Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Segítséget kérnék.játszani szeretnék az ut 99 es kiadásával..3gb es 1gb os ramos ati radeon videókártyával...de vmiért akad..egyszer olyan lassan mozog a muki mint állat ,következõ játék indításra meg rohadt gyors..
Kérdem mi lehet a baja??
köszi a segítséget elõrre is
dragon11
Ide látogass el.
Prince:Ezt én sem értem, hogy miért vették le, de ha nincs vele gond akkor használd és ne törõdj vele😄 , mint én a netemmel 😄

Nekem az Assasins Creed nevû játék béta verzíójához kéne egy patch hogy beengedjan jeruba köszönöm<#integet2><#integet2>
Prince23
Még junius 23-án tettem fel az nvidia vga legfrissebb datálású driverét. És most utána néztem megint, és májusi van fennt. Nekem a juniusi van... de mért is tünt el a juniusi update? most a májusi van...
nem találok semmi hibát a juniusiba, nem fagyogat semmmi, szal nem értem miért tették vissza a májusi drivert az nvidia.comon:S

dragon11
Az van, meg is volt adva xD ennyi 😄 van net, nem izgat^^

Saddalim
ha routeretek van, akkor annak a beállításaiban kell megadni a netkapcsolat adatait (felh, jelszó)

dragon11
Lenne egy kérdésem.Nos ADSL-es netem van, az én gépemnél van a router+modem.Most akartunk átállni a másik szolgáltatóhoz(ugyebár eltávolítottam a kapcsolatot, csak a helyi maradt.restart a gépnek, az új kapcsolatot(PPOE)-t hozzáadtam, a felhasználónév nem volt jó amit megadtak újnak, betelefonált apum hozzájuk azt mondták majd 4nap múlva.Nem baj, akkor vissza minden.Próbára nem volt kapcsolat.. csak a helyi ugyebár, azt írta csatlakoztatva(most is azt írja!) és lám netezek, úgy, hogy nincs kapcsolat hozzáadva ADSL-el.

LOL?😊

dragon11
Oks, reméljük sikerül^^😊

Fresh Duke
Töröld le a kodekeket, és adok neked egy (jó!!!) K-Liteot. (Vagyis remélem, hogy jó lesz.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Saddalim
a cue a bin file "leíró" része. egyik sem megy a másik nélkül. tömörítsd ki mindkettõt

zeli
az lesz de csak késõbb :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Aha, akkor próbáld meg újrarakni a winfost, aztán rögtön a DivX-et^^ 😊

OFF:
Ma lesz a Szökés 3.évada, igaz már láttam felirattal, de felirat nem = a szinkronnal.😊

ON:

zeli
Úgy tettem, de nem volt jó 😞
sõt, még egy registry pucolót is lefuttattam. Bár igaz az Xvidet tettem fel elõbb, mint a DivX-et. Lehetséges hogy ez a baj.
de azért thx a segítséget.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Törölj le minden kódeket->restart gép->rakd fel a DivX-et és minden jó lesz.

zeli
Van egy kodekproblémám. Nos, mikor a windows új volt, akkor feltettem rá a DivX kodeket, meg talán az Xvidet, de mivel a Fraps videóknak a képével vmi gond volt, ezért letöröltem, feltettem a k-liteot. Aztán észrevettem, hogy mióta az van fent, a Fraps-szal ha veszek fel videót, nincs hangja :\
Leszedtem a K-Liteot, visszatettem a DivX-et, a kép most jó, de hangot még mindig nem ad a Fraps, felvételnél. Be van kapcsolva, hogy vegyen fel hangot, teljes verziós, én sem értem mi lehet a gond.
A másik, hogy egyes videókat a Sony Vegas nem akar megjeleníteni, hanem feketeséget nyom, a hang megy (ez egy bizonyos videónál ment , de másikokkal jó).
Akinek van ötlete, kérem ossza meg!

fery02
Ha újabb játékról van szó, érdemes leszedni a legújabb Daemon-tools-t. Én is jártam már sokszor így, hogy nem tudta megnyitni a képfájlt, de miután leszedtem a legújabb Daemon-t, akkor már azzal megnyitotta.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

az .sfv fájl nem csinál semmit, azt írja ki hogy a windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt. a .rar fájlokba mindeegyikbe van egy .cue meg egy .bin, csak a .cue fájlokat csomagoltam ki, egyiket se tudta elindítani a DT. :S
dragon11
Egyesítsd, .sfv fájlt futtasd le h jól töltötte-e le, aztán ez egyesíti.Ha meg nem, akkor nézd meg az 1-esnevezetû fájlba, meg az utolsóba.Leheta zokba lesz benne a "képfájl".

hali
van egy kis gondom. leszedtem egy játékot, 2 CDs. 2 mappába van a 2 C tartalma. a fájlok fele rld-f05 nevû és .rar fájl, a többi meg ugyanilyen nevû csak .sfv és .bad fájl meg .r30-.r49 ig minden.
mi csináljak ezekkel? segítsetek légyszi! itt egy kép hogy könnyebben átlássátok!

zeli
Ha van fent San Andreas patch, akkor azt szedd le, mert a samp csak az 1.0-val indul. Nézd meg, melyik verziójú samp van meg neked, mert az sem mindegy (nekem 0.2.2 van, ezzel látható az összes szerver). Aztán ha így sem megy, lõdd le a tûzfalat, és próbáld meg úgy.

csõ
az miért van hogy belelépek a sampba és ott rámegyek az internet fülre és csak 2 darab szervert talál a haveroknak meg vagy ezret?...
zeli
Asszem elvileg volt egy olyan, hogyha kihúzod az optikai meghajtót, akkor mûködik.

dragon11
Jólvan nyugodj má' le.Zelinek akart menni.

jana4
Csá.
Tudom,hogy a Pokoli szomszédok 3 'már ha lehetne így mondani'
annak a játéknak hogyan lehet eltûntetni azt a StarForce akár mi csodát!?
Egy próbát megér,hogy játszak a szarral.
Válaszotokat elöre is köszönöm!<#integet2>

a PPOE-t már 6x végig csináltam és nem ment
Fresh Duke
#7510: #7507 -.-
#7517: A "Válasz erre" gombot látom még mindig nem tudod rendesen használni...

dragon11
Persze ha DSL Nettel rendelkezel.(ADSL.)

dragon11
dehogynem értem..😊 de attól még nincs bejelentve 😛 ez összefügg vele^^

Btw,
#7514:Van olyan, hogy quick setup.Ott kiválasztod a PPOE-t, aztán tovább, beírod felhasználónevet + jelszót.Aztán routertõl függõen kell 1 router resi.A DHCP kell, jól tetted, h beállítottad.

Ha nem megy a quick setuppal, akkor sajnos manuálisan kell, az sem nehéz, hidd el.😊

Írj ha nem ment valami.😊

az neked van és nem nekem
Nekem csak annyit kellet h beállítani a net adatait és csak bele kellett dugni a cuccokat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kép:

2 gép van és routerrel akarom megosztani a netet.
A gép automatikus IP keresésre van állítva, de nem megy.
Routeren kereszül nem lehet használni a netet.
A manuális beállításhoz meg nem értek.

Router: TP-LINK TL-R402M

Ha valaki tudja, hogy kell az írja le részletesen.

Kössz
zeli
látom nem érted mit írt Feri 😞
pont azért írta, mert olyat akar feltelepíteni, amit nem lehet még 😄

dragon11
LOL, tudtommal nincs is PC-re még bejelentve se.<#idiota>

fery02
De, nála van a gond, mert a GTA 4 demóját akarja feltelepíteni PC-re. XD

dragon11
#7506:Valami nem stimmel a teleítõvel.. nem nálad van a gond.
#7509:Ezért vagyunk.

Köszi szépen a segítségedet!!
fery02

Fresh Duke
OMG!
Csak szólok, hogy nem jelent meg a GTA4 Demoja PC-re.
Szóval azt tutira nem fogod tudni feltelpíteni.

nem tudjátok miért írja ki ezt ha el akarom inditani egy játéknak
telepitöjét?
Az eljáráspontja (_AIL_set_stream_volume@8) nem található a DLL-ben(mss32.dll)

Elöre kösz!!!!
fery02
Én régen ezt használtam.

dragon11
Folyamatosan kifagy az msn, úgy, h nem látom a képet^^ lol. help?😄

The FlashBack, errõl mit gondolsz?Nem ez az?^^

The FlashBack
pont ezt töltöttem le. ez a dosos😊

dragon11
The FlashBack
hátha megvan még otthon valakinek. frankó kis program volt. vehicle editor, vagy valami ilyesmi. de a dosos nem is nagyon mûködik. 😞

dragon11
Én már több mint 10percre keresem de semmi..

The FlashBack
újra itt😊
volt régen gtga vice city-hez vehicle editorom, rendes exés. egy legördülõ listába lehetett kiválasztani a módosítani kívánt jármût. sok input boxvolt rajta, gondolom akik vájszitiztek ismerik. de most a googleban mindenhol csak dososat találok. tudtok segíeni? 😊
köszi
további szép estét
~flass

zeli
már miért ne lenne?

dragon11
Attól lehet neki segíteni..

Prince23
Ez nem pc játék fórum!

dragon11