Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Játékokkal kapcsolatban keresd fel a játékosok fórumait!
itt csak hardweres gondokkal meg szoftverprogramokkal foglakozunk!

RNadal1203
a doom2 ben van térkép?? ha van hogy???

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Hali! Tudna nekem valaki segíteni? Elakadtam a Spellforce2: Dragon Storm játékban. A Citadella nevû pályán a könyvtárban ki kéne nyírni egy Malacay nevû fickót de sehogy sem tudom. Tudja valaki, hogy lehet ezt megcsinálni?
Prince23
Ashampoo windows optimizer 2008, ez a progi neve.
De van egy Advanced Win Optimizer, az is jó, de csak egyszeri használatra... mert minden elvégzés után, ahová telepítetted, zabálja a területet, minden indításkor 102 mb-ot vesz le... de ez csak akkor ajánlatos feltenned, ha nagyon nagy szarban van a géped, egyszer elindítod, és uninstalll...
nekem az AWO 2008 van fenn és a Ccleanerrel müködtettem... jó kis progi😊 ajánlom mindkettõt.

dragon11
Nem baj, bírnia kell a gépnek.=) nem annyira szaggat, csak idegesít az üdvözlõ képernyõ eltolódás.😊 help😊

Saddalim
5 vírusirtó nem gondolod hogy egy kicsit sok? 1 bõven elég. gondolj bele, 5 folyamatosan vizsgál, egy filenak hogy lefusson vagy akármi történjen vele 5 teszten kell átmennie.

dragon11
Restore shield, regular, meg minimum.Mi mit csinál...nekem a legjobb teljesítmény kéne!😊 jah, és ha nem jó az imént említett regiszry pucoló, akkor ajánlj egyet, v. a CCleaner a legjobb Te szerinted?=)

dragon11
Jah értem, köszönöm Feri és Prince.Prince, kifejtenéd jobban?😊 Az optimizert letöltöttem, de amikor felraktam, elindítottam, pontos nevét írd már le, melyiket válasszam ki a 3közül, hogy, hogy tisztítson.Köszi.

fery02
Neki az fent sincsen. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Helló
Valaki tudna segíteni?
Nem tudom elindítani a Team Fortress nevû játékot,nem enged csatlakozni a szerverekre telepítés után
valami kódos dolgot ír ki...
Tudna valaki személyes üzit küldeni a megoldással kapcsolatban?

Prince23
Na akkor szedd le az ashampoo vin optimizert, az otimáló progi, gyorsabbbá teszi a windowst, ramokat is, és mellesleg törli a felelleges fileokat is.... nekek legutobb 1 gigát törölt, jól el van a CCleanerrel.

fery02
Zone Alarmos gépnél ezek a jelenségek normálisak. Nincs mit tenni.

dragon11
Az mire jó?😊

Btw, a gépemet mivel rakhatom gyorsabbá?Elmondom miket csináltam:
-Smartdefrag-gal törezedettmentesítést
-Uniblue RegistryBooster version 2(regisztrálttal) regisztrációsadatbázis pucolás
-A Smartdefrag elõtt windows törezedett mentesítés volt.
-A lemez karbantartót is végigfutattam.

Az a bajom, hogy lassú a windows!Eddig nem volt lassú..jah, a játékokat is letöröltem, csak a használatosakat hagytam fent.

Háttérbe ami szokott futni progi:
-Spayware Doctor
-Avast PRO
-ZoneAlarm PRo
-ATi driver
-Adwatch(Ad-aware real time)
-Meg most magától ott maradt ez a Uniblue RegistryBooster Version 2
-Anti Keylogger Shield
-Cfosspeed

Onnan érzékelem, hogy be van lassúlva a windows, hogy az üdvözlõképernyõ hangja késik ~5mp-et.Meg lassan áll fel a windows.Nah hát nem olyan gyors mint újkorába, meg amilyennek kéne..=) újra rakni nem fogom.(Eredeti cd-m van, de sok az adat.)

Köszi, fontos volna!!

Prince23
Ugye mindenkinek van ashampoo windows optimizer nevû progija?
csak érdekelne😊

dragon11
Jah, és elfelejtettem leírni, nem csak swat4-ben van ez a probléma..

dragon11
Hja, megnyomom a scroll lock-ot meg az x betût(így jön elõ x-fire a játékban) s elkezdem keresni a haveromat akivel írogatnék, közben swat4-ben a serverek között vagyok... és ahogy x-fireba nyomom lefelé a nyilat, mert keresem a haverom, közben swat4-ben ugyan úgy megy lefelé a nyíl a SERVEREK közt..

Ezt képzeld el úgy, hogy megvan a haverom, írkálok neki, kezdõdik egy mondtat, akkor abba szerepel t betû..az utána levõ betûket pedig írja swat4-ben ugyan úgy..=(

Nos, ha tálcán van swat4 akkor nem írja, de úgy, hogy x-fire van swat4 közben a kombinációval úgy írja csak.Eddig jó volt, most romlott el egy update után..

Köszi.

Sziasztok! Az a problémám, hogy nem indul el semmilyen telepítés a számítógépemen sem a fizikai sem a virtuális meghajtóba helyezett lemezrõl, pedig mér újratelepítettem az operációs rendszert ( Vista Ultimate 32bit), amire egy régebbi újratelepítés után gond nélkül tudtam telepíteni bármit. Mi lehet a probléma? Köszi...
fery02
Szal 1 pont a Grif...izé...Smartdefrag-nak?

Saddalim
#7121: szabadszoftvert minden házba!
#7123: "swat4-be ugyanúgy írja" - ezt kifejtenéd?

fery02
Már csak az 1. kéréds izgatna. Fõleg azért, mert most is épp defragmentálok ezzel a fizetõs progival, és a töredezettség százalékos aránya az utóbbi idõkben, nemhogy csökkenne munka közben, nõl. Mint most is. :S

dragon11
Miért van az, hogy x-fire-ba írok valakinek és amit írok, abba szerepel a t betû, és írom tovább, és swat4-be ugyanúgy írja? PLEASE segítsetek, az x-fire újrarakása nem segített...elég idegesítõ..

dragon11
Az elsõ kérdésre a válasz engem is érdekelne..

fery02
1. Szerintetek melyik a jobb? A Smartdefrag, ami ingyenes, vagy a fizetõs O&O Defrag 10 Professional? Tudom, hgy elméletileg a fizetõs az a jobb, de sokan dicsérik ezt a Smartdefrag-ot is, míg az utóbbira nem hallok senkitõl semmit.
2. Ha feltöltök ftp-re (extra.hu) egy fájl-t (rar), akkor annak a letöltését milyen linken lehet kezdeményezni? Egyszer már kérdeztem, még nagyon rég, de azóta elfelejtettem, a keresõ meg nem mûködik.

Prince23
Frissítettem a régi winrart, ami próbaverzió volt, és most lecseréltem teljesen magyar crackelt winrarra. eddig ok, csak:
miután kicsomagolom a fileokat, akkor megint kicsomagolná, tehát felül írná. miért akarja mégegyszer kicsomagolni, amit már megtett? (így mindig a mégse gombra kell katt)

Köszi a választ.
A játék a Paris Dakar Rally amit anno 2002-ben attak ki. Szeretem azt a játékot, és készíteni szeretnék bele a mai tereprallys autók közül valamelyiket. Csak kerestem és kerestem de nem találltam sehol se leírást, se programot ami megtudná nyitni.
Mégegyszer kösz a választ.
Colton
Rá Persze

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy:
Sok játékot próbáltam már ami interneten játszható, de eddíg mindegyik egy adott idõ után kifagyott. Azaz a netem megbomlott. Inkább MMORPGknél zavaró. De ott nagyon.
Böngészésnél sosincs baj.
4 megás netem van D-Link routerrel és modemmel. Régen más volt a modemem de akkor is problémák voltak. Már két éve megy ez. Immáron totál zavaró lett. Légyszi valaki segítsen.
gibson9
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy a játékok dobozán feltüntetett ajánlott konfiguráción már lehet full grafikán futtatni a játékot szaggatásmentesen, vagy annál magasabb konfig kell?
Elõrre is köszi!

fery02
Ne foglalkozzatok vele, minden jó. 😄
Nyomtam egy cmos (vagy mi😛) reset-et, azután már elindult az XP monitoron. Addigra már apummal megcsináltuk az antennát is a TV-hez, szóval TV-ként már addigra funcionált. Azután én még, csak megpróbáltam még egyszer, hogy rákötöm a gépet a TV-re, és láss csodát, megjelent az asztal a TV képernyõjén szélesképernyõ módba. Azóta sincs semmi gond. Többször is újraindítottam vele a gépet.

fery02
Vettünk egy Hyundai márkájú HLX-2659-es típusú LCD TV-t, aminek van olyan funkciója, hogy gépre kötve monitorként használható. Vettem is hozzá ma kábelt. Az egyik végét rákötöttem a VGA (Radeon 9600)kártyára (az a hosszúkás 15 tûs kék csatlakozó), a másik végét meg ugye a TV-re, aminek ugyanaz a csatlakozója, ami a VGA kártyán is van. Indítom a gépet, de a TV-n nincsen kép, csak kék képernyõ fogad. Pedig a távirányítójával beállítottam neki a PC módot. Próbálkoztam még egy darabig, mire meguntam, lekötöttem a TV-rõl a VGA kártyát, visszadugtam rá a monitort. Indítom a gépet, és nem indul ezzel a hibával. Kicsit meglepõdtem. Mondom mind1, akkor Ghost-oltjuk vissza az XP-t. Meg is történt, de következõ indításnál is ugyanez a hiba. Van viszont egy másik ghost fájlom is, ami a teljesen szûz Windows-t állítja vissza. Errõl a fájlról is megpróbáltam vissza ghost-olni, és a ghost-olás végeztével egy újabb hiba íródott ki következõ indításkor. Tehát most ott tartok, hogy nemhogy nem tudom a TV-t használni monitorként, de maga a gép sem akar egyáltalán elindulni. :S

Saddalim
#7109: BIOS-ban a CD/DVD-t a bootlistán nyomd az elsõ helyre (ha van floppyd akkor azt az elsõre, cd-t másodikra), vincsi csak utánuk jöjjön. így próbálkozz.
#7110: Melyik?
#7111: vincsire ráfér ahova rakni akarod?

Colton
pls segitsetek! elõre is köszönöm!

Colton
HI ALl!

Van A movie maker-ben az a opció hogy mentés a számitógépre!

na amikor elinditom elmagy 13%-ig és megy fel felé a perc mutató (ami meg mutatja hgy mennyi idõ mulva tölti le) és kb olyan 999999 perc-ig meg sem áll

Üdv mindenkinek!

Egy kis segítséget kérnék. Tudja-e valakin hogy .tc kiterjesztésû fájlt mivel tudnék megnyitni, és dolgozni benne. Ez egy autós játék egyik fájla.
Elõre is kösz.
Kori
SATA rendszer

most vettem új gépet sata cuccokkal
hát ez egy kib@szás de nagyon
nem ismeri fel a winfos telepítõt (eredeti)
Ghostolni nem lehet a rendszert (megprobáltuk szétcseszte az egészet telepíthetjük újra

ez egyébként egy franko új technológia csak még senki sem készült fel rá

ha netán valaki ismeri és van ötlete mit lehet csinálni vele akkor léci írja le, azon kívül hogy cseréld le

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Evil
Ja ez kimaradt a (máshonnan származnak) alól:

Evil
Nem az a baj hogy az ikonok méretét növeljem csökentsem hanem a .ico fájlban lévõ nagyobb méretet használja mivel benne van.
Mert igy néznek ki azok az ikonok ha felnagyitom.

És ha megnyitom õket akor igy lehet váltani a méreteket de valamiért a deskopton a kisebbet használja a nagyobb helyett.
Ien alapba:

És ez kéne nekem:

Érdekeség hogy ien kéne mind itt az NFS iconok, viszont azokat meg megse jeleníti a windows photo galery (máshonnan származnak)

Szóval a kérdés hogy hogyan oldható meg az hogy mint az elsõ képen az NFS logoja ne ien keretel jelenjen meg hanem fullosban mint a mellete lévõk.

NFS logo csak példa hogy hogynéz ki mivel pont arra van rendes iconom az nemkell de én szereném használni a többit is nagyobb méretben.

Prince23
Nos tudjátok, kb 2 hónapon keresztül windows indítási problémákkal küzdöttem a szaros gépemen. Tegnap feltettem az iTunes legújabb verzióját, így a QT-ot is tudtam frissíteni, és képzeljétek, helyreállt a hülye rendszerem ezzel, h feltettem az iTunes+Qt frissitést xd. Ez hogyan lehetséges? Ilyen van már a windows történetében, h egy apple progi hozza helyre a win rendszert??? Kezdetben ezek a progik, az Itunes progi zavarta be a gépemet. És most meg, áááá.SSSSS Ez tök hihetelen dolog, szinte csoda xd

Kontrakcio
próbáltam :S

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Saddalim
#7093: jelentkezhetnél 😄
#7099: sokkal gyorsabb, mint akármenyik winfosra írt böngészõ, csak épp biztonsági likakat nem csinálják meg benne, valszeg azért nem tör elõre
#7102: asztalon jobb klikk-tulajdonságokban valameik fülön van oan hogy nagy ikonok használata, vagy ikonméret beállítása
#7103: jobb gomb-tulajdonságok-kompatibilitás és átrakod XP-re vagy 98-ra

Kontrakcio
Szevasztok! Generalst életre lehet kelteni vistán vagy a ZH-t?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Evil
Nemtudja valaki hogy hogyan lehet átálitani azt hogy egy icon fájlban ne a kisebb verziót hanem a nagyobbat használja a deskopton? Mert én szép nagy iconokat akarok de valamiért az alapot rakja be pedig van az .ico n belül beépitve nagyobb méret is. Vistám van windows previevel lehet látni a benne lévõ 9 icon méretet.

Prince23
áááá maradok mozillánál... nem rég váltottam ie7-rõl xd... nem akarom h kisértsen safari 😄

zeli
próbáld ki és megtudod
mert mondhatja azt valaki szarnak, ha neked tetszik, akkor miért ne használnád?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
pff köszi! ezt azért nem gondoltam volna, h mozilla szintû internet böngészõ, lol, de tényleg? 😮 Melyika jobb a mozilla vagy a safari?

zeli
böngészõ: Webböngészõnek vagy böngészõnek (angolul browser) nevezzük azon programokat, melyekkel az interneten található tartalmakat – legtöbbször weblapokat – lehet megtekinteni, illetve az Interneten át elérhetõ szolgáltatásokat használni. ( magyarul Internet Explorer, vagy Mozilla Firefox.)
A Safari az Apple OSX-re kifejlesztett böngészõje, de nemrég kiadták Windows-ra is. Kipróbáltam, egész jó 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
És az mire jó? ez olyan qt és iTunes audio-video file keresõ?

zeli
böngészõ.

Prince23
Az Apple cégnek van vmi safari programja, nem tudja vki mire jó az?
mert benyomtam egy apple software frissítést a QT miatt, és elõjött ez a SAFARI nevû progi...

dragon11
Oks, gratulálok.Lényeg, hogy megjavult.