11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
csak a tapasztalat... jóh elsőre télleg erős volt csak mindent felsoroltam :D -
doki11 #2734 magyarításom van XDDXDD
-
doki11 #2733 kösszzz
de ezt már néztem és nem irja le olyan pontosa:D -
Tomb Raider Angel of darkness végigjátszás, magyar -

látom te is régóta jársz a fórumra :D
#2730: ha nem tudsz angolul miért játszol angol nyelvű játékkal? -
doki11 #2730 ööö magyar kéne ha lehet -
doki11 #2729 Tomb raider angel of darkness hez kéne végigjátszás please -
birka1001 #2728 Sziasztok! leszedtem a condemd demót és nem indul el helyette behoz 1 netes ablakot nem tom mit tegyek lécci segítsetek!! előre is köszi. -
KILLERGABI #2727 Sziasztok! leszedtem a RAPPELZ nevű játékot (6 oramba tellt)
felraktam és updatálás kőzben 50% nál visszaugrik 49% ra (de neha 45 re) nem tudom mi lehet a baj.
valaki aki tud lécci segitsen.
előre is köszi -
Gokart89 #2726 Sziasztok! Lenne egy problémám felraktam a Scarface játékot és elinditom fekete lessz a képernyő és azt irja ki hogy a Scarface.exe hibát észlel ezért leáll a kellemetlenségért elnézését kérjük. És a játék kilép. Ati x800 prom-van drivert felraktam az újat is meg a régit is de nem megy. Egyik haveromnál megy a másiknál nem az sp2 fent van a gépemen légyszives valaki segitsen. -
Google rules -
doki11 #2724 Tomb raider angel of darkness hez kéne végigjátszás please -
A Windows 98 FDISK programával megoldhatók az ilyen problémák(ha egyáltalán ez a probléma).Sajnos nem értek hozzá, de az egyik haverom csak ezzel tudta normális állapotba hozni a winchijét, aminek kb. pont olyan tünetei voltak mint ami nálad is tapasztalható. -
sasarat #2722 xp-m van de már jó
csak amikor elinditom hogy új játék lemegy a videó és kilép -
akkor mondj vmi programot ami nem szarja le
(az "igen" a pm-es kérdésre vonatkozott) -
túl régi a Windows-od a játékhoz sztem, tedd fel az XP-t -
"badwindowsversion_"
talán nem xp kompatibilis?
próbáld ki ezt: külső gomb az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás, és állísd át -
sasarat #2718 van egy játékom ami a telepítés végén ezt irja ki
isdx_badwindowsversion_
miért irja ki
pls help
-
Nem a scandiscre gondoltam, mert ha particio hiba van azt le se szarja a scandisc. -
babetta80 #2716 sziasztok nem ismertek olyat aki a bazárban hirdet supergames néven eladó játékokat.
-
igen. scandisc se talál semmit... -
winchi parcionálási hiba talán.amikor belépsz a Partition Magic-be errorozik-e, tudsz-e műveleteket végezni ott?
-
kéne egy kis hardveres segitség.
a gépem nemrég (pár hónapja) elkezdett olyanokat csinálni, hogy mondjuk minden 4-5dik bootoláskor az xp-bejelentkezés után (amikor már láccik az asztal meg ilyenek és ott tölt) egyszerűen lefagyott. ez egyre sűrűsödött, és mostanra odáig fajult, hogy csak minden 5-6dik inditáskor NEM fagy le. volt benne egy félig rossz vincsi, erre a kutakodások során rájöttem, de folytatta tovább. windows újratelepítve már 2x is, szóval... az lenne a kérdés, hogy hogy lehet rájönni, hogy melyik része(k) a hibás(ak)?
ASUS A7V600-X, ATI RADEON 9600XT (hehe ez is ati :P), 1 LG CD-RW/DVD-R, 1 NEC DVD-RW, egy Leadtek Winfast TVXP tuner, 1 seagate barracuda 120gb ata, 1 seag. barr. 120gb sata (az lett félig rossz, jelenleg nincs bennt), 1 samsung 160gb ata, 1 flopi, 2 kék fénycső, 2kék, 1 zöld és 1 piros led, coolink ap-400x táp -
De kihangsúlyozom nem mindegyik kártya driverével van baj, nekem ati kártyáim vannak több mint 1 és fél éve, a 9200-asnál vagy 3.-szorra sikerült jól feltelepíteni, most meg a 9550-esnél elég 1x és tökéletes.
"dobd ki az ati-t így elsőre." - picit elfogult vagy, az ati kártyák is jók!!!
-
most nem arról volt szó h megteheti e vagy nem. tanácsot kért... amúgy az ati nak mindig is a drivereivel voltak gondok... -
Miért van az hogyha fórumba link alapján akarok képet berakni piros x jelenik csak meg? -
norcsó #2709 Sziasztok! A F.E.A.R Combat-hoz szeretnék valakitől telepítési kódot kérni. Nagyon megköszönném!(Gamestar 2006.09.-i mellékletű dvd-hez) -
Persze, te könnyen beszész, és ha nem teheti meg? Amúgy nekem is az egyik gépbe Ati-m van, és kiválló -
dobd ki az ati-t így elsőre. de ha ragaszkodsz hozzá akkor nézz körül a gyártó "remek" oldalán valami frissítés után. esetleg a játékokjhoz nézz vmi peccset. rakd újra a drivert a vidkarihoz.
dobd ki és vegyék n-vidiát. -
hitch #2706 a videokari frissitést is probáltam de azse jött be. -
hitch #2705 Csáó.Nekm az lenne a problémám hogy amikor játszok pl:just cause,chaos theory,hitman 4,akkor egy idö után furcsak pixel foltok jelenek meg de olyan mondom hogy egyáltalán nem lehet látni semmit.A Konfigim:Intel P4 2400 mhz,512mb memori,Ati Radeon 9600XT,.Valaki tud segiteni. -
Gokart89 #2704 videokártya x800 pro driver 6.9, hangkártya az alaplapi akkor raktam ujra amikor xp-ét telepitettem, directx a cd ről telepitettem 9c, 4 hónapja raktam ujra az xp-ét de van rajta sp2 és engedéjezem mindig hogy frissitse az xp-ét -
videokártya, hangkártya, directx-verziók stimmelnek?
windows mikor volt legutóbb újrarakva? -
Gokart89 #2702 egyébként a clone cd-és változat is ezt csinálja -
Gokart89 #2701 probáltam de akkor se megy egyik haveromnál megy a másiknál nem a gépünk pedig nem p1 es -
hiába, a crackelt verziók már csak ilyenek...
(próbáld meg másik crack-el) -
nem -
Gokart89 #2698 Sziasztok! Van egykis problémám a Scarface játékkal Crackes verzió van meg elinditom és fekete lesz a képernyőm és bejön egy kis ablak és azt irja a Scarface.exe leáll a kellemtlenségért elnézését kérjük. És ennyi nem indul el probáltam ujratelepiteni de akkor se.Légyszives valaki segitsen. -
oké :D -
Megtaláltam!