Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt csak hardweres gondokkal meg szoftverprogramokkal foglakozunk!
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
De van egy Advanced Win Optimizer, az is jó, de csak egyszeri használatra... mert minden elvégzés után, ahová telepítetted, zabálja a területet, minden indításkor 102 mb-ot vesz le... de ez csak akkor ajánlatos feltenned, ha nagyon nagy szarban van a géped, egyszer elindítod, és uninstalll...
nekem az AWO 2008 van fenn és a Ccleanerrel müködtettem... jó kis progi😊 ajánlom mindkettõt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Valaki tudna segíteni?
Nem tudom elindítani a Team Fortress nevû játékot,nem enged csatlakozni a szerverekre telepítés után
valami kódos dolgot ír ki...
Tudna valaki személyes üzit küldeni a megoldással kapcsolatban?
Btw, a gépemet mivel rakhatom gyorsabbá?Elmondom miket csináltam:
-Smartdefrag-gal törezedettmentesítést
-Uniblue RegistryBooster version 2(regisztrálttal) regisztrációsadatbázis pucolás
-A Smartdefrag elõtt windows törezedett mentesítés volt.
-A lemez karbantartót is végigfutattam.
Az a bajom, hogy lassú a windows!Eddig nem volt lassú..jah, a játékokat is letöröltem, csak a használatosakat hagytam fent.
Háttérbe ami szokott futni progi:
-Spayware Doctor
-Avast PRO
-ZoneAlarm PRo
-ATi driver
-Adwatch(Ad-aware real time)
-Meg most magától ott maradt ez a Uniblue RegistryBooster Version 2
-Anti Keylogger Shield
-Cfosspeed
Onnan érzékelem, hogy be van lassúlva a windows, hogy az üdvözlõképernyõ hangja késik ~5mp-et.Meg lassan áll fel a windows.Nah hát nem olyan gyors mint újkorába, meg amilyennek kéne..=) újra rakni nem fogom.(Eredeti cd-m van, de sok az adat.)
Köszi, fontos volna!!
Ezt képzeld el úgy, hogy megvan a haverom, írkálok neki, kezdõdik egy mondtat, akkor abba szerepel t betû..az utána levõ betûket pedig írja swat4-ben ugyan úgy..=(
Nos, ha tálcán van swat4 akkor nem írja, de úgy, hogy x-fire van swat4 közben a kombinációval úgy írja csak.Eddig jó volt, most romlott el egy update után..
Köszi.
2. Ha feltöltök ftp-re (extra.hu) egy fájl-t (rar), akkor annak a letöltését milyen linken lehet kezdeményezni? Egyszer már kérdeztem, még nagyon rég, de azóta elfelejtettem, a keresõ meg nem mûködik.
miután kicsomagolom a fileokat, akkor megint kicsomagolná, tehát felül írná. miért akarja mégegyszer kicsomagolni, amit már megtett? (így mindig a mégse gombra kell katt)
A játék a Paris Dakar Rally amit anno 2002-ben attak ki. Szeretem azt a játékot, és készíteni szeretnék bele a mai tereprallys autók közül valamelyiket. Csak kerestem és kerestem de nem találltam sehol se leírást, se programot ami megtudná nyitni.
Mégegyszer kösz a választ.
Lenne egy olyan problémám hogy:
Sok játékot próbáltam már ami interneten játszható, de eddíg mindegyik egy adott idõ után kifagyott. Azaz a netem megbomlott. Inkább MMORPGknél zavaró. De ott nagyon.
Böngészésnél sosincs baj.
4 megás netem van D-Link routerrel és modemmel. Régen más volt a modemem de akkor is problémák voltak. Már két éve megy ez. Immáron totál zavaró lett. Légyszi valaki segítsen.
Elõrre is köszi!
Nyomtam egy cmos (vagy mi😛) reset-et, azután már elindult az XP monitoron. Addigra már apummal megcsináltuk az antennát is a TV-hez, szóval TV-ként már addigra funcionált. Azután én még, csak megpróbáltam még egyszer, hogy rákötöm a gépet a TV-re, és láss csodát, megjelent az asztal a TV képernyõjén szélesképernyõ módba. Azóta sincs semmi gond. Többször is újraindítottam vele a gépet.
#7110: Melyik?
#7111: vincsire ráfér ahova rakni akarod?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Van A movie maker-ben az a opció hogy mentés a számitógépre!
na amikor elinditom elmagy 13%-ig és megy fel felé a perc mutató (ami meg mutatja hgy mennyi idõ mulva tölti le) és kb olyan 999999 perc-ig meg sem áll
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Egy kis segítséget kérnék. Tudja-e valakin hogy .tc kiterjesztésû fájlt mivel tudnék megnyitni, és dolgozni benne. Ez egy autós játék egyik fájla.
Elõre is kösz.
most vettem új gépet sata cuccokkal
hát ez egy kib@szás de nagyon
nem ismeri fel a winfos telepítõt (eredeti)
Ghostolni nem lehet a rendszert (megprobáltuk szétcseszte az egészet telepíthetjük újra
ez egyébként egy franko új technológia csak még senki sem készült fel rá
ha netán valaki ismeri és van ötlete mit lehet csinálni vele akkor léci írja le, azon kívül hogy cseréld le
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mert igy néznek ki azok az ikonok ha felnagyitom.
És ha megnyitom õket akor igy lehet váltani a méreteket de valamiért a deskopton a kisebbet használja a nagyobb helyett.
Ien alapba:
És ez kéne nekem:
Érdekeség hogy ien kéne mind itt az NFS iconok, viszont azokat meg megse jeleníti a windows photo galery (máshonnan származnak)
Szóval a kérdés hogy hogyan oldható meg az hogy mint az elsõ képen az NFS logoja ne ien keretel jelenjen meg hanem fullosban mint a mellete lévõk.
NFS logo csak példa hogy hogynéz ki mivel pont arra van rendes iconom az nemkell de én szereném használni a többit is nagyobb méretben.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
#7099: sokkal gyorsabb, mint akármenyik winfosra írt böngészõ, csak épp biztonsági likakat nem csinálják meg benne, valszeg azért nem tör elõre
#7102: asztalon jobb klikk-tulajdonságokban valameik fülön van oan hogy nagy ikonok használata, vagy ikonméret beállítása
#7103: jobb gomb-tulajdonságok-kompatibilitás és átrakod XP-re vagy 98-ra
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
mert mondhatja azt valaki szarnak, ha neked tetszik, akkor miért ne használnád?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A Safari az Apple OSX-re kifejlesztett böngészõje, de nemrég kiadták Windows-ra is. Kipróbáltam, egész jó 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
mert benyomtam egy apple software frissítést a QT miatt, és elõjött ez a SAFARI nevû progi...