Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello ha elindítok egy játékot 5 perc után lefagy a gép elképzelhetõ hogy a rammal van gond?tud valaki segíteni?(256mb ram,ati 9600xt vga,amd 2000+ cpu)
Szevsztok.
Ez a probléma nállam is felmerült az NFS MW nél, nekem 6800 GT 256mb- vel is ugyanezt csinálja. Sajnos énsem jöttem rá, hogy mi lehet a probléma, nekem a Colin 5- is ezt csinálja és az NFS 4 is.
nividiaGF6600 128mb kártyám van minden játék rendesen mûködik kivéve a NFS MW akadozik még a lggyengébb fel bontásal ls. Tud valaki segiteni mit lehetne csinálni.
tomee14
csak elnéztem

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
ja de bocsi<#smile>

tomee14
ezt nem ide kéne irni sztem...

A klaviaturán a c billentyû alatt van (altGr+C)
Sziasztok! A Half-Life 2 -ben a csatornajárásnál tartok, de beleestem egy üregterembe és nem találom a kiutat.(hordok vannak ott) Ha valaki tud kérem segítsen. Elõr is köszönöm.
Raylee
Pro EVO 5 be arcokat ,stadionokat hogyan lehet berakni...tudom a "game Graphic" studio progival,de konkrétan ,részletesen, mit kell tenni?
egy havert nagyon érdekelné, köszi szépen<#wave>

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

tomee14
Star Wars Empire At WAr topic ott meg a F.A.Q. és abba benn van

Segítség!!!!!!!!

Kéne a Star wars empire at war telepítõ kódja. Nem tudja valaki? Légyszi segítsetek!

Elõre is kössz.

lalicsiga
hy mivel lehet megynitni a codos videokat? amit a játékban veszek fel md_1 kiterjesztésû

SD456
Szevasztok!

Nem tudja valaki, hogy a MixVibes Pro v2.1 Disc jockey nevû programot melyik oldalról tudnám leszedni? (Link is jó)

Elõre is köszönöm! (Privátban a választ!)

PS3 ID: SDani456

dinomano
ad absurdum; sztem ilyen program nincs... Az akkori hardver limit miatt voltak 640*480asok a max. felbontasok; feljebb tornaszni nem lehet...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sas6
Nem jo nekem nem tom miért😞((Pedig télleg azzal kell de nekem nem csinálja😞

&&&&&&&&&&&&&&

alt Gr+c

Sas6
Ez mit jelent? ICQ szám???

Sas6
Nekem arra nem csinál semmit😞 Nem lehet hogy valami el van állítódva?

Kandurex
alt + c

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sas6
Mivel kell angol "és"-t írni? Az a 8-as féleség. Melyik billenytyûkombináció?

Szevasztok.
Azt szeretném megkérdezni, tudtok- e olyan programról, amellyel az olyan játékokban lehet emelni a felbontást amelyek nem engedik 640x480-nál nagyobbat beállítani, új és régi játékokra egyaránt gondolok, ha van ilyen program írjátok meg, nagyon megköszönném.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Köszi a segítséget---bigadam---

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Sziasztok + tudja valaki mondani hogy az americasarmy missiót hogyanlahett + csinálni úgy hogy felis tudjak menni szerverekre!!!!!!!!!!!!!
plííízzzzzz :-D
Az SFC kombináció maradjon csak a függõleges világító betûk közül. Sfc, mint Still Free Crew, vagyis a csapatunk kezdõbetûi. (= crew's initial)
swine topik

talán itt

Sas6
Valaki nem tudja hogy mivel és hogyan kell azt megcsinálni hogy pl. hogy elinditok egy pl. exe filet és azt kérdezi pl. hogy Hülye vagy? Igen Nem

És csak a nemre engedje vinni a kurzolt. Ha az igenre mennénk akkor az igen eltunik vag elmozdul egy másik helyre.

Sas6
hogy lehet uj Szmájlikat beilleszteni a forumba??

Hellósztok.
Kéne nekem egy kis segítség a MARC ECKO'S GETTING UP.... játékhoz.
Ott vagyok hogy egy toronyház tetején világítabak betük és ki kell kúgnom/ütnöm úgy a betüket hogy az én nevem TRANE kilyölyön nah most ez meg van de utánna kell csinálni egy olyat hogy a Crew's initial al kéne valamit ketdeni de nekm tudom hogy hol és hogy mit.
Ha valaki továbjutott már innen az légyszi írja meg hogy hogyan vitte ki ezt a részt.
Köszönöm!

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Loco Mania játék hol szerezhetõ meg?

Köszi!
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

A SWINE nevü játékkal kapcsolatba ki tud segiteni
Probáld krakkolni(exe lemezröl) vagy kompatibilissá kell tenni./parancsikon- jobb egér-kompatibilitás.
köszi
Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Helló. A Tony Hawk's American Wastelandben nem tudok wallflipet csinálni. Beverly Hillsben a francia csávó adja ezt a küldetést, de ha nem megy nem tudok továbbjutni. Segítségeteket elõre is köszönöm.
tud vki adni vmilyen linket star force irtó progihoz?
pl: sfnightmare, sfcure, starfucker, a toca 3 hoz kellene. mert kábelhúzogatással se indul😞
SHADOWEYES7
Vagy esetleg tudna valaki kódot a bornout 3 takedown/ps2 játéra????
pl:örök nitró ilyesmi.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Egy kis segítséget kérnék a gta sa.-hoz.
Végigvittem a játékot de kaparja a szemem az a nagy Z betû (ZERO:AIR RAID). Esetleg lenne egy kód hogy azon a mission-on gyorsabban vagy lassabban teljen az idõ???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Van aki játszik itt Americas armyyt?
A megoldás hogy be kell csalogatnod a lépcsõházba fel a legfölsõ szintre ahol van egy zárt ajtó és ott elõtte rács lesz alattatok! Arra kell rácsalni hogy aztán beszakadjon alatta!
attiGT
HI ALL !

AKINEK MEGVAN A WOW ÉS PESTEN LAKIK AKKOR PLS PRIVI !!!

THX

Persze, hogy ezt írja ki. áááááá.

akor keredek hozzá Cracket és már megy is.
Kössz
azaz oka, hogy a fifa 06 is,(mint a többi eredeti játék)természetesen védelemmel van ellátva. Nem lehet simán átmásolni, mert úgy azt írja ki, hogy nem megfelelö a cd. Crackelni kell a játékot!!!
hello mindenkinek!
valaki játszott már ezzel a játékkal?
én igen csak az a gondom:a 2.pályán 1 zsarut kellene leverni,de:akármeddig ütöm/rugom: nem fogy az élete,ha kicsit levegöhöz jut meg rögtön:bilincs:over...
Mi lehet az oka????
Én a FIFA 06 eredetirõl másoltam át, és mikor el akarom inditani azt írja ki, hogy a Cd-rom nem megfelelõ (az eredeti DvD-vel ment)
Roolcsy
"GTA San Andreas szoba"
Egyébként a keresõ sokmindenre jó lehet!

Sziasztok! Segítséget kérnék. A Klánok c. magyar nyelvû akció-kalandjátékot játszom. A 4. pályán /Polgári negyedek/ nem tudok tovább menni. egy szobában egy csomó butor van nem lehet széttörni, felgyujtani. Azt hiszem mindent megpróbáltam. Ha valaki segítene megköszönném.

Sziasztok! Ha valaki játszott a Silver c. játékkal, és tudja, hogy a harangot hogy kell meghúzni és el is árulná nagyon megköszönném neki.
hol van a GTA SAN ANDREAS szoba?