Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Plug and Play.
XP-ben eleve rengeteg driver van.
Az eszközöd pnp.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Prince23
Öööö asszem van, most a hangoknál ez áll: alapértelmezett beállítás: PnP audio device
nem tom mi ez a pnp audio device, ez egy driver?

Evil
Nincs véletlen gyárilag az op rendszerben audio driver?

Prince23
Van egy megmagyarázhatatlan furcsa dolgom az audio-hang driver terén!
Szal most jelenleg nincs a gépemre installálva egy szikra audio driver sem! és még is van hang.
Mert az volt a helyzet, h a legfrisebbel nem müködött x játék, a gyári alaplapi hang driverrel pedig x játékot ha elindítottam, teljesen szétcseszte a hangzás minõségét, tehát nagyon visszhangzott, monoton hangú volt! Ezt nem tudom mitõl van. ASUS alpalapom van! Maradjak hang driver nélkül?! Mitévõ legyek?

Colton
Kösz

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

CRYSISNÉL igen, a többinél elõfordul egy - egy norm, esetleg egy kis árnyékocska, a STALKERT normon egész jól viszi DX 8 - on, már a harmadik befejezés is sikerült.

JAG1
A nem éppen full, az az abszulut low?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pl. Akció: GRAW 1 -2, Medal of Honor Airborne, S.T.A.L.K.E.R.
Call of Juarez, El Matador

Horror: JERICHO
Szimulátor: Silent Hunter4

Gépem: A7n8xx Sempron 2500+, 2,1 Ghz 1 GB RAM MSI 6600
Nem éppen mai gyerek de mindet viszi kifagyás és szaggatásmentesen, hozáteszem nem éppen fullon, még a CRYSIST is, pedig ettõl annyira féltem, hogy kb. egy hétig nem is mertem betenni a meghajtóba innstallálni és láss csodát. A fenti játékokat a te gépedre nyugodt szívvel felrakhatod.

Fabio Capello
Ajánlatokat kérnék, ki szerint meik a legjobb külsõ dvd író (lehetõleg Lightscribe-os), max 15e forintig

Saddalim
#7279: próbáld. ha úgy se megy, akkor író kábel ki-be, ezközkezelõben letiltás-vissza, illesztõprogram frissítés/visszaállítás. ha úgyse és garis vidd vissza ha nem garis kezdj újat keresni :-)
#7283: procihõmérsékletet figyeld, ha 60-65 fölött van amikor elindítod, pucolj hûtõt, esetleg pasztázz újra. ha jó, akkor memóriákat húzd ki és rakd vissza

Colton
Hi!

Miért van az hogyha elinditok egy játékot akkor egy olyan hangot ad ki mintha elzárnám a gépet? Abban a pillanatban lefagy és nem tok mást csinálni mint ujrainditani a gépemet!

Segitsetek! Elõre is köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

JAG1
Jahh, képfájlként írod. Értem.

Prince23
A nero-ban van egy ilyen menüpont, h szerkesztés, és ez alatt van a cd képfelírás, ami dvd-t is fel tud írni képfileként... én erre gondoltam... mert így csinálom a dvds filmek írását is...
tehát?

JAG1
DVD-t CD-ként írni okos elgondolás...

Prince23
Szeretnék kérdezni valamit!

Ti h szoktátok írni a dl (dupla) rétegû dvd-t? UDF/Iso adatként vagy CD képfelírással?
Mert ha én Udf adatként írom ki mindig sikertelen az írás... akkor próbáljam meg a cd képfelírást, mint ahogy a dvd filmeket szokás írnI?

JAG1
Ezt buktad...
Szted ha lenne olyan progi, ami kijutna a tûzfalon, akkor mi értelme lenne a proxynak?

Marcinko
Szevasztok segítséget szeretnék kérni !

Archlord nevû játékot felraktam a munkahelyi gépemre, de nem müködik ,m ert a központi firewall nem engedi ki a portokat.

kapcsolodás: Munkahelyi internetrõl ami PROXY kiszolgálón keresztül , felhasználói név és jelszó megadásával kapcsolodik az internethez. Sajna portok vannak letiltva, és így az alefclient illetve patch server által használt is.

Kérdés van olyan progi, ami kijutattja a tûzfalon a gamet ?

Ha nincs hogy oldjam meg a problémát, hogy arch menjen. Sajna a rendszergazdával nem lehet megbeszélni, hogy nyisssa meg a szükséges portokat. ( Érthetõ okok miatt ) Még is csak munkahely.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

fery02
Invitel ADSL netem van. 😄 Az, hogy van-e "torrentfigyelõjük" (ez a szó <#idiota>) azt nem tudom, de ha van, akkor ezzel mért pont a böngészést rontanák le.? Mért nem inkább letöltést, ami viszont (ahogy írtam) megy maximális sebességgel. Kicsit rosszul értelmezted szerintem a kérdésemet, mert nekem nem az a bajom, hogy max 130-al tölthetek (amúgy erre rátrafáltál, mert ugyanis ennyivel tudok max tölteni), hanem, hogy belassul a böngészés onnantól kezdve, még ha nem is megy semmi letöltés.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Ezekszerint neked UPC-s netes van. Ez van, szívtunk egy jó nagyot! Bár én még nem tapasztaltam, csak haver mondta. A UPC figyeli anetünket, és van torrentfigyelõjük, és aki torrentezik, az csak max 130 kb-tal tölthet le. Én mint már írtam nem tapasztaltam ezt. De van rá külön progi, ami ezt a szarságot, hülyeséget kiküszöböli. Nem is értem minek ez az intézkedés, manapság mindent ki lehet kerülni progikkal.

Viszont, nem a legfrissebb hang drivert használom, hanem a gyári alaplapit. A frissebbikkel nem müködik a Vegas 2 játék. Ez miért van?? Tudtommal mindenbõl a friss progi, driver a jó. Szerencsére a vga drivernél nincs ilyen.

fery02
Most ezt az olvassa inkább, aki szokott torrentezni 😄 :
Az utóbbi idõkben ha például szedek valamit isohunt-ról, akkor valamiért teljesen belassul a böngészés. Ez ugye teljesen egyértelmû, és logikus, de nekem az a része már nem egészen logikus, hogy ez a lassúság még akkor is megmarad, ha a letöltések már rég nem futnak. Semmi se fut, se le-, se feltöltés. Pedig az internettel nincs baj, mert a letöltések jönnek maximális sebességgel, aminek gondolom van némi köze a böngészéshez is, de a böngészés ilyenkor mégis teljesen belassul. De ha újraindítom a gépet, és eleve úgy kezdek el internetezni, hogy nem indítok el vele párhuzamosan semmi torrent-et sem, akkor nincs semmi gond.
Választ már amúgy elõre látom: "pfujj, torrent, ne torrentezz, amúgy is illegális" 😄 De ennek ellenére várnék valami segítõbb hsz-t is.

zeli
Az Aftershock-hoz elvileg készül magyarítás, az Afterlight magyarul jelent meg. [ link ]

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

helló all

tudnátok nekem segíteni - magyarul szeretném végigtolni az UFO game "trilógiát" az elsõ rész meg van magyarul de a másik két részéhez az aftreshock-hoz és az afterlight-hoz honnan tudok keríteni magyarosítást vagy valami magyar nyelvi fájl ?
segítségeteket elõre is köszönöm
Prince23
Megoldva! letöltöttem alegfrissebb alaplapi hang drivert.

Prince23
Hello
A hanggal vmi gebasz van... olyan mintha edénybe szólnának, meg kútba úgy visszhangzik... nem tiszta hangzású, ezt nem értem... mit tegyek?

Prince23
Na defragoltam mindkét particiómat, és továbbra is swappol a Vegas 1-2 pl.
Akkor biztos kevés a 4200+ két magos proci? ezekszerint

dragon11
Sziasztok.SMC 7004VBR routerem van, s az a probléma áll fent folyamatosan, hogy mikor a saját gépemet indítom el(ahol a router van.) akkor nekem minden indításkor resetelni kell a routert, mert sárga háromszög jön ki..hogy kapcsolat nem jött létre, vagy korlátozott.. viszont a másik gépen pedig ez soha nem jött elõ!ott mindig van net..

Tûzfal:Nincs.Winfos-é se.
Antivírus:Avast Antivírus 4.8PRO(Regisztrált.)
Ad-Aware:Real Time bekapcsolva, tehát ad-watch.
Külön:Spay-ware doctor, de kikapcsolva a real time.(Regisztrált.)

Illetve, nem minden resetelésnél(gép), hanem olyan, mintha a router setupnál(cd-vel csináltam.) ott kért valami non valamit, meg másikat, én a non-ra mentem..lehet megszakítja 24-óránként?Please help..

Köszi..

Saddalim
arra próbáltam célozni, hogy amíg te azon problémázol, hogy nem megy folyamatosan maxon a Crysis, addig az én egyik hétköznapi problémám, hogy egy kb 10lappal nyitott FF és egy Photoshop mellett gyakorlatilag semmi komolyat nemtok csinálni, az athlonxp 2500+ ugyanis nem tartozik a legnagyobb procik közé (jegyzem meg eredetileg 1700+, csak feltirbóztam picit :-)

Prince23
"...személy szerint én finoman elküldenélek az athlonxp 2500+-mal"

no ezt a mondatod másik felét nem nagyon vágom😄

azért köszi a választ, hamarosan defragolok. de akkor én is a kevés proci mellett voksolnék, lehet kevés neki a 4200+

Saddalim
ugyan nem vagyok "Geforce 8**** kártya tulajdonos", de azért megpróbálkoznék :-)

- lehet játékhiba, néhol elfelejtették beleírni hogy a hátsó dolgok ne látszódjanak, így már túl sok
- lehet hogy a vincsid töredezett és sokat kell tölteni - töltõlámpa ég amikor akad?
- lehet, hogy proci. ezt mondjuk nehéz letesztelni, nekem 2 monitorral könnyû, enyikre ki a feladatkezelõ másikra a game :-)
- a 700mb-nak elégnek kellene lennie, nekem konkrétan 60mb-m van, netezés közben temp miatt néha 1-2...

személyes vélemény: töredezettségnek van esélye, de személy szerint én finoman elküldenélek az athlonxp 2500+-mal... 😄

Prince23
Remélem is, h nem vga hiba.
itt aconfigom: amd athlon x2 4200+, 2 gb ram, meg a 88

dragon11
Áh, olyan nincsen😊 ne félj már ennyire.. proci baja is lehet, nem ismerem a configod..

Vagy mûxik v. nem..de várd meg a mester véleményét..(Saddalim.)

Prince23
Tapasztalatok a 8800 gt-rõl

Geforce 8**** kártya tulajosoknak!

Nektek is be-be szaggat/swappol a Crysis? max felbontásban? és a karim sajna nem bírja a 8x-os élsimitást, így kikapcsoltam... (nem patchaltem Crysist, partició túlterheltség miatt nem engedte)) remélem nem vga hiba... mindennap elõfordul a fejemben amikor ilyeneket látok pár játékoknál, h a vga hibás, mert pl a Rainbow six vegas 1-2 részek is tökéletesen futnak, DE mindig ugyanott ugyanazon helyen be szaggatt pár tizednyi secundumig, -lehetséges, h rossz a vga-m adatfeldolgozása??!!- és utána megy mint a karika. Így van ez a Test drive unlimiteddel is. de pl. az Assassins Creed meglepetésmre gyönyörûen fut a splinter cell double agenttel egyetemben.
Vegyük a cod4-et, az is gond nélkül fut... továbbá akadás nélkül fut rajta a Company of Heros OF, és a World In Conflict is!
reméelm mindezek csak játékhibák, s nem vga hiba. Nem szeretném az idõmet fecsérelni a szervizekben. Ot tletesztelték, és azt mondták h minden OK. Csak annyit mondtak, h a C:\ vindows particiomon kevés a hely, mindössze 700 mega. Bár lehet ez is gond, h így müxik a vgam? h nincs neki 2-3 gigányi szabadhely?
várom válaszotokat
elõre is thx😊

dragon11:
nem villogok... csak panaszkodom😄 Kicsit gyanús nekem ez a vga... pár játék miatt (Vegas 1-2, Crysis, TDU)

overlocker
Az Archlord nevü MMO gamebe melik serverre érdemes menni? mi t ajánlorok?? hol vannak a magyarok??

dragon11
Ehh, én irígy?😊 nem dehogy.. csak ne villogj, am 8800GT jobb mint 9800GT, kiderült már a tesztekben, shader proci nagyobb rajta, stb..😊)

kössz

máskor is hagytam benne és nem volt ilyen gond
Prince23
Ja és máskülönben, ha 9800 GT-m (lenne még azt meglehetne érteni, a (1GB ddr3)villogtatással kapcs...
ennyit róla...

Prince23
Én villogok? Másik kollega jelezte, h neki szaggatás mentesen futott... na szal én erre válaszoltam, kis irigy😄

dragon11
Thx.

dragon11
Tényleg?Nem itt kéne villogtatni a gépedet.Sztem senki nem kíváncsi rá.

én nem mondtam, h max-on játszottam végig
Prince23
Nem kell Xp reinstall... de ajánlanám, h inkább shader model 4.0 tudású kártyát vegyél, ha még szeretnél nyáron játszani, mert a 256 édeskevés már. De lehet az alaplapod nem engedi be már az 512-es karik foglalatságát. Havernek 9600 pro-ja van, és a CoD 4 játszhatatlan. Várj és gyûjts, azt javaslom!

JAG1
Vedd ki a floppyt, vagy az USB-s cuccot.

a másik gépemmel gond van.
amikor bekapcsolom akk az alaplap bejön és utána ez jön ki:

Invalid system disk
Replace the disk, and then press any key
Üdv! Segítsetek! Ha kicserélem a gépemben a videókarit(ATI Radeon9600xt128m) egy azonos gyártmányúra(ATI Radeon9600Pro256m) akkor oprendszert is ujra kell raknom,vagy elég frissíteni a drivert? Elõre is köszönöm.

Prince23
A Crysis neked elfutott szaggatás nélkül 1280x1024-es max grafikai beállításon, AA max??? ez kötve hiszem! 😄
nekem minden maxon van, és az AA ki van kapcsolva és be-beszaggat. Nem fut úgy mint a Cod4, vagy a vegas2 minõsigileg a Crysis

fery02
Na, ezt könnyen elhiszem, hogy a cod 4 elfut nálad szaggatásmentesen.
A Crysis meg tipikusan az az állatfaj, amit minimum grafikán nincs értelme játszani. Úgy én is játszhattam volna, de inkább megvárom, ha lesz jobb gépem, és majd akkor teljes pompájában, én is kijátszom majd.

tugyiti
3dStudioMax
valami mást nemtudtok?
A cod 4 szaggatás nélkül elfut, már kismiliószor kiakasztottam a crysist pedig egy hete letöltöttem és az is ki van akasztva és képzeld szaggatás nélkül végigjátszottam😛. A ghost recornt is kiakasztottam már.
dragon11
Nem tudtok valami olyan progit, ami a zongorabillentyûket megjeleníteni a gépemen mint a valóságban és tudnék rajta nyomkodni és valóságszerû hangot adna ki? THanKS.