Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
jah, mostanában elszabadultak...
Ki kéne írni, hogy warez témában nem segítünk...

Saddalim

spidey
Hi! A Gotfather-ben a mini-image-et bemountolom, de mégis kéri a DVD-t. SD4Hide-ot is bekapcsoltam. Daemon a legújabb, Emulation Ops On, mégis. Csak a maxi-image-dzsel megy. Ötlet?

Sajnos szerintem ez egy hatalmas átverés volt, hogy van konzol a Mafiában. A kaszinóról ugyanezt mondták, amely az alfaverzióban benne is volt, de a véglegesbõl kikerült. Trainerrel tudok szolgálni esetleg.

Szevasztok ! Nem tudjátok hogy a Mafia-ban hogy lehet elõhívni a konzolt hogy a kódokat be tudjam írni ? Egyébként már többször kiakasztottam a játékot és így is ki akarnám próbálni.
Sziasztok!Az ÜberSoldierhez keresek serialt.A program fel van telepítve,és utólag kellene beírni.Aki tud segítsen!Köszönettel:[email protected]
Saddalim
akkor próbál meg egyel régebbi catalystot felrakni ha azzal megy akkor azzal az új verzióval van valami, próbálj meg e-mailt írni nekik

Probáltam már de sajna nem jött be

Saddalim
próbáld az egész videokártya-drivert leszedni mindenestül (atinak a probramok között bennvan), újra leszedni netrõl (lehet hogy letöltés közben elszállt valami benne), és újrarakni

Windowsnál mikor el akarja inditani a Control Centert

ilyenkor mi a teendõ:
Insert the POP3 discinto another drive than press "Retry"
Prince of persia 3

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

köszi, jó lett
csak újra kellett indítanom
üdv
Saddalim
#1250: ha neten jáccotok és van tûzfalatok és/vagy routeretek (valamelyikõtöknek) akkor nézzetek utána hogy melyik portokat kell kiengedni, és azt engedélyezzétek a tûzfalon/routeren. ha LAN-ba mennétek, nézzétek meg (pontosabban host nézze meg), hogy a multiplayer optionsnál (nemtom mi a neve de valami ilyesmi) be van-e ikszelve a proxy vagy a vitrual server. ha be van, szedjétek ki. az nem kell.
#1251: magyarul hozzáférés megtagadva. írj az sg-nek vagy a moderátoroknak topikban
#1252: #1237
#1253: ha kódot kér, ne ide írj. ha mást (nevet, emilt stb.) akkor later vagy ilyesmi, ha nem lehet akkor toltsd ki valahogy igy: [email protected] Mr. Kuka Kuka, stb.
#1255: Keresni luxus?!?
#1256: és ezt hol (dos, windows; ezeken belül hol/mikor)?

most elfogadta de sehogy sem jön be a kód
azt írja ki hogy a célmezõben megadott név érvénytelen
remus500
Cash Money.
a kódokat úgy kell aktiváni hogy kirakod az indítóikont az asztalra.
az ikonra jobb click és tulajdonságok.
és keresd azt a menüpontot hogy
Cél:
Namost
a mondat legvégén van egy ilyen macskakaparás "
nekem igy van de neked biztos hogy nem
"C:\MOHAA\moh_spearhead.exe" +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey
ha igy nem mûködne akkor a mondat végére irjál be egy 1-est számmal igy
"C:\MOHAA\moh_spearhead.exe" +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey 1

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Valaki segítsen, nem rég raktam fel egy új Catalyst és állandoan ezt írja ki: "CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and need to close. We are sorry for the inconvenience." aztán kikapcs. Nem tudok angolul ugyhogy nem tudom mi a probléma. Tudna segíteni valaki elõre is köszi.

remus500
help
valaki küldje már el a The Sims 2 Egyetem magyar dvd borítót erre a címre.
[email protected]
Elõre is köszi
thx

hi
a medal of honor sperheadbe a kódokat hogy lehet aktiválni?
mi az hogy set cheats meg mittudomén mivel kell indítani? hova kell beírni?
aki tudja segítsen lécci
Ghost Recon :Segitség !!!!!! A multiplayer Regisztrácionál mit kell beirni hogy tovabb tudjam telepiteni !!?? KÖSZI
Sziasztok! Ismertek olyan honlapot, ahonnan sms-ért játékot tölthetnék le? Leginkább kalandjáték érdekelne. Elõre is köszi.
Udv!
Miert nem tudok letolteni a letoltes rovatbol? Azt irja 550 PWD Permission Denied.
Amiota volt a karbantartas asszem azota van ez..

miccoli002
Mind2nek!!!!!!

Saddalim
mindkettõtöknek, a hostnak, vagy a másiknak?

Sziasztok!!!
Azért szeretnék segítséget kérni, mert nem tudom bekapcsolni a Ghost Recon: A.W.-ben az élsímítást és így nagyon gázos.
(X850XT/1Gb-ram/X2-3800+@2400)
elõre is köszi
helo. a s.w.i.n.e.-hez nem készült magyarositás mert magyar játék. ha nincs benne magyar nyelv akkor szerezz be 1 másik verziót.
miccoli002
Hellotok!!!!!

A fifa 2006al akarjuk nyomni haverommal multiba,de amikor betöltené a meccset akkor valamiért mindig kilép.
Miért van ez,és mit lehet ez ellen tenni?
Kösszi a segitséget!!!!!!!

Sziasztok. A swine.hoz keresek magyarosítást. vki tud segíteni?
SZIASZTOK
LENE EGY KÉRÉSEM JOEY THE PASSION EHÕZ AZ ÖSZES KÁRJÁT LESZERETNÉM TÕLTENI DE HONAN? ELÖRE IS KÖSZIKE
remus500
már megcsináltam de nem mûkszik

csá
Lécci aki tudja írja a Doom 3 Resurrection of evil-nek a kódját.mert amikor belépek akkor kéri a doom 3 és a Resurrection of evil kódját lécci írjátok le mind a kettõt!

JAG1
Crack-eld meg.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

remus500
olyan balyom lenne hogy megszereztem a Lord of th Ring The Battle for middle-earth 2 játékot és mikor elindítanám ezt írja ki Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application.
És nem image fájl van a dvd-n.
Megköszönném ha segítenétek...

Sajna még így sem megy a game. De azért kösz a segítséget.

Hello!
Valaki tudna segíteni PS2 emulátor ügyben?
Már meg van a Pcsx 2.09 program csak kéne valami bios hozzá, ha valaki tud kérem segítsen, elõre is köszi.
Saddalim
hé nem akarok senkit elküldeni a fenébe, de ez
!!!NEM WAREZ FÓRUM!!!

Sziasztok!Nemtudna valaki hozzásegiteni a PORT ROYAL 2-ö magyar nyelvi fájl-jaihoz!?Hálás lennék érte

sziasztok !
van 2 gondom most szedtem le a narnia játékot és a prince of persia warrior of withint de nincs hozzá crack már 2 napja kersem segitenétek megtalálni vagy esteleg elküldeni a crackot elöre köszi
na jó, látom én szerintem lusta vagyok hozzá, hogy ennyit vacakoljak valamivel, inkább fizetem tovább majd a hûségnyilatkozat szerint a mikrohullámut és kihúzom a csatlakozóját a gépbõl és csak a DSL hagyom meg 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

JAG1
Hát elvileg össze lehet fûzni õket, de nem kis macera.

Link

Ez ugyan DSL, de sztem nem sok különbség van.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hi all!Nekem a Desperados 2-höz kéne segítség,mert crack-eltem meg van hozzá egy tools is amivel elvileg kéne indítani,de sehogy sem sikerül!Lécci help

viktor8806

Saddalim
vedd le a játék startupjában (ha van) minden minõséget minimumra, azt ha úgy megy, akkor szép fokozatokas felfelé...
ha nincs (nem ismerem a gamet ugyanis...), vagy a fenti nem jönne be, akkor asztalra jobb gomb-tuladonságok-beállítások-speciális-monitornál a Hz-t vedd le 65-70re. úgy próbáld meg.
ha ezzel se menne, akkor próbáld meg újrainstallálni a gamet

Már elgondolkodtam a dsl bekötésén, azért köttettem be a mikro hullámut mert akkor még nálunk nem volt dsl és azt mondták, hogy csak 1 év mulva lesz, én meg gondoltam addig úgyis lejár majd a hûségnyilatkozat a mikrohullámuval aztán akkor majd lesz dslem, csak 3 hónapra rá, hogy bekötöttem a mikrót lett DSL is és ezt most jól megszoptam, sajnos 😞 Azt szeretném még kérdezni, hogy lehetséges olyan, hogy meghagyom a mikrós internet kapcsolatom aztán bekötettem mellé még a DSLt is ? Nem fogják zavarni egymást vagy ilyesmi, merthogy a mikrós az a alaplapomba beépitett LAN kártyán keresztül mûködik?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

JAG1
Gondold végig. DSL-nél egy vonal van egy user használja. Mikrós netnél van egy átjátszó antenna, amire annyi usert tesznek, amennyit csak lehet. Nekik az éri meg, ha sokan fizetik ugyanazt a sávszélt. Régebben azért lehetett jó a pinged, mert nem voltak rajta annyian, vagy ritkán használták. 512-es DSl bõven elég, és ha mázlid van, 15-20 körüli nagyából stabil pinged lesz. Rosszabb esetben 20-30 között ingadozik hazai szervereken. Bár ez elég sok mindentõl függ.

Kandurex
Tökéletes. Mással van a gubanc. Esetleg próbáld meg a windows-t finom hangolni (virnyák keresés (adware) stb.) végsõ esetben próbálj a szolgáltatóval konzultálni az ügyben.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ment ez a mikrohullámu internet nekem rendesen is anno úgy májusig, aztán volt vele egy kis gond nálam, szereltek valamit meg én mondták, hogy rakjam újra a windowszot, meg is tettem és azóta ilyen, hogy ugrál a pingem stb. Egyébként a DSL 512/128 Kbite/sec az elég jó az internetes játékokhoz ?

Sziasztok! Letöltötte már valaki az Evolution gt-t? mert én igen,(torrentes), fel is telepítettem gond nélkül, be is jön a menü meg minden, de ahogy elindítok egy versenyt, és betölti a pályát meg mindent (látom már a km órát), utána fogja magát és kikapcsol, és természetesen a windows hibát észlelt...<#falbav>
Tud valaki erre valami orvosságot? Már 2x letöltöttem, persze nem ugyanonnan.<#miaz>Kösz

<#nemtudom>
JAG1
A mikrós net ilyen. Sosem lesz stabil pinged. Nem az eszközökkel van gond, hanem hogy sokan használják azt az átjátszót, amin te is vagy. Ennyi.

Törõdj bele, vagy váltsál DSL-re, ha van rá lehetõséged.

*az elõzõ hozzászóláshoz - USM=Ultimate Spider Man

Letöltöttem a legfrissebb drivert(vagy nem tudom mit akartál azzal hogy "driver frissités, hertz?" SADDALIM) Ha a gépem az oka akkor itt van a konfigom:
AMD A64 3000+, Radeon 9800 Pro 128MB, 1GB RAM, 240GB HDD
Valaki mondja meg mi a baja a USM!!! Please