Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok ajánlani valami jó zaj szürõ progit amit egyszerû is kezelni telefonon rögzítettem egy hosszab beszélgetés és le akarom szûrni a háttérzajokat meg a sercegést
bocs az off-ért
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Van jobb ingyenes tárhely 2 is (300 ill. 1g-ás tárhelyek ) !
Próbáld ki a dox-t vagy a mailpont.hu-t !
Nekem mind a kettö van és nincs sok gond vele !
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Egy haveromnak most adtam kölcsön az NHL 06-ot, de amikor indítaná újraindul a gépe. Nem tudom mi lehet a baja, de ha ti igen, akkor kérlek segítsetek!?
Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Valaki nem tud egy magyar szervert a Call of Duty: United Offensive-hez?
Ha valaki tud vagy írja ide vagy küldjön privát üzenetet! (A tört szerver is jó!)
Elõre is köszönöm
PS3 ID: SDani456
A sims 2 fórumában lévõ FAQ olvasd el én is az alapján telepítettem
Valamit át kellett állítani a registryben is ( asszem a régiókódot magyarra)de a FAQban minden benne van
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Nem, sajnos nem eredeti egyik játék sem, de mindegyik "gyári" magyar, tehát nem magyarosított.
Egyébként én is arra gyanakszom, hogy ez rendszerhiba lesz, de most nem rakok új win-t.
Apropó: Van akinél ez a párosítás megy, mûködik rendesen? Magyar Sims2+ magyar University? (egyik sem eredeti lemez).
Köszi a válaszokat!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
és minden játék maxig engedi állítani a felbontást függetlenül attól hogy bírja a kártyád..
az még lehet hogy nincs lent a legújabb driver a video kártyádhoz..akkor elõfordulhat hogy nem tudod maximálisan kihasználni..ennek nézz utánna
Nics olyan programm ami olyat csinál ami kicsikét jobban látja pl a videokartyat és a jatekot tudom pl egy nagybb grafikai beállitásoöknál játszani.
Lenne egy nagy problémám.
Leszedtem a SIMS2-EGYETEM kieget (a magyart), de nem indul.
Alap magyar Sims 2 van fent, az egyetemet feltelepítettem, ellenõrizte az alapjátékot, minden ok, telepítés vége, 1-es cd berak, játék indít, képet bedobja, elveszi és hibaüzenettel kilép:
A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Aki tudja, hogy hogyan kell elindítani a Sims 2 egyetemet, az légyszi HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is köszi!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
vegyél lapot már 10 körül vannak jók
Bár nem értem hogy mér gyorsabb akor is ha két ram van bene mintha 1, de asszem veszek majd egy másik alaplapot, adig maradok 512-vel 😞
Egyébkén most mûködöt tényleg hibátlanul csak hát lassabban...
Vagy egyszerübb ha eladod mindkettõt és veszel egy nagyot
Légyszi,aki tud az segítesen nekem!
Lementettem a CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY játékot és telepítettem daemonnal,de sajnos nem akar elindulni.Mikor el akarom indítani ezt írja ki:conflict with emulator software detected.See www.seurom.com/emulation for more details.Lehet,hogy másnak pofon egyszerü,de nekem nem.Elõre is köszi a választ
na mind1 még próbálkozok, megcserélem majd a ramokat hátha jó lesz, ha más nem akkor a boltba visszamegyünk és megkérdezzük, de egy kicsit messze vna a bolt hogy elcipeljük, hátha nincs job ötlet akkor az lesz...
azonnal mennie kell együtt mindenféle állítgatás nélkül.
Próbáld ki külön külön és ha megy akkor vidd vissza a ramot.
Ha olyan helyen vetted ahol ki tudják próbálni akkor jobban jársz ha beviszed a géped és ott próbálgatják melyik ramok mennek együtt.
Vagy vegyél mégegyet és a régit add el
Próbáltam hogy 133 Mhz-en és levettem a 3 level-re a memory q... -t 4-rõl és akkor is beindul, de ugyan úgy lassabbnak tûnik? Okozhatja ezt az is hogy még új, vagy hüvös?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Meg kell venni az ujat és gyorsan kipróbálni ha nem megy 3 napig vissza lehet vinni
Mivel mind a 2 memória volt tesztelve, mind2 slotba, goldmemory-val is és próbaidõvel is kb. 3 napig, ezért elég valószínünek tartom hogy a különbség volt a probléma... Na majd meglátjuk.
hogy kell a stronghold crusaderben hogy két gépen tudjunk egymás ellen játszani?
nagy segitség lenne
iLove oHs.
Anno Diablo 1-2vel nyomultam, vmi hasonló, de nem feltétlenül ilyen akciós lenne a lényeg, csak nagyon feelinges, karakterfejlesztõs dolog...
Rámjött a kalandláz... 😊
Köszi!
iLove oHs.
Ha minden stimmel akkor egymással nem mennek a ramjaid ami aránylag sûrün elõfordul.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.