Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na erre a procira tényleg ráfér a húzás!!!!!!!!!
Milyen játékkal tudsz te így játszani???
Ha teheted inkább cseréld le,a húzás itt szart sem fog érni.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

és azt honan tudom leszedni

Bocsi elfelejtettem, amúgy Intel 815 Ep alaplap, Celeron 850MHZ processzor

Saddalim
talán rakd fel az 1.3-at patchet... <#falbav>

lene egy gondom amikor felekarom telepiteni a Battlefield 2 Armored Fury-t akkor ezt irja ki Battlefield 2:Armored Fury Pack requires version 1.3 or later to be installed first.nem tudja valaki ilyenkor mi a teendö.

Itt elsõsorban a játékokkal kapcsolatban kérdezünk.
Egyébként az ujabb alaplapokon már a biosba lehet húzni,nem kell neki külön progi.
Milyen az alaplapod?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello, valaki tudna nekem olyan modszert mondani amivel fel lehet egy kicsit húzni a processzor sebeségét?

Hello
A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
Vagy honnan lehetne leszedni?
Köszi.
A tumi

Saddalim
dx8= DirectX 8
én is próbáltam az ati-ról frissiteni de nem újabb drivert adott hanem valami .NET keretrendszer 2.0-t :S

hogyan kell felrakni a Pirates of the Caribbean-hez kódot mert itt azt írja gogy rakjam be a Gamdir-ba de a játéknak nincs Gamdir könyvtára. Itt a kód:Elõször másolj át 2 fájlt a ../Program könyvtárból a játék megfelelõ könyvtáraiba:
../Program/seadogs.c fájlt a ../Gamedir/Program könyvtárba.
../Program/Controls/init_pc.c fájlt pedig a ../Gamedir/Program/Controls könyvtárba.
Utána használhatod a következõ billentyûket:

Y Sérthetetlenség be/ki
U First person mód (belsõ nézet) be/ki
I 100000 aranyat kapsz
O 50 skill pontot kapsz
P Az összes nemzetnél semleges lesz a hírneved
Cobra.
30-at adtál egy 9600XT-ért <#guluszem1> Ez elég drága vétel volt, ennyiért már 6600GT-t lehet venni használtan és az kétszer olyan gyors.
Zsolti, a legújabb drivert a www.ati.com -ról lehet leszedni (mily meglepõ <#vigyor>), de azzal is ha el is indul a játék, élvezhetõ nem lesz.
DirectX 8-as kártyákhoz készült ugya negy nemhivatalos patch, hogy elinduljon a játék, de nem játszható, olyan grafikai hibák vannak tõle.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bf2 nem támogatja a 9200-as ati kártyát.Én vettem 9600xt-t kb 30K-ból megvolt,ennek kb 5 hónapja azóta tuti lement az ára

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

most nézem van hozzá egy nvidia driver az baj lenne ha felraknám, de nekem ati-m van.
és azt nem tod hogy honnét lehet letölteni az ati legujabb driverjét, amit még hiba nélkul fetok rakni,amit még elfogad ez a video kártya? Az lehet hogy elég, nem?Mer annak a haveromnak is állitolag fönn van egy ujabb driver és neki hibátlanul megy.
4x-re állitottam az AGP-t és tuddtam játszani vele egy 2percet kb. csak utána léptetett ki.Mi az a dx8?
Saddalim
ejj hát igen. ha mindenkétt bf2-zni akarsz, akkor veszel egy újabb videokártyát (9600 már ok, viszont kissé (kissé...khmm...nagyon) drága módszer). Viszont hallottam valahol egy butított bf2-rõl (nemtom létezik-e), ami elvileg megy dx8-al is. ez persze nem garancia hogy létezik 😛

Cobra.
Érdekes lenne, ha neki vagy neked menne egy DX8-as kártyán, amikor kell a játéknak a PS2.0, ez meg csak 1.4-es.

ati radeon 9200-am van és föl is van rakva a driverja és ez az alap géphez már beszerelve volt.A haveromnak is ien videokártyálya van és neki megy.
Cobra.
Milyen videókártya melyik driverrel? Alaplapi driver ugye fent van?

Igy sem mükszik,ugyan addig jüt el benne a játék mint elöbb ,de viszont egyböl az 1x és a 2x nemengedi kiválasztani.
Kösz saddalim kiprobálom.
Saddalim
megjelenés/videokártya beállításnál a grafikus gyorsítást (AGP) vedd le 0-ra. gépet újrainditod. ha megy, akkor 2x-re, restart, és így tovább amíg megy

Szasztok!
Segítség kéne a Battlefield 2-höz, mert nem tok játszani vele, azért mert a menünél lefagy az egész és kiléptet azzal a szöveggel hogy a grafikus gyorsitó nem válaszol és ezért alapra kellet állítani a grafikus gyorsítot.Mit tegyek?
Üdv!
Aliens vs. predator 2-höz ha valaki tudna nekem mondani magyar servert, megköszönném (jó lenne bármilyen, sehogy sem találtam akár külföldit...)
kösz!
Saddalim
#1296: ide semmiképp. megy a privi 😛
#1297: ilyen patch nem szokott létezni, mert ehhez a paorgram mûködési alapjait kéne átírni, vagyis tulajdonképpen kiadják az új verziót

Hali!!a motoracer 3-hoz honnan lehet leszedni patch-et hogy fusson xp-n???
valaki segítsen
DaemoonHunter
Helloo!

A MasterpieceFishing-et le lehet szedni valahonnan?
Persze nem a shareware változatot 8 napos😞
Aki tudna megírná nekem ide vagy privbe

Helló
Most találtam meg az egyik régi játékomat az Imperium Galactika 2.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudok vele egy haverommal játszani a neten?
PLS
Saddalim
és szerinted #1237 mire vonatkozik?
igen, többek között rád is...

ezt én is mondthatnám,2x kérdeztem ugyan azt senki nem válaszolt rá,de ha nem tudjátok akkor mondjátok meg hogy NEM és akkor nem kell az idõmet pazarolni!<#szomoru1><#szomoru2>

viktor8806

Saddalim
luxus visszaolvasni? #1237

Kandurex
6600GT

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megoldódott a problémám, a bridgeval volt gond. Szerintetek melyik a jobb grafikus kártya: Geforce 6600GT 128 ram vagy Ati x550 256ram ?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Leszedtem a Keresztapa clonecd-s változatát. Feltelepítem elindul minden rendben. Aztán 2. indításkor nem indul el csak sötét képernyõ, és csak a ctrl+alt+del segít. Leszedtem hozzá két különbõzõ cracket, újrateleoítettem párszor, de mindig ua. Szal aki tudja a megoldást légyszi írjon!
Régen régen játszottam olyanokkal, hogy Kyrandia, Amazon stb. Ehhez hasonlókat készítenek ma még? Pár éve csak stratégiai játékokkal játszottam, de most újra örülnék ilyeneknek.
The FlashBack
The Da Vinci Code
😄DD

Saddalim
monkey island, simon, stb

Sziasztok! Új vagyok itt, és nem tudom hol kéne feltennem a kérdést, bocs, ha nem jó topicba írok.
Kalandjátékokat keresek, mászkálós-megtalálós-megfejtõs típust. Tudtok segíteni esetleg?
Sziasztok
Segítséget kérek mindazoktól, aki megtudják mondani a Riddick Imyke által fordított játék honosításának kódjait.Sajna az imyke2000.sync.hu oldalon nem találom,bár ott van,hogy letölthetõ.A jatekhonositas.atw.hu sem jött be.
Akinek megvan kérem segítsen.

Köszönöm szépen email: [email protected] Vagy : [email protected]
Saddalim
hehe 😄

The FlashBack
sose értettem, hogy "vegyél fel msnre..."
Nade mindegy😊

Saddalim
inkább te vegyél fel, tudod szar az msn-em és mindkettõnknek fel kell venni egymást :-(

The FlashBack
mond itt, hogy mi a problémád!

Egy jó fordítót keresek aki tudna segíteni!!! Elöre is kössz!!! Aki jó angolos az vegyen fel MSN-re!!! [email protected] !!!

Sziasztok!
Tudja valaki mit kezdhetek az ékkövekkel a Newerviner-ben? Olyasmire gondolok mint ami a Diablóban volt. Bele lehet rakni a cuccokba, vagy csak eladni lehet õket?
köszi
Kedves SADDALIM!Nagyon köszönöm a segítséget.Sajnos nem jó a kód.Hol a hiba?Valami ötlet? [email protected]
Sziasztok 1 segítséget kérnék tõletek.A gondom a következõ:anno megvásároltam a PC Guru DVD-s kiadását melynek teljes játéka a HAEGEMONIA- A SOLON HAGYATÉK.A Játékhoz szeretnék új MP pályákat letölteni,de a hivatalos oldalon található letöltések közöt nem találok,csak HIBÁS! módosításokat azért mondom hogy hibás mert letöltöttem mind a kettöt de nem volt hajlandó müködni egyiksem.A választ elöre is köszönöm.
Kandurex
Ha itt most elkezdjük tiltani a warezt, akkor az userek a többi topikba fognak sírni miatta, ez kerülendõen volt ennek a topiknak megnyitásnak. Szóval, marad a formája, mint segélykérõ részleg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The FlashBack
azlesz

Saddalim
kérd meg kandurexet vagy vmelyik modot