Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legfrisseb hírek, cikkek, letöltések a Grand Theft Auto világából >>> www.gtarevolution.extra.hu
de ha akarod keresek egy ISO változatot, és ott csak ISO fájl van..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ezeket tcmd-vel összefûzni, de miven nincs hozzá crc (ami megmondaná a formátumot, mód. idõt, stb.), ezért kéne hozzá szerezni kiterjesztést (azaz meg kéne tudni hogy mi a kiterjesztése az összerakott fájlnak, hogy át tudd nevezni és úgy mountolni)
vagy keresd meg a faq-t a játék könyvtárában...
hameg warez, akkor töröld le😊
és nem értem, hogyhogy "összefûzted"?😄
úgy volt, hogy van 73 RAR fájl???
mert akkor egy helyre kell csomagolni, aztán a Daemoonnal bemountolni😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"doglegy:szerintem jobbban jársz, ha mégegyszer letöltöd az egészet.találtam egy Torrentet, onnan le tudod szedni."
4,17GBCall of Duty 2 Torrent 4,17GB
És lécci mond meg hogy honnan szedted le!!!
3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:
ATI Radeon 8500, 9000 Pro, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
ATI Radeon x300, x600, x800
Nvidia GeForce 3, GeForce3 Ti 200
Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X, GeForce Ti 4600, GeForce4 Ti 4800 SE
Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5800, 5900, and 5950
Nvidia GeForce 6800
Lécci segítsetek ha lehet még ma.
mert olvastam, hogy a Lost Coasthoz valóban Bika gép kell. minimum 1GB-os memóriakártya😄
De azér az fura, hogy egy serious sam 2 akad maxon. Najó azér beismerem elég jó grafja van. De a lost coastnál is jobb???
Sznte csak nagyobb a gépigénye, meg a valvenak jobb motorja van.
haveromnak kéne mentés a SWAT3-hoz nem tudjátok honnan lehet letölteni??
Ja és a hide progiban rá kell kattintani arra az óriási gombra,h HIDE...
Valaki nem tudna nekem a half-life 2-höz egy jó Nvidia drivert ajánlani 7900gt kártyához??? A 84.24 nem az igazi. A lost coast még kis grafikán is akadozott vele, de ugyanolyan szinten, mint full grafikán.
Már a régebbi geforce 4-esemen is ugyanúgy bajom volt ezzel a driverral, de gondoltam, csak mert gagyi a kártyám. De ez a kártyagagyiság már nem aktuális 😊.
Más gammák jól mennek ezzel a driverrel, de a source motor nem bírja vhogy.
THX!!!
valaki nem tudna nekem a LORD OF THE RINGS THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2 v1.03 verzió trainert? nagyon fontos lenne,.
aki tud az küldje el erre a címre mellékletben
[email protected]
elõre is köszi
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Las Ventoras ban 1 küldinél fox vele találkozni!
Amikor kiakarja WOOZY, meg CJ rabolni a Caligula-t!
Azért kell a csaj mert tõle kell szereznünk 1 ruhát meg 1 azonosító kártyát hogy bejussunk a páncél terembe!<#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2>
Amikor megkérdezi hogy szteroid meg ilyesmi akkor azt mondja hogy ''hm de izmosz fasza pasi vagy akarsz a barátom lenni? Y igen N nem!''
Nyomd meg az Y-t és amikor elfordul akkor HAGYD BÉKÉN!!!!!!!!!!
Menny el blueberry-bõl jó messzire és mikor elmentél jó messzire nyisd ki a térképet!!!!!
Ott lessz 1 ikon 1 szív ikon!!!
Na most ha odamész akkor ott van a barátnõd!!!
Na elmondom az információkat mit kell vele csinálni STB!!!
HELENA WANKSTEIN
Találkozóhely: Blueberry, az Ammu-Nation tetjén lövöldözik
Lakóhely: Flint Country, az RS Haullal szemben lévõ farm
Elérhetõ: 08:00-12:00 és 14:00-02:00
Ízlés: átlagos izomzat, magas sex appeal
Kajálás: Los Santos, Rodeo étterem
Tánc: Los Santos, Alhambra
Vezetés: lassan a farm körül
Specialitás: -
Jutalom: 0% fegyverek, 50% autó (Bandito), 100% farmer ruha, szex 70%-tól
Örülök hogy segíthettem!<#vigyor>#vigyor>
/A NFS Most Wanted topicban nem jó a FAQ menü, így itt is megkérdem.../
a 4CD-s HK Zonda verzióm van. az lenne a kérdésem, hogy van e már hozzá crack, és ha igen akkor hol találom? <#confused>#confused>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Segítséget szeretnék kérni attól aki játszott már a KING KONG-al.
Amikor elsõnek vagyok kongal és a repülõ szörnyek elrabolját a csajszit akkor felmászok egy hegyszerûségre. Ott hogyan kell kinyírni azt a madárgenyót. Kb 2szer belémkarmol és szevasz. Help aki tud
amúgy barátnõ lesz asszem..de egy darabig nem lehet csinálni semmit asszem, majd 1 küldinél taláxol vele
A blueberry-s ammu nation tetején áll egy csaj azzal mit kell csinálni?
Mindig megkérdezi,h mitõl vok ilyen izmos tán szteroidokat szedtem be reggelire és akár az n akár a y gombot nyomom meg akkor is elfordul és lövi tovább a cél táblát szóval nem tudja valaki,h mit a fast lehet vele csinálni?
MohPA-zok, és vmi hendersonairfielden vok.
az a feladat, hogy védjük meg a hangárokat, aztán meg szedjük le a japcsikat egy géprõl.
de akármit csinálok, mindig leszedik azt a gépet émmeg kinyiffanok.
nm tudna vki segíteni?
Nézd meg a honlapot és keresd ki benne nekem PS2-õn a ghost recon 3-at!<#integet2>#integet2>
Már rájöttem hogy kell megcsinálni a MISSION-t!
Boccs hogy nem írtam hogy már nem kell az infó!
Amúgy ki a lúzer?
Elõször nick-re kattints és aztán dumálj jó Aladin?
Tudod van a HSZ szám mellett 1 URL használd ha lehet ok?
<#pias>#pias>
ezt felpakolni, ha nem megy, akkor ha lehet winfos reinstall (ez biztos megoldja), ha nem akarod, írj vissza, leírom pontosan hogy mit...
Mellesleg 2 kattintás volt a lenti linkrõl...
Nem tudna valaki 1 konkrét linket ahol G.R.:adanced warfighter walkthrough ok vannak vagy mi???????
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A ''GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER''-ben kéne segítség!
Abban a küldetésben mikor a tankokat kell megvédeni és már bementek a hangárba !!!
Na akkor jön 1 helikopter azt kinyírom de utána valamikor jön 1 tank a hegyen!!!
Na azt hogy kell kinyírni?
Már vagy százat löttem a gránátlövõs puskával ami gépfegyver<#violent>#violent> is de semmi!
Na akkor mit kell csinálni?
Addig amit eddig is csináltam, csak rosszul célozok?
Vagy kell hozzá a társam is?
Hm?
Köszke!
Várom az üzenete!
Lehet VIP-ban is de itt gyorsabb!!!!
LOLVASNI!!!!!<#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint><#zavart1>#zavart1>
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Azon a szinten vagyok ahol pont szemben van a gömb alatta pedig egy létra.