Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki segíteni? Olyan játékokat keresek, melyek mind stílusilag, mind kinézetre hasonlítanak a Brave Dwarves-re. Tehát egy kis erdõ mélyén lehessen mászkálni varázslatos lényekkel (kobold, tündér, manó stb...).
Elõre is köszönöm a segítséget.
Hol lehet ingyen játékokat le szedni?
elõre is köszike
A crashday 1.0 miért olyan tetû lassu hogy a menüje több perc mig betölt és egy pálya betöltése 5-7 perc???
Tudna valaki segiteni???
Kérem irjon privibe vagy emailt: [email protected]
Köszi!
Dave
Hamachin (virtual lan) akarnank most wantedot nyomni, a krealt gameket latjuk, de a konnektalas mindig timeoutos. Vkinek otlet?
A Kotor 1el lenne problem mer egy ideig müködött aztán hirtelen minden betöltésnél kifagy de ugy hogy hibajelentés küldése ablak és fingom sincs mi a baja!plzz help
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Le lehet szedni valahonnan?
[/img]
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
nemrég voltam arrafelé, és én is láttam az strg-t. nem emlékszem pontosan hogy melyik, de az biztos (szerintem 😛), hogy ezek közül valamelyik:
Shift, Alt, Ctrl
Az alábbi oldalt érdemes megnézni, jó kis fórum található itt.<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
http://www.topbb.com/blans/index.php?mforum=blans
Metal Arms Glitch In The System magyar végigjátszás!
Lehetne videó?
De az sem gond ha leírás!
egy kukkot sem értettem írd le elõlröl, érthetõen😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
a W3:TFT nevû örökérvényû játékban akadt gondom: a gép csak úgy kikapcsol lanozás közben (Cel 2,4; ATI 9550; 512MB RAM). Arra jutottam, hogy a proci melegszik túl, de nem ment 55 fok fölé. Úgy 45 percet enged általában, de mindig változik, általában kevesebb. Help me please.
nincs, nem is lesz...
Aki ebben tud segíteni írjon:setup cold not locate a valid installation of call of duty (cod install közben irja ki majd kilép az installból)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
most nem találok pontosan olyat, de
tessék lehet válogatni
De a válasz már jött!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Te valami csúcs vagy!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Saddalim: mért, ne hogy azt mondd, hogy neked eredeti<#vigyor>#vigyor>
doglegy:szerintem jobbban jársz, ha mégegyszer letöltöd az egészet.találtam egy Torrentet, onnan le tudod szedni.Call Of Duty 2 Torrent 4,17GB
nagyon megköszönném.
TE AZ ISTENEK AJÁNDÉKA VAGY!!!!!!!!!!!!!!
ADÓSOD VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ 1. EMBER AKI MEGMONDTA A VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!!!!!!!!!!!!!!!
Kis Drága: írd le, mi abajod a FlashGettel, mert énis használom!
DJ YAYO: CPB0-4Y9Q-NUME-H891<<ezt az interneten találtam, nem biztos, hogy mûxik
doglegy: azért nem megy, mert a Call of Duty 2-t kiírtad, mint adatlemezt.mivel nincs telepítve a patch nem vezsi észre, mert egy patchet csak akkor tudsz telepíteni, ha a játék is telepítve van. szóval meg kell keresned a telepítõlemezt, különben elfelejtheted apatchet!