11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Attlen
    Hello!Hátha itt választ kapok nem dinul a hl2:ep1 mivel kell inditanbni hl2.exe vagy MS-DOS-t-al mert mind2-ből kilép a menü betöltésnél amikor dosal inditom akkor azt irja Fatal error ami benne van a faqba de nincs fent a magyarositás szval nem ez a baj help!!
  • JimKirk
    Thx!
  • JimKirk
    Nem, az en vagyok!:D
  • Saddalim #2563
    tarzan :P
  • Saddalim #2562
    kissé érdekes ez az új dizájn...
  • Saddalim #2561
    ilyet akkor szokott ha a cd hibás
  • ezeradam
    de mit lehet csinálni?
  • ezeradam
    nem tom
  • arty
    nem lehet h a nocd exe volt felrakva, és csak eredeti exe-sre megy fel?
  • ezeradam
    a black&white 2 installálásánál a végén azt írja ki hogy a speech.lug fájl nem (match)eli vagy vmi nemtom. azt írja még hogy your setup is corrupted. mit csináljak ? mert így nem lehet patchelni a játékot
  • SötétBarom
    N64 emulator + mario 64..
    Croc
    Sheep Dog'n'Wolf
    Jazz Jackrabbit 2
  • JimKirk
    Akkor kezdhetitek akar velem is!: :P
  • zeli
    üdv:)
    fasza volt London?:P
    különben épp jókor időzítettem énis, mert e héten én sem voltam, és összegyűlt a sok kérdés:)
  • JimKirk
    Sziasztok!

Shrek-hez hasonlo maszkalos ugrabugralos jatekot keresek a felesegemnek mert mar 6x vegignyomta es mar egy kicsit unja!:D Szoval legyszives mondjatok egy par jatekot amivel el lesz egy darabig! Csak ne Mariot!

Elore is koszi!
  • Saddalim #2552
    nah megjöttem Londonból. minden nap vagy esett vagy fújt vagy mindkettő. a net meg persze megint meghalt 3mbit helyett 60kbit... na elkezdek visszaolvasni...
  • CsabNo1
    Üdv.

A FIFA 07-el lenne egy kis problémám.maga a játék max felbontásban tükörsimán megy,viszon amikor valamilyen videóbejátszás jön(meccs elején,bedobásnál,gólnél) akkor a játék egyszerűen meghal,és félpercenként tölt be egy képkockát,ami olyan 4-5 perces töltést jelent minden egyes bejátszásnál.mi lehet a baj?:(
  • Terminátor14
    Thx neked is!

De nagy meglepetésemre tökéletesen megy a fifa 07 és a pes5 is, úgyhogy asszem megvan mivel fogok játszani :D
  • rolandspeed
    Sziasztok!
    Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
    Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
    Előre is kösz a segítségeket...

http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg!
  • ngcsnet
  • Mikeee1988
    [IMG]http://C:\Documents and Settings\FaTaL err0r\Dokumentumok\Képek\Saját[/IMG]
  • fery02
    Outlaws
  • zeli
    Super Mario
  • SötétBarom
    NFS 4, red alert 2, freespace, monkey island 3, scratches, defcon, worms, chessmaster 9000, interstate 76, quake 3, CS, uplink, deus ex... Stb.
  • Terminátor14
    MOH:AA pont megvan, köszi :)

• Qwerty4
    persze, Medal of Honor - Allied Assault, Starcraft, Project IGI
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok-e mondani nekem nem túl régi játékokat, amiket 256mb rammal xp-n tudnék élvezhetően játszani?
  • ffxi
    Plííííz!!
    Akinek meg van Worms World Party-hoz crack-je, azt elkérhetem?????
    THX!!
  • rolandspeed
    Sziasztok!
    Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
    Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
    Előre is kösz a segítségeket...

http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg!
  • zeli
    LOL
  • ngcsnet
    há' mi falusiasan mongyuk dik
  • Qwerty4
    probléma megoldva
  • Qwerty4
    ja azt én is észrevettem...egyébként jó lenne az sg fórum nem VIP tagjainak is egy kis hsz. módosítási idő, legalább 3 perc
  • zeli
    myVIP-re...
  • Qwerty4
    Csakugyan a S.W.A.T. 4 topic gyatra látogatottsága miatt írom ide is:
    Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.
  • Qwerty4
    csak myVIP-ra tudnálak :)
  • Kandurex
    valaki, valaki, hívjon meg iwiw -re, köszi előre is :)
  • remus500
    nekem olyan bajom lenni mikor elindítom a GTA SAN ANDREAS-t akkor kb 1mp múlva nem akar indulni csak úgy van ahogy volt.
    kéne hozzá a game copy world-ról egy patch
    nem birom márt ezt se GTA: San Andreas v1.0 [ALL] Crash Fix Patch
    letölteni .a game copy world-rólmikor megnyomom a mirror 1-et akkor nem kezdi el tölteni
    ha a mirror 2-tőt megnyitom akkor sem kezdi el tölteni
    utána átlép egy másik oldalra és Unauthorized Referrer Detected! alatta egy csomó szöveg és legalul ez Click Here to Enter GameCopyWorld
    megnyomom és kiad megint vagy 10 mirrort és azt is megnyomom és semmitsem ad ki és semmit nem kezd el tölteni.
    pls valaki segítsen nekem
  • Pisszty
    csá! segítsetek már légyszi!!!!
    miért van az amikor letöltök egy játékot egy warez oldalról, valamelyik fájl CRC hibás kicsomagolásnál? de ha elindítom megint a kicsomagolást akkor néha szokott olyan más olyan fájl crc hibás lenni, ami eddig jó volt!!! ja meg ha kitudom csomagolni és feltudom telepíteni nekem jó, de ha másnak adom oda neki kiírja hogy hibás az iso fájl!!! mivel lehet a probléma?? az oldal tuti jó, mert haveromék is onnan töltenek!!! ha tudtok valamit, légyszi segítsetek!!!!! előre is köszi!!!
  • ffxi
    HELP! Nem értem a köv. szöveget, de az a lényeg hogy ősrégi gém és ez az utasítás segít az XP elindításához, előre köszi a segícséget..

"How to make this work on XP.

When you mount (I have only tested mounting it with Daemon Tools) the ISO file or (if you have burned it)
    insert the cd, it may appear a varning like "will only run with windows98"

Yeah Right!

Simply open the CD and right-click all (LAUNCH) (RESIDENTEVIL) (SETUP) (UNINSTALL) (CHECKER)
    And choose the one at the bottom at the list. (Egenskaper) in Swedish.
    Then set all files to run with win 95.

Now if all above is done, simply dubble click on Setup or Launch, the screen will go red and nothing happens!

Press Ctrl+F4 and now you can install your game!

I'm sorry for my English I live in Sweden.

ENJOY!!!

BLIXTEN!!!"
  • WazheadBoci
    kikapcsolni soha nem szabad... inkább növelni lyan 1 gb körülire beállítod nem fog anyázni