11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Qwerty4
    Valami ötlettel tudtok-e szolgálni vagy reménytelen eset?
  • Qwerty4
    Játék:Condemned.
    Tegnap óta nem tudtam mire menni ezzel a problémával:kép itt
    A merevlemezemen pedig még 28 GB van szabadon.Az a bizonyos .rra fájl a második instalálás alkalmával más volt.
  • fery02
    kriszbig: Telepítsd fel a videokártyád lemezéről a drivert, vagy szedj le hozzá egy újjabbat az internetről
  • Saddalim #2571
    ha visszakeresel (lap alja) megleled
  • Qwerty4
    szeva, szerencséd hogy HL 2 rajongó vagyok és tudom hogy a start.bat fájlról kell indítani a gamet
  • Voltan
    Helló!

Futtatni akartam valami netes játékot (Java), de nem indult el. Ez volt az üzenet: "AppletGui not found"
    Mit kéne csinálni?
  • kriszbig
    hali!nem indul a mohaa!ezt írja ki:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem!mi lehet a baj?köszi!!!
  • kriszbig
    helló!fm 2006 - hoz szeretnék magyarítást!hol találok, mert ami most van az nem jó!teljes magyarítás létezik??? köszi!
  • Attlen
    Hello!Hátha itt választ kapok nem dinul a hl2:ep1 mivel kell inditanbni hl2.exe vagy MS-DOS-t-al mert mind2-ből kilép a menü betöltésnél amikor dosal inditom akkor azt irja Fatal error ami benne van a faqba de nincs fent a magyarositás szval nem ez a baj help!!
  • JimKirk
    Thx!
  • JimKirk
    Nem, az en vagyok!:D
  • Saddalim #2563
    tarzan :P
  • Saddalim #2562
    kissé érdekes ez az új dizájn...
  • Saddalim #2561
    ilyet akkor szokott ha a cd hibás
  • ezeradam
    de mit lehet csinálni?
  • ezeradam
    nem tom
  • arty
    nem lehet h a nocd exe volt felrakva, és csak eredeti exe-sre megy fel?
  • ezeradam
    a black&white 2 installálásánál a végén azt írja ki hogy a speech.lug fájl nem (match)eli vagy vmi nemtom. azt írja még hogy your setup is corrupted. mit csináljak ? mert így nem lehet patchelni a játékot
  • SötétBarom
    N64 emulator + mario 64..
    Croc
    Sheep Dog'n'Wolf
    Jazz Jackrabbit 2
  • JimKirk
    Akkor kezdhetitek akar velem is!: :P
  • zeli
    üdv:)
    fasza volt London?:P
    különben épp jókor időzítettem énis, mert e héten én sem voltam, és összegyűlt a sok kérdés:)
  • JimKirk
    Sziasztok!

Shrek-hez hasonlo maszkalos ugrabugralos jatekot keresek a felesegemnek mert mar 6x vegignyomta es mar egy kicsit unja!:D Szoval legyszives mondjatok egy par jatekot amivel el lesz egy darabig! Csak ne Mariot!

Elore is koszi!
  • Saddalim #2552
    nah megjöttem Londonból. minden nap vagy esett vagy fújt vagy mindkettő. a net meg persze megint meghalt 3mbit helyett 60kbit... na elkezdek visszaolvasni...
  • CsabNo1
    Üdv.

A FIFA 07-el lenne egy kis problémám.maga a játék max felbontásban tükörsimán megy,viszon amikor valamilyen videóbejátszás jön(meccs elején,bedobásnál,gólnél) akkor a játék egyszerűen meghal,és félpercenként tölt be egy képkockát,ami olyan 4-5 perces töltést jelent minden egyes bejátszásnál.mi lehet a baj?:(
  • Terminátor14
    Thx neked is!

De nagy meglepetésemre tökéletesen megy a fifa 07 és a pes5 is, úgyhogy asszem megvan mivel fogok játszani :D
  • rolandspeed
    Sziasztok!
    Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
    Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
    Előre is kösz a segítségeket...

http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg!
  • ngcsnet
  • Mikeee1988
    [IMG]http://C:\Documents and Settings\FaTaL err0r\Dokumentumok\Képek\Saját[/IMG]
  • fery02
    Outlaws
  • zeli
    Super Mario
  • SötétBarom
    NFS 4, red alert 2, freespace, monkey island 3, scratches, defcon, worms, chessmaster 9000, interstate 76, quake 3, CS, uplink, deus ex... Stb.
  • Terminátor14
    MOH:AA pont megvan, köszi :)

• Qwerty4
    persze, Medal of Honor - Allied Assault, Starcraft, Project IGI
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok-e mondani nekem nem túl régi játékokat, amiket 256mb rammal xp-n tudnék élvezhetően játszani?
  • ffxi
    Plííííz!!
    Akinek meg van Worms World Party-hoz crack-je, azt elkérhetem?????
    THX!!
  • rolandspeed
    Sziasztok!
    Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
    Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
    Előre is kösz a segítségeket...

http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg!
  • zeli
    LOL
  • ngcsnet
    há' mi falusiasan mongyuk dik
  • Qwerty4
    probléma megoldva
  • Qwerty4
    ja azt én is észrevettem...egyébként jó lenne az sg fórum nem VIP tagjainak is egy kis hsz. módosítási idő, legalább 3 perc