Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne help a ''Soldiers Of Anarchy''-hoz!!!!
A cd-t újsággal kaptam csak mikor beraktam a gépbe letelepítettem és kéri a CD kulcsot tudjátok azt a 4 számsort!!!!
Na a tokon lenne csak elkallódott a tok és nem tom a cd-kulcsot!!
Valaki megmondaná?????
Köszike!!
Kéne help a ''Soldiers Of Anarchy''-hoz!!!!
A cd-t újsággal kaptam csak mikor beraktam a gépbe letelepítettem és kéri a CD kulcsot tudjátok azt a 4 számsort!!!!
Na a tokon lenne csak elkallódott a tok és nem tom a cd-kulcsot!!
Valaki megmondaná?????
Köszike!!
Kellene egy kis segítség a FlashGet-hez.
Elõre is köszi
(unknown)(0):game.data+241950 Debug:😛ost StaticInit+3390
(unknown)(0):game.data+2293599 UnicodeString::UnicodeString+55606
(unknown)(0):game.data+232489 GameClientRandomVarible::getValue+15977
(unknown)(0):game.data+6447835 Xfer::~Xfer+118290
(unknown)(0):kernel32.dll+93519 RegisterWaitForInputIdle+73
Ezek a hibásak!Mit csináljak????<#help>#help>SEGÍTSETEK!!!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ilyenkor crack-kell
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem tudom mit csináljak!
Keresném a Joan Of Arc c. játékot,ami úgy tudom kijött magyar verzióba.
Segítsetek!!!
Torrent lenne a legjobb,de vevõ vagyok mindenre.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
remélem ezt méár tudod micsoda...
A Daemoon Toolst letöltheted innen
Elõre is köszi.
Az email címemre is írhattok: [email protected]
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Pet
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
szerintem abban is van sistergésszûrés..
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
valaki nem tudná elmondani nekem,hogy van a Waterpark5.rész...
és ott van sok jeges medve,meg ilyeneke,és sok hegy körbe!!
de valahova felkéne jutni,azt írta a tábla,és ott vmi koponyát kéne csinálni....de szinte ennek nincsen semmi értelme! vagyis lehet hogy van,csak énnem tudom😞
Valaki léccike segítsen nekem!! köcce
Ari csajszi!! 😉
http://bf2s.com/player/swy/
Ari csajszi: a Jégkorszak 2-nevû játék asszem nem rég jelent meg, úgyhogy szerintem még nincs hozzá magyarítás. arról sem hallottam, hogy lesz hozzá..
http://bf2s.com/player/swy/
az Ice Age 2 magyarosítását honnan lehet letölteni? mert értem a játékot,de mégsem jön össze😞 pls adatok linket vagy vmit! elöre is köcce
Ari csaj
Végre le tudtam szedni az ati legujab videodriverjét(6.5)de most telepiteni nem tom.a telepitás végén ezt a két hiba uzenetet irja ki: INF hiba.Nem sikerult megtalálni a video vezérlöt. a másik: a telepitö nem tudja befejezni a telepitést.probálja meg VGA vezérlövel beállitani a megjelenitö (nekem atim van!)illeszöt,majd futtassa ujra a telepitöt.Mitt tegyek?