Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az az érdekes, hogy ha elindítom a dxdiagot, akkor a Direct Draw gyorsítás, D3D és az AGP mintázatgyorsítás mind elérhetetlen, mintha dx se lenne fent, csak valami alap hiányos dolog. Nem értem. A skyrimmel egyszerûbb dolgom volt a saját gépemen :D
Vagy a gép annyira régi hogy nem támogatja már azt sem?
(sajnos nem az a lényeg, hogy a játék képekbõl áll, hanem hogy ezeket hogyan jeleníti meg. Ha a készítõk úgy írták meg, hogy DirectXen keresztül, akkor kelleni fog hozzá.)
Feltettem egy játékot név szerint a Jumurdzsák Gyûrûjét. Egy viszonylag régi laptopról van szó (IBM x40 Thinkpad, de sajnos nem indul el rajta.
Ezt a problémát kapom amikor el szeretném indítani.
Szerintem dx8-at szeretne, de a gép csak dx6ot tud. Bár reménykedem, hogy ez nem így van. a Dxdiag 6.01-es verziót ír. Bárkinek valami ötlet? Azért szenvedek ezzel, mert a játék igazából nagyfelbonású képekbõl áll...képeket bármelyik gépen lehet nézegetni.

Van egy Samsung 3D-s LED TV-m. HDMI kábelt szeretnék hozzá, de úgy hallottam nagyon nem mind1 milyet vesz az ember.
Valaki hozzáértõ tudna ezzel kapcsolatban segíteni nekem?
Meg esetleg, ha valaki tud valami olcsó webshop-ot hozzá. Ipon-on nézegettem egyébként (mert onnan amúgy is rendelnék majd nemsokára több mindent), de ott is rengeteg féle van össze-vissza árakkal.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az elképzelésem:
Alaplap MSI Z77A-G43 25903 Ft
Processzor INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX 55799 Ft
Memória PATRIOT 8192MB DDR3 Viper 3 2133MHz CL9 PV38G213C1K 15486 Ft
VGA GIGABYTE GV-R795WF3-3GD HD7950 3GB GDDR5 PCIE játékok 74268 Ft
HDD WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 19279 Ft
Táp CORSAIR Builder Series CX500W 80+ Bronze 16575 Ft
Ház COOLERMASTER RC-692-KKN2 CM 690 II Advanced 23736 Ft
In space no one can hear you scream.
beta version 9! directx 9, directx 10, directx 11, x86 binaries only! may be incompatible with any other form of antialiasing! can be combined with downsampling!
do not use this tool while playing on anti cheat enabled servers (may be detected as a cheating measure)!
Install:
If the game uses DirectX 9, put all files from the d3d9 directory into the directory containing the game executable.
If the game uses DirectX 10/11, put all files from the d3d10 directory into the directory containing the game executable.
Uninstall: Remove the files.
Notes:
Do not mix d3d9 and d3d10 the files.
Install the latest DirectX runtime.
A "log.log" file is created to log behaviour/ bugs. Look inside to get additional information.
If the "log.log" file is not created then you use the wrong "*.dll" or you put it into the wrong directory.
If the "log.log" is created but the game crashes or FXAA is disabled, look where the "log.log" is created. Usually the shader files go into that particular directory.
Try to put the files into different directories before saying it doesn't work.
In some games (e.g. Portal 1 or Halo 1) refuse to accept the alpha channel. A general workaround (lower quality) for those is to add the following line at the beginning of shader.fx :
#define FXAA_GREEN_AS_LUMA 1
There is a way to experiment with sharpening/custom shaders. I added an example. To activate additional sharpening filter change edit the line "//Replace this line with #include "Sharpen.h" to add a sharpening pass" in shader.fx.
Note that right now sharpening is only an example that it can be done. I more-or-less copypasted a random sharpen filter to show how my mod can be modded.
Compilerlogs for custom shaders are written to "log.log".
Keys:
PAUSE : Enable/Disable FXAA
PRINT SCREEN : Screenshot
HDR and Anti Aliasing-39909-1-0.7z
DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)
2 Gb memória
7600 LE 128 Mb
Ebbe a gépbe szeretnék veni egy valamivel nagyobb videókártyát, legalább 512 ramosat. Mit ajánlotok, amit emellé a "bivaly" processzor mellé érdemes venni :D
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
De szerintem válts T-Online -ra , lehet õket szidni meg minden, de mégis õk adják a legstabilabb jelet ország szerte és hát nekik van a legtöbb pénzük fejlesztésre is! Én meg vagyok elégedve velük.
Pet
Sajnos a minimumot biztosan garantálják, ami a szerzõdésben van foglalva.. így nem hiszem nagyon törnék magukat.
Egyébként cfosspeed(ha van routered).. ha nincs: cfos nevû programmal tudsz a pingeden javítani.. talán.
Alapvetõen nincs vele gond, kényelmesen töltök le 5-600-al torrenten, nem laggol, nincs pocket loss.
Kivéve esténként úgy 7-8 fele, meg hétvégén.
Kis városban élek, úgy 13 ezer a létszám, és mivel ez helyi kábel tv-s internet, így sok helybéli használja.
Szolgáltató azt mondja, hogy túlvan terhelve nekik ilyenkor a hálózat, azért ratyi.
Váltani meg nem igazán van mire, T-Online van még itt, de arról is azt hallom hogy nem ér semmit.
Most pl. megint Ts3on 25-30% pocket lossom van, pingem az jó és stabil.
Éjjel persze mikor kevesen neteznek akkor nincs pocket loss.
Hiába csapkodtam nekik az asztalt hogy találjanak ki valamit, semmi értelme nem volt.
Fél éve bizonygatják hogy "fejlesztjük, 2-3-4 hét lehet, türelem".
Kösz, fél éve volt ez.
Most jelenleg ilyen az állapot:
Éjjel mérek 4.5Mb+ letöltést ( 5megás net), és 0.3-0.4 feltöltést.
Esetleg tudok valamit itthon én csinálni hogy kicsit javuljon ez a sz*r? Tudom, netezzek este..<#gonosz3>#gonosz3><#vigyor4>#vigyor4>
2db soundtrack címre lenne szükségem! A link: http://data.hu/get/5704782/2db_soundtrack.wma
Ha bárki tudja 100%ra vagy esetleg bármi ötlete van, legyenszíves írja le.!
Az eddigi legsúlyosabb a #12227!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nagyon faszányos kis játék,én is sokat toltam anno.
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Régen játszottam egy olyan játékkal, amiben mafia vezérek lehettünk, a lényege az volt, hogy a többi mafia vezért megöljük, tudtunk gyereket is csinálni benne(max 3 lehetett), boltokból védelmi pénzt szedni és voltak speciális emberink, felülnézetes félig szabad világban játszodik, még jármûvek is voltak benne. Nem tudja valaki véletlen a nevét?
Egyébként Bad Company 2-ben sokkal jobb volt pusztításban , mint most a Battlefield 3.
Egy videót se találtam, ahol akkora kráter keletkezik, amiben egy ember elfér. Igazából nem is láttam krátert, csak foltot a földön. Ha felrobbantottak egy házat, akkor a törmelék eltûnt. A ház állva maradt, csak a külsõ falak dõltek ki. Ha felrobban egy jármû, akkor annak a roncsa is eltûnik?
Roncsolt testet se találtam. Nincsenek leszakadó végtagok. Pedig valamikor talán 10 éve már játszottam egy olyan FPS-el, amiben leszakadt az ellenség végtagja, de már nem emlékszem a játék nevére.
Meg eddig aki a BF2-vel vetette össze a BF3-at az lehúzta, nem ajánlotta megvételre.
Tudnátok valami jó autós játékot ajánlani?
Nyugodtan lehet szimulátor is.
Konkrétum nincs, csak annyi kikötésem lenne, hogy a "box" legyen tele élettel, illetve a pálya körül is legyen ún. élet. (pályabírók. stb.)
Szóval, legyen igazi hangulata.
Tudnátok ilyet ajánlani?
Az se baj, ha nem mai "darab".
Köszönöm elõre is!
http://www.freeweb.hu/azxaktak/