11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#2526 probléma magoldva... -
#2525 A SWAT 4 topicból idézem magam és a problémát, azért mert az nem vmi látogatott és reménykedem hogy itt talán vannak olyan emberek akik jártasak a SWAT 4-ben:
"De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az első missziónál vagyok(kínai vendéglő), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerűen vége, nem adja a következő pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak???" -
#2524 Ha módosítottad a virtuális memória méretét akkor feltétlenül nyomj egy beállítást és utána egy OK. !! -
#2523 Start menü-beállítások-vezérlőpult-rendszer-speciális-teljesítmény beállítások-speciális-virtuális memória módosítás
Minden beállításnál nyomj "alkalmaz"
Itt ki is kapcsolhatod.
A windows+pause megnyomással egyből a rendszertulajdonságokhoz jutsz!
-
#2522 hmm, nem emlékszem, pedig már csináltam 1x -
szikti #2521 Tomb Raider install után irányíthatatlan v.ki tud rá mondani valamit? -
tarrgan #2520 Sziasztok !starforce programot keresek tud valaki segiteni hol keresem? -
#2519 Sziasztok!
Nem tudnátok egy olyan programot mondani ami + és - gomb megnyomásával növeli a fényerőt a játékban vagy akárhol ha elindítom? -
#2518 és azt hogyan növeljem??:( -
cicamisa #2517 Sziasztok!Melyiket javasoljátok?Ha kisebb ramot használok nagyobb órajellel ,vagy ha nagyobb a ram viszont alacsonyabb az órajel? -
#2516 sztem azt növelni kell és nem kikapcsolni... -
#2515 lehet nem teljesen ide illik és lehet hogy láma kérdés lesz de hol kell kikapcsolni a virtuális memorát a winfos(azt olvastam hogy kilehet vagy kell ,nemtom)
ugyanis nemtok jáccani a Company of Heroas-al mert foylton egy hibaüzenetet kapok :(
vmit a virtuális memoriárol ir...
vki segitsen lécci :)
thx.. -
#2514 nincs jelenleg -
samanking #2513 Star Wars The Phantom Menace magyarítás -
#2512 Fórum menü - Beállítások - Nick kép: - Tallózás...(feltöltöd a képed) majd Mehet!!! -
#2511 Fórum menü - Beállítások - Nick kép: - Tallózás(itt töltöd fel a képet) -
#2510 hi
tudna valaki segíteni hogy kell képet berakni a nevem helyére?
-
#2509 ez nem teljes verzió? -
#2508 Itt van:
A menüben nyomd le a Shift-et. Utána játék közben nyomd meg a Backspace-t
és írd be: yes. Végtelen aranyat és 50 parasztot kapsz.
A főmenüben nyomd le a Shift+Alt+A kombinációt a cheat mód engedélyezéséhez.
Utána használhatod ezeket is:
Alt+C - összes küldetés
Alt+K - szabad építés
Alt+X - 100 ember +100 arany
A főmenüben nyomd a Shift+Ctrl kombinációt.
Ha jól csináltad harangszót hallassz és utána végtelen aranyad lesz. -
#2507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.torrentz.com - itt keress rá a játékra, töltsd le a kis torrent fájlt amit kap, majd indítsd qTorrent-el amit csak a torrentz oldalról leszedsz. -
magellaner #2506 nincs meg valakinek az Odyssey by car teljes játék? Vagy honnan lehet letölteni mert sehl se találom! -
#2505 asszem ez segít, de nem biztos, mert nem néztem meg. egy próbát megér:) -
jrain007 #2504 szeva!
a stronghold crusaderhez kellene működő csalás.
segítsetek!
kösz -
#2503 az attól függ mire akarod használni!
játék
grafika
film
stb... -
#2502 jujj, de nehéz a gúglit használni:DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG -
#2501 nem warez fórum.
de tessék ittvan, csak csitt!:D
DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
[ha nem műxik, szólj] -
Bazsy G #2500 Szeva
Letudná valaki nekem írni az Age of Empires 3 telepítőkódját?
Előre is kössz.
-
#2499 nincs mit, biztos rosszul írtad be a keresőbe, azért nem találta... -
#2498 thx -
#2497 Itt van. -
#2496 a fifa manager 2006 topiknak a linkjét valaki adja meg léégyszi mert nem találom -
#2495 #2490: kérdezz meg egy "szakembert", aki ért a videókártyákhoz. meg attól függ mire hazsnálnád..
#2493: nézd meg a géped konfigját és hasonlítsd össze a játék ajánlott konfigjával. ha megfelel, akkor vegyél vissza a videóbeállításokon..
-
#2494 tényleg Láma kérdésnek látszik elsőre. De nem az, mert az alapjátékot én sem találtam.. -
#2493 Hi
a Just Cause direkt ilyen lassu vagy a gépem miatt? -
#2492 Tudom, hogy láma kérdés (és egyszerűbb letölteni) és a keresés nekem nem is szokott gondot okozni, de ezt most télleg nem találom semelyik magyar oldalon_
Talán a tescoba vagy valahol még lehet kapni :D -
#2491 eléggé csodálkoztam, mikor ezt olvastam! valaki azt kérdezi, hogyan lehet megvenni a Half Life 2-t. Nem nagyon találtam meg én sem, csak az episode One-t, meg az Év játékát. De az tényleg drága.
esetleg ajánlom figyelmedbe ezt, vagy ezt, esetleg még ezt -
tréj #2490 sziasztok
készülök venni egy új videókártyát szerintetek jó az ati radeon x 1600-as?
-
Megtudnátok mondani, hogy hol lehetne megvenni az alap Half Life 2-őt??
De most komolyan, minden online shop-ban csak a ep1-et és a hl2 game of the year-t látom. Rendes CD-s kiadásra gondolok, néhány ezer forintért, nem steam-re... -
ezzy #2488 Telepítsd ujra a játékot, de előtte mentsd el a save-t.
-
ezzy #2487 Segitséget szeretnék kérni! Hogy kell telepíteni a Paradise Sokal Video néljüli magyaritását? Előre is köszi!