Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítség!!!!!!! a bioshock telepítése végén kiírja, rossz lemez, és ha kilépek belõle, akko a telepítésnek is annyi! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! mit tegyek??????????????????????
fery02
OFF
Nekem is 3 Need for Speed topic kedvencekben van, amikbe már jó egy éve nem írt senki sem, rajtam kívül. Ugyanis én reménykedek, és várnám, hogy valaki még visszanéz valamelyik topic-ba, és talán tud segíteni az utoljára feltett kérdésemmel kapcsolatban. Emlékeztek, ide is beírtam, nem akar települni a játék, mert túl jó a gépem hozzá. 😛
ON

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
nekem pl a tie fighter téma bennvan és irtó régen nem írt bele senki

zeli
2000 óta?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
#7187,7188:
1. GYIK
2. Akármilyen régi az utsó beszólás, írjatok bele. Egyrészt a legújabb beszólással rendelkezõ témákat a lista elejére dobja, így mindenkinek szem elõtt lesz, másrészt valakinek bennmaradhatott kedvencekbe régrõl.

2007-ben volt az uccsó hozzászólás, ezért itt próbálok szerencsét
hello
valaki remélem tud segíteni
A B.O.S. /Bet On Soldier/ a CONVOY nevû részél tartok, a végén a két lépegõt hogyn kell semlegesíteni?
ha kilõvöm õket akkor mission failed
ha nem lövöm ki akkor is
próbáltam savas gránátot, az nem sebzi a pilótájukat
elõre is köszönöm a help-t

Pianista
Hy!

bocsi hogy ide írok de a topicja 2000 óta nem látott senkit.
na szal, az a problémám hogy a Dungeon Keeper 2 idõnként játék közben elkezd dudálni mint azálat, és eléggé idegesítõ.
ha tud valaki valami orvosságot rá akkor pls mondja el.
thx.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Saddalim
hangkártyadrivert rakd fel újra. gyik-ben találsz linket

zeli
http://www.gamefaqs.com/

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Gothic3. Nem találom Zuben ereklyéjét!! Igaz már megöltem,de nem volt nálla!!Rhobar királyé megvan!
Colton
segitene vki?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Saddalim
fekvõ tájolás, A5-s méret, nyomtatási beállításoknál 1 lapra 2 oldalt beállítod

zeli
jó, azt nem mondtad, hogy keresztbe akarod...
ha meg így akarod, csinálj két A5-öst, azt szevasz 😄

Qwerty4
Jó, de hogy lehet hasábot tenni a piros csík mentén?KATT!!!
Oda kellene vízszintesen az elválasztás...

Qwerty4

zeli
Hasábokat használd...

zeli
photoshoppal

Qwerty4
Szevasztok.

A MS Worddel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
AZ A4-es lapot szeretném felosztani két részre, tehát kell egy szünet valahol a közepén.De az úgy kellene, hogy ha elérem ne tolja tovább azt a határt.Mindig stabilan álljon ugyanazon a helyen (a lap közepén) és semmiképp ne tolódjon tovább ha a szöveg hosszabbra sikeredik.
Próbálkoztam Insert/Break.../-be de semmi nem volt megfelelõ?Hogy lehetne ezt megoldani?

Qwerty4

megoldva

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

hello
valaki tudna adni egy keyt style xp 3.19es verzióhoz?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Darkfire Mage
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy lehet csináltatni a topikhoz egy képet
????????????????????

Colton
HI all!

Azt szeretném kérdezni hogy mér nincs Hangja a flash Videóknak?
A legujjab Flash PLayer és Shockwave van a gépen de még igy sincs hangja!
Mi lehet e gond?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Evil
Szerintem rosz lejátszó programot használsz. Probáld meg esetleg Bsplayerel játszani ott választhatsz hogy melyik hangsávot játsza.

zeli
nahát ez érdekes. szerintem minden bizonnyal kodekprobléma lesz, szóval ott kéne körülnézni 😊

Kontrakcio
megoldottam 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem h hogy tom leinditani a c&c3 TW-t? 1.9ig fel patcheletem azt simán ment eddig, erre patchelve kéri az eredet cd-t majd ha berakom akkor azt irja ki h emulátorprogival valo ütközés erre YASU-t elinditm semmi változás... Daemon Tools 4.09-et használok YASU meg 1.4.7080

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Fabio Capello
Némi segítséget igényelnék:

Van egy sorozat, aminek letöltöttem az egyik évadját a sokból, viszont kettõs szinkron van rajta (egyszerre szól az angol és a magyar szöveg). Valaki tudna írni egy részletes leírást arról, hogy az angolt hogy iktathatnám ki belõle? Elõre is htx 😊

A film avi formátumban van.

dragon11
Feltöltöd pl ide, kimásolod a "direct linket" itt a fórumon kép beszûrása->ctrl+v(beilleszted oda a direct linket) és láss csodát..

Darkfire Mage
hah ugy van hogy rámegyek a "képfeltöltés-re" ott feltölthetek egy képet de en azt szeretném hogy ahova irok üzeetet ott legyen a kép és elküldhessem !!!!<#ticking><#ticking><#ticking><#circling><#nemtudom><#conf><#conf><#conf>

zeli
mivan? képet feltölteni a gombbal kell....

Darkfire Mage
Nos elmondom mit szeretnék !!!
Azt szeretném ogy egy képet feltölteni de em tölti fel a másikál "kép beszurás"ott kell URL !!!
HELP?

zeli

Darkfire Mage
oké a jelentését értem de mutas (mondj egy példát) '''!!!<#szomoru1><#szomoru1><#confused>

zeli
old gamesnek van topikja, ha erre gondolsz.
URL: URL Angol mozaikszó a Uniform Resource Locator (általános erõforrás-hely meghatározó) szavak kezdõbetûibõl.
A World Wide Web hálózaton használt címmeghatározási séma, amely a hálózaton lévõ információk elérési módját és helyét adja meg.

Darkfire Mage
szisztok aszt szeretném tudni hogy régi játékoknak is lehet oldat csináli ???? <#confused><#confused>
ohh és aszt is hogy lol mi az az URL ??

dragon11
Dehogynem, nem szaggat semmi rajta, csak a felállásnál csúszik a hang a képpel, a többi rendben van.Se baj=)

Prince23
Ez jó ötlet...

zeli
Mi lenne, ha kezdetnek csak csöndben meglapulva gyûjtenéd a tapasztalatot?😄
legelõszöris: a jobb alsó sarokban látod, hogy "ki beszél hozzád".

Prince23
Hehehe, kezdõ vagy, üdv a seregben katona/újonc 😄

Douli Master
<#rinya><#rinya>ahh elegem van ebböl a sok büntetöpontból mindárt törlöm eszt az egészet lol <#eplus2><#eplus2>!!!!!!!!!!!!! DEHOGY IS !!!!!!4<#nevetes1>
de ti most nekem dumáltok ???<#conf><#conf>

fery02
#7140: ha nagy szarban van a géped, akkor tanácsosabb újratenni az egész gépet, minthogy ilyen progrmaokkal szórakozni.
#7142: Tab, vagy Caps Lock
#7139: "nem annyira szaggat" - ehh aszondod, hogy szaggat a géped alapjáraton? pl szaggatva mozog az egér kurzor? Vicces lehet. 😛 (Na jó, nem. Én rohadtul nem örülnék neki :|)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
én szóltaam....bár gondoltam, hogy ez lesz a vége -.-

Douli Master
nos nyitottam egy témát a cime Sacrifice szeretnék egy képet hogy kell

Douli Master
ööö értem de hova irjak mi az az ide ?????

Saddalim
link #7143
Játékosok fórumában vagyunk, valóban kissé félrevezetõ, épp ezért valamennyire foglalkozunk játékokkal is. elsõ utad a GYIK-be vezessen aztán a Doom 2 topikjába

Saddalim
GYIK

Saddalim
mégse bírja

zeli
Oh my God.....
Megnyitod a témát, aztán írsz ide, hogy tegyék be a képet bannernek. A bannert beszúrod a Moderátor topikba, és belinkeled a topikot, ahova szeretnéd, hogy betegyék....

Douli Master
ööööööööö nem tudod érthetöbben elmondani léci !!!<#conf>
köcce!<#vigyor2>

zeli
Bannerre gondolsz? Megnyitod a témát, aztán írsz a Moderátor topikba, hogy tegyék be a képt bannernek. De mielõtt megnyitod a témát, keress rá a játékra, mert ha van már neki topik, akkor felesleges megnyitnod. Jah és Caps Lock off.

Douli Master
HELLÓSZTOK !!!<#taps> LÉCIVESTUDNI SZERETNÉK EGY JÁTÉKNAK TÉMÁT NYITNI ÉS MINDEN JÁTÉKNÁL PL ITT IS ODA FEN VAN OLYAN AHOL EGY KÉP KINVAN A JÁTÉKRÓL .. ASZT SZERETNÉM TUDNI HOGYAN KELL ILYET KIRAKNI ??????
KÖCCE !!!<#conf><#conf>