11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• zeli
    myVIP-re...
  • Qwerty4
    Csakugyan a S.W.A.T. 4 topic gyatra látogatottsága miatt írom ide is:
    Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.
  • Qwerty4
    csak myVIP-ra tudnálak :)
  • Kandurex
    valaki, valaki, hívjon meg iwiw -re, köszi előre is :)
  • remus500
    nekem olyan bajom lenni mikor elindítom a GTA SAN ANDREAS-t akkor kb 1mp múlva nem akar indulni csak úgy van ahogy volt.
    kéne hozzá a game copy world-ról egy patch
    nem birom márt ezt se GTA: San Andreas v1.0 [ALL] Crash Fix Patch
    letölteni .a game copy world-rólmikor megnyomom a mirror 1-et akkor nem kezdi el tölteni
    ha a mirror 2-tőt megnyitom akkor sem kezdi el tölteni
    utána átlép egy másik oldalra és Unauthorized Referrer Detected! alatta egy csomó szöveg és legalul ez Click Here to Enter GameCopyWorld
    megnyomom és kiad megint vagy 10 mirrort és azt is megnyomom és semmitsem ad ki és semmit nem kezd el tölteni.
    pls valaki segítsen nekem
  • Pisszty
    csá! segítsetek már légyszi!!!!
    miért van az amikor letöltök egy játékot egy warez oldalról, valamelyik fájl CRC hibás kicsomagolásnál? de ha elindítom megint a kicsomagolást akkor néha szokott olyan más olyan fájl crc hibás lenni, ami eddig jó volt!!! ja meg ha kitudom csomagolni és feltudom telepíteni nekem jó, de ha másnak adom oda neki kiírja hogy hibás az iso fájl!!! mivel lehet a probléma?? az oldal tuti jó, mert haveromék is onnan töltenek!!! ha tudtok valamit, légyszi segítsetek!!!!! előre is köszi!!!
  • ffxi
    HELP! Nem értem a köv. szöveget, de az a lényeg hogy ősrégi gém és ez az utasítás segít az XP elindításához, előre köszi a segícséget..

"How to make this work on XP.

When you mount (I have only tested mounting it with Daemon Tools) the ISO file or (if you have burned it)
    insert the cd, it may appear a varning like "will only run with windows98"

Yeah Right!

Simply open the CD and right-click all (LAUNCH) (RESIDENTEVIL) (SETUP) (UNINSTALL) (CHECKER)
    And choose the one at the bottom at the list. (Egenskaper) in Swedish.
    Then set all files to run with win 95.

Now if all above is done, simply dubble click on Setup or Launch, the screen will go red and nothing happens!

Press Ctrl+F4 and now you can install your game!

I'm sorry for my English I live in Sweden.

ENJOY!!!

BLIXTEN!!!"
  • WazheadBoci
    kikapcsolni soha nem szabad... inkább növelni lyan 1 gb körülire beállítod nem fog anyázni
  • Qwerty4
    probléma magoldva...
  • Qwerty4
    A SWAT 4 topicból idézem magam és a problémát, azért mert az nem vmi látogatott és reménykedem hogy itt talán vannak olyan emberek akik jártasak a SWAT 4-ben:
    "De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az első missziónál vagyok(kínai vendéglő), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerűen vége, nem adja a következő pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak???"
  • vizes
    Ha módosítottad a virtuális memória méretét akkor feltétlenül nyomj egy beállítást és utána egy OK. !!
  • vizes
    Start menü-beállítások-vezérlőpult-rendszer-speciális-teljesítmény beállítások-speciális-virtuális memória módosítás

Minden beállításnál nyomj "alkalmaz"
    Itt ki is kapcsolhatod.

A windows+pause megnyomással egyből a rendszertulajdonságokhoz jutsz!

• Qwerty4
    hmm, nem emlékszem, pedig már csináltam 1x
  • szikti
    Tomb Raider install után irányíthatatlan v.ki tud rá mondani valamit?
  • tarrgan
    Sziasztok !starforce programot keresek tud valaki segiteni hol keresem?
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Nem tudnátok egy olyan programot mondani ami + és - gomb megnyomásával növeli a fényerőt a játékban vagy akárhol ha elindítom?
  • REXCraft
    és azt hogyan növeljem??:(
  • cicamisa
    Sziasztok!Melyiket javasoljátok?Ha kisebb ramot használok nagyobb órajellel ,vagy ha nagyobb a ram viszont alacsonyabb az órajel?
  • Qwerty4
    sztem azt növelni kell és nem kikapcsolni...
  • REXCraft
    lehet nem teljesen ide illik és lehet hogy láma kérdés lesz de hol kell kikapcsolni a virtuális memorát a winfos(azt olvastam hogy kilehet vagy kell ,nemtom)
    ugyanis nemtok jáccani a Company of Heroas-al mert foylton egy hibaüzenetet kapok :(
    vmit a virtuális memoriárol ir...

vki segitsen lécci :)
    thx..
  • Qwerty4
    nincs jelenleg
  • samanking
    Star Wars The Phantom Menace magyarítás
  • Qwerty4
    Fórum menü - Beállítások - Nick kép: - Tallózás...(feltöltöd a képed) majd Mehet!!!
  • Qwerty4
    Fórum menü - Beállítások - Nick kép: - Tallózás(itt töltöd fel a képet)
  • CoD23
    hi
    tudna valaki segíteni hogy kell képet berakni a nevem helyére?
  • ngcsnet
    ez nem teljes verzió?
  • Qwerty4
    Itt van:
    A menüben nyomd le a Shift-et. Utána játék közben nyomd meg a Backspace-t
    és írd be: yes. Végtelen aranyat és 50 parasztot kapsz.
    A főmenüben nyomd le a Shift+Alt+A kombinációt a cheat mód engedélyezéséhez.
    Utána használhatod ezeket is:
    Alt+C - összes küldetés
    Alt+K - szabad építés
    Alt+X - 100 ember +100 arany
    A főmenüben nyomd a Shift+Ctrl kombinációt.
    Ha jól csináltad harangszót hallassz és utána végtelen aranyad lesz.
  • Qwerty4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.torrentz.com - itt keress rá a játékra, töltsd le a kis torrent fájlt amit kap, majd indítsd qTorrent-el amit csak a torrentz oldalról leszedsz.
  • magellaner
    nincs meg valakinek az Odyssey by car teljes játék? Vagy honnan lehet letölteni mert sehl se találom!
  • zeli
    asszem ez segít, de nem biztos, mert nem néztem meg. egy próbát megér:)
  • jrain007
    szeva!
    a stronghold crusaderhez kellene működő csalás.
    segítsetek!
    kösz
  • WazheadBoci
    az attól függ mire akarod használni!
    játék
    grafika
    film
    stb...
  • Qwerty4
    jujj, de nehéz a gúglit használni:DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
  • zeli
    nem warez fórum.
    de tessék ittvan, csak csitt!:D
    DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
    [ha nem műxik, szólj]
  • Bazsy G
    Szeva

Letudná valaki nekem írni az Age of Empires 3 telepítőkódját?

Előre is kössz.
  • Qwerty4
    nincs mit, biztos rosszul írtad be a keresőbe, azért nem találta...
  • CFCHungary
    thx
  • Qwerty4
    Itt van.
  • CFCHungary
    a fifa manager 2006 topiknak a linkjét valaki adja meg léégyszi mert nem találom
  • zeli
    #2490: kérdezz meg egy "szakembert", aki ért a videókártyákhoz. meg attól függ mire hazsnálnád..
    #2493: nézd meg a géped konfigját és hasonlítsd össze a játék ajánlott konfigjával. ha megfelel, akkor vegyél vissza a videóbeállításokon..