Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni 1 játék témában.Régebben láttam a silkroad játékról fórumot.Most nem találom...Létezik ez még?Fontos lenne nekem.Rengeteg mindenem van abban a játékban,de már nem használom.Örülnék,ha gazdát találnák neki.
Újraraktam többször is, de nem jó.A vidi karit azért furcsállom, mert 2 hónapig nem volt baja és csak a diablo 2-nél(bár ritkábban) csinálja még.Elvileg vinnie kéne a vidi karinak, most egy olyan játékkal játszom full grafon, hogy magam is elcsodálkozom, hogy miért nem laggol.
szajmon28: Itt próbálkozz.
A heroes 6-al kapcsolatban lenne egy kérdésem, nem lehet valahogy az elért dinasztia eredményeket 0-ázni és elõlrõl kezdeni mindent, vagy esetleg új néven regelni?
flash player, ha nem chromeot használsz
filmezésekhez codek, pl k-lite, illetve lejátszó pl. vlc
skype?:D
Köszi
szükségem lenne egy jó GTA III magyarosításra csak nem találok olyat, amilyen pont nekem jó lenne, ha valaki tud ebben segíteni, akkor küldjön már egy értesítést erre a címre: [email protected]
de nem írt ki semmit hogy mi... egy kezdetleges játékról lenne szó, aminek a menüje elõször kifagyott, majd visszatért és kis idõ után, amikor a Quit-re nyomtam, nem reagált semmit majd bedobta a kékhalált. A kékhalál semmilyen utalást nem írt ki, hogy miért kékhalálozott be. Nem azért dobta be a kékhalált, mert nem tudott reagálni hirtelen a PC?
most ez a játék vagy a rendszer hibája?
Rendszerkövetelmények
Támogatott operációs rendszerek: Windows 7
ja nem.
neked az old version kell
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Fõ Tappancs az eurotruck simulator 2-bõl a Tappancs nevû cégtõl
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem is néztem eddig, hogy Játékosok fórumában van ez a topik, most veszem csak észre :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez amúgy inkább általános HW-kérdés, nem kimondottan játékos...
Van nekem egy ilyen külsõ rack-em benne egy laptop vinyóval és az a bajom, hogy asztali gépre (Win 8) ha rádugom, nem történik semmi se. Rack-en világít a led és ennyi.
Laptop-ra kötve gond nélkül mûködik, szóval nem a rack-nek van baja.
Az az érdekes, hogy van nekem egy másik külsõ rack-em is, egy õsrégi IDE-s cucc, azt meg látja aztali gép ugyanazon az USB porton keresztül.
Hogyan tudnám életre kelteni ezt a rack-et asztali gépen?
van valami tippetek esetleg hogy a max payne 3 miért indul nálam így:
tehát indítom a játékot és nem vált át az ablak, csak a játék ikonja villog lent a tálcán narancssárgán, majd ha az egérrel kattintok egyet akkor átvált a játékba, ezt egy lefagyás óta produkálja, fél évig mûködött normálisan, kb mindent megpróbáltam már a játék és a win beállításaiban is de semmi, a rockstar support sem tudott érdemi választ adni, csak a sablon dolgokat, semmi alt+tab meg hasonló megoldások nem segítenek... sõt közbejött egy win reinstall is az se segített :D és a neten se találok semmit ilyen hibajelenségrõl, és egyedül ez a játék csinálja ezt, kicsit bosszantó
Úgy meg ugye "minden port nyitva van". :)
Mindegy amúgy, mert nem vált be. Vagy a játék (Painkiller HD) a szar vagy a netem.
Gondoltam erre, csak nem mertem ilyen nagy tartományokat nyitni...de végülis nagy baj nem lehet belõle.
7777-9777
13000-14001
a 80 és a 27015 maradhatnak itt a single port forwardingban
Egy játéknak szeretnék portokat nyitni routerben.
Olyan gond van viszont, hogy több portot kellene megadnom, mint amennyit megadhatok látszólag a routerben.
Ez gondolom szívás és nem igen van megoldás a probléma kiküszöbölésére.
Vagy valakinek van esetleg valami ötlete? :)
Egy ideje nem léptem be a battlenetbe...
A accom le van védve mobil authenticator-al. Közben volt egy mobil cserém(nem hiszem,h gondot jelentene)a marketba és minden egyébre az alap gmailes címem használom(ezzel regisztráltam be a battlenetre is).
Belépéskor az email címem és jelszavam után kéri ugye a 8 jegyû számsort amit helyesen beírva nem fogad el.
Valahol újra kell párosítanom a mobil alkalmazást a battlenetes fiókommal?Elméletileg ezt csinálja az email címem alapján nem?
Valami ötlet?
<#help>#help>
Csak én vagyok béna, vagy nálatok is elõfordult már??
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ajánljatok nekem egy jófajta stratégiai játékot PC-re. Leginkább valami történelmi témájú progi érdekelne, mint mondjuk a Rome: TW, és lehessen offline is játszani.
Nagyon köszönöm!
Valaki tudna nekem nézni, ha megkérhetem ipon.hu-n AUX kábelt?
Akárhogy írom keresõbe nem találok vele. Azt meg nem akarom elhinni, hogy ilyen egyszerû kábel ne legyen egy ilyen nagy webshop-ban.
Köszi! :)
szeretnék segítséget kérni a sim tractor hoz én a fórumon meg találtam a 3.66 kódját de azt letölteni nem tudom csak a 3.66f verziót. és ugyan így vagyok a v4,0-ával ahhoz van kódom de csak a 4.107-et tudtam letölteni és nem találok masni adonsz 2-öt kérek segítsetek vagy linkel vagy ha át ködlenétek Emilben nagyon szépen megköszönném Emil címem : [email protected]
NVidia kártyákhoz van hasonló program, mint a radeon pro, ami beépített sweetfx támogatással rendelkezik és nem kell fizikailag a játék könyvtárában lennie a sweetfx fileoknak?
(Csak mert úgy néz ki egyre több játék nézi, és nem kicsit dühítõ, hogy több játéknál lazán nem indul el mostanában a sweetfxes rész. Eddig ami nagyon fáj, az a Ghost Recon Future Soldier ami nálam nvidiaval a hét eleje óta nem indul el, ill. a Farcry 3, valamint a mint ma láttam a Sniper Elite V2 is.)
A medve nem játék.
az age of empire online-ban, hogy tudok hûbért (tribute) küldeni a szövetséges szomszédjaimnak? köszi elõre is a választ.
Mit ír a readme, mi kell a játéknak? Abban benne szoktak lenni ilyenek.