Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen játékkal tudsz te így játszani???
Ha teheted inkább cseréld le,a húzás itt szart sem fog érni.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Egyébként az ujabb alaplapokon már a biosba lehet húzni,nem kell neki külön progi.
Milyen az alaplapod?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
Vagy honnan lehetne leszedni?
Köszi.
A tumi
én is próbáltam az ati-ról frissiteni de nem újabb drivert adott hanem valami .NET keretrendszer 2.0-t :S
../Program/seadogs.c fájlt a ../Gamedir/Program könyvtárba.
../Program/Controls/init_pc.c fájlt pedig a ../Gamedir/Program/Controls könyvtárba.
Utána használhatod a következõ billentyûket:
Y Sérthetetlenség be/ki
U First person mód (belsõ nézet) be/ki
I 100000 aranyat kapsz
O 50 skill pontot kapsz
P Az összes nemzetnél semleges lesz a hírneved
Zsolti, a legújabb drivert a www.ati.com -ról lehet leszedni (mily meglepõ <#vigyor>#vigyor>), de azzal is ha el is indul a játék, élvezhetõ nem lesz.
DirectX 8-as kártyákhoz készült ugya negy nemhivatalos patch, hogy elinduljon a játék, de nem játszható, olyan grafikai hibák vannak tõle.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Segítség kéne a Battlefield 2-höz, mert nem tok játszani vele, azért mert a menünél lefagy az egész és kiléptet azzal a szöveggel hogy a grafikus gyorsitó nem válaszol és ezért alapra kellet állítani a grafikus gyorsítot.Mit tegyek?
Aliens vs. predator 2-höz ha valaki tudna nekem mondani magyar servert, megköszönném (jó lenne bármilyen, sehogy sem találtam akár külföldit...)
kösz!
#1297: ilyen patch nem szokott létezni, mert ehhez a paorgram mûködési alapjait kéne átírni, vagyis tulajdonképpen kiadják az új verziót
valaki segítsen
A MasterpieceFishing-et le lehet szedni valahonnan?
Persze nem a shareware változatot 8 napos😞
Aki tudna megírná nekem ide vagy privbe
Most találtam meg az egyik régi játékomat az Imperium Galactika 2.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudok vele egy haverommal játszani a neten?
PLS
viktor8806
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Kalandjátékokat keresek, mászkálós-megtalálós-megfejtõs típust. Tudtok segíteni esetleg?
Segítséget kérek mindazoktól, aki megtudják mondani a Riddick Imyke által fordított játék honosításának kódjait.Sajna az imyke2000.sync.hu oldalon nem találom,bár ott van,hogy letölthetõ.A jatekhonositas.atw.hu sem jött be.
Akinek megvan kérem segítsen.
Köszönöm szépen email: [email protected] Vagy : [email protected]
Tudja valaki mit kezdhetek az ékkövekkel a Newerviner-ben? Olyasmire gondolok mint ami a Diablóban volt. Bele lehet rakni a cuccokba, vagy csak eladni lehet õket?
köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯