Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van, elég régi már a kártya, szerintem ne nagyon erõltesd...
Sziasztok.Megvan azAge of Empires 3,de nem igazán lehet játszani vele,mert elég darabos a mozgás,és a játék sem néz ki olyan jól nagyon kockás.lehet hogy a videókártyám nem jó ehez a játékhoz?(NVIDIA GEForce FX 5200)vagy talán valami más lehet a gond(beállítás,memória)elõre is köszönöm a segítséget.<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
Kösz de ezt már régebben én is megtaláltam már. Sajnos nem tartalmaz elég infót
ez a rippelt verzió
Nem egyszerüüüü de nem találtam semmit se ! Ez a verzió ??
³°ÛÛÛÛÛÛ
³°ÛÛßÛßßß ß ³±ÛÛÛÛÛÛ ß ßß²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛßß ß ³²ÛÛÛÛÛßß ß
. ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛß³²ÛÛÛÛÛÛ ³°ÛÛßÛßßß²ÛÛÛÛÛ ßßßßßßß²ÛÛÛÛÛ ßßßßßßß²ÛÛÛÛÛ .
. ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛÛ ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³°ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³°ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ .
: ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ :
| ³²ÛÛÛÛÛÜܲÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛÛܳ²ÛÛÛÛÛÜܲÛÛÛÛÛܳ²ÛÛÜÛÜÜܲÛÛÛÛÛܳ²ÛÛÜÛÜÜܲÛÛÛÛÛÜ |
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄa!bÄÄÙ
[ P r e s e n t s ]
Stronghold Crusader (c) Take 2 Interactive
ú Ä -ú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ--úÄ Ä ú
Released : September 25th, 2002 : Game Type : Strategy
Protection : CDilla : # of Disks : 57 * 2.88mb
P3 500, 64 Mb RAM, Win 9x/ME/XP, DirectX 8, 3D Card, 600 Mb HDD
[ G a m e N o t e s ]
Stronghold Crusader, the highly anticipated successor to the best-selling
Stronghold combines the finest aspects from the city builder and real-time
strategy genres. Players journey to Arabian lands renowned for brave
warriors and fearsome weaponry, while reliving heroic battles from the
historic Crusades. The player's challenge is to build and defend medieval
desert fortresses and lay siege to fearless enemies. As European nobles or
Arabian warriors, players must conquer the harsh terrain in the legendary
Crusades of the 11th and 12th centuries.
[ R i p p e d ]
Intro.
[ I n s t a l l N o t e s ]
1.) Unzip/Unace (Ace 2.0) manually or use our installer
2.) Run Setup.bat to decompress gamedata
3.) Hit "Stronghold Crusader.exe" to play the game!
[ G r e e t i n g s ]
BACKLASH, FAiRLiGHT, KALiSTO, ECHELON, AGS, MODE 7, MOJiTO, GENESiS
³°ÛÛÛÛÛÛ
³°ÛÛßÛßßß ß ³±ÛÛÛÛÛÛ ß ßß²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛßß ß ³²ÛÛÛÛÛßß ß
. ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛß³²ÛÛÛÛÛÛ ³°ÛÛßÛßßß²ÛÛÛÛÛ ßßßßßßß²ÛÛÛÛÛ ßßßßßßß²ÛÛÛÛÛ .
. ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛÛ ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³°ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³°ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ .
: ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ ³±ÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛ :
| ³²ÛÛÛÛÛÜܲÛÛÛÛÛ ³²ÛÛÛÛÛÛܳ²ÛÛÛÛÛÜܲÛÛÛÛÛܳ²ÛÛÜÛÜÜܲÛÛÛÛÛܳ²ÛÛÜÛÜÜܲÛÛÛÛÛÜ |
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄúÄa!bÄÄÙ
[ P r e s e n t s ]
Stronghold Crusader (c) Take 2 Interactive
Released : September 25th, 2002 : Game Type : Strategy
Protection : CDilla : # of Disks : 57 * 2.88mb
P3 500, 64 Mb RAM, Win 9x/ME/XP, DirectX 8, 3D Card, 600 Mb HDD
[ G a m e N o t e s ]
Stronghold Crusader, the highly anticipated successor to the best-selling
Stronghold combines the finest aspects from the city builder and real-time
strategy genres. Players journey to Arabian lands renowned for brave
warriors and fearsome weaponry, while reliving heroic battles from the
historic Crusades. The player's challenge is to build and defend medieval
desert fortresses and lay siege to fearless enemies. As European nobles or
Arabian warriors, players must conquer the harsh terrain in the legendary
Crusades of the 11th and 12th centuries.
[ R i p p e d ]
Intro.
[ I n s t a l l N o t e s ]
1.) Unzip/Unace (Ace 2.0) manually or use our installer
2.) Run Setup.bat to decompress gamedata
3.) Hit "Stronghold Crusader.exe" to play the game!
[ G r e e t i n g s ]
BACKLASH, FAiRLiGHT, KALiSTO, ECHELON, AGS, MODE 7, MOJiTO, GENESiS
nincs crack mappa a cd-n?
Kosz a faradozast...de nem jo <#nevetes1>#nevetes1>
HELP! hi all
nemtom hogy 1.6 oztok e. De csak annyi kérdésem lenne hogy egy tetszõleges képet hogy lehet betenni a játékba??? Tudjátok amit festeni lehet!!! Várom válaszaitokat! Elõre is köszi!!
nemtom hogy 1.6 oztok e. De csak annyi kérdésem lenne hogy egy tetszõleges képet hogy lehet betenni a játékba??? Tudjátok amit festeni lehet!!! Várom válaszaitokat! Elõre is köszi!!
bocs de a CD-n nincs semmilyen info errol a kodrol...
Ott kell lennie a cd-n egy info fajl abban szerintem benne van
Segitseget kerek!!! Stronghold Crusader-hez kernek serial-t..
KÖSZI!<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
ok
thx
thx
8DFF-XP3M-ZR11-JD95-ZKNH
NX3T-XADH-1111-P6U5-XLUA
Mohaa serial
NX3T-XADH-1111-P6U5-XLUA
Mohaa serial
A modem nem korlátlan a telefonvonal 56kt tud
Tudsz neten játszani de csak modemesekkel ajánlott
Tudsz neten játszani de csak modemesekkel ajánlott
RELO-ADED-RULE-ZZZZ-FC
VVXK-BB4L-FCUV-5J7E-8E
T5W9-GEAC-6A88-GSHY-E8
L9A4-YJBA-CJTX-H4L3-16
G4GE-JUMZ-BJYV-FEJU-02
ZBEN-PYR7-2W9Q-98QE-8F
PVXB-L6U7-JPUZ-V3ND-B4
ECGJ-VU9Q-TTR5-EGGN-9C
doom 3 serial
VVXK-BB4L-FCUV-5J7E-8E
T5W9-GEAC-6A88-GSHY-E8
L9A4-YJBA-CJTX-H4L3-16
G4GE-JUMZ-BJYV-FEJU-02
ZBEN-PYR7-2W9Q-98QE-8F
PVXB-L6U7-JPUZ-V3ND-B4
ECGJ-VU9Q-TTR5-EGGN-9C
doom 3 serial
Lenne egy kérdésem: Idézem: "Kérdés: Úgy érted hogy tárcsázós modemmel nem tudok majd játszani?
Válasz: Mivel a játék interneten játszódik nagyon sok fájlt kell letölteni és ez egy tárcsázós modemmel nagyon lassan menne ami tönkretenné a játékmenetet."
Nekem modemem van korlátlan sávszélleséggel, szerintetek menne a játék?
Válasz: Mivel a játék interneten játszódik nagyon sok fájlt kell letölteni és ez egy tárcsázós modemmel nagyon lassan menne ami tönkretenné a játékmenetet."
Nekem modemem van korlátlan sávszélleséggel, szerintetek menne a játék?
1 helpet kérek; hatha tud vki segiteni...anno lekaptam elite force2-öt(star trek), (anno elsö rész kedvencem volt)...felraktam, elmeletileg 500mhz-s gép viszi minimumon; egy 633 mhz celerongyom van(de mivel celerongy...); ezert beszaggat, föleg akcional; nagyjabol jatszhatatlan... :-/ Geforce2-öm van... tudom, a nagy megoldas az lenne, ha fejlesztenem a gépet; de az most nem fér bele anyagi kereteimbe(mivel régi config, midnent cserelni kéne a dvd-iro kivetelevel... :-D ill. :-/)
nincs vmi patch, vagy akarmi, amivel jobban menne (1-2gémnél lehet még teljesitmenyt kicsikarni pár trükkel, azt tudom...)? Minimumon van minden; ahogy neztem beallitasokat... :-/
nincs vmi patch, vagy akarmi, amivel jobban menne (1-2gémnél lehet még teljesitmenyt kicsikarni pár trükkel, azt tudom...)? Minimumon van minden; ahogy neztem beallitasokat... :-/
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Kössz
Csak azt szeretném kérdezni, hogy nekem GeForce Fx 5600Xt-s kártyám van. Mennyivel rosszabb egy geForce 4-hez képest?
hali!kellene mohaa:breakthrough cd kulcs!köszi!
Szasztok!! ha tudná valaki a Doom 3 seria számát lécc
küldjétek már el e-mailben ha lehet akkor a DOOM 3- RELOADED -et töltöttem le ehát ehez kéne
elõre is köszi FONTOS LENNE
küldjétek már el e-mailben ha lehet akkor a DOOM 3- RELOADED -et töltöttem le ehát ehez kéne
elõre is köszi FONTOS LENNE
hello lenne egy nagy kérésem nem tudna vki adni egy serial Battle for middle earth2 beta-hoz nekem adni mert nem nagyon találok légyci ha van vkinek adna egyet.vagy ide a forumba vagy a [email protected]
Sziasztok!
megvan a Prince of Persia TTT de nem tom elindítani nics valakinak mini image-je vagy crack-je hozzá??
elõre is megköszönöm!
Hello
megvan a Prince of Persia TTT de nem tom elindítani nics valakinak mini image-je vagy crack-je hozzá??
elõre is megköszönöm!
Hello
Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf
riverland: beírod a google-ba a játék nevét és kiválasztod hogy magyar lapok közt keressen. itt a játékodhoz találtam leírás. ezt írd be ,,Imperialism II" és a legelsó találatot kattintsd me a pcdome online magazin néven<#mf3>#mf3>
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
http://treck.hu/google/
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Melyik colin rallyit raktad fel?
A mx 440 az már akkor se volt egy jó kártya amikor kiadták mert egy butitott verzió hozzáférhetõ árral elgondolásból jött ki.
És hát sajna mára már teljesen elavult<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>
A mx 440 az már akkor se volt egy jó kártya amikor kiadták mert egy butitott verzió hozzáférhetõ árral elgondolásból jött ki.
És hát sajna mára már teljesen elavult<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Sziasztok !
Nekem is egy kis segítségre lenne szükségem. Meg van az " Imperialism II " pc játék, de sajnos nincs hozzá magyarnyelvû leírásom és egy-két dolog nem teljesen világos a játék menetével kapcsolatban. Vagy egy leírásra lenne szükségem, vagy egy olyan oldalra, ahol elég részletesen le van írva a játék mûködése.
Elõre is köszönöm !
riverland
Nekem is egy kis segítségre lenne szükségem. Meg van az " Imperialism II " pc játék, de sajnos nincs hozzá magyarnyelvû leírásom és egy-két dolog nem teljesen világos a játék menetével kapcsolatban. Vagy egy leírásra lenne szükségem, vagy egy olyan oldalra, ahol elég részletesen le van írva a játék mûködése.
Elõre is köszönöm !
riverland
Sziasztok sg.hu Van egy kis progrémám a játékdemo letöltésnél 1143 demonic speedway demotnál letöltötem de hibát észlelt és elveszet újra probáltam telepiteni de ugyan azt tölti le . Megszeretném újra probálni letölteni az egészet elöröl ahol a fájlokat tölti át. Nagyon fontos lenne szeretem eszt a tilusú játékót. Nagyon jó a hónlapotok . Üdvözlettel kitt2000.
Felraktam én is a sims2-öt és frissitésnél de nem töröl(lehet csak modosít) ,lehet hogy nagyobb az ijedség mint a gond ! Ne várj segítséget ha így állsz hozzá dolgokhoz #480 !!
Hogyan lehet avatart csinálni?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
felraktam a gépemre a sims 2 egyetem-et és amikor felrakta kiírja hogy ez a sims 2 frissített verzió, megnyomom hogy OK és elkezdi letörölni. valaki segítsen már nekem !!!elõre is köszi.!!
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
ja látom több van, és én legaláb 2-t próbáltam már ami nem ment, de ebbe nincs benne a legújabb, mondjuk már más videó kártyám van. Ezzel nem próbáltam, Geforce 4-em volt amikor néztem és nem mentek valamiért, ha jól emlékszem kidobott a winbe töltés közben vagy után
Nekem Geforce 4 MX 440-em volt, és nekem se ment valamiért a colin mcrae, már régen próbátam nem tom már mi volt a probléma, mit írt ki vagy mi történt. Sõt, õszintén szólva a legújjabb colin mcrae-n kívül próbáltam ami volt, és egyik se ment <#alien>#alien>
Lehet hogy hirtelen rosszara gondolok most így hajnali 2-kor, de nem nagyon mentek a colin -ok azt tom 😊 (vagy csak 1 van? <#nemtudom>#nemtudom>)
Lehet hogy hirtelen rosszara gondolok most így hajnali 2-kor, de nem nagyon mentek a colin -ok azt tom 😊 (vagy csak 1 van? <#nemtudom>#nemtudom>)
Sziastok! nem tudom tud-e valaki nekem segíteni.Olyan gondom van,hogy amikor megnyitom a colin mcrae rally-t ezt írja ki:Fatal ERROR! GraphicsSS_SETUPRender Adapter has no modes!és nem tudom mi az oka(lehet,hogy régi a videókártyám (GEFORCE 2 MX 440/64mb)
imádok úgy írni, hogy közbe mosopor reklám van a TV-be 😄 (nem a ramok mentek össze = nem a ramok voltak rosszak, ...)
azt akartam írni hogy nem a ramok rosszak... csak beteg vok és fáradt sry <#lookaround>#lookaround>
azt mondjuk nem értem hogy ha 1 ram van benne megy 133 Mhz-en, ha 2 van akkor csak 100 Mhz-en, és jóval lassabb is. Pedig a ramok is ugyan olyanok már. Az Everest azt írja a tulajdonságaiba az alaplapnak hogy csak 100 MHz-es a memória akármilye.
jó tudni hogy nem csak én szenvedek ilyen problémával 😊
Annyiból szerencsés vagy hogy legalább a windowst feltudtad rakni, nekem még azzal is 5 óráig szarakodtam mire hibásan feltudtam rakni, és utána még 2 óra mire kipótoltam a hiányzó dll-eket, aztán mikor kiderült hogy memória hiba, 3 nappal utána raktam fel úgy a wint 1 rammal... :S Ez szilveszter táján történt.
És akkor most derült ki 1 héttel hogy nem a ramok nem mentek össze hanem az alaplap nem tudja 133-ason kezelni, szóval nagyon jó, most vehetek új alaplapot is <#vigyor>#vigyor>
Remélem veszünk nemsokára 😞
Annyiból szerencsés vagy hogy legalább a windowst feltudtad rakni, nekem még azzal is 5 óráig szarakodtam mire hibásan feltudtam rakni, és utána még 2 óra mire kipótoltam a hiányzó dll-eket, aztán mikor kiderült hogy memória hiba, 3 nappal utána raktam fel úgy a wint 1 rammal... :S Ez szilveszter táján történt.
És akkor most derült ki 1 héttel hogy nem a ramok nem mentek össze hanem az alaplap nem tudja 133-ason kezelni, szóval nagyon jó, most vehetek új alaplapot is <#vigyor>#vigyor>
Remélem veszünk nemsokára 😞
aha, köszi.. de szerintem is az alaplapom a szar, én is próbáltam visszaálítani 100 MHz- re, de ugyanúgy kiírja a hibát, úgyhogy szerintem alaplap csere! csak azt nem értem hogy a gépem úgy rakattam össze állítólag "szakemberekkel" 😊 hazahoztam feldobtam rá az Xp-t, vagyis csak próbáltam, és egybõl kék halál.. visszavittem és azt mondták hogy nem jó a memória vagyis a MHz-zel volt gond, azóta az XP jó, csak a játékok nem indulnak.. úgyhogy biztos nem memória gond, azóta vettem bele egy 512 DDR- is de azzal is ilyen !!
vagyis nem a memória, hanem az alaplapom nem kezeli 133 MHz-esen ha 2 memória van, és azért voltak a hibák 😄
Ismerõs hiba, ha visszaolvasol kicsit, akkor megtudod hogy nekem mi volt a hiba, és mi a megoldás az enyémre. Egyébként igen, nekem memória okozta ezt a hibát.
Nero wave editor-t nem könnyü használni de elég profi ezekben, tudja a zajszinteket vágni, és sok formátumot is támogat. Mondjuk nem is olyan vészes.
(Nero 6-ba és 7-be is bennevan).
Nem tudom, a Sound forge is tud állítólag, bár nem sokan dícsérik... én nem próbáltam még, Nero mindenképp jobb.
Másról nem nagyon tom hogy képes-e vágni, biztos van még sok.
(Nero 6-ba és 7-be is bennevan).
Nem tudom, a Sound forge is tud állítólag, bár nem sokan dícsérik... én nem próbáltam még, Nero mindenképp jobb.
Másról nem nagyon tom hogy képes-e vágni, biztos van még sok.