Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdem mi lehet a baja??
köszi a segítséget elõrre is
Prince:Ezt én sem értem, hogy miért vették le, de ha nincs vele gond akkor használd és ne törõdj vele😄 , mint én a netemmel 😄
nem találok semmi hibát a juniusiba, nem fagyogat semmmi, szal nem értem miért tették vissza a májusi drivert az nvidia.comon:S
LOL?😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
OFF:
Ma lesz a Szökés 3.évada, igaz már láttam felirattal, de felirat nem = a szinkronnal.😊
ON:
sõt, még egy registry pucolót is lefuttattam. Bár igaz az Xvidet tettem fel elõbb, mint a DivX-et. Lehetséges hogy ez a baj.
de azért thx a segítséget.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Leszedtem a K-Liteot, visszatettem a DivX-et, a kép most jó, de hangot még mindig nem ad a Fraps, felvételnél. Be van kapcsolva, hogy vegyen fel hangot, teljes verziós, én sem értem mi lehet a gond.
A másik, hogy egyes videókat a Sony Vegas nem akar megjeleníteni, hanem feketeséget nyom, a hang megy (ez egy bizonyos videónál ment
Akinek van ötlete, kérem ossza meg!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
van egy kis gondom. leszedtem egy játékot, 2 CDs. 2 mappába van a 2 C tartalma. a fájlok fele rld-f05 nevû és .rar fájl, a többi meg ugyanilyen nevû csak .sfv és .bad fájl meg .r30-.r49 ig minden.
mi csináljak ezekkel? segítsetek légyszi! itt egy kép hogy könnyebben átlássátok!
az miért van hogy belelépek a sampba és ott rámegyek az internet fülre és csak 2 darab szervert talál a haveroknak meg vagy ezret?...
Tudom,hogy a Pokoli szomszédok 3 'már ha lehetne így mondani'
annak a játéknak hogyan lehet eltûntetni azt a StarForce akár mi csodát!?
Egy próbát megér,hogy játszak a szarral.
Válaszotokat elöre is köszönöm!<#integet2>#integet2>
#7517: A "Válasz erre" gombot látom még mindig nem tudod rendesen használni...
Btw,
#7514:Van olyan, hogy quick setup.Ott kiválasztod a PPOE-t, aztán tovább, beírod felhasználónevet + jelszót.Aztán routertõl függõen kell 1 router resi.A DHCP kell, jól tetted, h beállítottad.
Ha nem megy a quick setuppal, akkor sajnos manuálisan kell, az sem nehéz, hidd el.😊
Írj ha nem ment valami.😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pont azért írta, mert olyat akar feltelepíteni, amit nem lehet még 😄
Csak szólok, hogy nem jelent meg a GTA4 Demoja PC-re.
Szóval azt tutira nem fogod tudni feltelpíteni.
telepitöjét?
Az eljáráspontja (_AIL_set_stream_volume@8) nem található a DLL-ben(mss32.dll)
Elöre kösz!!!!
The FlashBack, errõl mit gondolsz?Nem ez az?^^
volt régen gtga vice city-hez vehicle editorom, rendes exés. egy legördülõ listába lehetett kiválasztani a módosítani kívánt jármût. sok input boxvolt rajta, gondolom akik vájszitiztek ismerik. de most a googleban mindenhol csak dososat találok. tudtok segíeni? 😊
köszi
további szép estét
~flass