Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Aha lehet, Te esetleg tudnál válaszolni a #7589 hsz-emre?😄 thx

zeli
a warez verzió miatt van.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Lehet hiányzik az a fájl, vagy etc..

zeli
Érdemes itt megkérdezni.
Nem videókártyadriverrel van a gond sztem, hanem a játékkal lehet valami, ha Engine hibával dob ki..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
ezt hogy érted?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

dragon11
Mivel routerem van, 2gép van a neten.A másik gép tele van vírussal, most van rajta adatmentés.. aztán formázás és winfos telepítés lesz.Én most szeretném (ma) leformázni a gépem.(Adatok kimentve^^) azért szeretném, mert megvan halva a gép, lassú net, lassan áll fel a windows stb..

Lehetséges h attól a géptõl jött át a hálózaton keresztül a vírus?S ha újrarakom ma akkor a szûz windowsomra is rámegy rögtön?

Köszi.

dragon11
Talán próbálj meg VGA Drivert + DirectX-et frissíteni.. nincs-e a játékba egy videó?Lehet h codec gond..

Colton
Ja És Én ezt az Orange Box-al vettem meg!

Colton
Császtok!

Van Egy Kis Gond a Half-Life 2-vel az EP1-vel és az EP2-vel

A Half Life 2-nél az a próbléma hogy Mindig amikor megjelenik egy LOADING... Felirat akkor Fogja magát és Kidob egy hiba üzenettel melynek ez a neve: EnginError

Az EP1-nél Ahogy elinditom a menünél Ugyan ez csak ott valami Platform Error van!

És Végül az EP2-nél Ugyan az Mint az EP1-nél!

MIt Tegyek? Segitsetek!

Saddalim
GYIK

sziasztok mindenki,segitsegre lenne szuksegem.most jatszom a szettlersz 6-ot,az easter realmot,ez a kiegeszito cd,az 5-os pajan vagyok,indukum.Mar 4 napja nyuzom,nemtudok atjutni a 3dik falon,hogy tudnak bejutni,havalaki tudna segitseget.vagy,valami savet kuldeni nagyon meg koszonnem.pekoszi.mar trainert is raktam ra.megse tudok tovabb jutni.
dragon11
Szerintem frissíts VGA drivert, de sztem itt többet tudnak mondani.😉

thx..már megoldottam!

bármily hihetetlennek tûnõ gondolat lehet de nálam az FLV playerrel meg van oldva a dolog! Letölthetõ INNEN
Üdv! Assasins Creed problémám akadt! Feltelepül, elindul, bejön a menü, minden flikkflakkal, pályaindításnál kifagy, szerintetek ez mi okból lehetséges?
mivel birom lejátaszani a flv videófileket h ne csak hang legyen hanem kép is!!!????

dragon11
Aha hát megfordult a fejembe.. csak az a baj h nagyon sok adatot kéne kiírni..

Nem tudod még mi lehet a baja?Mert havernak ez a progi sokat gyorsított a gépén :-s

Köszi!😊

Fresh Duke
Sztem rakd újra a wint.

A heavy cost. I pay it gladly.

dragon11
Adott az Uniblue SpeedUpMyPC program.(A registry booster-jével semmi gondom)

Ezt felraktam, elkezdi scannelni az egész gépemet, okés.Utolsó scan pontnál megakad, aztán átvált a Windows valamire a keresésnél és megfagy..most sem reagál se a stop ra se semmi másra, mint az elején.(Amint belépek a programba, rögtön kezdi.) újratelepítettem már.1órája áll a program, feladatkezelõbe viszont fut..

Kép:

Hozzáteszem a játék eredeti...mi a francot csináljak??
Saddalim
#7566: hibás az egyik file, ((tölts le egy másik feltörést)) vedd meg eredetiben
#7573: tört?

Csáó!
Az Infernal nevû pc-s játékkal van az a gondom, hogy amikor a nem game-et elindítom és pont betöltene, akkor újraindul a gépem. Ugyanez történt velem a demójánál is. Láttam már itt kitéve ilyesmi gondokat de használható segítséggel nem találkoztam. Kerestem hozzá patch-et is hátha az a gond de nem találtam sehol, a gépigény pedig tuti rendben van.
A miharabbi segítséget elõre is köszike
fery02
Nincs mit.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Okés, htx.

fery02
Itt valószínûleg megmondják

dragon11
<#nezze><#worship><#worship>

fery02
Rivatuner?

Prince23
Nem... ez közvetlen az nvidia vga driverrel kompatibilis... régen fenn volt... azt mutatott hõmérsékleti statot, meg minden... ált. 55 fokot-ot mutatott

Hali. Én leszedtem az assassins creed procyon clonedvd-s valtozatat de amikor a b6i fájlt akarom mountlni dt4.12.4-be akkor olyat ir hogy a paraméter nem megfelelõ. Mi lehet a baj?
The Norberto
GPU-Z
Everest ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Próbáltam a hertz-el is variálni, de semmi. valami beállítással lehet gond a futatásnál mert csak a rome-on érvényesül ez a hiba (szerintem).
Prince23
Szeretném megtudni annaka a proginak a nevét, ami a vga display driverrel együtt futott, tudott, tudja a vga hõmérsékletét mérni is...
szal a nvidia display vga driverrel kompatibilis

Saddalim
ilyen fõleg képfrissítéskor szokott lenni. nagyobb felbontással a monitorok (CRT) kevesebb Hertz-et bírnak. nézd meg, hogy az adott felbontáson mennyi a max frekvenciája a monitorodnak

az option csak a játékban jön be. de ott már átálítottam a felbontást de ugyan úgy maradt csak persze más felbontásban. egyébként csak ennél a játéknál van zûr.
dragon11
Az options csak a játékban érhetõ el, vagy a játék elõtti indításkor is bejön az options?

fery02
Gondolom így akkor a játékban nem is nagyon tudsz belépni az Options részbe, mert nem nagyon "látod". Ott kéne babrálni a felbontással szerintem. Esetleg ha nem megy, megnézheted, hogy a Start/Programok/Rome TW-ban van-e valami "Config" vagy "Setup", ahol állítgathatsz dolgokat. De az persze még jobb, ha a játék indításakor nem egybõl a játék indul, hanem kijön valami indítópanel féle, mert valószínûleg ott is lehet állítgatni.
De ez csak egy ötlet, nem a felbontással lesz ott a gond szerintem. Ha a monitorodhoz van valami CD talán feltelepítheted.
Persze telepíthetsz fel a játékhoz javításokat is, azok is használhatnak.

Segítség

Elindítom a Rome TW-t de a kép meg van nyúlva(széltében) és nem látszik csak az egyik fele. A másik is ott van de nem látszik.
Mit lehet tenni ez ellen?
zeli
<#wow3>

fery02
😄

dragon11
Bajod van hülyegyerek?Ne itt legyél kemény noob.Írjál pm-et ha gondod van.

Saddalim
tyû de gonoszok vagytok 😄

fery02
Ez nem dragon hsz volt, az ilyet érdemes figyelmesebben végigolvasni. 😊

zeli
ó bazz, valóban 😊
jó, mostanában csak átfutok néha hozzászólásokon, és nem olvasom el figyelmesen...

fery02
Ja, hozzáteszem, hogy én se találok, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy Mortal Combat játékhoz miért kell végigjátszás.

fery02
Nem akarok belepofázni, meg tudom, hogy senki se kérdezett, de õ magyar-t keres. 😊

zeli

Roy77
Sziasztok meg van valakinek a Mortal kombat deception konquest végigjátszása magyarul nem találom sehol tudnátok segíteni?

dragon11
Lenne nekem is 1 kérdésem.

Geil EVO 2*1GB 1066Mhz-ben 22k.
Geil ULTRA 2*1GB 1066Mhz-ben 16k.

Tehát EVO jobb-e?5-5-5-15 késleltetési idejû mind2.Ezért nem tudok dönteni.

Köszi.😊

dragon11
Próbáld meg a videókari driverét frissíteni.. de lehet h ott dx problem lesz..