Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy vmi komolyabb hegyi biciklis játékot tudtok e ajánlani?
Nem olyan 2D - s Netes játékot😄!
Köszi elõre is!
csáó
The FlashBack
mûködik tökéletesen. köszönöm a segítséget, tudtam én hogy ide kell jönni😄 jövök még máskor is😉
minden jót, további szép napot
üdv
~flass

The FlashBack
köszi próbálkozom.

Eddig csak 1.4, meg 1.5 volt fönt, megpróbálom azt is.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

1.6 os patchnek jónak kell lennie, töltsd le újra
(elvileg benne van az 1.1tõl az 1.5 ig minden, tehát nem kell azokat felraknod, de nem baj ha fennt vannak)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Õk sem tudják a megoldást, csak annyit mondtak hogy más programok telepítése során is kidibja a hibaüzit...<#help>

zeli
akkor kérdezd meg ebben a topikban, itt biztos jobban tudják.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

De CoD 4-ben nincs egy szerver sem 1.0-s verzión<#szomoru1>

zeli
ne tedd fel a patchet.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!
Egy játékhoz szeretnék patch-et telepíteni, de a köv. hibaüzenetet jeleníti meg:

Error: -2 átalakító csomag

Valaki tudna segíteni?

zeli
Ebben igazad van, mert rákerestem, és én is találtam egy ilyen fórumbejegyzést: "You must replace the old zeus.exe with a new one that is compatible to win xp . I have done this before so i'm sure it will work."
Keresgéltem tovább, találtam egy NO-CD fixet, amiben van egy zeus.exe. Próbáld ki, töltsd le innen, aztán jelezd, hogy mûködik-e.

The FlashBack
sziasztok

régi nagy kedvencem a zeus nevû játék, de nem nagyon szeretne xpn futni, rengetek külföldi fórumot végignéztem, ám a régen belinkelt patch-ek linkjei már nem élnek. olvastam hogy volt valami új zeus.exe, amivel mûködött a cuccos, ám sehol nem találom. ha valaki volna olyan kedves, hogy segítene megtalálni, nagyon megköszönném😊

további szép napot mindenkinek.

zeli
Mert már kicsit nagyon irritál, hogy több topikban is a fasságaidat kell olvasgatnom, meg hogy itt a szaráshoz is segítséget kérsz -.-
kurvaunalmas már. és nem csak engem idegesít, nyugi.

dragon11
Ahhoz képest mindig Te kezded, lol.(Visszanézve az utsó 2hónapot)

zeli
jól van kussolhatsz, ez a topik nem errõl szól 😉

dragon11
Lol^^ inkább nem szólok vissza.. 😄

The Norberto
oksa köszi lehet felrakom mind a 2 õt mert multiba kel az fps de singlebe meg a DX 10😄😄
XP.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zeli
Szerintem a Vista még felesleges. Ha akarod, felteheted, de ha játszani szeretnél, akkor sok ramra van szükség. De ahogy látom, neked lesz 4 GB, szóval az nem probléma. Sztem mind1 melyiket rakod fel, mert erõs gépen jól megy mindkettõ, a Vista meg jól éz ki, de én maradnék egyelõre a jó öreg XP-nél 😊

The Norberto
Hellsztok lenne egy kérdésem kedden érkezik az ujj gépem és nem tom hogy Vistát vagy XP-t rakjak rá?? Gamelni meik a jobb?? Confogom aza láírásomba😊

eLõre is köszi!!
Dikk itt egy

zeli
Úristen, dragonka-invázió <#szomoru1>

dragon11
Gondolom az alap verzió 1.0..tehát keress ilyen patchet, 1.0 ->1.01 😊

Sok sikert.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a titán quest-hez!

Megvan az alap játékom is meg a kieg.-je is,de az alapot nem tudom felpachelni mert azt mondja rossz verzió pedig én a 1.01 to 1.08 at szeretném csak felteni(azt is azért mert egy 22es paplovaggal nem enged egyiptomból tovább)!

Várom az ötleteiteket,elõre is köszönöm!
dragon11
AZ NX SZÉRIA MI?Támogatják e a játékok?ennyit kérek.Gainward 96GT GS(olyan mint az OC->overlocked)

Vagy MSI NX 9600GT OC? HELP!

fery02
Én úgy tudom, hogy azok a fél milliós kártyák játékra tökéletesen alkalmatlanok, de javítson ki valaki, ha tévedek. Nem mintha amúgy vennék valaha is olyan kártyát.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fresh Duke
#7464: No warez.
#7467: Nem neked szólt.

A heavy cost. I pay it gladly.

Mi kinek ment?😄

dragon11
?? kinek ment?xD

Me gondolom tudjátok h szinkronos a játék!
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek a Harry Potter 5 részét mikor letöltöttem nem adtak hozzá cracket és nem tom h honnan szedjek le hozzá!

Adjatok oldal neveket plz!!
Elõre is köszi!!
Azok a kártyák amik 3D modellezésre vannak 500k-tól kezdõdnek kb, szal tuti lehet vele játszani 😄
Nekem pl EN van.

dragon11
Értem, köszi.Akkor a Core 2 Dou a jobb, thx.😊 Köszi te is Kori, már csak az NX széria kéne, hogy milyen is és támogatják e a játékok, nah meg a Gainward-nál az a GS. Mert ha támogatja az összes game az NX Szériát, akkor természetes, hogy az MSI-t veszem..

Nagyon köszi.

Zomil
dualcore a régebbi 2magos tipus, a core2duo meg az ujabb

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kori
egyben tudok segíteni

OC - gyárilag húzva

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

dragon11
Örülök, hogy megoldódott a problémád, jó gamet 😉

Most nekem is lenne 3 kérdésem:
1:Mi a különbség a DualCore és a Core 2 Dou között?😊 Melyik jobb játékokhoz?

2:A Gainward 9600 GT (GS, asszem ez olyan, mint a Overlocked az MSI-nél) az pontosan mit jelöl?

3.Az MSI NX9600GT(NX széria mit jelöl?-támogatják e a játékok?-) OC(Overlocked?Mit jelent?)

Most veszek videókarit majd és nem tudom mit jelentenek ezek, procit is veszek+lapot^^

Nagyon köszi.

Zeli, ha lehet ne fikázz 😉 köszi.

Üdvözlet!

Közben rájöttem a megoldásra.
Annyit kellett csak tennem hogy be mentem a vezérlõpultba, ott rákattintottam a hangok és audioeszközökre, azon belûl a hangszóró beállításai, ott a teljesítmény fülre kattintottam, és volt egy olyan hogy hardvergyorsítás. Azt teljesen lehúztam nullára, és tökéletesen mûködik az összes Comman and Conquer rész.
Azért köszi szépen az ötletet.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Zomil
nekem is core 2 duo-m van eredeti first decade és minden játék gond nélkül fut

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dragon11
Hö?-Említek egy példát.- Pölö a silkroad... ott anno letöltöttem a saját procimhoz a chipsetdrivert, akkor javult meg, mikor még elkezdtem.Nah?^^ Core2-be lehet nincs ilyen, de a(z) Intel Pentium IV-be van.😉 ....

Kár h nincs ...

dragon11
Valószínû, hogy a játék nem támogatja a Core 2 Dou-t, mint sok egyéb játék.Van egy megoldás, felmész az Intel lapjára és letöltöd a legfrisebb drivert a procihoz, lehet megoldja.

Igen.

zzeN
Hy all!
Egy elég egyszerû és láma kérdést tennék fel, topiknyitásnál a téma rövid címe az az amit lehet látni amikor belépsz pl. a játékosok fórumába?Köszi!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Everesttel nézd meg

Prince23
Akkor majd játszom... de remélem hüvösebb idõben nem fogja ezt csinálni...<#lookaround>

Fabio Capello
99% hogy azért.

Prince23
Jöttem jelenteni!

A gépem már másodjára kapcsolt ki játszás közben. Fogta magát és leállt. Mintha kikapcsoltam volna. Vajon azért, mert túl meleg van?

Üdv emberek!
Egy kérdésem lenne hozzátok.

Felraktam a command and conquer first decade csomagot. Eredeti a lemez, viszont hiába indítom el bármelyiket, akár a red alert 2-õt, akár a tiberian Sunt, akár a sima C and C-t, egyszerüen nem akar elindulni egyik sem. Azóta nem akar egyik rész sem elindulni, amióta dual core 2-es proci van a gépben. Mielött az új procit bele rakattam volna, azelött pedig tökéletesen mûködött az összes rész.
Egyszerüen elindulnak a fõ intro videók, és le is fagy mindig az összes résznél.
Fent van az új Direct-x és videókártya driver is, de nem sokat értem velük.
Aki tudja hogy mi lehet ez az egész, azt megköszönném ha elmondaná nekem is.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

dragon11
Aham, mert nem megy a letöltés se semmi.. de most meg hirtelen megjavult, nah mind1..