Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargate
mi a call of egy cd kódja?

A Turtle Odyssey játékban a 6. pályánál megáll a játék. Bejön a pálya és az elsõ képnél nem tud továbbmenni a fõszereplõ semerre sem. Pedig a teljes verzió van meg. Másnak is vannak ilyen problémái? Hogy lehet ezt a hibát kiküszöbölni, hogy tovább tudjam folytatni a játékot?

<#help>
Tudna valaki segíteni? Olyan játékokat keresek, melyek mind stílusilag, mind kinézetre hasonlítanak a Brave Dwarves-re. Tehát egy kis erdõ mélyén lehessen mászkálni varázslatos lényekkel (kobold, tündér, manó stb...).
Elõre is köszönöm a segítséget.

ngcsnet
origo.hu szoftverbázis<#idiota>

Kandurex
DC-Torrent

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok

Hol lehet ingyen játékokat le szedni?

elõre is köszike
Hi All!!

A crashday 1.0 miért olyan tetû lassu hogy a menüje több perc mig betölt és egy pálya betöltése 5-7 perc???

Tudna valaki segiteni???
Kérem irjon privibe vagy emailt: [email protected]

Köszi!

Dave
Hi!

Hamachin (virtual lan) akarnank most wantedot nyomni, a krealt gameket latjuk, de a konnektalas mindig timeoutos. Vkinek otlet?
Nah hy all!!

A Kotor 1el lenne problem mer egy ideig müködött aztán hirtelen minden betöltésnél kifagy de ugy hogy hibajelentés küldése ablak és fingom sincs mi a baja!plzz help
Kandurex
Talán, itt...

persze kell hozzá mame emu, vagy más

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vizes
Emléxik még valaki erre a játéktermes gémre?

Le lehet szedni valahonnan?

[/img]

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Még 1 kérdés! azt hogy lehet a windows feladatkezelõnél hogy " beleágyazni" az éppen futó progit a winfosba? Ez alatt azt értem hogy Ismét a trénerrel ügyeskedek, elinditom, majd a játékot s utánna nem veszi be a jeleket csak ha leteszem a tálcára DE akkor ez a szar kilép! plz help! én arra is gondoltam még hogy a gémet baszkurálni kicsit! 😊 elöre is köcce!

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VÁZMÖG! sima ctrl! Kösze a helpet! 😛

Saddalim
ja jólvan 😄
nemrég voltam arrafelé, és én is láttam az strg-t. nem emlékszem pontosan hogy melyik, de az biztos (szerintem 😛), hogy ezek közül valamelyik:
Shift, Alt, Ctrl

Valakinek nincs meg véletlenül a No One Lives Forever 2 Végigjátszása? Ha igen elküldhetné ide [email protected] . Köszönöm
Na elõrõl! Azt olvastam hogy az STRG billenytyü csak német klaviatúrán található! és nekem azért kéne mert a trainer-hez kombináció kell! Pl: Hotkey: + <1>= add 1000$! Ez a Restricted area ban van! na kb enyi helpet kérek! ha valami mindig nem tiszta itt az msn-em: [email protected]

Saddalim
jó sok
csak nem deluxe-d van?

Törölt felhasználó
Megmondaná valaki mi a különbség a sima Sim city 4 és a Sim city 4 Rush Hour között???
Saddalim
reklám

Sziasztok!

Az alábbi oldalt érdemes megnézni, jó kis fórum található itt.<#crazya><#crazya>

http://www.topbb.com/blans/index.php?mforum=blans
DJ YAYO
PLZ!
Metal Arms Glitch In The System magyar végigjátszás!
Lehetne videó?
De az sem gond ha leírás!

zeli
csatlakozom Saddalim kollégához<#vigyor>
egy kukkot sem értettem írd le elõlröl, érthetõen😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
???
leírnád érthetõen? trainer bill.kombinációval?!?

Nem játék hanem Trainer! Restricted area-hoz kéne fateromnak! 😊

jogipok
sziasztok

a játékdemonál nektek se jön be a játékról kép?

zeli
Varga: szerintem a menü alatt van egy olyan, hogy keresés. ha azt beállítod Fórumtémák-ra és beírod, hogy Ghost Recon 3, akkor biztos kiad valamit. ha nem, akkor még nincs, ideje csinálni<#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hol van a Ghost Recon 3 topic-ja vagy van is egyátalán???

ngcsnet
milyen játék?

Hello! 1 kis segitség kéne: az STRG-t milyen billentyü kombinációval érhetem el? PLÍZ HELP!

DJ YAYO
PLZ!!!
Magyar Jak3 oldalt valaki tud mondani????

tobias88
hell, nem tud valaki Yu-Gi-Oh Power of Chaoshoz regsetup.exe-t bárhonnan???
Hello!
a W3:TFT nevû örökérvényû játékban akadt gondom: a gép csak úgy kikapcsol lanozás közben (Cel 2,4; ATI 9550; 512MB RAM). Arra jutottam, hogy a proci melegszik túl, de nem ment 55 fok fölé. Úgy 45 percet enged általában, de mindig változik, általában kevesebb. Help me please.

nincs, nem is lesz...

Saddalim
#1435: a gyártó honlapjáról
#1439: gondolom a cod:uo vagy a peccs közben. CoD reinstall.

hello mindenkinek!
Aki ebben tud segíteni írjon:setup cold not locate a valid installation of call of duty (cod install közben irja ki majd kilép az installból)
csá!Újra megy a Harc Középföldéért 2!Újratettem és most megy, örök hála Saddalim!

Sland
nem jó egyik sem😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Törölt felhasználó
Letudok torrenteset szedni van is programom, de unom, hogy lassabb mint a normál letöltés ha tudtok olyan servert ahonnan gyors a torrentes letöltés nekem az is jó, csak egyben legyen!
Szevasztok figyeljetek már tudom h ez nem ide tartozik de vettem infrát és nem akarja felismerni a gép azt is mondták már nekem h driver kellene hozzá mer lehet h ami van az hibás de honnan tudok letölteni hozzá ?? ha vki tud segíteni írjon már privibe! Kössz.
zeli
a válasz egyszerû: Sega Emulator kell hozzá!😊
most nem találok pontosan olyat, de
tessék lehet válogatni

Sland
Hi

Letöltöttem egy Scud race nevû Sega játékot amit emulálni kéne valamivel

itt van róla infó

innen szedtem le.

Ehhez milyen emulátor kéne? Valaki segítsen legyenszíves!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zeli
mit kérdeztél volna??😛

SHADOWEYES7
Én is ezt kérdeztem volna!!
De a válasz már jött!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Tenksz!
Te valami csúcs vagy!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zeli
ja és doglegy, ha nem tudod, hogyan kell Torrentrõl szedni, akkor jelezd😉

zeli
DJ YAYO: akkor mûködött a CD-kulcs? találtam egy honlapot:Soldiers Of Anarchy patches
Saddalim: mért, ne hogy azt mondd, hogy neked eredeti<#vigyor>
doglegy:szerintem jobbban jársz, ha mégegyszer letöltöd az egészet.találtam egy Torrentet, onnan le tudod szedni.Call Of Duty 2 Torrent 4,17GB

DJ YAYO
Hali!
Írnátok 1 listát a Soldiers Of Anarchy hoz pár PATCH-et?
Tenksz!!

Törölt felhasználó
Lehet, hogy megbírnám oldani ha lenne cod 2-es crackem, de sajna nincsen.Lécci mondjatok egy linket ahonnan lelehet tölteni, vagy ahonnan a teljes gamet, erre az e-mailra küldjétek el:[email protected]
nagyon megköszönném.
DJ YAYO
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó A JÓBÜDI KURVI ELETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TE AZ ISTENEK AJÁNDÉKA VAGY!!!!!!!!!!!!!!
ADÓSOD VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ 1. EMBER AKI MEGMONDTA A VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!!!!!!!!!!!!!!!

Saddalim
szar a crack. egészet leszeded, újra felrakod (NE a reinstall funkcióval (ha van), hanem elõbb uninstall és aztán megint felrakni). innentõl elvileg nem segíthetnék, de tisztelt zeli barátunk már warezelt az elõbb... szóval ha nem eredeti (mer' gondolom hogy nem az 😛), akkor másik crack. ha eredeti, akkor talán nem kéne crackelni...

zeli
személyi Helpdesk😛
Kis Drága: írd le, mi abajod a FlashGettel, mert énis használom!
DJ YAYO: CPB0-4Y9Q-NUME-H891<<ezt az interneten találtam, nem biztos, hogy mûxik
doglegy: azért nem megy, mert a Call of Duty 2-t kiírtad, mint adatlemezt.mivel nincs telepítve a patch nem vezsi észre, mert egy patchet csak akkor tudsz telepíteni, ha a játék is telepítve van. szóval meg kell keresned a telepítõlemezt, különben elfelejtheted apatchet!