Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem hogy vmi komolyabb hegyi biciklis játékot tudtok e ajánlani?
Nem olyan 2D - s Netes játékot😄!
Köszi elõre is!
csáó
minden jót, további szép napot
üdv
~flass
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(elvileg benne van az 1.1tõl az 1.5 ig minden, tehát nem kell azokat felraknod, de nem baj ha fennt vannak)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy játékhoz szeretnék patch-et telepíteni, de a köv. hibaüzenetet jeleníti meg:
Error: -2 átalakító csomag
Valaki tudna segíteni?
Keresgéltem tovább, találtam egy NO-CD fixet, amiben van egy zeus.exe. Próbáld ki, töltsd le innen, aztán jelezd, hogy mûködik-e.
régi nagy kedvencem a zeus nevû játék, de nem nagyon szeretne xpn futni, rengetek külföldi fórumot végignéztem, ám a régen belinkelt patch-ek linkjei már nem élnek. olvastam hogy volt valami új zeus.exe, amivel mûködött a cuccos, ám sehol nem találom. ha valaki volna olyan kedves, hogy segítene megtalálni, nagyon megköszönném😊
további szép napot mindenkinek.
kurvaunalmas már. és nem csak engem idegesít, nyugi.
eLõre is köszi!!

Segítséget szeretnék kérni a titán quest-hez!
Megvan az alap játékom is meg a kieg.-je is,de az alapot nem tudom felpachelni mert azt mondja rossz verzió pedig én a 1.01 to 1.08 at szeretném csak felteni(azt is azért mert egy 22es paplovaggal nem enged egyiptomból tovább)!
Várom az ötleteiteket,elõre is köszönöm!
Vagy MSI NX 9600GT OC? HELP!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy kis segítséget kérek a Harry Potter 5 részét mikor letöltöttem nem adtak hozzá cracket és nem tom h honnan szedjek le hozzá!
Adjatok oldal neveket plz!!
Elõre is köszi!!
Nekem pl EN van.
Nagyon köszi.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most nekem is lenne 3 kérdésem:
1:Mi a különbség a DualCore és a Core 2 Dou között?😊 Melyik jobb játékokhoz?
2:A Gainward 9600 GT (GS, asszem ez olyan, mint a Overlocked az MSI-nél) az pontosan mit jelöl?
3.Az MSI NX9600GT(NX széria mit jelöl?-támogatják e a játékok?-) OC(Overlocked?Mit jelent?)
Most veszek videókarit majd és nem tudom mit jelentenek ezek, procit is veszek+lapot^^
Nagyon köszi.
Zeli, ha lehet ne fikázz 😉 köszi.
Közben rájöttem a megoldásra.
Annyit kellett csak tennem hogy be mentem a vezérlõpultba, ott rákattintottam a hangok és audioeszközökre, azon belûl a hangszóró beállításai, ott a teljesítmény fülre kattintottam, és volt egy olyan hogy hardvergyorsítás. Azt teljesen lehúztam nullára, és tökéletesen mûködik az összes Comman and Conquer rész.
Azért köszi szépen az ötletet.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy elég egyszerû és láma kérdést tennék fel, topiknyitásnál a téma rövid címe az az amit lehet látni amikor belépsz pl. a játékosok fórumába?Köszi!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A gépem már másodjára kapcsolt ki játszás közben. Fogta magát és leállt. Mintha kikapcsoltam volna. Vajon azért, mert túl meleg van?
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Felraktam a command and conquer first decade csomagot. Eredeti a lemez, viszont hiába indítom el bármelyiket, akár a red alert 2-õt, akár a tiberian Sunt, akár a sima C and C-t, egyszerüen nem akar elindulni egyik sem. Azóta nem akar egyik rész sem elindulni, amióta dual core 2-es proci van a gépben. Mielött az új procit bele rakattam volna, azelött pedig tökéletesen mûködött az összes rész.
Egyszerüen elindulnak a fõ intro videók, és le is fagy mindig az összes résznél.
Fent van az új Direct-x és videókártya driver is, de nem sokat értem velük.
Aki tudja hogy mi lehet ez az egész, azt megköszönném ha elmondaná nekem is.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!