Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most én jövök.
Nekem is 8800 gt-m van. És tegnap a cod multiplayeren az fpsem 90-91 volt... és ma meg lecsökkent 70-75-re. ez most miért?
tegnap annyit csiáltam, h feltettem az alaplap nvidia nforce driverét, de kétlem, h ez lassította volna a fpst.
Ha tud valaki jó játékot írja meg a játék nevét. Lécci és köszi.
minden okésan megy a játékok is, csak a rainbow six vegas 1-2 akad meg kb 3-5 percenként tizednyi másodpercre. mindkét kommandós játék maximálisan pachelve van. és a legújabb vga driver van fennt (máj.13)
crysis minden beállítás maxon van 1280-as felbontásban, csak az élsímitás van kikapcsolva, mert ha az bekapcs, akkor jelentõs fps visszaesés van, vagy is eléggé szaggat.
Kérdés: akinek 8800gt-je van, annak is megakad a vegas bármelyik része?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Mostanában megy a Cool TV-n a Sebestyén Balázs hírhett mûsora, Balázs Show.Ez még régebbi adás, mivel leforgatják az összest részt, mert felvásárolta az RTL A Cool-t, valamint aszthiszem a Film+-t is.Az lenne a kérésem, hogy kéne egy szép tiszta kép Balázs hajáról, ami mostanában megy ezen a csatornán a mûsorában.(Nem az új haja kell, hanem a régi, ami fel volt zselézve.)
Köszi.
Glory Man United Go Kimi Go
Thanks.
Kellene egy kis segítség egy játékkal kapcsoaltban:
A Mount&Blade 0.751 -et el akarom indítani de semmi sem történik.
Ha tud valaki ötletet a problémára az irjon.
Thx.
Adott egy Maxell típusú USB. Vmilyen titokzatos oknál fogva gyárilag alapértelmezett jelszót tettek rá, de a meghajtó még formázatlan. Viszont semmi progi nincs, amivel be tudnám írni a jelszót és feloldani a disk zárolását, így addig nem tudom se használni, se megformázni. Vkinek valami tipp?
(Egy fórumon regéltek egy iStar nevû progiról, de nem találtam a neten 😞)
Miért olcsóbb a 9600gt, mint a 8800gt??????
elvileg a 9600-osnak jobbnak kéne lennie, sorozatszáma miatt és frissebb verziója miatt.
8800GT drágább cirka 5 ezerrel. ennek fordítva kén lennie, sztem.
szal eléggé nehéz döntés elõtt állok...csak egy maradhat:S
utána néztem neten, 40 k-ból kihozható.
Viszont érdeklõdni szeretnék, h lényegesen gyorsabb lesz ez a vga mint a 7300 gt?
paraméterek a gépemrõl:
Amd athlon X2 4200+
2 Gb Ddr ram 667
...
Tegnap feltettem a Splinter cell 3-at, és azóta megint kékhalálozik ez a rohadt rendszer:S És eddig kb másfél hónapig minden OK volt a gépemmel! Furcsa mi?
szal vki tudna segíteni? serial ügybe... mind rosszak, már vagy 4 fajta serialt írtam be, de akkor sem csinál semmit sem, akkor az a gondja, h rossz serial.
7211: nem kell hogy mindennel gondod legyen. ezen nincs magyar. ilyen is van
az unicode nem ascii-tabla. ok, visszaolvasva tenyleg felreertheto. ascii-nak csak a 'klasszikus' 128 karakteres tablat hivjak, ennek 'kiboviesei' kulon tablak. ilyenekbol sok van, pl amit ugyancsak felreerthetoen 'extended ascii'-nak hivnak es 8 biten tarol (azaz 256 karaktert tud kezelni). az unicode nem szamit ascii-nak, csak az ascii hianyossagait potolando 'csinaltak'
"ezert keszultek el kulonfele bovitett ASCII-tablak, ezek egyike es egyben a legelterjedtebb az Unicode" - Akkor az Unicode egy bõvített ASCII kódtábla? -.-
A heavy cost. I pay it gladly.
remelem eleg vilagos voltam ezuttal, az ekezetmentessegert meg bocs, jelenleg nincs magyar gep a kozelemben...
Akkor ez mi?
®
a trademarknak nemtom az ASCII kódját
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Pedig úgy érzem, hogy a matek érettségim jól fog sikerülni. 😄
Válaszotokat elõre köszi!