Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
na de most kivételesen én kérdezek. igazából a gta sa-ba kéne, de ott sz*rnak rám...
van egy olyan küldetés, amiben egy kis mágneses modellhelikopterrel kell ügyeskedni. abban én semmit nem tudok vele felemelni, sõt mágnes létére taszítja a vasat... szóval tud valaki +oldást?

Saddalim
hát tényleg nem.
csak ismételni tudom magam: #1237

zeli
a másodikat?? nem rakta ki ez a rohadék az elõzõ hozzászólásomnál!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
a Sims-t???

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hello...nem igazán vagyok otthon a játékok környékén,szóval bocsi a primitív kérdésért,de honnan tudok 'sims't letölteni?
zeli
nem tudom<#idiota>

A Worms Mayhem-ben hogyan lehet használni a saját fegyvereket????
(mármint amiket én készítettem)
úgy értem hogy hol kell beállítani vagy mit kell csinálni hogy lehessen használni???

a magas ping alatt a 170et vagy akár a 200 értem, és néha eléggé instabil, szóval ugrál kissebbett nagyobbat, hazai azaz EU szerveren

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy mitõl lehet egy játékban (konkrétan Americas Army) magas pingem, hogyha 512 kbite/sec kapcsolatom van és a letöltés meg minden más is mûködik rendesn ?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Saddalim
hoppáré elnézést nem én tehetek róla 😛

Ryleh
én mint laikus,most döbbentem hasonloan.....elég durva,modern karim van,erre a #1354 hozzászolásom alatti game beszolt...."tul modern a karim"...szoval a kriptábol elökerestem a régi nvidia detonátor(!!!!!!LOL)45.33 drivert és simán receg.....hja...az Oblivionnal most nem hiszem hogy tudnék jáccani😊))...talán korábbi driverekkel probálkozz....hátha ok...(de ismérlem:dilettáns vagyok!!!)

Hello mindenki!Én még új vagyok errefelé,és egy hatalmas problémával küszködöm,amire gyógyírt szeretnék kérni vkitõl,aki tud.A probléma: áprilisban vettem egy videókártyát(Club3d Radeon X1300pro,pci-e,256mb,128bit),és pár játékban (WoW,Nfs Most Wanted,Neverwinter Nights) marhára idegesítõ grafikai bug-ok jelennek meg,amik a régi kártyán nem voltak.A legújabb driverek-patchek is megvannak,de így is ugyanaz.
zeli
különben ma "véletlenûl" felmentem az Origó Szoftverbázisra és ott is találtam drivereket!
NA ITTEN VAN!

Saddalim tudom hogy én egy ekkora lama vok, de a radeonon belul én nem találok semit ami driver letölthetölenne (angolulmeg...hát...nemigen tudok).Olyannyira full pontos cimet nem tudnál adni ahol (még nekem is egy szeruen egy downloadra kell kattintenom).Elöre is kösz.
pontosítok-> hol kell beállítani hogy egyáltalán lehessen használni, mert ki is szeretném próbálni õket

Hi! A Worms Mayhem-ben hogyan lehet használni a saját fegyvereket????
(mármint amiket én készítettem)

zeli
sajnos nem hallottam róla:S
Saddalim, egyébként amikor a "Lámák" kifejezést használtad, ugye nem rám gondoltál??????

Ryleh
Sziasztok!!!!
1 régi game miatt irok ide,és remélem vki tud infoval szolgálni😊)

Alice (american mcgees:alice volt a neve),TPS elég beteges látványvilággal...nos,a cucc 2 cd-s...megfelelö helyröl már leszedtem régebben is,de valamiért a 2.cd nem ok....kérem ,ha valaki annyit elárulna,hogy ténylegesen mennyi a 1,ill 2. cd mérete???....mindenhol ugyanavval a verzioval találkozok,ezért nem értem mi a bibi...(592,ill 189 MB Rar ba tömöritve nálam)
Méegccccer thx,kellemes napot!!!

Saddalim
jajj istenem...
www.ati.com->Drivers Software->Windows XP
ennyire ne legyünk lámák plz

jason48 nekem is csinált iet még az empire at war-all, szerintem cd-vell van valami gond.És meg tudnád mondani hogy az ati.com-rol pontosan honan szedted le a driver mert én már egy honapja keresem a legujjab driver.
zeli
Jason, a No DVD crack a baj..nekemis volt olyan, hogy vagy nem ment, vagy nem...
nem minden játékál megy..ez van, a lemezt kel ki be rakosgatni...
(különben tök f***a ez a topik, ide gyakran írok majd😄

Sziasztok!
Felraktam a Evolution Gt-t szedtem hozzá no DVD-crack-et is, elindul, de mikor kezdõdne a verseny kilép a játékból. Mi lehet a gond? a drivert 1 hónapja szedtem az ati honlapról, de most megpróbálom leszedni a 6.5-ös mert a 6.4-es van fennt a gépen.
tényleg az AMON volt a gond amit lejjeb javasoltak csak egy az egyben ki kellett kapcsolni az egészet thx for the help
Szerintem az olvasód érzékenyebb, mint a cimboráké, ezért nem tudja beolvasni azt a file-t.

zeli
elõször azt akartam írni, hogy rosz lehet a DVD.de ha másoknál megy, akkor nem lehet rossz.akkor szerintem a te DVD olvasód a rosz.

Hyez!

Tomb raider legendsproblémám van mer installkor kiírja hogy nem találja a trl.dat file-t ami hülyeség mer a dvdn rajta van és 3 embernél elindult már ugyanerrõl a dvdrõl
zeli
nem találtam kódokat sajnos
Zsolti: akkor Google a Barátod😊

McFrost
benne van a játékban az editor , az a legnagyobb csít!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Feltettem, de nem találok FM2006 kódokat sajnos 😞
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem! Ha valakinek van Cheat Codex-e, legyen szíves keressen nekem kódokat a Football Manager 2006-hoz! Nagyon fontos lenne, elõre is kössz annak, aki segít, hálám örökké üldözni fogja😊)

Soccer
tomee14
GameStarból: 2006. szeptember 22.

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Saddalim
oprencer?

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a Company of heroes?
Már megnéztem de az égvilágon sehol nem találom.
zeli
ja és Zsolti: nézd meg az ATI honlapján, ott biztos le lehet...

zeli
Meril: ez azt jelenti, hogy paraméteresen kell indítani(vagy mi afranc😊)
ezt úgy kell, hogy a Játék parancsikonjára jobbgombbal rákattintasz, és ott van a cél mezõ: oda be kell írni a paramétereket, amit megadtak, suóval, a te esetedben MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
le kell OK-ézni és akkor megy..gondolom cheat...

A játékot indítsuk a következõ módon:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1

Ez mit jelent??? Hogy kell ezt megcsinálni??? Lécci segítsetek!!! Elöre is kössz!

Nem tudja valaki hogy a legujabb ati video kártya drivert PONTOSAN honnan lehet letölteni?
Mert én nem találtam.<#sir>
ot van a letöltöt játék ahova megadtad hogy oda töltse le pl:C/DOWLOADS/Tomb raiders

Köszike gyalogstuka,pedig jártam azon az oldalon majd kiszurta a szemem nem láttam :-)
Halli.

A www.tombraider.hu oldalon rögtön a cimoldalon ott van amit keresel.
Én is ezzel nyomom<#wink>

Hello!

Az a problémám h a 3 Koponya (3 Skulls of the Toltecs) nem tom elinditani XP alatt!
Dosbox al is probáltam de ugyse😞
Vmi ötlet vkinek?

Köszönöm
helló letöltésen hagytam a gépet nem tudom hogy letöltöt-e a játékot hol tudom megnézni elöre is kösz
Sziasztok! Ki tudja,hogy honnan lehet leszedni a Tomb raider legend játék leirását. Egy elakadtjátékos
Hello
A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
Vagy honnan lehetne leszedni?
Köszi.
A tumi

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Sajnos arra most nincs zsé, de ne becsüld le néha még én is meglepõdõk mi el nem megy rajta Pl: a legújabb hitman is nem is szar grafkon, stb.

Hidden & Dangerous 2 POWAA (H) 😄
Sziasztok! HA valaki szeretne HD2 multizni akkor keressen fel MSN-en: [email protected] És ha már ott jártok akkor nézzzétek meg az oldalunkat: www.heroesclan.extra.hu
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran 😊