11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Szivesen többet én sem tok:( -
Oké azért köszi, de nem vágom hogy hol lehet, még a rejtett mappákat is bekapcsoltam de akkor se találom :(. -
Valahol pedig ott kell lennie. -
Hm ez érdekes a my games mappába csak az ao3 van és a legosw nincs. -
Sztem a C/doc&Settings/rendszergazda/neved/my games/ legosw/
Valahogy igy lsz ha nem is ebben a sorrenben -
Gyors segítség kéne, azt szeretném megtudni hogy a legosw2 mentése hol található? PLS help! -
látom nálad is direct3d hiba van :l
legalább nem vagyok egyedül
próbáld meg másik szerverről letölteni a játékot
dxdiag
driver frissítés -
Sziasztok!
Az ARX Fatallis-ban elkéne egy kis help!
Mikor kiszabadultam a börtönből meg minden eljutok 1 olyan részhez amikor 1 bazinagy ganépofába botlok, de ott segít nekem az öreg csóka!
Na de mikor végeztem a szörnyel akkor ott kinyitom a rácsokat és ott felfelé vezet 1 lépcső!
De mikor mennék fel a lépcsőhöz. el is jutok a második lépcsőszinthez de ott nem enged tovább!
Látom a lépcsőt felfelé de nem tudok tovább jutni!
De a másik gádzsó meg ott áll a felengedett ketreajtó elött, nem tom, ez baj lenne?
-
Lacko7 #2687 igen már azzal is próbálkoztam nekem sem segített...:S -
Nekem is vmi ilyesmi van a fifa-val.
Most raktam ujra a wiondowst felraktam az osszes drivert és a fifa 10 perc jatek utan kilép és leáll a gép.
Nekem nem segitett ez de probald meg feltenni a DirectX9.0c-t tuttommal ez a legujjabb. -
Lacko7 #2685 Sziasztok!!
Léfyszi segítsetek nekem!!! Letöltöttem inne naz sg-ről a SWINE nevű játékot és elkezdek vele játszani és egy idő múlva ez a hibaüzenet jelenik meg:
FATAL ERROR: SGepard::LockDynamicVB: Idirect3DVertexBuffer8::Lock D3DERR_NOTAVAILABLE
Ez után kikapcsol a játék és újraindítani sem tudom. Ha leállítom a gépet és újra indítom akkor megy majd kezdődik az egész elölről.
Felrajóktam már hozzá a patsh-eket de ez sem segített.
AKI TUD KÉREM SEGÍTSEEEN!!!! -
nekem: nVidia Geforce FX5700LE -
És ott lentebb vannak más letöltések azokat nem kell letölteni? -
Hali segítség kéne. Hamachin fifá07-le szeretnénk gamelni, megvan midnen ami kell látjuk egymást, rámegyünk hogy csatlakozás, eltellik pár másodperc és azt irja hogy kapcsolódás sikertelen! Mitől van ez? Egyforma hamachink van: Pls help -
ok, azért köszi a segítséget 
elmondanád milyen videókártyád van? -
1.savegame
2. multi nincs Carma2-ben, legalábbis én nem tudok róla -
Hy all!
Két problémám lenne.
1. A Carmageddon II Carpocalypse-hoz valaki tud olyan mentést amiben megvan az összes kocsi?
2. A Carmageddon II Carpocalypse-ben hogyan lehet multizni?
Előre is köszönöm! -
Snaildevil #2678 Játszani szeret, csak hamar megunja:):) -
64 bites windóz tudtommal nem nagyon szeret játszani.. -
Snaildevil #2676 Hi all! Van egy kis problémám :S:S Most vettem egy AMD Athlon 64 3700+-os procit, felrakok egy "tökéletesen" (nekem annyira nem megy jól) működő 64 bites windowst és a játékok lefagynak! játszok velük 15-20 percet vagy néha kevesebbet (ez változó) és megáll a kép! utána nem reagál semmit! ezért nyomok egy resetet, majd bejön a vindóz és néha kiír egy hibát! nem mindig (4-ből 1x kb.:D) Nemtudjatok mi a gond?
windows típusa: Windows.XP.x64.Pro.Corporate-XiSO
driver típusa: 91.47_forceware_winxp64_english_whql.exe
VGA kártya: Gainward 6800 GS Golden Sample - AGP
Alaplap: ASUS A8V-X
Proci: Amd Athlon 64 3700+
400 Wattos Q-tec táp.
3 winyó (2 sata,1 pata)
1 dvd író
fogalmam sincs mi lehet a hiba:(:( Segítsetek! :):)
Játékok amiknél jelentkezett ilyen hiba: NFS MW, CS Source, HL2, Sin Episode 1, Tomb Raider Legend (eddig ennyit próbáltam ki)
!!Egyiknél sem tapasztaltam hogy túlmelegedett volna!! -
ok köszike -
igen.
ha garanciális, vidd el gyorsan szervizbe, ha nem, akkor is vidd, kérdezd meg mennyiért csinálnák meg, és vesd össze egy új árával... -
Köszönöm szépen a linket.
1 éves kb
A felső 4-nél az összeset letlöltsem? -
Felső 4
hány éves a dvd-d? -
Hali megint én :D
CPU tipusa: Intel Celeron D 330, 2680 MHz (20 x 134)
Alaplap neve ASRock P4i45D+ (4 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Ehhez szeretnék töletek kérni egy drivert mármint egy URL is megteszi. Én is biztos találnék de nem akarok itt is ugyjarni mit a VGA-nal hogy rosszat teszek fel.Ami meg van hozzá Driver CD azt me a DVD iro nem látja :(
Légyszike akinek van ideje megnézné nekem? Elöre is nagyon köszikeeeeee!
-
:D -
én nem állítottam semmit, a game, ami nem ment utána elindult.
Sas6:szerintem ha már ennyi problémád van, akkor próbálkozz még egy Windows-újratelepítéssel:) -
köszi a segítséget
felraktam, gépet újraindítottam, magától semmi nem történt
egy új ikon jelent meg lent a tálcán, "nVidia settings"
ezek az opciók vannak benne
te átállítottál itt valamit hogy működjön? -
Hali!
Azt nem értem hogy olyat csinál a DVD irom hogy nem olvas be mást csak DVD-t CD-t egyáltalán nem látja. Ez miért lehet?
Olyan is volt az elobb hogy töltök le a netrol és egyszeruen csak megáll X%-nál(nem mindig). Érdekes nem? Ötlet pls?
Meg miért van az hogy ha bedugom a mikrofont a gépbe és egyáltalán nem érzékeli? U.e. van a pendriverrel is -
rossz drivert raktam fel. Most már megcsináltuk :)
De lol vagyok :DDD
Hát lehet torzsvendég leszek kitudja :DD -
asszem te törzsvendég leszel nálunkXD
nemtom mért nem engedi, nekem engedte..
reboot-oltál miután telepítetted? -
Heli!
Az a bajom most hogy felraktam a VGA driverét és nem engedi 4640x480-nal nagyobb felbontásra állitani a monitorom. ez miért van mindent probaltam de nem jo :(
Pls valaki segitseeen. -
jaah :D oksa -
nemtom mire gondolsz..
ezt az Internet Explorer-re gondoltam:) -
Köszikee sikerült:)
"IE:fogalmam sincs már, mer nem hazsnálok, de biztos Eszközök\Beállítások\ott valami:)"
Ezt mire is irtad?
Most már csak azt szereném megtudni hogy hogy lehet beállitani azt hogy nekelljen mindig rakattintani PL a tevémnél hogy elinduljon az animacio?
Mert már telepitettem a bővitményt de csak akor indul el ha rákattintok egyszer. -
normális.
Firefoxnál:Eszközöök\Beállítások\Adatvédelem\jelszavak\jelszó megjegyzése..
Operánál: Eszközök\Beállítások\Mágus\bebippálni aCheckbox-ot...
IE:fogalmam sincs már, mer nem hazsnálok, de biztos Eszközök\Beállítások\ott valami:) -
Hali!
Azt hol lehet beállitani hogy a jelszavakat és a neveket az internet megjegyezze?
Jah és az normalis hogy felrakok egy frissitést ujrainditom a gépet és utanna már jön az ujjabb frissités? -
oksa :) -
javítás:ha vírusos valamelyik progi a vírusírtó jelezni fog
-
Mittomén egy olyan program vírusos, amit elsőnek felraksz, az akár lehet a Total Commander is vagy a Winamp is.A lényeg rakd újból még egyszer a wint, majd legelőre vírusírtót pakolj, frissítsd az adatbázisád, állítsd be állandó ellenőrzésre, ha vírusos valamelyik progi amiket instalálsz azok közül vírusos jelezni fog és nem telsz meg, ha ez a helyzet, de mást nem nagyon tudok elképzelni.
Az hogy a biosod megfertőződött volna nem hiszem, bár láttam példát erre is.