Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Nekem egy csomó játéknál azt írja ki mikor elakarom indítani(fõleg a demóknál és néhány PC Guru Cd-s játéknál (Crashday), hogy:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu

Ilyenkor mi a teendõ?? És ha beütöm ezt a linket kiírja hogy a kiszolgáló nem található.
Elõre is köszönöm
Fresh Duke
Jézus néger volt. (Dogma 😄 (Már ha láttad a filmet.))

#7343: Ok. Bocs, csak nem figyeltem. (Mármint a j-nél.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Saddalim
bocs, félrement, #7338-ra akart menni
ui.: a muszáj pontos j

Raptor 2
Jah kajak az volt. Én is a Jay és Némabob-ból tudom (viccel)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Jézus zsidó volt?

Fresh Duke
Ezt miért nekem mondtad? :|
Amúgy már rég be van fejezve, ha jól megfigyeled. (Erre se muszály válaszolnod.)

#7285: Miért nem használsz belsõt? 😄

Saddalim
mégegy hozzászólás repült. mikor fejezitek be?

zeli
<#gonosz1>
na, de sztem offot fejezzük be..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fresh Duke
Lol. XD (Már leesett. 😄)

Fresh Duke
Kusspy^^

zeli
ok, sry, tegnap elég fáradt lehettem, hogy komolyan vettem a szarost :C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Õ kezdi^^de élõben is ilyen nagyszája lenne-e..

Saddalim
Zeli, dragon, most álljatok le.

Saddalim
erre én annyit tok mondani, hogy LG-t lõdd ki...

Fabio Capello
Na ahelyett hogy megölitek egymást inkább #7285 😄

fery02
<#confused>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
Úristen, lakásberendezéskor szokj le az sgrõl <#wow3>

Prince23
Én úgy tudom h az 1066-os jó ram...
bár minél nagyobb mherzes annál jobb. de 1066 az tuti... 1200-asról életbe nem hallottam😄
Meg gondolom akkor egy hozzá paszolo procid van...

dragon11
Üdv.
Melyik a jobb ram?
Gail Black Dragon 2*1GB(2gb, csak dualban értelemszerûen) ULTRA 1066Mhz
Ugyanez, csak EVO-ban.Ugyanez, Black Dragon Seriesben..melyik a jobb közülök?(Annyit tudok, hogy az EVO széria drágább az ULTRA-nál->ami nem biztos, de én így szûrtem le.)

A másik, Kingston szóba se jöhet, mert ahogy láttam, nagyon szar a teljesítménye ezekhez képest.Viszont a Diablo Csx 2*1Gb 1200Mhz-es milyen az elõbb említett ramokhoz KÉPEST?

Én egy összegszést akarok, akár táblázatba, akár nem, hogy melyik a legjobb választás ezek közül, esetleg más is szóba jöhet, ha csak egy picit drágább, de jobb.Én a max teljesítményt akarom kihozni egy újabb gépembõl, amit hamarosan megveszek, azért kell nekem ez a nagy ram..

Köszi!

dragon11
Ohh, nekem a lényeg gyors legyen, ne olyan mint a mostani hogy cfosspeed 420ms-et ír és nagyon lassú -.-

Pl.: miket?megkérdem majd õket holnap egy levélben..

Fabio Capello
azért ez a feltöltési sebesség elég soványka...

Amúgy meg ha jól látom ez vmi akció keretében ennyi, szóval lehet ez még drágább is+egy csomó minden nincs benne ebben a díjban

dragon11
Ehónapba lejár a hûségnyilatkozatom az IceDSL-nél.. nem volt valami rossz, de jó se ezért váltok.

Szerintetek ez jó?Nem szakítja meg a netet soha.. kedvezõ ára van a 8mb-nek és a 4mb-nek, ami között vacilálok.😊

Köszi.(Véleményeket, tapasztalatokat várok.)

ja gondoltam megadom a weblap címét is, ahonnan töltöm
http://irfree.com/forum/showthread.php?t=44871&highlight=jean+brodie
és itt láthatjátok alul, hogy van feldarabolva a film
hello. most töltöttem le a rapidsharerrõl egy filmet, illetve most töltöm, és érdekes módon nem .rar fájlokként jön le, hanem aviként. tehát van a film, ami 700 megás,és azt feldarabolták 8 db 90 megás avi fájlá. és ezzel nem tudom mit lehet kezdeni, mert nem .rar., tehát sem a winrar, sem a tc nem másolja össze.már próbálkoztam azzal, hogy becsomagolom, hátha utána jobb lesz, de nem. szóval nem tudom, hogy lehetne összemásolni ezeket egy filmmé.angol nyelvû filmrõl van szó, és így a feliratot nem tudom használni.szóval nem tudom, hogy lehetne összemásolni ezeket egy avi filmmé.köszönöm
Prince23
Miért van az, ha elindítom az egyik Codemasters általi játékot (jelenesetben: DiRT, GRID), állandóan elrontják a hangkártya driver beli beállításokat. A hang teljesen visszhangzik. Így ki kell lépjek, és a hang audio résznél a hatásokat be kell állítsam. És utána minden ok.
Ez minden windows bekapcsolásnál el kell játszam, miután elõször indítom ezt a két játékot.
És ez a két codemasterses játék csinálja ezt velem! de ha leveszem a hangkártyadrivert, akkor MINDEN OK! van hang. (PnP audio device)

Saddalim
aki ismeri a Art of Murder - FBI Confidential c. játékot, pm-ezzen Quqacnak!

Saddalim
hmm... kedves 😄
sp3 elvileg hivatalosan vállalati szintû védelmet ad + 15%-al gyorsítja a programok futását (napersze...). ez mondjuk gateséknál legalább harmadolandó, igaz, 5% sem kevés gyorsulás. nekem is fennt van az sp3, túl sok pozitív változást nem tapasztalok (nem is tudnék, X okok miatt a gépem ígyis-úgyis tetû), de visszalépést semmiképpen nem. ez a "nem javasolják" hülyeség, nyilván nem véletlen adták ki, rosszabb nem lesz. max a "felesleges" kategória, de rosszabb elvileg nem lesz tõle semmi. ha mégis, akkor ott más, komolyabb bajok vannak.
ahogy látom elévült kérdés, de azért csak: sp3 felrakható közvetlen sp2-re

Prince23
Na döntöttem, más tanácsára is... megszokott az sp2...
de most miután uninstaéltam a sp3a-at, feltettem ugyebár a sp2-õt, de most nem szerepel a progik telepítésénél... most felteszem újra... ezt nem értem...

Fabio Capello
A kivétel csak erõsíti a szabályt 😄

Prince23
Na jó... megvárom Saddalimot.
Most többször restartoltam a gépet, de semmi változás nincs... a sp2-höz képest! Talán a windows betöltõ csík kb 2-3-szor többet betölt, mint a régivel... sp2-vel kevesebb volt, és így ezáltal gyorsabban is bejött az xp. a net is elég lassna jön be, de azt mondják másank is így van mostanság a mozilla.
lehet megtartom sp3-at

dragon11
Szerintem jó az sp3, nekem nincs gondom vele.😊

Fabio Capello
kár hogy az csak teljes újratelepítéssel tud menni XD (szerintem)

amúgy sp3 egy fosh mindenki szidja

fery02
"Várd meg Saddalim válaszát" Ez tetszik 😄
Bár elismerés, neki mindíg van mindenre ötlete, és be is vállnak. 😊
Amúgy igen, sokan szidják ezt az sp 3-at, én inkább fel se rakom.

Prince23
Nekem elég lassan jön be a net mikor az ikonra kattintok elõször, amióta most felraktam sp3-at... sztem vissza teszem az sp2-õt...

dragon11
Nekem eredeti xp-m van, automatikus frissítések bekapcsolva egyszer frissítette és felpakolta rá a sp3-at.. azóta sp3-at ír nem kettõt.. csak frissítésbõl mondom..nem biztos..

Várd meg Saddalim válaszát.

Prince23
J aés még valami!!!!!
a service pack 2-õt töröljem le, és úgy tegyem fel sp 3-at? vagy ezt csak az sp2-re kell rá tenni?

Prince23
A flash fxp-t h lehet be állítani, h 2 szálon töltsön???
a filezilla nem akar müködni...

gibson9
Köszönöm szépen a segítséget! <#worship>

Saddalim
töröld a mappát, aztán a telepítés&törlésbõl nyomj uninstallt. elvileg ki fogja írni, hogy már nincs ott ahol kéne lennie és kiszedheti-e a listából. ott annyit nyomsz hogy igen és eltûnik onnan (mondjuk registrybõl nem de az lényegtelen)

fery02
Nyugodtan törölheted a mappát, végsõ megoldásnak nem baj az, úgyis egyszer újra kell tenni a Windows-t is. 😊 Meg attól még nem fog aztán tropára menni a Windows-od, ha azt hiszi, hogy még fent van a játék, közbe meg nem.

gibson9
DVD-rõl való futtatást már próbáltam de nem mûködött! Most kipróbáltam amit mondtál, hogy újratelepítem és utánna, de úgyse törlõdik :S Nemtom mi a f*szomért nem akar törlõdni, de azthiszem akkor a maszek módszert próbálom és törlöm az ubisoft mappát 😄

fery02
Próbáld meg DVD-rõl futtatni az uninstall-t, vagy ha ez sem jó, megpróbálhatod, hogy feltelepíted újra, és rögtön törlöd is.

gibson9
Jah és még a vezérlõpultban a programok telepítése és törlésénél sem lehet törölni. Ott is rákattintok hogy eltávolítás, de nemtörténik semmi :S Valaki segítsen, mert leakarom szedni kell a hely!
Nem akarom csak simán a mappát kitörölni, mert az annyira hülye megoldás és a gép még azt látja hogy fentvan, mondjuk a helyet megkapom.

gibson9
Hello!
Az lenne a problémám, hogy feltettem a Prince of Persia T2T-t, végigjátszottam és most leakarom szedni, mert nincs helyem a gépen, de ha rámegyek az uninstallra akkor nemtörténik semmi :S A játékot eredetiben vettem meg!
Elõrre is köszi!

Prince23
Egyik sem jó... az 1988 nevû drivert nem engedi felrakni mert vmi Bus driver hiányzik, (nem SMBus)... de a c-mediasokat felteszi, de az nem jó! úfhogy feladom! maradok alapértelmezett pnp audio devicenél.

Viszont:
frissítettem az nvidia nforce chipset drivereit (márciusi, jóval frissebb driver)... feltettem, és elszállt a net... és ezt úgy hoztam helyre h betettem a gyári cd-t amin volt a régi chipsetek, és behozta végül a netet! Elég fura, h a gyári chipsetes cd-vel helyreállt és volt kapcsolatom már az interneten. De a régi nvidia chipsetet már nem telepítettem fel... remélem jól csináltam.
Meg a hardver---> Eszközkezelõn már nem találtam kérdõjelet... a PCI hidalásra értem... és mikor betettem a gyári cd-t, akkor már eltünt ez a pc hidas cucc, és nem volt kérdõjel.
Mi az a PCI hid?

JAG1
Akkor mi lenne, ha googli helyett a hivatalos ASUS oldalt használnád?

Link...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Prince23
Müködni müxik, de jó lenne, ha valami vezérelné a hangkártyámat. Ezt mondták nekem a minap.
de ha azt mondod minden ok... akkor nem fontos ez a driver

Prince23
Bajlodók ezzel a audioval😞
itt az alaplapom, használtam google-t, de hang drivert nem találtam.
Asus m2n-e sli
erre keresnék hangkártya drivert, de a Cmedia 6501-en kivül (gyári alaplapi driver) nem találok.
Összegezve: a gyári se, és amit a neten találtam, az se müködik jól, de van hang min2-nél... és a játékoknál bezavar mindkét driver! (Vegas 2 és DiRT)
Ha felteszem a gyári drivert, és elindítom a DiRT-et, akkor teljesen visszhangzik az audio rendszerem, néztem beálítást, de semmit sem találtam, ill. nincs ilyen hanghatási beállítás. És végleg így marad... és mindezt úgy, h ha a dirtet elindítottam! Mintha teljesen át regizné az op rendszert a hangoknál.
Ha pedig a neten lévõ drivert használom, ami frissebb a gyárihoz képest, akkor meg nem tudok játszani a Vegas 2-vel, nem akarja betölteni a küldetéseket! amiatt, a hang kártya driver frissebbb verziója miatt! Viszont a frisebbikkel müxik a DiRT. Nem tudom érthetõ e a probléma.
Jeleneleg nincs audio driverem! asus m2n-e sli-re keresnék megfelelõt. tudnátok segíteni ebben?
a válaszokat elõre thx!

JAG1
Ha mûködik és nem kell a gyári driverben lévõ állítási lehetõség, akkor persze.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Prince23
Akkor nem kell audio driver?
jó ez a pnp?