamét, míg ez jelentkezett... Azóta felkerült néhány új xp is, szal mondhatni elég sok mindennel próbálkoztam.
Mens Agitat Molem
#6769: ha a shift, ctrl, alt ról van szó akkor a winfosnak a beragadó billentyûs cuccát kapcsold ki, ha nem, akkor megpróbálhatod újrarakni (már a játékot)
#6770: a hátteret meg lehet változtatni, de az nemtom hogy megváltoztatja-e a hasábot, nekem mindig is alap volt
#6770: a hátteret meg lehet változtatni, de az nemtom hogy megváltoztatja-e a hasábot, nekem mindig is alap volt
Yourself Fitness-szel kapcsolatban lenne kérdésem:
Nekem nem indul el a program.
Olyan problémám van, hogy mikor elindítanám az exe fájllal, csíkoz egyet, és leáll.
Mit állítsak? Vagy mi nem jó??
Nekem nem indul el a program.
Olyan problémám van, hogy mikor elindítanám az exe fájllal, csíkoz egyet, és leáll.
Mit állítsak? Vagy mi nem jó??
Te meg minek írsz be fasságokat, miért baj az, hogyha köszön, na, bye htx -.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hy!
a matrixhoz kellene help, az egyik pályánál nem tudok továbbmenni mert kilép mindig miegyenest betölti. pls help!
a matrixhoz kellene help, az egyik pályánál nem tudok továbbmenni mert kilép mindig miegyenest betölti. pls help!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
áááá ..THX!!!!!
Sziasztok!!Az NFS Carbon-hoz kéne nekem yo crack,ha esetleg tudna nekem adni vki linket,megköszönném.Elõre is köszi
Ma tettem fel ezt a progit, minden ok, de ha pl. töltenék filmet, tudjátok, ami 7-8 rarba van csomagolva, az nem megy. Letölti meg minden, de rögtön csomagolná ki egy helyre, de én nem akarom, mert ugyebár egyben kell kicsomizni a fileokat... szal mit kelll beállítanom?
thx
#6748: a webrádiók formátumait általában egy sima mezei winamp lekezeli
#6753: miért te többet?
#6753: miért te többet?
Mert mikor feltettem anno az itunest, beütöttem a regeditet, és láttam, h feltett ilyen reg kilcsot: Mozilla plugins. Gyanítom, h a tökéletes müködéséhez a mozilla kell.
Sajnos bekavart ez a ITunes, még is😞((((
A mai napon, több mint 5.ére nyomtam Normal indítást, és úgy se engedett be, így csökkentett módban léptem be, és úgy restartoltam, ás úgy beengedett. És elsõ lépésem az iTunes progi uninstallálása volt... utána a winfos kérte, h indítsam újra a gépet mikor leszedte az iTunest😮OO szal meglepõ... megint restartltam. A következõ lépésem a CCleaner volt... és bizza mit találtam? persze h iTunes meg iPod bejegyzéseket, azt is eltávolítottam vele. És most újra a régi a gépem, sajna iTunes nélkül, pedig úgy halgattam volna a rádiót😞((((((((((((((
KÉRDÉSEM:
Vki nem tud egy biztonságosan müködõ, iTunes-hoz hasonló progit? (rádióval felszerelve!)
A mai napon, több mint 5.ére nyomtam Normal indítást, és úgy se engedett be, így csökkentett módban léptem be, és úgy restartoltam, ás úgy beengedett. És elsõ lépésem az iTunes progi uninstallálása volt... utána a winfos kérte, h indítsam újra a gépet mikor leszedte az iTunest😮OO szal meglepõ... megint restartltam. A következõ lépésem a CCleaner volt... és bizza mit találtam? persze h iTunes meg iPod bejegyzéseket, azt is eltávolítottam vele. És most újra a régi a gépem, sajna iTunes nélkül, pedig úgy halgattam volna a rádiót😞((((((((((((((
KÉRDÉSEM:
Vki nem tud egy biztonságosan müködõ, iTunes-hoz hasonló progit? (rádióval felszerelve!)
Na most már télleg nem értem az egész rendszert az iTunes-szal kapcs. Több mint egy óra zenélés után -winamppal- fogtam magam egy kicsit és pihenõre mentem, most nem rég bekapcsoltam a gépet, megint NORMÁL módba kellett indítsam (elõtte a szokásos sötétkék mezõ szöveggel). na mondom, mostmá elegem van, HD tv-t elkezdtem nézni iTunesszal, és képzeljétek: NEM lépett ki most az egyszer és persze nem jött elõ az itunes exe hibával. Újraindítottam vagy kétszer, és most nem jön elõ a kékmezõ blabla. mostmár tudok H-t nézni rajta...
Komolyan nem értem az egészet. eddig minden rendben, még adok egy napot ennek, ja és nincs mozillám, vajon ezért cseszegetett ez a szaros i.
Majd holnap jövök a fejleményekkel, h mire jutottam ezzel a hibás rendszerrel... nem tom vagy az xp vagy I a hibás.... sztem utóbbi, de most hibátlanul müxik😛 furcsa és meglepõ ez számomra, közben meg rádiót hallgatok rajta xd... úgy is lebuktatom, h egy kalap raklap az egész😄DDDDD
Komolyan nem értem az egészet. eddig minden rendben, még adok egy napot ennek, ja és nincs mozillám, vajon ezért cseszegetett ez a szaros i.
Majd holnap jövök a fejleményekkel, h mire jutottam ezzel a hibás rendszerrel... nem tom vagy az xp vagy I a hibás.... sztem utóbbi, de most hibátlanul müxik😛 furcsa és meglepõ ez számomra, közben meg rádiót hallgatok rajta xd... úgy is lebuktatom, h egy kalap raklap az egész😄DDDDD
Csak HD bemuatóknál van ez... sima zenelejátszásnál, sima trailereknél nincs ez a baromság... szal eddig super ez az iTunes, mint tavaly is mikor felfedeztem. És most újra felrakom, erre HD-t nem nézhetek.
Esetleh lekéne töltsek vmi HD drivert az Ituneshoz? de ezt aztán végképp nem találok.
Esetleh lekéne töltsek vmi HD drivert az Ituneshoz? de ezt aztán végképp nem találok.
akkor nem szóltam, én úgy tudom hogy a bevillano kék képernyõ fizmemre utal.
1. nem, a bonjour mindenképpen kell!
2. Talán érdemes keresni valami másik progit, mindenesetre ha az Itunes zenelejátszásnál is ezt csinálja akkor vmiért összeakad a rendszerrel, ha nem akkor csak egy másik hdtv progi kell
1. nem, a bonjour mindenképpen kell!
2. Talán érdemes keresni valami másik progit, mindenesetre ha az Itunes zenelejátszásnál is ezt csinálja akkor vmiért összeakad a rendszerrel, ha nem akkor csak egy másik hdtv progi kell
2 Gb ramom van szal.... és is erre no comment 😄
1.Bonjuort meg az apple device-t letörölhetem?
2.Talán kéne vmi HD drivert keressek? (most megint megnéztem HD tv-n itunest, és megint ezt csinálja... a kék mezõs dolgot)
Eddig úgy tûnik, h HD trailereket, bemutatókat nem nézhetek iTunesba, furcsán fura😮
1.Bonjuort meg az apple device-t letörölhetem?
2.Talán kéne vmi HD drivert keressek? (most megint megnéztem HD tv-n itunest, és megint ezt csinálja... a kék mezõs dolgot)
Eddig úgy tûnik, h HD trailereket, bemutatókat nem nézhetek iTunesba, furcsán fura😮
a bonjour az a saját service, itunes no comment, az apple mobile device pedig az ipodokhoz van. lehet nem bírja a hdtvt, de köztudott hogy az itunes sokat zabál prociból és ramból is. A kék képernyõ pedig fizmem korlátoltságra utal -> nincs elég memóriád sztem. Ezek alapján.
Na figyu, elmondom, most leteszteltem.... felraktam újra.
És mikor HD tv-ét nézek játékbemutatókról, azt megnézem, és egyszer csak pufferelés közben kb a felénél megakad, megy tovább a videó, de miután megnéztem, a winfos elõjön egy itunes sezup.exe hibával. és ilyenkor kikapcsoltam a gépet, és megint be, és bejött egy kék mezõ sok írásokkal pár sec-ig.És kérte, h most csökkentett módba, vagy normal, vagy legutóbbi helyes konfiggal induljon a win, én erre a normalt nyomtam meg. szal necces ez az itunes... Talán nem bírja a HD tv bemutatókat a gépem, vagy mi?
Ja és nekem ezeket a progikat tette fel az iTunes, a programok eltávolitása listánál:
-Apple Mobile device support
-Bonjour 😮
-és maga az itunes
neked ezek a progik megvannak??
És mikor HD tv-ét nézek játékbemutatókról, azt megnézem, és egyszer csak pufferelés közben kb a felénél megakad, megy tovább a videó, de miután megnéztem, a winfos elõjön egy itunes sezup.exe hibával. és ilyenkor kikapcsoltam a gépet, és megint be, és bejött egy kék mezõ sok írásokkal pár sec-ig.És kérte, h most csökkentett módba, vagy normal, vagy legutóbbi helyes konfiggal induljon a win, én erre a normalt nyomtam meg. szal necces ez az itunes... Talán nem bírja a HD tv bemutatókat a gépem, vagy mi?
Ja és nekem ezeket a progikat tette fel az iTunes, a programok eltávolitása listánál:
-Apple Mobile device support
-Bonjour 😮
-és maga az itunes
neked ezek a progik megvannak??
Lejebbi kérdésemre a válasz igen fut a Doom 3 Ressurection of Evil Windows vista ultimate 64bit Sp1 alatt kényelmesen semi gond nélkül 😊 Csak ha valakinek kellene késõbbiekben megtalálja a választ 😊