Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
<#gonosz1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Jól mondod, elindulni elindulna 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Sztem szépen elindulna neki, a vga az sokat számít

fery02
Crysis? Hülye vagy? 😄 Az kéne még neki arra a gépre, persze, krájzisz 😄

Prince23
Bármi jó ehhez a karihoz. pl. CoD 4, Crysis, GRAW2, Vegas 1-2, stb, ezen kiélvezõdik a vga-d teljesitménye.D

Most én jövök.
Nekem is 8800 gt-m van. És tegnap a cod multiplayeren az fpsem 90-91 volt... és ma meg lecsökkent 70-75-re. ez most miért?
tegnap annyit csiáltam, h feltettem az alaplap nvidia nforce driverét, de kétlem, h ez lassította volna a fpst.

Mindegy milyen, jöhet stratégiai vagy akció vagy esetleg horror...
Hali mindenki. Tudna valaki ajánlani nekem jó játékot a következõ géphez: Geforce 8500gt, 3800-as athlon 64-es proci és 1gb ddr2-es ram.
Ha tud valaki jó játékot írja meg a játék nevét. Lécci és köszi.
dragon11
Persze hogy jobb a 8800GT, a shaderproci nagyobb nála...tesztekben is kiderült.

Prince23
Na megvettem a 8800 Gt-t. A boltba is azt mondták, h a 8800 gt a jobb. a 9600-as csak a 8500 vagy 8600-as(?) vga-hoz képest JOBB.
minden okésan megy a játékok is, csak a rainbow six vegas 1-2 akad meg kb 3-5 percenként tizednyi másodpercre. mindkét kommandós játék maximálisan pachelve van. és a legújabb vga driver van fennt (máj.13)
crysis minden beállítás maxon van 1280-as felbontásban, csak az élsímitás van kikapcsolva, mert ha az bekapcs, akkor jelentõs fps visszaesés van, vagy is eléggé szaggat.

Kérdés: akinek 8800gt-je van, annak is megakad a vegas bármelyik része?

Fabio Capello
#7225 valaki?

EnZsolt
<#wilting>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

dragon11
Bocs ha ez off de nagyon kéne:

Mostanában megy a Cool TV-n a Sebestyén Balázs hírhett mûsora, Balázs Show.Ez még régebbi adás, mivel leforgatják az összest részt, mert felvásárolta az RTL A Cool-t, valamint aszthiszem a Film+-t is.Az lenne a kérésem, hogy kéne egy szép tiszta kép Balázs hajáról, ami mostanában megy ezen a csatornán a mûsorában.(Nem az új haja kell, hanem a régi, ami fel volt zselézve.)

Köszi.

Saddalim
directX-et uninstallálni nem lehet. megpróbálhatod feltenni ezt (442,1M😎. Kicsit nagy meg van benne pár dolog amit nem fogsz használni, de az egész DX-struktúrát felülírja.

rajkonnen92
És hogy lehetne ezt megodanni? probaljam letorolni mind2öt,és a 9est rakjam elöször utana meg a 10et az uj jatekok hozz az kell......vagy nem tuom....irjatok,És ksözi az eddigi segitseget...

Glory Man United Go Kimi Go

dragon11
Köszi.😊

Saddalim

dragon11
Aki tud helpelni 7.1; 5.1; mélyládákba az írjon, vagy adjon már egy olyan topik linket itt sg-n ahol tudnának segíteni.

Thanks.

ezmi1
Hy!

Kellene egy kis segítség egy játékkal kapcsoaltban:
A Mount&Blade 0.751 -et el akarom indítani de semmi sem történik.
Ha tud valaki ötletet a problémára az irjon.
Thx.

Fabio Capello
Help

Adott egy Maxell típusú USB. Vmilyen titokzatos oknál fogva gyárilag alapértelmezett jelszót tettek rá, de a meghajtó még formázatlan. Viszont semmi progi nincs, amivel be tudnám írni a jelszót és feloldani a disk zárolását, így addig nem tudom se használni, se megformázni. Vkinek valami tipp?

(Egy fórumon regéltek egy iStar nevû progiról, de nem találtam a neten 😞)

Prince23
Ja és még valami, sry a chatszerû kommentekért!

Miért olcsóbb a 9600gt, mint a 8800gt??????
elvileg a 9600-osnak jobbnak kéne lennie, sorozatszáma miatt és frissebb verziója miatt.
8800GT drágább cirka 5 ezerrel. ennek fordítva kén lennie, sztem.
szal eléggé nehéz döntés elõtt állok...csak egy maradhat:S

Prince23
Még erre tellene:
9600 GT 512 ddr

szal:
8800 GT vs 9600 GT

melyik a jobb?

mind2 521 ddr3 ramos

Prince23
Na, e hónapba szeretnék venni egy jó VGA-t. A mostani 7300 GT volt (Geforce), és leszeretném cserélni egy 8800 Gt-re 512-es ramra Pci-e.
utána néztem neten, 40 k-ból kihozható.
Viszont érdeklõdni szeretnék, h lényegesen gyorsabb lesz ez a vga mint a 7300 gt?

paraméterek a gépemrõl:
Amd athlon X2 4200+
2 Gb Ddr ram 667
...

Fabio Capello
hijj... a home a legvacakabb serial szempontjából...

Prince23
Normal Windows XP Service pack 2-es...
ui: nem professional

Fabio Capello
mien rendszer?

Prince23
Újra szeretném telepíteni a windowst, de miután beírom a serialt nem engedi h feltegyem, miszerint rossz serialt adtam meg, holott a verzióhoz illõt írtam... így hát nem tudok reinstallt csinálni...
Tegnap feltettem a Splinter cell 3-at, és azóta megint kékhalálozik ez a rohadt rendszer:S És eddig kb másfél hónapig minden OK volt a gépemmel! Furcsa mi?
szal vki tudna segíteni? serial ügybe... mind rosszak, már vagy 4 fajta serialt írtam be, de akkor sem csinál semmit sem, akkor az a gondja, h rossz serial.

Fabio Capello
a magasabb verziószámú DX jó a régebbi játékokhoz is. Mivel itt neked engedte feltenni mindkettõt, gyanítom összeakadtak, és emiatt nem tudja pontosan beazonosítani a verziószámot.

rajkonnen92
jo de mégis kéri a régebbi directx-et!:smegprobalok feltoltenni egy képet! És köszi szépen a segítséget!!

Saddalim
nem lehet egyszerre két directx a gépen, az újabb mindig jó a régebbiekhaz. tehát ha egy játék pl. dx6-t kér, akkor a 9-esed tökéletes vagy még jobb hozzá. elvileg nem is kéne engednie régebbi directx-et felrakni

rajkonnen92
hellloka mindenki! lehet rossz helyre irok,de ha vki tud segitenni irjon!az a gondom hogy uj jatekokhoz fel kellet telepitenni a directx 10et.és most elö vettem regi jatekokat és van amihez a directx 9.0 kéri!feltelepitem azt és ugysem jo!lehet-e egyszerre két directx fenn a gépen és ha igen milyen sorba vagy hogy kell telepitenni öket? vki segitsen! elöre is kösz!

Saddalim
7212: GYIK
7211: nem kell hogy mindennel gondod legyen. ezen nincs magyar. ilyen is van
az unicode nem ascii-tabla. ok, visszaolvasva tenyleg felreertheto. ascii-nak csak a 'klasszikus' 128 karakteres tablat hivjak, ennek 'kiboviesei' kulon tablak. ilyenekbol sok van, pl amit ugyancsak felreerthetoen 'extended ascii'-nak hivnak es 8 biten tarol (azaz 256 karaktert tud kezelni). az unicode nem szamit ascii-nak, csak az ascii hianyossagait potolando 'csinaltak'

Ha valakinek meg van a Tiberian Sun és el tudja küldeni a telepitökodot nagyon meg tudám köszöni elöre is köszi
Fresh Duke
Az ékezethez minek magyar gép? Csak fogod, és átállítod...
"ezert keszultek el kulonfele bovitett ASCII-tablak, ezek egyike es egyben a legelterjedtebb az Unicode" - Akkor az Unicode egy bõvített ASCII kódtábla? -.-

A heavy cost. I pay it gladly.

Saddalim
azon az oldalon hibasan ASCII-nak van irva. az ASCII-tabla 128 darab karaktert tartalmaz, ami 7bitben fer el (a nyolcadik az elenorzo bit). ez ugye nagyon keves lenne, leven hogy a nemzeti karakterek sincsenek benne, ezert keszultek el kulonfele bovitett ASCII-tablak, ezek egyike es egyben a legelterjedtebb az Unicode, ami 2 byteban tarol, igy 65.536 karaktert tud leirni. a 'koznyelv' tehat hibasan hivja a kodolt karaktereket meg az ilyesmiket ascii-kodoknak. az oldal amit linkeltel a HTML altal leirhato kodokat irja, latod, hogy par szam ki van hagyva (azok a nem karakteres 'dolgok', mint pl az uj sor-jel vagy a torespontmutatok, stb)
remelem eleg vilagos voltam ezuttal, az ekezetmentessegert meg bocs, jelenleg nincs magyar gep a kozelemben...

Fresh Duke
Lol, ezt kicsit elszúrtam. Így akartam:
Akkor ez mi?

Fresh Duke
Akkor [url=http://hermannbaksa.uw.hu/javascript/ascii.htmlez mi ez[/url]? XD

Saddalim
codozni nem eredetivel csak magyar szerveren tudsz

Saddalim
ez nem ASCII, hnem Unicode. Tábla itt.

dragon11
Köszi.=) Meg tudnád mondani milyen kombinációval jön elõ?😊

zeli
©
®
a trademarknak nemtom az ASCII kódját

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Hol tom megtalálni a C(Bekarikázott.) R ugyanúgy, TM felsõ indexes. dolgokat?Thx.

fery02
p@zmeg, télleg, azta... de egy ... hülye idióta vagyok, erre nem gondoltam. 😄
Pedig úgy érzem, hogy a matek érettségim jól fog sikerülni. 😄

Kori
<#eljen>

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

zeli
Kivonsz a legutolsóból kilencszázat 😄

fery02
Bocsi, de megint egy aprócska kérdés: Az egyik topic-ba van kb 900 új hozzászólás, és elfelejtettem elõtte elnaplózni magamnak a legutóbbi, olvasott hozzászólás sorszámát, így most elég necces lesz a keresgetés, hogy vajon melyik a legutóbbi hozzászólás. Nincs valami mód, hogy megtudjam a sorszámát, vagy esetleg a dátumát?

fery02
Csak frissíteni kellett az avg-t ...89-re.

fery02
Logikus: Akkor valószínûleg az a 15 is mind használatban volt/van. Key-gen-el próbálkozz, ha nem azzal próbálkoztál eddig.

Az lenne a problémám, hogy COD-ozni akarok, de kiirja hogy a cd kulcs használatban van probáljam meg késõbb.Már legalább 15 sireal ki próbáltam de mindig ugyanazt írja ki.
Válaszotokat elõre köszi!

fery02
Feltettem a gépemre az AVG pro 8.0.81-et, és azóta olyat csinál a Firefox 2.0.0.14-em, hogy pl itt az sg-n kiír ilyet, ha rákattintok egy olyan képre, ami új ablakban nyílik meg. De miután OK-ot nyomok, akkor gond nélkül megnyitja a képet. Ugyanezt írja ki amúgy akkor is, mikor elõször elindítom a Firefox-ot.

zeli
nekem is van olyan, sõt még zárt topik is, de azért kétezer óta....