Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu
Ilyenkor mi a teendõ?? És ha beütöm ezt a linket kiírja hogy a kiszolgáló nem található.
Elõre is köszönöm
#7343: Ok. Bocs, csak nem figyeltem. (Mármint a j-nél.)
A heavy cost. I pay it gladly.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Amúgy már rég be van fejezve, ha jól megfigyeled. (Erre se muszály válaszolnod.)
#7285: Miért nem használsz belsõt? 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
na, de sztem offot fejezzük be..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
bár minél nagyobb mherzes annál jobb. de 1066 az tuti... 1200-asról életbe nem hallottam😄
Meg gondolom akkor egy hozzá paszolo procid van...
Melyik a jobb ram?
Gail Black Dragon 2*1GB(2gb, csak dualban értelemszerûen) ULTRA 1066Mhz
Ugyanez, csak EVO-ban.Ugyanez, Black Dragon Seriesben..melyik a jobb közülök?(Annyit tudok, hogy az EVO széria drágább az ULTRA-nál->ami nem biztos, de én így szûrtem le.)
A másik, Kingston szóba se jöhet, mert ahogy láttam, nagyon szar a teljesítménye ezekhez képest.Viszont a Diablo Csx 2*1Gb 1200Mhz-es milyen az elõbb említett ramokhoz KÉPEST?
Én egy összegszést akarok, akár táblázatba, akár nem, hogy melyik a legjobb választás ezek közül, esetleg más is szóba jöhet, ha csak egy picit drágább, de jobb.Én a max teljesítményt akarom kihozni egy újabb gépembõl, amit hamarosan megveszek, azért kell nekem ez a nagy ram..
Köszi!
Pl.: miket?megkérdem majd õket holnap egy levélben..
Amúgy meg ha jól látom ez vmi akció keretében ennyi, szóval lehet ez még drágább is+egy csomó minden nincs benne ebben a díjban
Szerintetek ez jó?Nem szakítja meg a netet soha.. kedvezõ ára van a 8mb-nek és a 4mb-nek, ami között vacilálok.😊
Köszi.(Véleményeket, tapasztalatokat várok.)
http://irfree.com/forum/showthread.php?t=44871&highlight=jean+brodie
és itt láthatjátok alul, hogy van feldarabolva a film
Ez minden windows bekapcsolásnál el kell játszam, miután elõször indítom ezt a két játékot.
És ez a két codemasterses játék csinálja ezt velem! de ha leveszem a hangkártyadrivert, akkor MINDEN OK! van hang. (PnP audio device)
sp3 elvileg hivatalosan vállalati szintû védelmet ad + 15%-al gyorsítja a programok futását (napersze...). ez mondjuk gateséknál legalább harmadolandó, igaz, 5% sem kevés gyorsulás. nekem is fennt van az sp3, túl sok pozitív változást nem tapasztalok (nem is tudnék, X okok miatt a gépem ígyis-úgyis tetû), de visszalépést semmiképpen nem. ez a "nem javasolják" hülyeség, nyilván nem véletlen adták ki, rosszabb nem lesz. max a "felesleges" kategória, de rosszabb elvileg nem lesz tõle semmi. ha mégis, akkor ott más, komolyabb bajok vannak.
ahogy látom elévült kérdés, de azért csak: sp3 felrakható közvetlen sp2-re
de most miután uninstaéltam a sp3a-at, feltettem ugyebár a sp2-õt, de most nem szerepel a progik telepítésénél... most felteszem újra... ezt nem értem...
Most többször restartoltam a gépet, de semmi változás nincs... a sp2-höz képest! Talán a windows betöltõ csík kb 2-3-szor többet betölt, mint a régivel... sp2-vel kevesebb volt, és így ezáltal gyorsabban is bejött az xp. a net is elég lassna jön be, de azt mondják másank is így van mostanság a mozilla.
lehet megtartom sp3-at
amúgy sp3 egy fosh mindenki szidja
Bár elismerés, neki mindíg van mindenre ötlete, és be is vállnak. 😊
Amúgy igen, sokan szidják ezt az sp 3-at, én inkább fel se rakom.
Várd meg Saddalim válaszát.
a service pack 2-õt töröljem le, és úgy tegyem fel sp 3-at? vagy ezt csak az sp2-re kell rá tenni?
Nem akarom csak simán a mappát kitörölni, mert az annyira hülye megoldás és a gép még azt látja hogy fentvan, mondjuk a helyet megkapom.
Az lenne a problémám, hogy feltettem a Prince of Persia T2T-t, végigjátszottam és most leakarom szedni, mert nincs helyem a gépen, de ha rámegyek az uninstallra akkor nemtörténik semmi :S A játékot eredetiben vettem meg!
Elõrre is köszi!
Viszont:
frissítettem az nvidia nforce chipset drivereit (márciusi, jóval frissebb driver)... feltettem, és elszállt a net... és ezt úgy hoztam helyre h betettem a gyári cd-t amin volt a régi chipsetek, és behozta végül a netet! Elég fura, h a gyári chipsetes cd-vel helyreállt és volt kapcsolatom már az interneten. De a régi nvidia chipsetet már nem telepítettem fel... remélem jól csináltam.
Meg a hardver---> Eszközkezelõn már nem találtam kérdõjelet... a PCI hidalásra értem... és mikor betettem a gyári cd-t, akkor már eltünt ez a pc hidas cucc, és nem volt kérdõjel.
Mi az a PCI hid?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
de ha azt mondod minden ok... akkor nem fontos ez a driver
itt az alaplapom, használtam google-t, de hang drivert nem találtam.
Asus m2n-e sli
erre keresnék hangkártya drivert, de a Cmedia 6501-en kivül (gyári alaplapi driver) nem találok.
Összegezve: a gyári se, és amit a neten találtam, az se müködik jól, de van hang min2-nél... és a játékoknál bezavar mindkét driver! (Vegas 2 és DiRT)
Ha felteszem a gyári drivert, és elindítom a DiRT-et, akkor teljesen visszhangzik az audio rendszerem, néztem beálítást, de semmit sem találtam, ill. nincs ilyen hanghatási beállítás. És végleg így marad... és mindezt úgy, h ha a dirtet elindítottam! Mintha teljesen át regizné az op rendszert a hangoknál.
Ha pedig a neten lévõ drivert használom, ami frissebb a gyárihoz képest, akkor meg nem tudok játszani a Vegas 2-vel, nem akarja betölteni a küldetéseket! amiatt, a hang kártya driver frissebbb verziója miatt! Viszont a frisebbikkel müxik a DiRT. Nem tudom érthetõ e a probléma.
Jeleneleg nincs audio driverem! asus m2n-e sli-re keresnék megfelelõt. tudnátok segíteni ebben?
a válaszokat elõre thx!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...