11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#2606 talán a MW-nek a Regedit-ben törölj minden rá vonatkozó adatot -
babetta80 #2605 cső tud valaki egy szerverkeresőt a Seeing eye t letöltötemm de valamiért nem műkoödik -
babetta80 #2604 Csőő az UG1hez letöltöttem a javítást de még igy sem enged a neten játszani ha valaki segítene megköszönném. -
babetta80 #2603 Csőőő tudna valaki segíteni.Újra fel akarom rakni a NFSUG t de nem indul a MOST WANTED miatt amit nem tudok simán letörölni nem eredeti,rámegyek a programok törlése rákattintok az MW re de nem csinál semmit mit lehetne tenni. előre is kösz -
#2602 Csakhogy hiába teszi át, mert nem fog működni, teheti dos-ba és akárhogy, én már próbáltam, de kudarcot vallottam és nem indult + sok olyan rejtett fájlja van a windowsnak, ami nem látszik semmiképpen, írásvédett és másolhatatlan.
SötétBarom:ez nem lehetséges tudtommal, de talán kérdezz meg nagyobb mestereket a Windows XP topicba!!! -
#2601 na ez nem fog sikerülni...
az egész oprendszert tedd át egy nagyobbra azt jó lesz D: -
#2600 Nekem van egy olyan problémám, hogy a rendszermeghajtó nagyon pici (5gb), és van néha-néha 1-2 dolog, amit nem tudok telepíteni, mert túl sok cuccot akar bepakolni a temp mappába.. Szal ezt a temp mappát szeretném átrakni egy másik meghajtóra.. =) -
#2599 az out kiterjesztés a tcmd fájlösszefűzés outputja. ha van crc f
jl, akkor abból kiderül mi a valódi kiterjesztése, vagy ha az out-ba belemész mint egy mappába esetleg siekred lesz -
Ennye #2598 SIKERÜLT SIKERÜLT!!! Kézi instalálással. Köszönöm szépen neked a segítséget! -
Ennye #2597 Szép napot! Igen köszi, már csinálom is a lemeztöredetettséget. itt ott meg van törve,de nem sok helyen. Már javitja. Majd szólok hogy sikerült - e. Köszönöm,hogy türelmes vagy. -
#2596 Instaláld le a játékot, majd más mappába újból pakold fel és crackeld.
Hogy kiderüljön, hogy van-e bad sectorod futtass egy Scandisc-et. -
Ennye #2595 Igen a dos-sost is probálttam,az se jött be. bad sectorom,hogy van ehu azt nem tom. -
#2594 Akkor olyasmi is lehet hogy hibás a fájl, vagy egy esetleges bad sectorra került a HDD-n(ha van bad sectorod).Próbáld letörölni a fájlt, ha letudja(kétlem) akkor DOS-ba törölj) és a cracket csak másold be a másik helyére. -
Ennye #2593 Igen köszi...ezt is probálttam már. Nincs ott pipa,mégis írásvédettet ír. És ha rákattintok az alkalmaz szóra azt se engedi. Probálttam már átnevezni az exe-jét azt se,és törölni se engedi az eredeti exe-jét. Tanácstalan vagyok. Érdekes dolog ez. Köszi,hogy probálsz segíteni! -
#2592 ja és bocs ha angolul íroma kulcsszavakat, életembe nem használtam magyar wint és nem tudom a pontos kifejezéseket hun-ul -
#2591 Az indítófájlra kattintasz, helyi menüt előhozod(bal klikk), azután első fül(General).Alul az Attributes:-nál a pipát kiveszed a Read-Only-nál ha egyáltalán van(ha nincs pipa nem ez a probléma), majd nyomsz Apply-t és végül OK-t.Crackelsz.Indítod a játékot. -
Ennye #2590 Jajj, ne haragudj,az elöbb a játék nevét elírttam. Age of Empire 3-at nem tudom crack-elni mert írás védett. A Glory of the Roman Empire-t meg hiába crack-elem úgy se indul.Bele vagyok már zavarodva Ezt a Properties-read only-t kérlek kicsit bövebbenEzt még nem ismerem. Köszi -
#2589 A Properties-Read Only-t is kipróbáltad?Vagy crackelés előtt talán elindítottad a megcrackelendő fájlt, akkor jó hogy írásvédett? -
Ennye #2588 Sziasztok!
Nekem volna egy óriási kérésem kérdésem! Borzasztóan szeretnék már játszani a Glory of the roman Empire játékkal. De nem tudom crackelni.Mert írásvédetséget ir ki. attrib-bal se szünik meg. Már kiprobálttam az összes lehetöséget,hogy levegyem róla de nem megy. ezért fordulttam hozzátok! kérlek titeket segitsetek! Elöre is köszönöm! -
#2587 vagyis ezzel a programmal futtatható, nehogy azt hidd ivászattal!!! -
#2586 Alcohol 120% -
#2585 angolul megtanulás rules -
kriszbig #2584 már letöltöttem a magyarítást de még mindig angol csak néhány szó van magyarul,így sokszor nem tudom pontosan lefordítani!nincs teljesebb magyarítás???köszi! -
Silver Wolf #2583 a .out tipusú fájlal mit kell kezdeni? -
#2582 írtam kandurexnek ismét, aszonta nem az ő hatásköre, hanem a szerk.eké. a baj az, hogy a mélyen tisztelt szerk. urak nem válaszolnak :-) -
#2581 #2573: a C-n (!) van annyi?
#2577: leglásian netes boltokban, csak nekik a m.o.-i kiszállitásuk elég drága meg annyit írnak hogy 2-3 hét és órát ilyesmit nem szóval 2-3 hétig folyamatosan otthon kell lenned... :S -
#2580 ott nem lehet mert offolnak -
#2579 nincs MO-n . nem lehet megvenni
van neki topikja ott kérdezd + -
#2578 bolt -
#2577 a 18 wos pedal to the medalt nemtudja valaki megmondani honnan tudom letölteni? -
Azur92 #2576 Lenne egy kérésem!
A Need for Speed Most Wanted-be ha rámegyek a pályárol,a bolt kőrre,és enterezek,nem veszi be.Eddig működött,de a feketelistán lébő 8. rivális után már nem
Segítséget kérek.
Előre is köszi.
E-mail címem:[email protected] -
#2575 pontosan az történik hogy telepítem a játékot, felrak kb. 2700 MB-ot majd előjön ez az üzenet és leáll az instalálás, tovább nem tudom folytatni tehát
-
#2574 Valami ötlettel tudtok-e szolgálni vagy reménytelen eset? -
#2573 Játék:Condemned.
Tegnap óta nem tudtam mire menni ezzel a problémával:kép itt
A merevlemezemen pedig még 28 GB van szabadon.Az a bizonyos .rra fájl a második instalálás alkalmával más volt. -
#2572 kriszbig: Telepítsd fel a videokártyád lemezéről a drivert, vagy szedj le hozzá egy újjabbat az internetről -
#2571 ha visszakeresel (lap alja) megleled -
#2570 szeva, szerencséd hogy HL 2 rajongó vagyok és tudom hogy a start.bat fájlról kell indítani a gamet -
#2569 Helló!
Futtatni akartam valami netes játékot (Java), de nem indult el. Ez volt az üzenet: "AppletGui not found"
Mit kéne csinálni? -
kriszbig #2568 hali!nem indul a mohaa!ezt írja ki:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem!mi lehet a baj?köszi!!!
-
kriszbig #2567 helló!fm 2006 - hoz szeretnék magyarítást!hol találok, mert ami most van az nem jó!teljes magyarítás létezik??? köszi!