Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy olyan küldetés, amiben egy kis mágneses modellhelikopterrel kell ügyeskedni. abban én semmit nem tudok vele felemelni, sõt mágnes létére taszítja a vasat... szóval tud valaki +oldást?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(mármint amiket én készítettem)
úgy értem hogy hol kell beállítani vagy mit kell csinálni hogy lehessen használni???
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&u=http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe <--MS keretrencer (érdemes felrakni mindenekelõtt)
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe <--CATALYST (driver)
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-5_encoder_32464.exe <--X1000-es szériájú kártya esetén
NA ITTEN VAN!
(mármint amiket én készítettem)
Saddalim, egyébként amikor a "Lámák" kifejezést használtad, ugye nem rám gondoltál??????
1 régi game miatt irok ide,és remélem vki tud infoval szolgálni😊)
Alice (american mcgees:alice volt a neve),TPS elég beteges látványvilággal...nos,a cucc 2 cd-s...megfelelö helyröl már leszedtem régebben is,de valamiért a 2.cd nem ok....kérem ,ha valaki annyit elárulna,hogy ténylegesen mennyi a 1,ill 2. cd mérete???....mindenhol ugyanavval a verzioval találkozok,ezért nem értem mi a bibi...(592,ill 189 MB Rar ba tömöritve nálam)
Méegccccer thx,kellemes napot!!!
nem minden játékál megy..ez van, a lemezt kel ki be rakosgatni...
(különben tök f***a ez a topik, ide gyakran írok majd😄
Felraktam a Evolution Gt-t szedtem hozzá no DVD-crack-et is, elindul, de mikor kezdõdne a verseny kilép a játékból. Mi lehet a gond? a drivert 1 hónapja szedtem az ati honlapról, de most megpróbálom leszedni a 6.5-ös mert a 6.4-es van fennt a gépen.
Tomb raider legendsproblémám van mer installkor kiírja hogy nem találja a trl.dat file-t ami hülyeség mer a dvdn rajta van és 3 embernél elindult már ugyanerrõl a dvdrõl
Zsolti: akkor Google a Barátod😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Segítségre lenne szükségem! Ha valakinek van Cheat Codex-e, legyen szíves keressen nekem kódokat a Football Manager 2006-hoz! Nagyon fontos lenne, elõre is kössz annak, aki segít, hálám örökké üldözni fogja😊)
Soccer
ezt úgy kell, hogy a Játék parancsikonjára jobbgombbal rákattintasz, és ott van a cél mezõ: oda be kell írni a paramétereket, amit megadtak, suóval, a te esetedben MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
le kell OK-ézni és akkor megy..gondolom cheat...
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
Ez mit jelent??? Hogy kell ezt megcsinálni??? Lécci segítsetek!!! Elöre is kössz!
Mert én nem találtam.<#sir>#sir>
A www.tombraider.hu oldalon rögtön a cimoldalon ott van amit keresel.
Én is ezzel nyomom<#wink>#wink>
Az a problémám h a 3 Koponya (3 Skulls of the Toltecs) nem tom elinditani XP alatt!
Dosbox al is probáltam de ugyse😞
Vmi ötlet vkinek?
Köszönöm
A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
Vagy honnan lehetne leszedni?
Köszi.
A tumi
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran 😊