Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de elég az OFF-ból, mert Saddalim szívrohamot kap, ha ezeket meglátja. Mellesleg azt sem bánom, ha a témával kapcsolatban törli minden hsz-ainkat, mert tényleg semmi értelmük, csak ilyen az ember, szeret vitázni. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De most a kedvedér sárkányocska, visszatekintek. Ha már így ráérek. 😊
#7387: "Spec nekem MÁV-os van.." - lol, ezen jót röhögtem 😄 Bár igazából én se dumálhatok, mert nekem OTP bankos is van, persze jó mélyre eldugva. 😛
"Fehér egérpad kell neki, vagy idõnként felfelé csúszik és zavaró! " - már bocsi, de ez a színtõl teljesen független. Már csak azárt is, mert nekem kék egérpadom van, és nem fordul elõ ez a jelenség (amúgy ismerõs). Az is fontos még, hogy nekem textil egérpadom van. Nos, azokon pedig soha sem fog megugrani semmilyen optikai egér sem az is biztos...bármilyen színû is legyen az az egérpad. 😄
Bár igazat adok Saddalim-nak is: nem is szükséges egyáltán az egérpad, én is csak megszokásból használok.
#7384: biztos vagy te abban, hogy Prince többet kérdezett, mint te? 😛 Én mondjuk ezen az oldalon alig látom a nevét, ellentétben a tiéddel. Az meg esetleg, hogy többet válaszolok neki (bár ezt sem tudom, hogy tényleg többet válaszolok-e neki) az azért van, mert neki normális kérdései vannak, és nem kérdez még esetleg olyan apróságokat is, amiket pl Zeli említett pár hozzászólással ezelõtt, nem akarok idézni. De no harag. 😄 Kérdezgess csaknyugodtan, engem legalábbis boldogítassz velük. Igyejszem persze válaszolni is majd rájuk.
Van itt esetleg valaki aki tud nekem segiteni a driver leg újabb részével kapcs-ban?
#7380: frissítgess fölfelé, kiemelt tekintettel a Wininstallerre, a PnP-re és a .NET-re.
#7383: olvasd el mit ír. (nyomj nemet)
#7385: a mátrixos uncsi, legyen sakkfigurás :-)
#7387: nekem semmilyen
Szerintetek milyen egérpadot vegyek? Olyan amin sakkfigurák vannak, vagy olyat, amin számok vannak (úgy, mint a Matrixban a monitorokon)?
Tudom, nem olyan lényeges kérdés, mint amilyeneket a tomi (dragon) szokott feltenni, de remélem azért kapok választ.
A heavy cost. I pay it gladly.
Nekem nem indul a game hanem ezt irjaki:
"It appears that Call of Duty 4:Modern Warfare did not quit properly the lastit ran.Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.It will change your sístem settings but not your controls"
már vagy 4X ujra raktam de semmi mi lehet a baja ?
Akadt 1 kis problémám az újonnan vett xbox360 controller-emmel amit PC-n szeretnék használni ma telepítettem újra a windows-t és és még az elsõ alkalommal automatikusan felismerte a controllert a gép most nem … ilyen kor mit tudok tenni? Ti mit csinálnátok az én helyembe de komolyan ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#7372: 1db keresés
szedd ki a www-t és a pontot, tegyél be egy szóközt, és voilá az INTERNET
attól még hogy te nem fogod fel, én jól érezhetem magam.
(egyébként sztem is felesleges ennyi bizbasz, de te tudod, mi segítünk)
Jobban járnál, ha nem használnál semmit sem... -.- (Meg sztem mi is.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Azt szeretném kérdezni hogy mi a neve a legutóbbi hivatalos Forma-1 játéknak (nem a chalange érdekel) és hogy mikor adták ki? Elõre is köszi.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
THX.
#7353: PS/2-s billentyûvel BIOS-ban keress vmi olyasmit hogy USB keyboard vagy USB controller és ott aktiváltd/állítsd be. hogy pontosan mit és hogy, az alaplapfüggõ, de sztem megtalálod
#7354: GYIK, emailt meg ne írd ki hacsak nem szereted a spamet
A Másik telefonos ügy lenne, a Sony Ericsson K610i-rõl lenne szó.(A topicjában már felttem a kérdést, de utsó üzenet 2008.Április környékén volt, ezért ide is feltenném.A menü nem magyar, magyarrá kéne varázsolni.Help.
Bár én nem próbáltam még, nekem elég egyelõre a ZoneAlarm + AVG pro 8.
Csökkentett módot ha nem tudod hogyan kell behozni, akkor valószínûleg újraindításkor az F8-at vagy F12-õt kell tapicskolnod...legalábbis nálam, de biztos alaplap függõ is.
THX.
Még 1x kösz =)