Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem videókártyadriverrel van a gond sztem, hanem a játékkal lehet valami, ha Engine hibával dob ki..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lehetséges h attól a géptõl jött át a hálózaton keresztül a vírus?S ha újrarakom ma akkor a szûz windowsomra is rámegy rögtön?
Köszi.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Van Egy Kis Gond a Half-Life 2-vel az EP1-vel és az EP2-vel
A Half Life 2-nél az a próbléma hogy Mindig amikor megjelenik egy LOADING... Felirat akkor Fogja magát és Kidob egy hiba üzenettel melynek ez a neve: EnginError
Az EP1-nél Ahogy elinditom a menünél Ugyan ez csak ott valami Platform Error van!
És Végül az EP2-nél Ugyan az Mint az EP1-nél!
MIt Tegyek? Segitsetek!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Nem tudod még mi lehet a baja?Mert havernak ez a progi sokat gyorsított a gépén :-s
Köszi!😊
Ezt felraktam, elkezdi scannelni az egész gépemet, okés.Utolsó scan pontnál megakad, aztán átvált a Windows valamire a keresésnél és megfagy..most sem reagál se a stop ra se semmi másra, mint az elején.(Amint belépek a programba, rögtön kezdi.) újratelepítettem már.1órája áll a program, feladatkezelõbe viszont fut..
Kép:
Az Infernal nevû pc-s játékkal van az a gondom, hogy amikor a nem game-et elindítom és pont betöltene, akkor újraindul a gépem. Ugyanez történt velem a demójánál is. Láttam már itt kitéve ilyesmi gondokat de használható segítséggel nem találkoztam. Kerestem hozzá patch-et is hátha az a gond de nem találtam sehol, a gépigény pedig tuti rendben van.
A miharabbi segítséget elõre is köszike
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szal a nvidia display vga driverrel kompatibilis
De ez csak egy ötlet, nem a felbontással lesz ott a gond szerintem. Ha a monitorodhoz van valami CD talán feltelepítheted.
Persze telepíthetsz fel a játékhoz javításokat is, azok is használhatnak.
Elindítom a Rome TW-t de a kép meg van nyúlva(széltében) és nem látszik csak az egyik fele. A másik is ott van de nem látszik.
Mit lehet tenni ez ellen?
jó, mostanában csak átfutok néha hozzászólásokon, és nem olvasom el figyelmesen...
Geil EVO 2*1GB 1066Mhz-ben 22k.
Geil ULTRA 2*1GB 1066Mhz-ben 16k.
Tehát EVO jobb-e?5-5-5-15 késleltetési idejû mind2.Ezért nem tudok dönteni.
Köszi.😊