Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kérem javasoljatok játékot vga/cpu terheléstesztre.
A programot arra szeretném használni, hogy (vélhetõen) hibás vga-t és cpu-t terheljek le vele. Nagyon fontos, hogy beállítható legyen rajta a hosszas automatikus futás (pl. játékban beállított teszt pálya, amint a frame/sec értéket méri, tehát ne kelljen valakinek a gép elõtt ülnie hozzá), és lehetõleg minél erõsebb, újabb effekteket kihasználó program legyen. A mûfaja lényegtelen, de a játékosok által általánosabban használt programot keresek.
u.i.: a szintetikus teszteket (3dmark, unigine programok, furmark) nem kívánom használni, mindenképp ténylegesen felhasználók által játszott programot keresek!
Köszi a segítséget!
nem tudna nekem valaki abban segíteni hogy küldjön 1 linket amirõl le lehet tölteni az nvidia 9400gt win 7 64 bites drivert.mert az a baj hogy nem jeleníti meg az állatokat a játékba.multkor is ez volt a baja de sajna nem írtam ki cd-re a drivert és a winyóm meghalt😞
kérlek titeket segítsetek.köszönöm
Hosszú idõ után újratettem a gépemet, de a videókártyával valami gond van. Lehet meglepõ, de nekem még xp-m van és most is azt tettem fel. Geforce 9800 GT videókártyám van. A rendszertulajdonságok/hardver/eszközkezelõben egy fekete felkiáltójel vaan sárga körben. Ha a tulajdonságokra rámegyek, akkor azt írja, hogy:
"Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"
Akármilyen drivert próbálok telepíteni rá nem mûködik. Próbáltam már újra csatlakoztatni is, de semmi.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Aki tud kérem segítsen.Hogy müködik a MIXFILE REMIXER?A WRC 4-be szeretném betenni a Csökõ Zoli hangját,esetleg egy új autót,de a softwer mindíg hibajelentést küld.Az a segítség,ami a net.-en található,nekem nem jön be.
Környei Attila
Megvettem az Ubisoft egyik csodáját: Brothers In Arms Hel1's Highway címmel <#smile>#smile>
Érdeklõdnék,hogy multihoz honnan tudok beszerezni rajongói kódot?
Hát akkor legyen magyar is:
TinmanHU (végigjátszások kommentárral, legismertebb tõle talán a Dark Souls végigjátszás)
Oszkár (Winkler Studio) (végigjátszások kommentárral; Blood, Mortal Kombat, Minecraft, ...)
András Ruzsics (Melan) (inkább rövidebb játékbemutatók kommentárral)
Elkezdtem a saját cockpitem építésébe, s jelenleg már a fordulatszámmérõ beizzításán dolgoztam (de itt el is akadtam). Nagyon örülnék, ha valaki segítene abban,hogy a Rev Burner nevû átalakítót készítene,mert eléggé macerás megszerezni.
Elõre is köszönöm mindenféle segítséget!
Üdv! Ákos
Ui: Tényleg, valakinek nincs még meg véletlenül ez a kék lemez? Egy teljes játéklistát szívesen elfogadnék róla, ha már így megemlítettem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A spore-t futtatva nem indul, hiányolja a d3dx9_27.dll-t.
Ha telepítem a dx9-et (így lehet), akkor nem cseszõdik el a dx11?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ráadásul ugye a 4.x sem támogatott már, 5.x-et meg 0% esélyed van rárakni, nem bírja a hardware
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
iPod Taccs 2g-m van. (papíron 3g, de a késõbb kiadott 8gigás modellrõl van szó, ami hardverileg megegyzik a 2g-vel) 3.1.akármi vagy valami ilyesmi verziószámú a legutolsó támogatott iOS rá. Ez egy fos sajnos. Már kb 0 app támogatja, semmit nem tudok letölteni rá.
Valahogy lehet rá újabbat breakelni? Ha igen akkor az érdekelne még nagyon, hogy melyiket ajánlatos, melyiktõl nem szarja össze magát a már eléggé elavultnak számító hardware.
Köszi.
Kicsit off. Vettem egy Samsung LED tv-t.
Legtöbbet az Allsharen keresztüli történõ filmnézésre használom.
Elmentem egy hétre melózni és mire hazaértem nem mûködik a program. Nem mûködik a szerver,próbáljam a tûzfalat ellenõrizni meg hasonló szövegekkel. Kikapcsoltam a Nod32-t és a Windows tûzfalat is. De a probléma így is fennáll. Eddig semmi probléma nem volt vele. Azóta Revo uninstallerrel letöröltem majd újra felraktam ujraindítás után,de semmi változás.
Valaki van valami ötlete?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vista vagy Win7 alatt át lehet irányítani a könyvtárat. 'mklink' parancsra keress rá, és a mentési könyvtárakat szépen irányítgasd át a pendrivera. Csak szerintem akkor kell neki, hogy gépindításkor már legyen bedugva, különben hibákat fog dobálni.
Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan tudnám azt beállítani, hogy a feltelepített játékok, egy pendrive-ra mentsenek?
De én határozottan azt mondom, táp.
Van még egy olyan tippem hogy a játék nem jó felbontás/képfrissítés értéket küld a monitornak, de az nem játék közben jelentkezne.
Az lenne a problémám, hogy játék (pc) közben hirtelen elmegy a kép és nem jön vissza. Nem lehet resetelni, csak kikapcsolás után nagy nehezen tudom visszakapcsolni.A monitor nem kap jelet. Emellett, ha resetelni próbálom, akkor érdekes, zúgó hangot ad. Mi lehet a baj?
Egy olyan PC játékot keresek amiben énekelni kell.
Hasonlít a Guitar Herohoz.
Emlékeim szerint a számok szövege is látszik, és a hangmagasságot kell eltalálni.
Köszönöm a segítséget.
A rewards címe: http://www.bing.com/explore/rewards
Proxy nélkül is el lehet érni, ezen a linken:
http://go.microsoft.com/?linkid=9778718&rrid=_9d3db4a1-575a-43f8-c198-0f89f1bd7a3b
A proxify.com -on lévõ progival (egy napos trial) is elérhetõ az oldal.
Viszont regisztrációnál ezt írja: "We are not able to create your profile"
Erre van valakinek ötlete? Vagy valaki próbálta ezt már?
Amúgy a Still life 1 tényleg nagyon jó (talán a legjobb kalandjáték), viszont a 2. része nagyon rossz..
Amikhez még van magyarítás:
Broken Sword 1-4 (van 2,5 is)
A New Beginning - Final Cut
Back to the Future: The Game
Belief & Betrayal
Beneath a Steel Sky (nagyon régi)
Darkness within 1,2
The Black Mirror 1-3
Art of murder 2-vagy 3 részes..
hirtelen ennyi, na meg itt van egy régebbi lista:
http://www.adventuregames.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=816&Itemid=77
Ehhez van magyarítás, most nézem! Köszönöm 😄
Magyar nyelv mennyire kell hozzá?
Ilyesmi jó:?
http://www.youtube.com/watch?v=AzxrmZLnU1k
köszönöm