11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
liverpool123 #2775 link? -
ricsimaster #2774 rakd fel az új directx-et ésa legujabbb vid kártya driivert
b.,lehetőség vegyél új gépet -
liverpool123 #2773 na segitenétek má végre? -
f11 vagy f12 nyomogasd, el lehet tüntetni az fps számot ezekkel a billentyűkkel -
liverpool123 #2771 törölt hozzászólás -
liverpool123 #2770 törölt hozzászólás -
Adódott egy kis gondom a Fraps nevezetű programmal: nem jelzi ki az fps számot a játékoknál. Pedig nincs kikapcsolva. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.megaupload.com/?d=NLCRSBE3
http://www.megaupload.com/?d=57PZQH41
http://www.megaupload.com/?d=NAOUL1MY
http://www.megaupload.com/?d=P34YZTEJ
Password:Surreal Download -
HELP!!!
Lionheart nevű RPG gámhez magyar végigjácást hol találom? -
Richardix #2766 le lehet tölteni valahonnan a lego racers? 

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack, vagy ha starforce van rajta akkor húzd le a cd olvasód (dvd olvasód) -
papapa #2764 Lemezen kaptam fifa2007-et (iso fájlban). Feltelepítettem, de ha rákattintok az asztalon lévő parancsikonra nem indul el a program. Azt írja ki hogy rakjam be a megfelelő dvd-rom-ot. Hogyan lehet elindítani a programot? -
rexplo #2763 Halli!
Egy kis segítség kellene.Dark Crusade kapmányát játszom űrgárdistákkal vagyok és a necronok ellen elakadtam.Valamilyen bombát kellene a szentélybe rakni,de se bomba se szentély.Már mindent elfoglaltam,de jönnek még a barlangokból folyamatosan.Mit tegyek?Segítsen aki már végigvitte!Köszönöm -
Mákom van de megoldottam, a winfosban a színminőséget át kellett állítani 16bitesről 32bitesre, de nem értem mi köze van ennek a játékhoz. Azért köszi a segítséget! -
"árnyalatok száma az mi lenne?"
hogy a texturák true colorban vagy 256 színben vannak
hivatalos crashday fórumon (ahova a developerek is fel szoktak járni) írtál már?
mert ha eredeti akkor reklamálhatsz nekik.;) -
színmélység 32 bit
árnyalatok száma az mi lenne?
nem warezos és fent van az 1.1 patch
nem némely textúrák hibásak hanem az összes el van mosódva, mint amikor nincs megfelelő codec egy filmhez; még lejátsza a képet de elmosódik. -
Színmélyég? 32bit?
vagy az árnyalatok száma?
az is lehet hogy warez miatt hibásak némely textúrák.. -
na meg van, itt
nézd meg az eget és a talajt -
Hát egyszerűen nem tudom hova rakja a képeket. -
a zpiet tcmd-vl kicsomagolod az ut gyökérkönyvtárába. tudni fogja hogy mit hova -
már rájöttem hogy az f5-el lehet kiszedni, csak még keresem, hogy hova rakta. -
fraps? -
Ha elárulod, hogy lehet kiszedni képet a játékból a print screen-en kívül, mart ha azzal szedek akkor nagyon sötét lesz a kép! -
képet mutatnál róla? milyen fajta hiba? -
Nagyon vicces
, grafikai hiba miatt néz ki szarul, és annak az okára kérdeztem rá!
-
hívd fel a játék készítőit, hogy szebb játékot csináljanak 
-
A CrashDay-el lenne olyan problémám, hogy ronda a grafikája, hiába állítom maxra, a kocsik szépek, de a táj mosottas, olyan mintha grafikai hibás lenne, feltettem hozzá az 1.1-es patchet is de semmi javulás, radeon 9600 XT-m van. Tudja valaki a megoldást 
-
bepi #2748 Hello!A Diablo 2-höz, honnan lehetne letölteni a Call to heroes 1.11 verzió. -
miért nem tudod betenni?
nem ismerem unrealt, de szerintem ki kell csomagolni először a játék fájljait mint Mafiánál, és utána lehet betenni. (szvsz) -
Sziasztok!
Letöltöttem INNEN a BONUS & MAP PACKS-ot az Unreal Tournament 2004-hez de vagy 6-7 mappát dobott ki amikre ezekvoltak írva hogy Maps, Help, Stb....
De nem tom a játékba rakni a pályákat meg ezeket!
Mit tegyek ?+?=??
Hogyan kell?? -
Crane Simulator - ingyenes kis game -
melyiket nem engedi? -
kitt2000 #2743 Sziasztok.Tudnátok segitenni olyan óldalt,demo,videó,képeket, tejes játékót ajánlani amely épitöipari gépekkel fóglalkozik(daru,markoló,buldózer...stb)
-
igen valami melegedik nagyon. vagy rosszabb esetben a vidkártyád rakoncátlakodik
nézegesd meg a hűtéseket -
llord #2741 Lehet hogy túlmelegszik a gép, ami lehet hogy a táp vagy valamelyik ventillátor. -
babetta80 #2740 sziasztok az NFS UG1 el játszom a neten de van amikor lefagy az egész és újra indul a windows mitől lehet előre is kösz. -
sweex1 #2739 Sziasztok.
Felraktam a gépre a Rome Total War nevü játékot. Fel szerettem volna rakni hozzá a magyarosítást, a barbarian kiegészítőt, illetve annak magyarosítását, azonban nem engedi. Folyton azt kéri, hogy szüntessem meg az írásvédettséget. Kérdésem, hogy azt hogyan tudom. Az érdekesség az, hogy ezt a progit egyszer már felrektam minden gond nélkül, de amióta újra telepíttem a gépemet, azóta szarakodik. Még Crack.-elni sem tudok, csak úgy ha kitörlöm az eredeti exe file-t és úgy másolom oda crack-et. Ekkor is mindíg az irásvédettségre hivatkozik a genya. Help me!!! -
liverpool123 #2738 a HIDE uán rákattintottam a játék ikonra azt mintha elindult volna de csak az egere jött be -
liverpool123 #2737 lécci segitsetek A MOST WANTEDBEN rámentem a HIDE-ra azt befeketedett azt utána nem történt semmi dvd nélkül mükszik lécci valaki segitsen -
#2726: eredeti vagy tört?
#2727: és? felrakja, felrakja.