Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
vmi szolgáltató hiba lesz, bosszúbol nem korlátozgatnának téged 😊

dragon11
Hi.Az internetem teljesen bevan lassúlva, swat4en a pingem 999 a max folyamatosan.Egyszóval az internetem ratyi.Most mondtam vissza, új szolgáltató lesz.Ez egyfajta bosszú, hogy lekorlátozták, vagy az én gépemnél nem oké valami?Mert borzasztó lassú a netem..(1mb/s; a másik gépen msn megy más nem, máskor még 1netes game is ment rajta..)

Cfosspeed programot próbáltam, az a program 1 ratyi.

Fabio Capello
ha karbatartasz, az egyet jelent azzal, hogy törli az adatbázis egy részét helymegtakarítás céljából, tudtommal nem lehet visszaállítani

Van olyan h adatbázismentés vagy hasonló.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

http://www.topbb.com/forum/ honlapon készítettünk egy fórumot, ami kifogástalanul mûködött. Az adminisztrátori lehetõségeknél végeztünk egy karbantartást, mely után az adott topic hozzászólásai letörlõdtek.
Tudna valaki tanácsot adni, hogyan lehet ezt visszaállítani, hol tárolja a rendszer az állományokat, a törölt fájlokat ?
xotyi
Pont ma néztem havernál a ShellShock: Nam '67 -et és megjött a kedvem egy kis vietnami bevetésre,de vhogy vietnamos játékból gyér a felhozatal ráadásul 3-4 éves mind 😞 bár a Chaser még a mai napig jó szorakozás,hiába lerágott csont a történet^^)

Trance&Friends nothing more..

zeli
jó helyen kérdezted 😊
ezekre csak rákerestem, nem ismerem õket:
Conflict: Vietnam
Vietnam Med Evac
Line of Sight Vietnam
The Hell in Vietnam

de ahogy a képeket elnézem, kissé ratyik xd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
loool, megérte. 😄 Mondjuk kicsit nyomott is az a tény, hogy nem említettem azt, hogy használd a keresõt is elõtte...abból kiindulva, hogy nem tudod, hogy kell témát nyitni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vietcong 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

xotyi
Tud vki vmi jó Vietnamos játékot BFV-n kívül?

sorry,nem tudom holl kelett volna kérdeznem ahova joban illik a kérdés.

Trance&Friends nothing more..

dragon11
Én csak 89😉

zeli
én vhogy 90%-ban biztos voltam benne, hogy felesleges topikot fog nyitni 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
látom kaptál is érte két büntipontot... 😄

köszönöm<#taps>

fery02
A fõoldalon a chat ablak alatt láthatsz fórumtémákat (pl. Általános fórumok). Bele lépsz az egyikbe, majd lent "Új téma nyitása" gomb.

császtok

elnézést de hogy kell itt fórumot csinálni mert sehol se találom hogy hol lehetne megcsinálni.valaki segítsen légyszi!<#sir>

dragon11
Okés, 2est választom.thx.

Fabio Capello
phpbb a legjobb, a kettest ajánlom, állítólag a hármassal van még jópár probléma, nem kedveli a tárok többségét.

zeli
lemaradt egy p.

dragon11
Am phpbb nem phbb 😊 de thx!😊

dragon11
Kössz..😊

zeli
nem tom, engem már valahogy nagyon irritál...😊

fery02
Jólvam már, hagyjuk szegény kis kedvencünket. <#vigyor5> Õ csak kihasználja a lehetõséget, és végülis a fórum erre való. 😊 Engem például kifejezetten szórakoztat, némelyik hsz-án néha jókat elröhögök. 😄
Am: "te kajak nem tudsz szarni se e topik nélkül?-.-" <#idiota>

zeli
te kajak nem tudsz szarni se e topik nélkül?-.-
amúgy otta phbb, vagy az ipb
ezek fórummotorok ( ingyenes mindkettõ, s jól néznek ki)

dragon11
Egy haver clánnak csinálok(én nem itt vagyok^^) honlapot, a fórumot h lehet berakni?(Nah meg ez az sg-s fórum amit addolni lehet nem a legszebb de ingyenes, tudtok még ingyeneseket?^^)

thanks.

Saddalim
#7418: pályázatra, vagy vmi autóversenyre gondolsz? elõbbire ott a SZSZ, utóbbira az rFactor.
#7419: esetleg itt megpróbálhatod

dragon11
Ok..de nincs ilyen :d

Hy! Létezik olyan pc-s verseny,amit otthoról is lehet játszani,és nem csak server a nyereménye?

Saddalim
javascripttel a legegyszerûbb. most nem nagyon érek rá, hnap meg elutazom 3 hétre, keress vkit aki ért hozzá...

dragon11
Sztem ezt egy scripttel meg lehet oldalni, de nem tom h kell 😄

Fabio Capello
szvsz ez szimplán képlink

a másik lehetõség az, hogy flash

fery02
De ezért nem kérnek pénzt, ez ingyenes progi. Jó, nem sokat változtat a tényen, meg errõl hülyeség is vitát nyitni, csak gondolom megjegyzem. Mégegyszer bocsi. 😊

dragon11
Hogyan tudnám megcsinálni saját oldalamra azt, hogy A csoport ott van, sorolja a meccseket, marad A csoporton, de van olyan gombom h az eredménytáblát mutatja a csoporton belül, s ez magátol megfordítja csak rá kell klikkelni a gombra.Adok képet..

Fontos volna ez a mûködõ képdolog..thx.

Saddalim
a sok "töltsd le, fizess, és rakunk pár adwaret a gépedre, egyébként tökfölösleges" (TFRT) program egyike

dragon11
Np 😊 van ez így😊

fery02
Bocsánatot kérek! <#puszi>
De én akkor is sok hozzáértõtõl meg azt hallottam, amit én írtam. <#miaz>

dragon11
He?Miért mondtam baromságot?Kérjé' bocsánatot -.-"

fery02
Hoppá, most aztán elbizonytalanodtam. 😛 Ugyanis te nem szoktál baromságokat írkálni, de esküszöm pedig, hogy hallottam már nem egy hozzáértõ informatikustól azt hallani, amit én említettem. Meg akkor minek van a Driver cleaner pro program? 😄

Saddalim
nyugodtan rányomhatod a régire, még gyorsabban is fog végezni

fery02
Én csak azt szoktam ilyenkor törölni igen, bár ezzel kapcsolatban érdeklõdhetsz még mástól is, de szerintem az is elég. Amúgy én sem értem miért nem tanácsos rátenni a régire, mindenesetre az igazi informatikusok alaptörvényként veszik ezt. 😊 Gondolom amúgy azért szükséges elõtte törölni, mert így nem maradnak meg a korábbi driver "szemetei" a gépen, bár igazából ezt sem értem, hogy miért nem írják úgy a drivereket, hogy automatikusan töröljön minden korábbi dolgot (bár lehet, hogy azóta megoldották már, pár hónapja nem telepítettem már semmi új drivert se 😊).
Amúgy még nagyon régen én se foglalkoztam új driver telepítésekor a korábbi törlésével, és ennek ellenére felismerte az új drivert, de inkább én is megmaradok az elõzõ hsz-omba leírt módszernél. Mégis csak az a legbiztosabb, és nem egy nagy ördöngõsség. 😊

Prince23
Akkor csak az Nvidia drivereknél (progik hozzáadása és eltávolitása) csak az nvidia display drivert pipáljam be, h azt törölje...(?)
értem
amúgy ha rátenném a régire, akkor nem ismerné fel az uj drivert?

fery02
Na most mondtál egy hatalmas nagy baromságot.

#7398: Nem hogy le kell törölni az elõtte való drivert, még ajánlott utána futtatni egy Driver cleaner pro-t is, hogy törlõdjön a gépedrõl minden bejegyzés, ami a régi driverrel kapcsolatos, és utána telepíteni a friss drivert.

Prince23
Wiki pedig a barinõ xD

Saddalim
Colton
pls help

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hi All!

Tudom ez nem Vietcong topik de honan tudom letölteni a Vietcong zenéjét már mindenhol kerestem és sehol nem találtam!
PLS Help!

Elõre is Köszi!!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

dragon11
Nyugodtan rakd rá, Prince Prince 😄

Prince23
LOL... Prince prince... most mi van velem?😄

Amúgy mikor frissitek vga drivert, le kell e töröljem elõtte a programok hozzaadásából a vga utolsó frissitési driverét? vagy nyugodtan egybõl rá isntalálhatom e.

Saddalim
😄😄😄
hát nem mondom, elvagytok itt egymással...
1. Leszarom ki kérdezett többet
2. Kit érdekel?
3. Örülj neki, van visszajelzés, érdemes idejönni kérdezni. Ezért vagyunk.

dragon11
😊)