11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• menyasszony
    Na ez remek. A kiegészítőre is ugyanazt írja ki, mint a patch-ekre, szóval nem tudom fölrakni.
  • menyasszony
    Sziasztok! Ide is beírom, hátha tud vki segíteni:

Sziasztok!

Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
    Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen működik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenőrizzem, h megfelelő nyelvű-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egyből 1.2-esre patch-elni, hanem előtte kellenek az előző patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az első esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvű a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvűek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítőt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Előre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. :))
  • Sas6
    Érdekes most már jo de nem értem mi lehetett a baj:((
  • Sas6
    Segitsetek pls A Battle for middel earth 2 jateknal ezt a hibauzenetet kapom ha elinditom a gamet. Eddig semmi baj nem volt most meg ezt adja ki :( Segitsetek pls. Semmit nem csinaltam és egyszer csak ezt adja ki..

• ngcsnet
    egyébként nálam is volt ilyen, de csak 1 játéknál, nem ismerte fel valamiért hogy ez egy teljesképernyős játék

nem lehet hogy nálad is csak annál az 1 gamenél van gond?
  • llord
    Csak a net közben fagy ki vagy máskor is?
  • llord
    Biosban nézd meg elöször hogy a táp fesz ingadozik-e, ha igen akkor kezd behalni és érdemes másikat venni mert kipusztithatja a gépedet.
    Másik lehetőség kicsi a táp.
  • llord
    Rendben. Látod megtettem.
  • babetta80
    Need for Speed UG1 netes játék közben allandóan lefagy és újra indul a widows, milehet a baj ha valaki tud segítsen előre is köszi.
  • fery02
    Az normális szerintetek, hogy a fraps-nél ha átállítanám a gyorsbillentyűket, akkor az F1-F12 gombokra nem reagál semmit?
  • Saddalim #2805
    liverpool123: a #2788-as hibaüzi szerint semmi baj a driver install exe-jével. csak máskor NE az asztalra mentsd (firefoxban: ezközök-beállitások-főlap-"rákérdezés a fájlok letöltési helyére"). ha máshova is letöltötted, már mennie kell.
    mi a baj a manager-móddal?
    llord: a caps lockot kapcs ki lécci
  • zeli
    attól függ..
    ha van a játéknak "beépített" srceen-shottolója, akkor meg kel kereseni a game mappájában, vagy a Dokumentumokban.
    ha printScreen-el csináltad akkor a vágólapra kerül.(amit beteszel a Paintba és elmented...)
  • Colton
    hello

hova krülnek azok a Screen shootok amiket a játékokból szedem?

PL.: AOE 3 TWC
  • Scottt
    Hát kérdeztem a hawerockat őjk is a táp ot okolják ott ujat kell vennin vagy mit lehet tenni ellene??
  • fery02
    az
  • ngcsnet
    regisztrált verzió?
  • fery02
    A frapsnél megpróbáltam ezt a módszert de nem vbálik be, amúgy se képet, se videót sem tudok menteni vele :( Látszólag pedig fut a program csak mégse csinál semmit sem sajna, régebben pedig jó volt. Már úra is telepítettem, és semmi. Amúgy a 2.7.2-eset használom
  • babetta80
    A Need for Speed UG1 netes játék közben allandóan lefagy és újra indul a widows, milehet a baj ha valaki tud segítsen előre is köszi.
  • llord
    még egy lehetőség valamelyik ventillátor szarakodik pl videókártyáé.
    vagy nézd meg a biosban hogy a táp nem szarakodik-e. /nem ingadozik-e a fesz össze vissza /. Ucsó lehetőség lődd le a gépet
  • Scottt
    Hát a túlm-et már mondták de az csak néha lehet mert akkor nem kapcasolom rá a hűtőkülönben ha egyszer ujraindul vmi miatt kor nincs megállás sajna :@egyszeruen borzalmas most is ujraindult ez ba ****************
  • llord
    SAJNÁLOM TÖBB ÖTLET NYISTA. MAX ANNYI HOGY AZ EA MAGYAROSZÁG HONLAPJÁN TANÁCSOT KÉRSZ HOGY ILYEN ESETBEN MI A FENÉT LEHET TENNI.
  • Hellsing47
    hello!
    az lenne a problémám hogy egészne tegnapig tökéletes volt minden az oldallal de azota vmiért nem jelenit már meg semmilyen képet ami az oldalrol számazik :-/
    internet explorer-rel meg simán megy...mil lehet a probléma??:-((
  • liverpool123
    na llord most kiprobáltam csak a menedzser modban ba...k be a gépem különben minden megy faszán ez még nem is lenne baj csakhogy nekem az a legfonotssabb van valami tipped?
  • llord
    NAGY A VALÓSZÍNÜSÉGE TÚLMELEGSZIK A GÉPED ÉS INKÁBB LEKAPCSOL
  • llord
    HA VAN OTTHON EME UJSÁGOK KÖZÜL A MELLÉKLETEN MEGTALÁLOD
  • Scottt
    Hali pls segítsetek mert szinte minden nagyobvb játéknál(mire belemelegednék)ujraindul a gépem és az a köüldik közben ************zavaró és már majdnem repült a gépem ki az ablakon csak kicsit nehéz különben meg a gamnek altalaban elvinné a gépigény(a minimumot) szal nem értem pls HElp
  • llord
    AKKOR KERES VAGY AZ ORIGO SZOFTVERBÁZISON VAGY A PCGURU, GAMESTAR HONLAPON, DE A GOOGLE IS KIAD NÉHÁNY TALÁLATOT.
  • liverpool123
    törölt hozzászólás
  • llord
    AZ A GÁZ HOGY AZ EREDETI BORÍTON RAJTA VAN HOGY AZ MX SOROZAT NEM TÁMOGATOTT.
  • llord
    REMÉLHETŐLEG. HA DRIVER BAJA VOLT A PROGINAK.
  • liverpool123
    oks köszi szépen és akkkor mikor ez a 40 mb lejön feltelepitem és utána már futni fog normálisana játék ugye?
  • llord
    2782 HOGY ONNAN MELYIK AZT MÁR TUDOD
  • liverpool123
    oks kössz és utána hányadik?
  • llord
    geforce and TNT 2 BOCS EZT ELFELEJTETTEM FELIRNI
  • llord
    download drivers, graphics driver
  • liverpool123
    akko lécci mondd meg hogy hol mer én nem találok seemiféle letöltést
  • llord
    nvidia detonátor amit letölthetsz az nvidia.com-ról
  • liverpool123
    oks megértettem Nividia Geforce MX/MX 400 a videokarim ha esetleg tucc adni egy lniket akkor azt naon kössz
  • Saddalim #2777
    1. ne légy türelmetlen. 4 percel utána "má végre"
    2. ne légy bunkó. esetleg "linket légyszi" vagy valami.
    3. talán tud is adni valaki, ha megmondod milyen videokártyád van...
  • llord
    directx általában a cd is rajtavan.
    kártyadriver ha nvidiás akkor nvidia.com
    ha ati akkor ati.com.