Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LouiS Kmét
Nézd meg Itt !!!

Milyen jó dolog ez a Googl e !!!
<#crazya>

honnan kell letölteni a 2006 manager játék magyar nyelvét segitenétek nekem!!! KÖSZI
Hali, az lenmne a kérdésem, hogy ha tudok 3dsen modellezni, de programozni nem, akkor hogyan tudnék összedobni vlami egyszerû 3ds játékot?? Esetleg meik játék moddolható úgy mostanában, hogy beletudok rakni pályát, v modelleket?
Ha eredeti akkor itt kérdezz:
Soldiers: Heroes of World War II (Bestsellers)
2390 Ft
Platform: PC
Kiadó: Codemasters
Forgalmazó: Automex
Lokalizáció: eredeti angol verzió
Típus: stratégia
AutoMex fórum
Sziasztok. Tudna valaki segíteni a FALCON 4.0 A.F.- kapcsolatban, hogyan lehet az Interneten keresztül egy másik pc-hez kapcsolódni?
Balumann
ha valaki ért a ramokhoz, olvasson kicsit vissza #390 -re plz sürgõs lenne <#sir>

tomee14
meg fenn van 1 patch és akko is ugyanezt irja ki ja meg eredeti

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
A soldiers: Herose of World War 2 c. játékban amikor neten akarok jáccani akko azt irja ki hogy program will be terminated ez mé van?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

mila69en
ne haragudj, nem kötelezõ olvasni ezt a topicot!!

vagy téged kényszerítettek, hogy ide gyere?<#ticking>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

LouiS Kmét
Fórumot tévesztettél ["Segítséget kérek"],ez nem a le fikázok mindekit !!!!
Ha tudsz segíts a többieknek mutasd meg milyen okos vagy ,ha nem akkor dugulj el és rakj rendet magad körül !

SNAKE01
itt szerintem találsz!katt ide!

Üdv!

Valaki tudna segíteni a köv. játékok crack-jének bezserzésében?

MotoGp,
Mátrix Path of Neo,
Age of Empires II - olyan crack, ami nem csak a játékot töri fel, de a multiplayer részt is. (Amit kaptam a játék mellé, azzal lehet simán játszani, de ha multiban próbálkozom, akkor nem jó.)

Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Balumann
<#nyes><#nyes>

Fejes021
kicsit el vagy tévedve, a civ 4 nek nincs serialja, me nem is kell neki.
Egyéb a launch nem tartozik a nevébe, csak azt jelenti, hogy futtatás<#hehe>

http://www.panoramio.com/user/518310

Keresem a Launch Sid Meier's Civilization 4 serial numberét. Akinek van ilyenje az küldje már nekem Privátba, KÖSZÖNÖM!
NeoMaN
Neharagudj, de olvasd el légyszi miket kérdeznek...
Kabaré.

LouiS Kmét
Hi all !

Tud valaki "Ps2-s Jétékok" Warez oldalt ?? "Megbízhatót-Fizetõs" !!!
Jöhet privátba is !!!
Köszi !
Bye !

rosemberg
A nagyképüségeddel nem segitesz amennyi energiával beszóltál annyit kellett volna ahoz hogy segíts valakin ha olyan okos vagy.<#szomoru2>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
ujra letöltöd azt ami hibás ha akkor se jó nálam akkor szakad a cérna és törlöm aztán máshonnan letöltöm

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

SD456
A Harry Potter and the Goblet of Fire játé-hoz van angol nyelv? Vagy magyarosítás?

PS3 ID: SDani456

danikarate
a winrar-ba ezt írja ki: CRC hiba a speech.big-ban. A fájl sérült. Tudok valami csinálni, mert nem is javítsa ki.

sziasztok! tud valaki a the stalin subway játékhoz exe fájlt?
Balumann
biosba próbálgatom az átállításokat, áttettem 100 Mhz -re a 133-ról, és most mintha jó lenne, csak mintha kicsit lassabb lenne 😞

NeoMaN
Kandur, sztem zárd ezt be, vagy tedd át a gumiba...
😄

Ez iszonyatos... 😊)))

rosemberg
ha több ram-ból jön ki az 1 giga akkor próbáld külön külön de az is lehet hogy úgy mennek csak eggyütt nem akkor viszont a memóriák frissitési ciklusa (nem tudom mia rendes elnevezése)nem egyforma és attól be szokott halni.De nem akarlak tévutra terelni csak tippelgetek

Balumann
ja egyébként hol jó a telepítés, hol nem. vagyis valamit tudok telepíteni, és van amit hibásnak ír valamikor. Nem nagyon értem a logikáját sajna hogy mikor mi.

Balumann
sajnos a memória hiba az már 1 hónappal ezelõtt gond volt, akor is kértem segítséget. Az volt mégpedig a baj hogy nem tudtam a formázás után a memória miatt telepíteni a win-t, nagynehezen felraktam hibásan, úgy 60. próba után. Aztán ajánlották a bios frissítést, az megoldotta, mert nem vette be együtta memóriákat a tesz alapján (egyenként jó volt, egbe nem). Aztán utána jó lett ,feltudtam rakni egybõl a win-t, és ez nem volt olyan régen, ez január elején volt. Aztán most megint ugyan ez a probléma, hogy nem tudok telepíteni. Szóval az biztos hogy a win reinstall ugyan úgy nem oldja meg a problémát, hisz valószínü hardveres hiba. De mivel a hardverek külön külön jók, lehetséges hogy a biossal van gond, bár a bios frissítést megcisnáltam, de lehet hogy mégis biosba van roszul beállítva valami. Ha esetleg van ötletetek, valakinek van award biosa, az megnézhetni hogy hogy van beállítva, mert mikor rámegyek arra az optimized defaultra akokr elállítja. Pls help 😞

rosemberg
de lehet hogy formázás elött is megpróbálhatnád a másolgatást

rosemberg
próbáld meg leformázni a gépet és tiszta lappal indulsz akkor total commanderbe másolgatsz ide oda dolgokat és ha megborul akkor memória ha nem akkor csak nagy volt a felfordulás a gépen

rosemberg
kicsit bõvebb kérdés kéne mert így elég kétértelmû illetve értelmetlen

Balumann
Nekem megint gondom van a memóriával valószínü <#rinya><#rinya>
Ugyan azt csinálja mint bios frissítés elõtt már megint egy kis ideje. Elkezdek valamit telepíteni és egyszerüen hibákat ír ki közbe (Nero a teszt, mert ott sorolja miket tömörít ki és ott kiírja hogy mikor melyik fájt haggya ki crc miatt, de már nem egyszer csak úgy a sokadik telepítésre sikerül felmennie <#rinya>
Megcsináltama bios frissítést és az optimised defaultot, és állítottam is a memóriát alapra, és nem jó, rossz 😞(. Játékok most mennek bár, de úgy vettem észre ha valamikor 60-70 %-ba használom ki a memóriát akkor kezd hibákat. Volt már hogy 3x kiadott eg kék képernyõt ilyen hibával hogy valami hibát észlelt a rendszert, és indítsam újra a gépet. Az egyik játékba mikor újra betölti a textrákat akkor is írt leállt már egyszer a játék, meg roszul voltak utána a texturák.
Szerintem memória hiba még most is, de vajon mi okozza 😞( Hisz a memóriák jók, egyenként levoltak tesztelve. Ha biosba állítok valamit a ramnál akkor meg még rosszabb lesz mindig szinte, akkor lassú lesz nagyon a gép, meg lefagy, stb... :S (award biosom van)
Ötletetek van ? <#rinya>

rosemberg
de az erdeti cd-t rakd be<#wow1> vagy crackeld meg ez olcsóbb

tobias88
Hello! Kérdés: Régebbi a videókártyám, de eddig minden ment vele rendesen, de leszedtem a World Snooker 2005-öt és vékony fekete csíkok jelentek meg a képernyõn, olyan mint régen az Geforcosoknak a GTA-nál meg a Midtown Madnessnél, de ez nálam eddig soha nem fordult elõ! Miért van ez???
The FlashBack
azért írja ki azt, mer rájött hogy átakarod verni a fejét😛
van rá egy kitûnõ, és biztosan mûködõ megoldás:
elsétálsz a legközelebbi boltba ahol megveheted a gémet, hazaviszed és nem fogja kiírni
ha meg nem tuc használni a warez elé, akkor nem ülj le a gép elé....

Helló mindenkinek!!!

Tudna valaki segiteni?Hogy ha elinditom az SR7.Stop-ot akkor mér írja ki ezt a mondatot😛lease remove disc from current CD/DVD drive and insert the original "Crime Life" disc in driver G:.
Miért ne menne?Csak megfelelõen kell beállitgatni õket hogy a kártya jól vigye,de aztán ok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Crack

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

A CoD2 és a Serious Sam 2 megy ATI Radeon 9800 videokártyán?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

GeForce Ti 4200

nem indul el motogp3 azt írja ki hogy rakjam be a cd ,de már bent van.MOST MIT CSINÁLJAK?HELP
zico87
Milyen Videokarid van ? Lehet hogy régi driver van fönt az azé csinálja !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Elakarom indítani a CoD2-õt és ez írja ki:
Error during initialization_
Video Card or driver doesn't support dynamic textures.

SNAKE01
thanx!

LouiS Kmét
SnagIt-képlopó és videó rögzítõ !! Innen töltheted !!!
Serial:

5house

4087B69365F4B102DA

BEBF49F32B5AB15273

D9911C7D34E3B13EA9

hogy lehet a battlefront 2 neten nyomni HELP

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

SNAKE01
hali!valaki tud egy jó kis progit amivel tudok felvenni játékból videót?vagy egy fullos fraps is jólesz!mert nekem csak trial fraps-om van és csak fél percet rögzít!

Prince of Persia T2T ügyben. Nekem notebook-n van a játék ebbõl kivenni a DVD-t nem lehet (garancia ugrik) Mit tegyek?
thomasthomas
hi!

nekem a simutrans játékban nem tudok se hajó vonatot autot inditani...ha megnyomom start ezt irja ki:legalább egyszer definiálj menetrendet....de ott csak ennyi van:várakozás: 0%...de ha megyomok kész akkor is ugyanezt irja ki...
és ha már tudok inditani akkor hogyan lehet (pl autót vagy papirt)szállitani?
elöre is kösssz..

SD456
Szevasztok!

Ami a legujabb Garfild ban van zene annak mi a Neve (címe)?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

szaisztok!Valaki játszik a Starship troppersel?Elakadtam benne ,kellene egy kis segitség!