Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soldiers: Heroes of World War II (Bestsellers)
2390 Ft
Platform: PC
Kiadó: Codemasters
Forgalmazó: Automex
Lokalizáció: eredeti angol verzió
Típus: stratégia
AutoMex fórum
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
vagy téged kényszerítettek, hogy ide gyere?<#ticking>#ticking>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha tudsz segíts a többieknek mutasd meg milyen okos vagy ,ha nem akkor dugulj el és rakj rendet magad körül !
Valaki tudna segíteni a köv. játékok crack-jének bezserzésében?
MotoGp,
Mátrix Path of Neo,
Age of Empires II - olyan crack, ami nem csak a játékot töri fel, de a multiplayer részt is. (Amit kaptam a játék mellé, azzal lehet simán játszani, de ha multiban próbálkozom, akkor nem jó.)
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Egyéb a launch nem tartozik a nevébe, csak azt jelenti, hogy futtatás<#hehe>#hehe>
http://www.panoramio.com/user/518310
Tud valaki "Ps2-s Jétékok" Warez oldalt ?? "Megbízhatót-Fizetõs" !!!
Jöhet privátba is !!!
Köszi !
Bye !
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
PS3 ID: SDani456
Ugyan azt csinálja mint bios frissítés elõtt már megint egy kis ideje. Elkezdek valamit telepíteni és egyszerüen hibákat ír ki közbe (Nero a teszt, mert ott sorolja miket tömörít ki és ott kiírja hogy mikor melyik fájt haggya ki crc miatt, de már nem egyszer csak úgy a sokadik telepítésre sikerül felmennie <#rinya>#rinya>
Megcsináltama bios frissítést és az optimised defaultot, és állítottam is a memóriát alapra, és nem jó, rossz 😞(. Játékok most mennek bár, de úgy vettem észre ha valamikor 60-70 %-ba használom ki a memóriát akkor kezd hibákat. Volt már hogy 3x kiadott eg kék képernyõt ilyen hibával hogy valami hibát észlelt a rendszert, és indítsam újra a gépet. Az egyik játékba mikor újra betölti a textrákat akkor is írt leállt már egyszer a játék, meg roszul voltak utána a texturák.
Szerintem memória hiba még most is, de vajon mi okozza 😞( Hisz a memóriák jók, egyenként levoltak tesztelve. Ha biosba állítok valamit a ramnál akkor meg még rosszabb lesz mindig szinte, akkor lassú lesz nagyon a gép, meg lefagy, stb... :S (award biosom van)
Ötletetek van ? <#rinya>#rinya>
van rá egy kitûnõ, és biztosan mûködõ megoldás:
elsétálsz a legközelebbi boltba ahol megveheted a gémet, hazaviszed és nem fogja kiírni
ha meg nem tuc használni a warez elé, akkor nem ülj le a gép elé....
Tudna valaki segiteni?Hogy ha elinditom az SR7.Stop-ot akkor mér írja ki ezt a mondatot😛lease remove disc from current CD/DVD drive and insert the original "Crime Life" disc in driver G:.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Error during initialization_
Video Card or driver doesn't support dynamic textures.
Serial:
5house
4087B69365F4B102DA
BEBF49F32B5AB15273
D9911C7D34E3B13EA9
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
nekem a simutrans játékban nem tudok se hajó vonatot autot inditani...ha megnyomom start ezt irja ki:legalább egyszer definiálj menetrendet....de ott csak ennyi van:várakozás: 0%...de ha megyomok kész akkor is ugyanezt irja ki...
és ha már tudok inditani akkor hogyan lehet (pl autót vagy papirt)szállitani?
elöre is kösssz..
Ami a legujabb Garfild ban van zene annak mi a Neve (címe)?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456