11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
mit fertozhetett meg szted?
Kilehet javitani?
Egyébként meghach-elték a gépem azért volt formatálás. -
Lehet valamelyik alapdolog fertőzött, pl. nálam az eDonkey hozott sok vírust + spyware-t instalálás után vagy 3 hónapja.
-
Sziasztok most raktam ujbbol az XP-t. Az a problemam van hogy nem ismeri fel a Pendriverem és atszottam egy jatekkal (fifaval) és egy 5-6 perc jatek utan kilépett a jatekbol és leállt a gép.Meg csináltam most egy viruskeresést és már talalt virust a formatálás után 1-2 orával. Ez normalis??Jah meg csináltam egy töredezettségmentesitést is mert irta hogy kell. Érdekes pedig csak az alap dolgokat installáltam fel. Igaz egy 5 perc alatt megvolt a töred.-és.
A NOD32-t hazsnalom és a Keiro nevű tűzfalat. Légyszi irjatok köszike! -
Eclipse911 #2652 Helló,nem tudna mondani nekem valaki sims 2 pets-telepítö kódokat?? -
tessék, ez lesz a jó -
köszi!
nem igazán találtam geforce4 drivert az nvidia.com-on :(
download drivers>graphic drivers>geforce>windows xp-nél van talán olyan driver ami geforce4-hez jó lesz, de a letöltött exenél ~"forceware" van kiírva, nem tudom miféle driver...
most töltöm
kösz mégegyszer minden segítséget.
#2646: dxdiag rendben talált mindent, nem volt felkiáltójel sehol. -
Előbb keresünk aztán kérdezünk -
meril #2648 A .ttf font fájlokat mivel lehet szerkeszteni? Lécci segítsetek! Előre is köszike! -
futtatásba írd be dxdiag és menj a directx files/directx fájlokra és nézd végig van-e valamelyik mellett felkiáltójel különös tekintettel a d3d8.dll-re. -
na, erre tudok építő jellegűt.
nekem is ez volt aproblémám. szedd le a legújabb GeForce drivert az nVidia honlapjáról és tedd fel. nekem utána működött -
"could not create direct3d device" hibaüzenetre vajon mi lehet a megoldás? (cobra11 nitro demo)
directx9.0c fent van, és geforce4 ti4200 videókártyám is megfelel a játék alapkövetelményeinek
köszi előre is minden építő jellegű hozzászólást
-
ha görgős egér, akkor a, pucold meg
b, vegyél másikat(ne görgőset)
ha vezetéknélküli, akkor dobd ki a fenébe
ha optikai, akkor nem kéne baja lennie..
ha szar márkájú optikai vegyél egy faszát
ha hanyatt egér, akkor nemtom:)
asszem minden lehetőséget elmondtam:D -
hali
miért van az hogyha játszok valamivel akkor egy idő után beragad az egér?
légyszi segitdetek!
-
lol :-) -
hátha nekem még lenne is olyanom:) deh azé köszi:) -
xp cd-t be, bootolj cd-ről és nyomj neki javítást. minden beállitás, registry, driver marad. ilyenekre találták ki -
gyerekek mit kell kilőni abba a nyommer feladatkezelőbe hogy kikapcsoljon a gép? mer nem akarom elbaxni:\ így sosenem kapcsol ki csak ott a kék kép hogy a winfos leáll...és nemcsin semmit így muszály reset-.- 5let? -
Trion #2637 HI
Ki tudja hogy a Battlefield 2142-re hol kell regisztrálni .(Vagy mit kell csinálni hogy tudjak játszani?????)
-
na most kivételesen én kérdeznék... :P
szóval van egy II. vh-s stratégiai játék, ránézésre kicsit talán hasonlít a total war-okra. a lényeg, hogy európa fel van osztva kis területekre, és ugye mehetsz a különböző népekkel. egyszer már tudtam a nevét, csak elfelejtettem. ha valakinek van tippe, írja be, én rákeresek guglin képekre, azokról felismerem... thx -
vagy nem tudsz még topicot nyitni, látom friss vagy itt
-
Nyiss a játéknak egy topicot és ott kérdezd, mert nincs az sg-n jelenleg!!!
Egyébként kerestem végigjátszásokat és a neten se magyar se angol nem található. -
kriszbig #2633 köszi! -
gabi4 #2632 Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni elakadtam a Geteway black monday játékban előre is köszi
-
mármint a bármilyen az milyenekből állt? jah és az 5.1 tipusa? -
talán a fülesed nem tudja már kijátszani az alacsony frekvenciákat. pontosan milyened van? -
Csak nem filmelmélet-filmtörténet szak? -
Hali! Van egy integrált hangkártyám. Nos, az vele, márha egyáltalán vele van a baj, hogy ha a gépre rádugok bármilyen fej-fül hallgatót, akkor nem szól bennük mély hang. Viszont 5.1-es hangszettemen meg szól. A segítséget előre is köszönöm! Tudom nem ide tartozik, de máshol nem kaptam választ, itt reménykedem -
szevasztok! nem tudtam hova irni mert nincs külön topickja szal kénytelen vok ide vésni a problémámat! Cold War (kémes,lopakodós, Dzsémsz Bondos fílingü gém) nah, elakadtam és nem is találok sehol olyan linket ahol vmi segitséget tudnak nyujtani... az a pálya ahol Ruzskovot kell rávenni h a széf kombinációját mondja el... leütöttem mint állat és ha felébred tovább hadakozik és kénytelen vok megint tompítani a gyereket... mi a fakkot kell csinálni srácok/lányok?!:O
előre is köszi! csaó -
Igen Balázs, nálam is ez a probléma, az természetes :( -
na én is pont ezt akartam ajánlani... -
Balázs1478963 #2624 ja lehet köszi megpróbálom uninstallálni oszt újranyomni az egészet! -
a probléma sztem nem jó verzióra pakoltad a patchet -
Balázs1478963 #2622 Kiír valami version mismatch nevű valamit Fatal error kiséretében -
egészen pontosan hogy nem indul? -
Balázs1478963 #2620 Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy a Call of Duty 2-re felnyomtam az 1.3 as patchet. És valamilyért nem indul a Single Player. Ha tudtok lécci segítsetek! Köszi -
jaj csak nem házi?? :P
Egyébként ez full általános, nem értem miért a játékosoknál van, tulajdonképpen át kéne rakni az általános helyre. a konkrét problematkával kapcsolatban nekem nincs -
okééé, tudom, hogy ez a játékosok fóruma, de nem akartam még egy általános segélykérő topikot nyitni. Szal hol találhatnék az európai és amerikai filmművészetről összehasonlítást?:D ha még azt is meg tudnátok mondani, hogy ezeknek milyen hatása volt a malájziai filmművészetre az pompás lenne:D
na én is jó vagyok, pont a kockákat kérdezem ilyenről
-
"Internet" gomb. 
Amúgy regisztrálni kell EA-playen vagy hol...de ki van írva minden a játékban -
babetta80 #2616 csőő UG 1 hogy lehet a neten játszani? segítsen valaki kösz -
pénzért ;)