11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Sas6
    mit fertozhetett meg szted?

Kilehet javitani?

Egyébként meghach-elték a gépem azért volt formatálás.
  • Qwerty4
    Lehet valamelyik alapdolog fertőzött, pl. nálam az eDonkey hozott sok vírust + spyware-t instalálás után vagy 3 hónapja.
  • Sas6
    Sziasztok most raktam ujbbol az XP-t. Az a problemam van hogy nem ismeri fel a Pendriverem és atszottam egy jatekkal (fifaval) és egy 5-6 perc jatek utan kilépett a jatekbol és leállt a gép.Meg csináltam most egy viruskeresést és már talalt virust a formatálás után 1-2 orával. Ez normalis??Jah meg csináltam egy töredezettségmentesitést is mert irta hogy kell. Érdekes pedig csak az alap dolgokat installáltam fel. Igaz egy 5 perc alatt megvolt a töred.-és.

A NOD32-t hazsnalom és a Keiro nevű tűzfalat. Légyszi irjatok köszike!
  • Eclipse911
    Helló,nem tudna mondani nekem valaki sims 2 pets-telepítö kódokat??
  • zeli
    tessék, ez lesz a jó
  • ngcsnet
    köszi!

nem igazán találtam geforce4 drivert az nvidia.com-on :(
    download drivers>graphic drivers>geforce>windows xp-nél van talán olyan driver ami geforce4-hez jó lesz, de a letöltött exenél ~"forceware" van kiírva, nem tudom miféle driver...
    most töltöm

kösz mégegyszer minden segítséget.

#2646: dxdiag rendben talált mindent, nem volt felkiáltójel sehol.
  • Saddalim #2649
    Előbb keresünk aztán kérdezünk
  • meril
    A .ttf font fájlokat mivel lehet szerkeszteni? Lécci segítsetek! Előre is köszike!
  • Saddalim #2646
    futtatásba írd be dxdiag és menj a directx files/directx fájlokra és nézd végig van-e valamelyik mellett felkiáltójel különös tekintettel a d3d8.dll-re.
  • zeli
    na, erre tudok építő jellegűt.
    nekem is ez volt aproblémám. szedd le a legújabb GeForce drivert az nVidia honlapjáról és tedd fel. nekem utána működött
  • ngcsnet
    "could not create direct3d device" hibaüzenetre vajon mi lehet a megoldás? (cobra11 nitro demo)

directx9.0c fent van, és geforce4 ti4200 videókártyám is megfelel a játék alapkövetelményeinek

köszi előre is minden építő jellegű hozzászólást
  • zeli
    ha görgős egér, akkor a, pucold meg
    b, vegyél másikat(ne görgőset)
    ha vezetéknélküli, akkor dobd ki a fenébe
    ha optikai, akkor nem kéne baja lennie..
    ha szar márkájú optikai vegyél egy faszát
    ha hanyatt egér, akkor nemtom:)
    asszem minden lehetőséget elmondtam:D
  • Colton
    hali

miért van az hogyha játszok valamivel akkor egy idő után beragad az egér?

légyszi segitdetek!
  • Saddalim #2641
    lol :-)
  • Csabesz6
    hátha nekem még lenne is olyanom:) deh azé köszi:)
  • Saddalim #2639
    xp cd-t be, bootolj cd-ről és nyomj neki javítást. minden beállitás, registry, driver marad. ilyenekre találták ki
  • Csabesz6
    gyerekek mit kell kilőni abba a nyommer feladatkezelőbe hogy kikapcsoljon a gép? mer nem akarom elbaxni:\ így sosenem kapcsol ki csak ott a kék kép hogy a winfos leáll...és nemcsin semmit így muszály reset-.- 5let?
  • Trion
    HI
    Ki tudja hogy a Battlefield 2142-re hol kell regisztrálni .(Vagy mit kell csinálni hogy tudjak játszani?????)
  • Saddalim #2636
    na most kivételesen én kérdeznék... :P
    szóval van egy II. vh-s stratégiai játék, ránézésre kicsit talán hasonlít a total war-okra. a lényeg, hogy európa fel van osztva kis területekre, és ugye mehetsz a különböző népekkel. egyszer már tudtam a nevét, csak elfelejtettem. ha valakinek van tippe, írja be, én rákeresek guglin képekre, azokról felismerem... thx
  • Qwerty4
    vagy nem tudsz még topicot nyitni, látom friss vagy itt
  • Qwerty4
    Nyiss a játéknak egy topicot és ott kérdezd, mert nincs az sg-n jelenleg!!!
    Egyébként kerestem végigjátszásokat és a neten se magyar se angol nem található.
  • kriszbig
    köszi!
  • gabi4
    Sziasztok
    Tudna nekem valaki segiteni elakadtam a Geteway black monday játékban előre is köszi
  • Saddalim #2631
    mármint a bármilyen az milyenekből állt? jah és az 5.1 tipusa?
  • Saddalim #2630
    talán a fülesed nem tudja már kijátszani az alacsony frekvenciákat. pontosan milyened van?
  • SötétBarom
    Csak nem filmelmélet-filmtörténet szak?
  • fery02
    Hali! Van egy integrált hangkártyám. Nos, az vele, márha egyáltalán vele van a baj, hogy ha a gépre rádugok bármilyen fej-fül hallgatót, akkor nem szól bennük mély hang. Viszont 5.1-es hangszettemen meg szól. A segítséget előre is köszönöm! Tudom nem ide tartozik, de máshol nem kaptam választ, itt reménykedem
  • Kontrakcio
    szevasztok! nem tudtam hova irni mert nincs külön topickja szal kénytelen vok ide vésni a problémámat! Cold War (kémes,lopakodós, Dzsémsz Bondos fílingü gém) nah, elakadtam és nem is találok sehol olyan linket ahol vmi segitséget tudnak nyujtani... az a pálya ahol Ruzskovot kell rávenni h a széf kombinációját mondja el... leütöttem mint állat és ha felébred tovább hadakozik és kénytelen vok megint tompítani a gyereket... mi a fakkot kell csinálni srácok/lányok?!:O

előre is köszi! csaó
  • fery02
    Igen Balázs, nálam is ez a probléma, az természetes :(
  • Qwerty4
    na én is pont ezt akartam ajánlani...
  • Balázs1478963
    ja lehet köszi megpróbálom uninstallálni oszt újranyomni az egészet!
  • Qwerty4
    a probléma sztem nem jó verzióra pakoltad a patchet
  • Balázs1478963
    Kiír valami version mismatch nevű valamit Fatal error kiséretében
  • Saddalim #2621
    egészen pontosan hogy nem indul?
  • Balázs1478963
    Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy a Call of Duty 2-re felnyomtam az 1.3 as patchet. És valamilyért nem indul a Single Player. Ha tudtok lécci segítsetek! Köszi
  • Saddalim #2619
    jaj csak nem házi?? :P
    Egyébként ez full általános, nem értem miért a játékosoknál van, tulajdonképpen át kéne rakni az általános helyre. a konkrét problematkával kapcsolatban nekem nincs
  • Gladiator
    okééé, tudom, hogy ez a játékosok fóruma, de nem akartam még egy általános segélykérő topikot nyitni. Szal hol találhatnék az európai és amerikai filmművészetről összehasonlítást?:D ha még azt is meg tudnátok mondani, hogy ezeknek milyen hatása volt a malájziai filmművészetre az pompás lenne:D
    na én is jó vagyok, pont a kockákat kérdezem ilyenről
  • ngcsnet
    "Internet" gomb.

Amúgy regisztrálni kell EA-playen vagy hol...de ki van írva minden a játékban
  • babetta80
    csőő UG 1 hogy lehet a neten játszani? segítsen valaki kösz
  • SötétBarom
    pénzért ;)