11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• fery02
    Nincs is a listában sajnos, de akkor felteszem inkább a kérdést egy HW topikban.

Nem is néztem eddig, hogy Játékosok fórumában van ez a topik, most veszem csak észre :)
  • genndy
    Nézd meg a Sajátgép - Lemezkezelés-en belül. Szerintem ott van az, csak nem kapott betűjelet (vagy ütközik valamelyik létezővel). Adj neki egyet kézzel.
    Ez amúgy inkább általános HW-kérdés, nem kimondottan játékos...
  • fery02
    Sziasztok!

Van nekem egy ilyen külső rack-em benne egy laptop vinyóval és az a bajom, hogy asztali gépre (Win 8) ha rádugom, nem történik semmi se. Rack-en világít a led és ennyi.

Laptop-ra kötve gond nélkül működik, szóval nem a rack-nek van baja.

Az az érdekes, hogy van nekem egy másik külső rack-em is, egy ősrégi IDE-s cucc, azt meg látja aztali gép ugyanazon az USB porton keresztül.

Hogyan tudnám életre kelteni ezt a rack-et asztali gépen?
  • Tappancs83
    Egy régi hangkártya, megoldja a hang kérdést, ami ráadásul nem annyira nagy gond.De mi a helyzet a multi player beépítésével? A dos4gw nem zavart nagyon be a notepad++-nak, azzal egy kicsit sikerült átírnom a játékot, így most a hajót is újra tölti teljesen a lemerült fegyverekkel együtt az utántöltő berendezés, és nem csak egyszer használható egy fordulóban, hanem 5- ször. Lényegében ez volt az egyik cél amit el szerettem volna érni, ez sikerült. Virtual PC progim sajnos nincs. Nemtudom, hogy azt hol lehet szerezni. A multiplayer beépítésére van megoldás? Úgy volna a legjobb, ha lan csatlakozáson keresztül menne úgynevezett realtime stílusban, egymástól függetlenül játszhatna a 2 játékos, de egy terepen és egy idejűleg.
  • BenceYCE
    Vegyél bontóban egy nagyon régi gépet :) Vagy Virtual PC :)
  • Tappancs83
    Üdv. Nekem egy kis segítség kellene, egy régi játék (1994, vagy1995 a kiadási éve)kisebb átalakításához. A legjobban a DOS4GW által nyújtott védelem zavar. Megoldás kéne, ha van rá, hogy a játék felismerje az újab gyártmányú grafikus- és hangkártyát, szerencsére a grafikus kártyámat a játék felismerte, bár sokkal újabb gyártmány mint a játék, de a hangkártyám már nem ismerte fel, így nincs hang, de legalább működik. Átszerkesztés: multiplayer mod LAN kaocsolaton keresztül, valamint pár játékon belüli cucc karakterisztikáinak átírása. Az effajta fájl tartalmának átírását gátolja a DOS4GW fájl, aminek a síma törlése a játék totális halálát jelenti. Ha belenyólsz csak úgy símán bármelyik fájl tartalmába, a játék szintén használhatatlanná vállik a d4gw fájlnak köszönhetően. A játék neve Ascendancy. A Logicfactory cég gyártmánya, annak is tudnék örülni, ha a dos4gw féle írásvédelmet valamiképpen meglehetne kerülni, vagy meglehetne szüntetni. Remélem valaki tud segííteni, előre is köszönöm.
  • tommygear
    sziasztok
    van valami tippetek esetleg hogy a max payne 3 miért indul nálam így:

tehát indítom a játékot és nem vált át az ablak, csak a játék ikonja villog lent a tálcán narancssárgán, majd ha az egérrel kattintok egyet akkor átvált a játékba, ezt egy lefagyás óta produkálja, fél évig működött normálisan, kb mindent megpróbáltam már a játék és a win beállításaiban is de semmi, a rockstar support sem tudott érdemi választ adni, csak a sablon dolgokat, semmi alt+tab meg hasonló megoldások nem segítenek... sőt közbejött egy win reinstall is az se segített :D és a neten se találok semmit ilyen hibajelenségről, és egyedül ez a játék csinálja ezt, kicsit bosszantó
  • j0nNyKa
    eltekintve attól hogy mi a lófasznak csalsz, és hogy nem találtad meg a topicját, miért nem... írod bele azt a sort?
  • sensei2012
    sziasztok,valaki a gothic 2 gold editionhoz elküldenné nekem a gothic ini fájlát?mert akármelyik gotichot töltőm le,agotich ini fájlbol hiányzik a test mode sor,anélkül pedig nem tok csalni a játékba
  • fery02
    Értem, köszi azért a segítséget még egyszer! ;)
  • j0nNyKa
    hááát, én már egyébként idejét nem tudom, mikor kellett utoljára játéknak portot nyitni, máshol lesz ott a baj
  • fery02
    Meg ugye vannak, akik router nélkül neteznek.
    Úgy meg ugye "minden port nyitva van". :)

Mindegy amúgy, mert nem vált be. Vagy a játék (Painkiller HD) a szar vagy a netem.
  • j0nNyKa
    teljesen mind1 hogy 5-6 porton tudnak támadni, vagy 500-600on :)
  • fery02
    Köszi szépen!

Gondoltam erre, csak nem mertem ilyen nagy tartományokat nyitni...de végülis nagy baj nem lehet belőle.
  • j0nNyKa
    fent Port Range Forwarding, és nyiss ki tartományokat

7777-9777
    13000-14001
    a 80 és a 27015 maradhatnak itt a single port forwardingban
  • fery02
    Sziasztok!

Egy játéknak szeretnék portokat nyitni routerben.
    Olyan gond van viszont, hogy több portot kellene megadnom, mint amennyit megadhatok látszólag a routerben.

Ez gondolom szívás és nem igen van megoldás a probléma kiküszöbölésére.
    Vagy valakinek van esetleg valami ötlete? :)
  • Paranoia
    Hi,

Egy ideje nem léptem be a battlenetbe...
    A accom le van védve mobil authenticator-al. Közben volt egy mobil cserém(nem hiszem,h gondot jelentene)a marketba és minden egyébre az alap gmailes címem használom(ezzel regisztráltam be a battlenetre is).
    Belépéskor az email címem és jelszavam után kéri ugye a 8 jegyű számsort amit helyesen beírva nem fogad el.
    Valahol újra kell párosítanom a mobil alkalmazást a battlenetes fiókommal?Elméletileg ezt csinálja az email címem alapján nem?

Valami ötlet?

• xscorp
    AGE OF MYTHOLOGY-val próbálok online játszani, de nem enged. GAMERANGER-t is próbáltam, de ott se találom a megoldást.

Csak én vagyok béna, vagy nálatok is előfordult már??
  • Jagdgeschwader
    Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ajánljatok nekem egy jófajta stratégiai játékot PC-re. Leginkább valami történelmi témájú progi érdekelne, mint mondjuk a Rome: TW, és lehessen offline is játszani.

Nagyon köszönöm!

• fery02
    Kérlek válassz ki egyet a találatok közül, amilyen kábelre szerinted én gondolok!
  • j0nNyKa
    [URL=http://ipon.hu/index.php?searchthis=aux&where=shop]eldugták az "aux" keresőszó alá őket[/URL]
  • fery02
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem nézni, ha megkérhetem ipon.hu-n AUX kábelt?
    Akárhogy írom keresőbe nem találok vele. Azt meg nem akarom elhinni, hogy ilyen egyszerű kábel ne legyen egy ilyen nagy webshop-ban.
    Köszi! :)
  • törpi1224
    Sziasztok

szeretnék segítséget kérni a sim tractor hoz én a fórumon meg találtam a 3.66 kódját de azt letölteni nem tudom csak a 3.66f verziót. és ugyan így vagyok a v4,0-ával ahhoz van kódom de csak a 4.107-et tudtam letölteni és nem találok masni adonsz 2-öt kérek segítsetek vagy linkel vagy ha át ködlenétek Emilben nagyon szépen megköszönném Emil címem : [email protected]
  • a.carkey
    Sziasztok!

NVidia kártyákhoz van hasonló program, mint a radeon pro, ami beépített sweetfx támogatással rendelkezik és nem kell fizikailag a játék könyvtárában lennie a sweetfx fileoknak?

(Csak mert úgy néz ki egyre több játék nézi, és nem kicsit dühítő, hogy több játéknál lazán nem indul el mostanában a sweetfxes rész. Eddig ami nagyon fáj, az a Ghost Recon Future Soldier ami nálam nvidiaval a hét eleje óta nem indul el, ill. a Farcry 3, valamint a mint ma láttam a Sniper Elite V2 is.)
  • foldi6
    sziasztok,
    az age of empire online-ban, hogy tudok hűbért (tribute) küldeni a szövetséges szomszédjaimnak? köszi előre is a választ.
  • Mr_no_NaMe
    köszönöm azért. nem jöhet össze minden. a lényeg, hogy a skyrimet kiokoskodtuk :D vagy is okoskottad nekem papa :D
  • genndy
    Elfogytak az ötleteim :(
  • Mr_no_NaMe
    mellékeltek egy kilencest. azt mondja újabb van fent, így nem teszi fel :(
  • genndy
    Akkor próbálj keresni egy 8.0-t. A játékhoz nem mellékelték? Ha igen, akkor tedd fel azt, az a legbiztosabb.
    Mit ír a readme, mi kell a játéknak? Abban benne szoktak lenni ilyenek.
  • Mr_no_NaMe
    fent van a legújabb és ugyan azt írja :/
  • genndy
    Szerencsére a DirectXnek nincs sok köze a driverekhez. Szedd le a legfrissebbet innen, és próbáld meg.
  • Mr_no_NaMe
    Sajnos a laptophoz még Winfos 7re írt driverek sincsenek..tényleg régi, 2003-2004re tippelek.

Az az érdekes, hogy ha elindítom a dxdiagot, akkor a Direct Draw gyorsítás, D3D és az AGP mintázatgyorsítás mind elérhetetlen, mintha dx se lenne fent, csak valami alap hiányos dolog. Nem értem. A skyrimmel egyszerűbb dolgom volt a saját gépemen :D
  • genndy
    Tedd fel a legfrissebb DirectXet (vagy legalábbis a 8.0-t). A játékhoz nem mellékelték?
    Vagy a gép annyira régi hogy nem támogatja már azt sem?
    (sajnos nem az a lényeg, hogy a játék képekből áll, hanem hogy ezeket hogyan jeleníti meg. Ha a készítők úgy írták meg, hogy DirectXen keresztül, akkor kelleni fog hozzá.)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Feltettem egy játékot név szerint a Jumurdzsák Gyűrűjét. Egy viszonylag régi laptopról van szó (IBM x40 Thinkpad, de sajnos nem indul el rajta.

Ezt a problémát kapom amikor el szeretném indítani.

Szerintem dx8-at szeretne, de a gép csak dx6ot tud. Bár reménykedem, hogy ez nem így van. a Dxdiag 6.01-es verziót ír. Bárkinek valami ötlet? Azért szenvedek ezzel, mert a játék igazából nagyfelbonású képekből áll...képeket bármelyik gépen lehet nézegetni.

• Oliver1983
    Sziasztok!Az ETS2 jatszom es leakadtam a 24 szinten.. se Gyors se Alvalalkozoi fuvarom nincs.. mi lehet a gond? (a modokat kiszedtem akkor is csak a nagy semmi..) Elöre is köszönöm a segitseget!....
  • fery02
    Sziasztok!
    Van egy Samsung 3D-s LED TV-m. HDMI kábelt szeretnék hozzá, de úgy hallottam nagyon nem mind1 milyet vesz az ember.
    Valaki hozzáértő tudna ezzel kapcsolatban segíteni nekem?

Meg esetleg, ha valaki tud valami olcsó webshop-ot hozzá. Ipon-on nézegettem egyébként (mert onnan amúgy is rendelnék majd nemsokára több mindent), de ott is rengeteg féle van össze-vissza árakkal.
  • Prince23
    A Videokártya véleményem szerint fölöslegesen is túlságosan erős. terhelve 200 wattot fogyaszt a kicsike...
  • Pluskast
    IL2
  • placido
    valaki tud ajánlani egy jó ww2 rep. szimulátort amit nem kell pecselni?
  • denevérember
    Sziasztok! Egy komplett asztali gép vásárlása előtt vagyok,és szeretném kikérni az itt fórumozó nagy többség véleményét,hogy jól válogattam e össze az alkatrészeket! Ha valaki tudna tanácsot adni,akkor szívesen várom a válaszokat itt,vagy esetleg privát üzenetben is! Előre is nagyon köszönöm minden kedves kommentelőnek!

Az elképzelésem:

Alaplap MSI Z77A-G43 25903 Ft

Processzor INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX 55799 Ft

Memória PATRIOT 8192MB DDR3 Viper 3 2133MHz CL9 PV38G213C1K 15486 Ft

VGA GIGABYTE GV-R795WF3-3GD HD7950 3GB GDDR5 PCIE játékok 74268 Ft

HDD WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 19279 Ft

Táp CORSAIR Builder Series CX500W 80+ Bronze 16575 Ft

Ház COOLERMASTER RC-692-KKN2 CM 690 II Advanced 23736 Ft