Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is 3 Need for Speed topic kedvencekben van, amikbe már jó egy éve nem írt senki sem, rajtam kívül. Ugyanis én reménykedek, és várnám, hogy valaki még visszanéz valamelyik topic-ba, és talán tud segíteni az utoljára feltett kérdésemmel kapcsolatban. Emlékeztek, ide is beírtam, nem akar települni a játék, mert túl jó a gépem hozzá. 😛
ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
1. GYIK
2. Akármilyen régi az utsó beszólás, írjatok bele. Egyrészt a legújabb beszólással rendelkezõ témákat a lista elejére dobja, így mindenkinek szem elõtt lesz, másrészt valakinek bennmaradhatott kedvencekbe régrõl.
hello
valaki remélem tud segíteni
A B.O.S. /Bet On Soldier/ a CONVOY nevû részél tartok, a végén a két lépegõt hogyn kell semlegesíteni?
ha kilõvöm õket akkor mission failed
ha nem lövöm ki akkor is
próbáltam savas gránátot, az nem sebzi a pilótájukat
elõre is köszönöm a help-t
bocsi hogy ide írok de a topicja 2000 óta nem látott senkit.
na szal, az a problémám hogy a Dungeon Keeper 2 idõnként játék közben elkezd dudálni mint azálat, és eléggé idegesítõ.
ha tud valaki valami orvosságot rá akkor pls mondja el.
thx.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ha meg így akarod, csinálj két A5-öst, azt szevasz 😄
Oda kellene vízszintesen az elválasztás...
Qwerty4
A MS Worddel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
AZ A4-es lapot szeretném felosztani két részre, tehát kell egy szünet valahol a közepén.De az úgy kellene, hogy ha elérem ne tolja tovább azt a határt.Mindig stabilan álljon ugyanazon a helyen (a lap közepén) és semmiképp ne tolódjon tovább ha a szöveg hosszabbra sikeredik.
Próbálkoztam Insert/Break.../-be de semmi nem volt megfelelõ?Hogy lehetne ezt megoldani?
Qwerty4
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
valaki tudna adni egy keyt style xp 3.19es verzióhoz?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
????????????????????
Azt szeretném kérdezni hogy mér nincs Hangja a flash Videóknak?
A legujjab Flash PLayer és Shockwave van a gépen de még igy sincs hangja!
Mi lehet e gond?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Van egy sorozat, aminek letöltöttem az egyik évadját a sokból, viszont kettõs szinkron van rajta (egyszerre szól az angol és a magyar szöveg). Valaki tudna írni egy részletes leírást arról, hogy az angolt hogy iktathatnám ki belõle? Elõre is htx 😊
A film avi formátumban van.
gombbal kell....Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azt szeretném ogy egy képet feltölteni de em tölti fel a másikál "kép beszurás"ott kell URL !!!
HELP?
URL: URL Angol mozaikszó a Uniform Resource Locator (általános erõforrás-hely meghatározó) szavak kezdõbetûibõl.
A World Wide Web hálózaton használt címmeghatározási séma, amely a hálózaton lévõ információk elérési módját és helyét adja meg.
ohh és aszt is hogy lol mi az az URL ??
legelõszöris: a jobb alsó sarokban látod, hogy "ki beszél hozzád".
de ti most nekem dumáltok ???<#conf>#conf><#conf>#conf>
#7142: Tab, vagy Caps Lock
#7139: "nem annyira szaggat" - ehh aszondod, hogy szaggat a géped alapjáraton? pl szaggatva mozog az egér kurzor? Vicces lehet. 😛 (Na jó, nem. Én rohadtul nem örülnék neki :|)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Játékosok fórumában vagyunk, valóban kissé félrevezetõ, épp ezért valamennyire foglalkozunk játékokkal is. elsõ utad a GYIK-be vezessen aztán a Doom 2 topikjába
Megnyitod a témát, aztán írsz ide, hogy tegyék be a képet bannernek. A bannert beszúrod a Moderátor topikba, és belinkeled a topikot, ahova szeretnéd, hogy betegyék....