11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
guzu99 #10687 Sziasztok! Nemreg letoltottem a Counter Strike Source-t,es szeretnek ehhez segitseget kerni.Neten szeretnek jatszani,es mivel meg soha nem jatszottam igy,nem tudom,hogy mi a menete(szerver kereses,beallitasok,stb)...tudna ebben valaki segiteni? [email protected] kernek valaszt,ha lehet. Koszonom! -
Egészen potosan mit ír ki, és hol? A trackernél? Minden letöltés esetében ezt csinálja, vagy csak 1adott tracker esetében? -
igen és ugy sem jó...:( -
nem lehet, hogy olyan helyre akarja menteni, ahován nincs elég jogosultsága? Próbáltad rendszergazdai módban futtatni? -
sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy uTorrentet használok és bárhonnan szeretnék tölteni elindul a letöltésem, de pár másodperc után kiírja, hogy a hozzáférés megtagadva...
Engedélyzve van a tűzfalban is meg mindenhol.
Valami ötlet? -
röviden, tömören csak annyit, h amíg Slave-re van állítva a jumper, és nem master-re, addig nem fog jóleni... Az eszköz hátulján pakold át a jumpert masterre... vagy az IDE kábelre ne tegyél más eszközt -
C4nn1b4l696 #10681 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? pár napja ha elkezdek valamivel játszani egy idő után (2-20perc) egyik pillanatról a másikra leesik az fps-em 60ról 5-6ra.. semmilyen változás nem volt a gépemen de néhány játéknál ha lerakom tálcára majd visszalépek egy ideig ismét normálisan fut. videókártya se melegszik jobban mint általában... ezeknél a játékoknál fordult elő, mind eredeti: Team fortress 2, Killing floor, The Ball, Nation red. Ha valakinek van vmi ötlete örömmel hallgatom :( most telepítettem újra win 7-et az se moldotta meg... -
nimirig #10680 Sziasztok. Elég béna hibába estem. GTA IV-t nem tudom kitörölni -.- Ezt írja: Failed to release SecuRom license. Légyszi segítsetek, előre is köszönöm -
Aaron1212 #10679 Hali.
AZt szeretném kérdeznmi hogy lehet topicot csinálni? -
Krista5 #10678 Sziasztok!
ECDL vizsgázni fogok és lenne 1 kérdésem.
Mikor számítógépen keresünk mappákat , fileokat stb. akkor az a feladat , hogy ,mentsük el a keresést..
FILE menü és KERESÉS MENTÉSE.. eddig ok , le is mentem az asztalra , megnyitom de üres az ablak , nincs ott a keresés..
Ez hogy van?
PrtScrn. gombot is kell használni?
Előre löszi! -
szdori #10677 hali!
nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel, de keresek egy régi pc játékot.
Annyira emlékszem, h farmon, v legalábbis zöld területen játszódott és voltak veteményesek, fák, tehenek (!) és időre kellett v begyűjteni ezeket v ilyesmi, mert egy idő után jöttek a piros kis démonok és megettek/szétromboltak mindent. Van esély rá, h erre vhol még rábukkanok és futni fog mien gépen?
Köszi előre is! -
Hali! Az lenne a problémám hogy van egy STOPZillla nevezetű akármi, de nem tudom letörölni sehogy sem és folyamatosan fut a háttérben. -
Forcee #10675 sziasztok
nemtudok DVD+R DL lemezeket irni mert egyszerüen hibát ir a meghajtomra arra gondoltam h fölrakok egy uj frimwaret már le is töltöttem de ieneket ir a readme h xd:
Connect the drive as·°master·±by it self, on the secondary IDE controller
with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper
on the back of the drive to the·°master·±position.
ez mi az istent jelent ? xD mert nemmerem elkezdeni és nemtudom h megéri-e megkockáztatni. -
Sziasztok! Sima, régi CORE X-box-360om van... Most szeretnek egy 66cm-s HD-ready tv-t beszerezni. Eddig SD-tv-n jatszottam, RGB-kábellel. A kérdésem: 66cm-s, HD-ready TV-nel (ami tud 1080I-t is)eleg-e ez az RGB-kábel, hogy szép képet kapjak? Ill.,mivel ezen a típuson HDMI-csatl.még nincs, van-e valami jó átalakítós csatlakozó,ami szép képet adna,és kihasználná maximálisan a tv képességeit? -
foldi6 #10673 sziasztok
A gta 4-ben ott tartok amikor az utolsó küldetésnél, Peg-et üldözöm, hogy kinyírjam. egyszerűen nem tudok felmászni a helikopterre, miután a motorral ugratva a helikopterre röpítettem magam.
irja, hogy nyomjam a space-t de nem csinál semmit....
esetleg vki segíthetne...köszi előre is -
juhfark #10672 Sziasztok! Aki játszott valaha is a galactic civilizations II-vel, az kérem segítsen. A játék forumába most irtam be. Előre is köszönöm!!! -
flatszeru #10671 virtual vcr. kicsi,gyors,egyszerű. -
Sszieasztok, tudnátok ajánlani, egy időzíthető videofelvevő progit? Online szemináium lessz délelőtt, és sajnos nem leszek otthon abban az időben, és fel kellene venni... -
flatszeru #10669 sziasztok!
Live os játékoknál a telepítés során a következő hibaüzenetet kapom:
failed to verify package majd csak kilépni lehet.
Valakinek van ötlete a probléma megoldására?
köszi -
A Magyarítások portál szerint fordítás alatt áll. -
bejja77 #10667 Sziasztok!!
Segitsetek már nekem,hol tudnám leszedni a devil may cry 4 magyarosítását?köszi -
dayton #10666 Sziasztok! Feltelepítettem a sims3 kiegészítő cuccokat(bemásoltam a download mappába-majd telepítővel telepítés-kiírta sikeres.Mégse látom a játékba az új dolgokatpl. auto , frizura , ruhák stb. Tudna valaki segíteni? -
Köszönöm a tippet, ez az egyetlen lehetőségem, hogy kipróbálom, nagyon úgy látszik. A víruskeresés sem volt megoldás.Nagyon köszönöm még egyszer! 
-
Próbáld ki a cFosSpeed nevű programot. Link -
Az a helyzet,hogy gyakorlatilag minden ki van kapcsolva,csak a cs megy, és így ennyi sajna.A haverom azt mondta, hogy esetleg az eredeti cs-vel jobb lesz(eddig portable-t használtam), de semmi.Sőt még a víruskeresőt is kikapcsoltam semmi :-(. A vírusirtás az egyetlen remény, ha így se sikerül, felakasztom magam :-S. -
főleg az msn-t, annál nagyobb netzabálót én még nem láttam, ha fut, simán összejön 180-200-as ping is... :| -
ping = géped és szerver közötti válaszidő
Ha éppen letöltesz, vagy feltöltesz, akkor megnő a ping. Ha netes alkalmazások futnak a háttérben (MSN, Firefox, stb.), attól is megnőhet a ping. Ha meg van osztva a net, és a másik gépen neteznek, letöltenek, attól is megnőhet.
Próbálj meg kikapcsolni minden netet használó programot, illetve kérd meg a többieket is, hogy ne használják a netet, és akkor talán jobb lesz.
A magas pinget esetleg még valamilyen vírus okozhatja, ha az előzőek nem segítettek, akkor javaslok egy vírusírtást. -
az a 100-is 1000-ig akart lenni :-) -
Sziasztok!
Az a problémám,hogy mindig ki vagyok rúgva a cs szerverekről a pingem miatt.Általában olyan 150-280 között szokott lenni, de már előfordult hogy volt 100 vagy 300 fölé ment. Nem tudtok valami módszert arra hogy valamennyi javulást lehessen elérni?Már idegesítő, hogy ott ahol elvileg 100-is lehet játszani, a 200-as pingemmel is kivágnak (Tisztelet a kivételnek :-))Előre is nagyon kösz! -
halisztok. Nem tudjátok h Win7/64-en a RA1-et h tudnám működésre birni? (dosboxon kivül) telepitésnél megakad mert kompatibilitási hibára hivatkozik mert 64 bites rendszerem van.
előre is köszi. -
ok köszi -
Neroval adatként írod ki, de nem CDre hanem iso fájlként.:) -
a1020 #10655 Hali!
Egy szimpla Nero-val vagy egy power iso-val. Én ezeket használom. -
Hali! Apám vett egy laptopot és elindította rajta régi játékainkat.
Ezek: Star Trek Elite Force, Porsche 5, Star Wars Rogue Squadron. Igazából ez mind1 is, a kérdésem az lenne hogy, ne a cd-k kopjanak, hogyan tudok ezekből a lemezekből olyan fájlt csinálni amit később bemountolhatok Daemon Tools-ba? (Pl. Iso, mdf, mds stb.) -
F1re #10653 nem neked írtam :S:D -
Drina79 #10652 Köszönöm.Megnézem,ha nem jó akkor írok megint :) -
KAKOLUKIA #10651 Sziasztok!
A The Sims "-ben hogy lehet videót készíteni?
(nem arra gondolok, hogy megnyomom a v betűt, hanem ilyenre pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=YMBcgm2U-W4) -
F1re #10650 elvileg a modemed 1be van építve szvsz 1 routerrel.
ennek az oldalnak meg működnie kell ha nincs nagy problem http://whatismyipaddress.com/ szal ide felmész és amit ki ír ip-t arra kell csatlakozni tehát az ip és utána írod a portot pl 85.12.51.2:.27015
azt hogy a modemed routere 1ben könnyen letod tesztelni beírod böngészőbe h 192.168.0.1 ha nem dob ki semmit akkor 192.168.1.1 v 192.168.2.1 ill 192.168.123.254 ezek közül vmeik ha behoz 1 weboldalt ami felhasz neve ill kódot kér akkor alap esetben admin,admin a kod és név is ez a router ill modem beállító oldala -
Drina79 #10649 Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Kb 1 hónapja vásároltam egy routert,mert sajnos a régi tönkrement.Na most ezzel az uj routerel D-Link DIR-600 nem tudok hálóba játszani Lef4-et,mivel belépek,játszok és kb 5-10 perc után kidob azzal hogy megszünt a szerver,pedig nem.Ha én csinálok szervert akkor a többieket dobja igy ki.Portok be vannak álitva,a játékhoz.Mintha egy pillanatra leszakadna a netröl,csak azt nem tudom,minek és hogy miért csinálja ezt.Ip-vel meg egyátalán nem tudnak csatlakozni hozzám.
A segítséget,ötleteket elöre is köszi. -
a1020 #10648 Hát, igen, tényleg nincs router, legalábbis, itt nincs, nem szeretlek be egyet ingyé:D
Akkor megvárom a profibbat:D