11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
sensei2012 #11079 sziasztok,valaki a gothic 2 gold editionhoz elküldenné nekem a gothic ini fájlát?mert akármelyik gotichot töltőm le,agotich ini fájlbol hiányzik a test mode sor,anélkül pedig nem tok csalni a játékba -
#11078 Értem, köszi azért a segítséget még egyszer! ;) -
#11077 hááát, én már egyébként idejét nem tudom, mikor kellett utoljára játéknak portot nyitni, máshol lesz ott a baj -
#11076 Meg ugye vannak, akik router nélkül neteznek.
Úgy meg ugye "minden port nyitva van". :)
Mindegy amúgy, mert nem vált be. Vagy a játék (Painkiller HD) a szar vagy a netem. -
#11075 teljesen mind1 hogy 5-6 porton tudnak támadni, vagy 500-600on :) -
#11074 Köszi szépen!
Gondoltam erre, csak nem mertem ilyen nagy tartományokat nyitni...de végülis nagy baj nem lehet belőle. -
#11073 fent Port Range Forwarding, és nyiss ki tartományokat
7777-9777
13000-14001
a 80 és a 27015 maradhatnak itt a single port forwardingban -
#11072 Sziasztok!
Egy játéknak szeretnék portokat nyitni routerben.
Olyan gond van viszont, hogy több portot kellene megadnom, mint amennyit megadhatok látszólag a routerben.
Ez gondolom szívás és nem igen van megoldás a probléma kiküszöbölésére.
Vagy valakinek van esetleg valami ötlete? :) -
Paranoia #11071 Hi,
Egy ideje nem léptem be a battlenetbe...
A accom le van védve mobil authenticator-al. Közben volt egy mobil cserém(nem hiszem,h gondot jelentene)a marketba és minden egyébre az alap gmailes címem használom(ezzel regisztráltam be a battlenetre is).
Belépéskor az email címem és jelszavam után kéri ugye a 8 jegyű számsort amit helyesen beírva nem fogad el.
Valahol újra kell párosítanom a mobil alkalmazást a battlenetes fiókommal?Elméletileg ezt csinálja az email címem alapján nem?
Valami ötlet?
-
xscorp #11070 AGE OF MYTHOLOGY-val próbálok online játszani, de nem enged. GAMERANGER-t is próbáltam, de ott se találom a megoldást.
Csak én vagyok béna, vagy nálatok is előfordult már?? -
Jagdgeschwader #11069 Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ajánljatok nekem egy jófajta stratégiai játékot PC-re. Leginkább valami történelmi témájú progi érdekelne, mint mondjuk a Rome: TW, és lehessen offline is játszani.
Nagyon köszönöm!
-
#11068 Kérlek válassz ki egyet a találatok közül, amilyen kábelre szerinted én gondolok! -
#11067 [URL=http://ipon.hu/index.php?searchthis=aux&where=shop]eldugták az "aux" keresőszó alá őket[/URL] -
#11066 Sziasztok!
Valaki tudna nekem nézni, ha megkérhetem ipon.hu-n AUX kábelt?
Akárhogy írom keresőbe nem találok vele. Azt meg nem akarom elhinni, hogy ilyen egyszerű kábel ne legyen egy ilyen nagy webshop-ban.
Köszi! :) -
törpi1224 #11065 Sziasztok
szeretnék segítséget kérni a sim tractor hoz én a fórumon meg találtam a 3.66 kódját de azt letölteni nem tudom csak a 3.66f verziót. és ugyan így vagyok a v4,0-ával ahhoz van kódom de csak a 4.107-et tudtam letölteni és nem találok masni adonsz 2-öt kérek segítsetek vagy linkel vagy ha át ködlenétek Emilben nagyon szépen megköszönném Emil címem : [email protected] -
#11064 Sziasztok!
NVidia kártyákhoz van hasonló program, mint a radeon pro, ami beépített sweetfx támogatással rendelkezik és nem kell fizikailag a játék könyvtárában lennie a sweetfx fileoknak?
(Csak mert úgy néz ki egyre több játék nézi, és nem kicsit dühítő, hogy több játéknál lazán nem indul el mostanában a sweetfxes rész. Eddig ami nagyon fáj, az a Ghost Recon Future Soldier ami nálam nvidiaval a hét eleje óta nem indul el, ill. a Farcry 3, valamint a mint ma láttam a Sniper Elite V2 is.) -
foldi6 #11063 sziasztok,
az age of empire online-ban, hogy tudok hűbért (tribute) küldeni a szövetséges szomszédjaimnak? köszi előre is a választ. -
#11062 köszönöm azért. nem jöhet össze minden. a lényeg, hogy a skyrimet kiokoskodtuk :D vagy is okoskottad nekem papa :D -
#11061 Elfogytak az ötleteim :( -
#11060 mellékeltek egy kilencest. azt mondja újabb van fent, így nem teszi fel :( -
#11059 Akkor próbálj keresni egy 8.0-t. A játékhoz nem mellékelték? Ha igen, akkor tedd fel azt, az a legbiztosabb.
Mit ír a readme, mi kell a játéknak? Abban benne szoktak lenni ilyenek. -
#11058 fent van a legújabb és ugyan azt írja :/ -
#11057 Szerencsére a DirectXnek nincs sok köze a driverekhez. Szedd le a legfrissebbet innen, és próbáld meg. -
#11056 Sajnos a laptophoz még Winfos 7re írt driverek sincsenek..tényleg régi, 2003-2004re tippelek.
Az az érdekes, hogy ha elindítom a dxdiagot, akkor a Direct Draw gyorsítás, D3D és az AGP mintázatgyorsítás mind elérhetetlen, mintha dx se lenne fent, csak valami alap hiányos dolog. Nem értem. A skyrimmel egyszerűbb dolgom volt a saját gépemen :D -
#11055 Tedd fel a legfrissebb DirectXet (vagy legalábbis a 8.0-t). A játékhoz nem mellékelték?
Vagy a gép annyira régi hogy nem támogatja már azt sem?
(sajnos nem az a lényeg, hogy a játék képekből áll, hanem hogy ezeket hogyan jeleníti meg. Ha a készítők úgy írták meg, hogy DirectXen keresztül, akkor kelleni fog hozzá.) -
#11054 Sziasztok!
Feltettem egy játékot név szerint a Jumurdzsák Gyűrűjét. Egy viszonylag régi laptopról van szó (IBM x40 Thinkpad, de sajnos nem indul el rajta.
Ezt a problémát kapom amikor el szeretném indítani.
Szerintem dx8-at szeretne, de a gép csak dx6ot tud. Bár reménykedem, hogy ez nem így van. a Dxdiag 6.01-es verziót ír. Bárkinek valami ötlet? Azért szenvedek ezzel, mert a játék igazából nagyfelbonású képekből áll...képeket bármelyik gépen lehet nézegetni.
-
Oliver1983 #11053 Sziasztok!Az ETS2 jatszom es leakadtam a 24 szinten.. se Gyors se Alvalalkozoi fuvarom nincs.. mi lehet a gond? (a modokat kiszedtem akkor is csak a nagy semmi..) Elöre is köszönöm a segitseget!.... -
#11052 Sziasztok!
Van egy Samsung 3D-s LED TV-m. HDMI kábelt szeretnék hozzá, de úgy hallottam nagyon nem mind1 milyet vesz az ember.
Valaki hozzáértő tudna ezzel kapcsolatban segíteni nekem?
Meg esetleg, ha valaki tud valami olcsó webshop-ot hozzá. Ipon-on nézegettem egyébként (mert onnan amúgy is rendelnék majd nemsokára több mindent), de ott is rengeteg féle van össze-vissza árakkal. -
#11051 A Videokártya véleményem szerint fölöslegesen is túlságosan erős. terhelve 200 wattot fogyaszt a kicsike... -
#11050 IL2 -
placido #11049 valaki tud ajánlani egy jó ww2 rep. szimulátort amit nem kell pecselni? -
#11048 Sziasztok! Egy komplett asztali gép vásárlása előtt vagyok,és szeretném kikérni az itt fórumozó nagy többség véleményét,hogy jól válogattam e össze az alkatrészeket! Ha valaki tudna tanácsot adni,akkor szívesen várom a válaszokat itt,vagy esetleg privát üzenetben is! Előre is nagyon köszönöm minden kedves kommentelőnek!
Az elképzelésem:
Alaplap MSI Z77A-G43 25903 Ft
Processzor INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX 55799 Ft
Memória PATRIOT 8192MB DDR3 Viper 3 2133MHz CL9 PV38G213C1K 15486 Ft
VGA GIGABYTE GV-R795WF3-3GD HD7950 3GB GDDR5 PCIE játékok 74268 Ft
HDD WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 19279 Ft
Táp CORSAIR Builder Series CX500W 80+ Bronze 16575 Ft
Ház COOLERMASTER RC-692-KKN2 CM 690 II Advanced 23736 Ft -
foldi6 #11047 A Farmville 2-ben hogy tudom az inaktív szomszédaimat eltüntetni (törölni), mert jelenleg 15 főnél több szomszédot nem enged, hiába küldök meghívót másoknak?
-
placido #11046 sziasztok ojan kérdésem van hogy a lock on mission editorát nem értem hogy kell megcsinálni hogy az egyik megadott repülöt én irányitsam segitségeteket előre is köszönöm -
steweee #11045 köci -
#11044 Skyrim, valamelyik FXAA-buzerátor. -
steweee #11043 ez van a leírásában. letöltöttem pár napja, de aztán elfelejtettem hogy melyikhez kell :
beta version 9! directx 9, directx 10, directx 11, x86 binaries only! may be incompatible with any other form of antialiasing! can be combined with downsampling!
do not use this tool while playing on anti cheat enabled servers (may be detected as a cheating measure)!
Install:
If the game uses DirectX 9, put all files from the d3d9 directory into the directory containing the game executable.
If the game uses DirectX 10/11, put all files from the d3d10 directory into the directory containing the game executable.
Uninstall: Remove the files.
Notes:
Do not mix d3d9 and d3d10 the files.
Install the latest DirectX runtime.
A "log.log" file is created to log behaviour/ bugs. Look inside to get additional information.
If the "log.log" file is not created then you use the wrong "*.dll" or you put it into the wrong directory.
If the "log.log" is created but the game crashes or FXAA is disabled, look where the "log.log" is created. Usually the shader files go into that particular directory.
Try to put the files into different directories before saying it doesn't work.
In some games (e.g. Portal 1 or Halo 1) refuse to accept the alpha channel. A general workaround (lower quality) for those is to add the following line at the beginning of shader.fx :
#define FXAA_GREEN_AS_LUMA 1
There is a way to experiment with sharpening/custom shaders. I added an example. To activate additional sharpening filter change edit the line "//Replace this line with #include "Sharpen.h" to add a sharpening pass" in shader.fx.
Note that right now sharpening is only an example that it can be done. I more-or-less copypasted a random sharpen filter to show how my mod can be modded.
Compilerlogs for custom shaders are written to "log.log".
Keys:
PAUSE : Enable/Disable FXAA
PRINT SCREEN : Screenshot -
steweee #11042 meg tudja vki mondani hogy ez a fájl melyik játékhoz való ?
HDR and Anti Aliasing-39909-1-0.7z
-
#11041 Üdv.
Ez nem warez topik..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mégis mihez kellene ? -
#11040 sziasztok tudna nekem adni valaki aktiváló kodot?