Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a probléma nállam is felmerült az NFS MW nél, nekem 6800 GT 256mb- vel is ugyanezt csinálja. Sajnos énsem jöttem rá, hogy mi lehet a probléma, nekem a Colin 5- is ezt csinálja és az NFS 4 is.
egy havert nagyon érdekelné, köszi szépen<#wave>#wave>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Kéne a Star wars empire at war telepítõ kódja. Nem tudja valaki? Légyszi segítsetek!
Elõre is kössz.
Nem tudja valaki, hogy a MixVibes Pro v2.1 Disc jockey nevû programot melyik oldalról tudnám leszedni? (Link is jó)
Elõre is köszönöm! (Privátban a választ!)
PS3 ID: SDani456
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
alt Gr+c
Azt szeretném megkérdezni, tudtok- e olyan programról, amellyel az olyan játékokban lehet emelni a felbontást amelyek nem engedik 640x480-nál nagyobbat beállítani, új és régi játékokra egyaránt gondolok, ha van ilyen program írjátok meg, nagyon megköszönném.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
plííízzzzzz :-D
És csak a nemre engedje vinni a kurzolt. Ha az igenre mennénk akkor az igen eltunik vag elmozdul egy másik helyre.
Kéne nekem egy kis segítség a MARC ECKO'S GETTING UP.... játékhoz.
Ott vagyok hogy egy toronyház tetején világítabak betük és ki kell kúgnom/ütnöm úgy a betüket hogy az én nevem TRANE kilyölyön nah most ez meg van de utánna kell csinálni egy olyat hogy a Crew's initial al kéne valamit ketdeni de nekm tudom hogy hol és hogy mit.
Ha valaki továbjutott már innen az légyszi írja meg hogy hogyan vitte ki ezt a részt.
Köszönöm!
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Köszi!
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
pl: sfnightmare, sfcure, starfucker, a toca 3 hoz kellene. mert kábelhúzogatással se indul😞
pl:örök nitró ilyesmi.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Végigvittem a játékot de kaparja a szemem az a nagy Z betû (ZERO:AIR RAID). Esetleg lenne egy kód hogy azon a mission-on gyorsabban vagy lassabban teljen az idõ???
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kössz
valaki játszott már ezzel a játékkal?
én igen csak az a gondom:a 2.pályán 1 zsarut kellene leverni,de:akármeddig ütöm/rugom: nem fogy az élete,ha kicsit levegöhöz jut meg rögtön:bilincs:over...
Egyébként a keresõ sokmindenre jó lehet!