11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Valami ötlettel tudtok-e szolgálni vagy reménytelen eset? -
Játék:Condemned.
Tegnap óta nem tudtam mire menni ezzel a problémával:kép itt
A merevlemezemen pedig még 28 GB van szabadon.Az a bizonyos .rra fájl a második instalálás alkalmával más volt. -
kriszbig: Telepítsd fel a videokártyád lemezéről a drivert, vagy szedj le hozzá egy újjabbat az internetről -
ha visszakeresel (lap alja) megleled -
szeva, szerencséd hogy HL 2 rajongó vagyok és tudom hogy a start.bat fájlról kell indítani a gamet
-
Helló!
Futtatni akartam valami netes játékot (Java), de nem indult el. Ez volt az üzenet: "AppletGui not found"
Mit kéne csinálni? -
kriszbig #2568 hali!nem indul a mohaa!ezt írja ki:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem!mi lehet a baj?köszi!!!
-
kriszbig #2567 helló!fm 2006 - hoz szeretnék magyarítást!hol találok, mert ami most van az nem jó!teljes magyarítás létezik??? köszi! -
Attlen #2566 Hello!Hátha itt választ kapok nem dinul a hl2:ep1 mivel kell inditanbni hl2.exe vagy MS-DOS-t-al mert mind2-ből kilép a menü betöltésnél amikor dosal inditom akkor azt irja Fatal error ami benne van a faqba de nincs fent a magyarositás szval nem ez a baj help!! -
Thx! -
Nem, az en vagyok!:D -
tarzan :P -
kissé érdekes ez az új dizájn... -
ilyet akkor szokott ha a cd hibás -
ezeradam #2560 de mit lehet csinálni? -
ezeradam #2559 nem tom -
nem lehet h a nocd exe volt felrakva, és csak eredeti exe-sre megy fel? -
ezeradam #2557 a black&white 2 installálásánál a végén azt írja ki hogy a speech.lug fájl nem (match)eli vagy vmi nemtom. azt írja még hogy your setup is corrupted. mit csináljak ? mert így nem lehet patchelni a játékot -
N64 emulator + mario 64..
Croc
Sheep Dog'n'Wolf
Jazz Jackrabbit 2 -
Akkor kezdhetitek akar velem is!: :P -
üdv:)
fasza volt London?:P
különben épp jókor időzítettem énis, mert e héten én sem voltam, és összegyűlt a sok kérdés:) -
Sziasztok!
Shrek-hez hasonlo maszkalos ugrabugralos jatekot keresek a felesegemnek mert mar 6x vegignyomta es mar egy kicsit unja!:D Szoval legyszives mondjatok egy par jatekot amivel el lesz egy darabig! Csak ne Mariot!
Elore is koszi! -
nah megjöttem Londonból. minden nap vagy esett vagy fújt vagy mindkettő. a net meg persze megint meghalt 3mbit helyett 60kbit... na elkezdek visszaolvasni... -
CsabNo1 #2551 Üdv.
A FIFA 07-el lenne egy kis problémám.maga a játék max felbontásban tükörsimán megy,viszon amikor valamilyen videóbejátszás jön(meccs elején,bedobásnál,gólnél) akkor a játék egyszerűen meghal,és félpercenként tölt be egy képkockát,ami olyan 4-5 perces töltést jelent minden egyes bejátszásnál.mi lehet a baj?:( -
Thx neked is!
De nagy meglepetésemre tökéletesen megy a fifa 07 és a pes5 is, úgyhogy asszem megvan mivel fogok játszani :D -
rolandspeed #2549 Sziasztok!
Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
Előre is kösz a segítségeket...
http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg! -
-
Mikeee1988 #2547 [IMG]http://C:\Documents and Settings\FaTaL err0r\Dokumentumok\Képek\Saját[/IMG] -
Outlaws -
Super Mario
-
NFS 4, red alert 2, freespace, monkey island 3, scratches, defcon, worms, chessmaster 9000, interstate 76, quake 3, CS, uplink, deus ex... Stb. -
MOH:AA pont megvan, köszi :)
-
persze, Medal of Honor - Allied Assault, Starcraft, Project IGI
-
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok-e mondani nekem nem túl régi játékokat, amiket 256mb rammal xp-n tudnék élvezhetően játszani?
-
Plííííz!!
Akinek meg van Worms World Party-hoz crack-je, azt elkérhetem?????
THX!! -
rolandspeed #2539 Sziasztok!
Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
Előre is kösz a segítségeket...
http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg! -
LOL -
há' mi falusiasan mongyuk dik
-
probléma megoldva -
ja azt én is észrevettem...egyébként jó lenne az sg fórum nem VIP tagjainak is egy kis hsz. módosítási idő, legalább 3 perc