Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Help me!
Valaki megtudná mondani mi a CITY LIFE cd kulcsa. Nagyon kéne!
Köszi elõre is Szolina!
Valaki megtudná mondani mi a CITY LIFE cd kulcsa. Nagyon kéne!
Köszi elõre is Szolina!
Nos, nekem olyan problémám lenne, hogy az Ultima IX-et szeretném emgvenni eredetiben, de sehol sem találom, még amazonon sem. MAx használtan tudnám megrendelni, ha amcsi lennék, de ugyebár nem vagyok az. Vkinek vmi 5let, hogy honnan lehetne egy 99-es játékot megszerezni? amúgy érdekes, mert az elõzõ részét még magyarországon is lehet kapni...
Én sem szoktam, de haver rátalált erre a Hamachira és sztem ez kib***ott jó progi.
Már Splinter Cell CT-ztünk, de másban még nem próbáltuk. Találtunk 1 listát amin rajta vannak a tesztelt játékok, de amelyik gameben van lan abban müxik.
Szal akkor valaki más nem tudja hogy hogyan lehet doom 3 Co-opozni?
Csomó peccset próbáltünk meg opencoop verziókat...
Nagyon megköszönném a HELP-et
Már Splinter Cell CT-ztünk, de másban még nem próbáltuk. Találtunk 1 listát amin rajta vannak a tesztelt játékok, de amelyik gameben van lan abban müxik.
Szal akkor valaki más nem tudja hogy hogyan lehet doom 3 Co-opozni?
Csomó peccset próbáltünk meg opencoop verziókat...
Nagyon megköszönném a HELP-et
#1617: na most 2 lehetõség van. vagy pont eltaláltad vagy nagyon nem :-)
#1628: bocs, nem szokásom lövöldözõs-zombis játékokkal jáccani, szoval ezt nemtom 😛
#1616: hát ez tényleg érdekes. windows reinstall volt már?
#1628: bocs, nem szokásom lövöldözõs-zombis játékokkal jáccani, szoval ezt nemtom 😛
#1617: na most 2 lehetõség van. vagy pont eltaláltad vagy nagyon nem :-)
valaki leírná szóról szóra h hogyan tudnék haverral doom 3 coopot nyomni?
Hányas pecs, esetleg crack, hányas opencoop mod stb..
elõre is kösz
Hányas pecs, esetleg crack, hányas opencoop mod stb..
elõre is kösz
már ujból lett rakva, volt elsõnek a D-n, utána kipróbáltam a c-n nehogy az legyen a baja. Most végig néztem és nincs sárga 3szög 1iknél sem. Sza akkor nem tod mi lehet a baj? én már sok mindenkit megkérdeztem de azt mondták h ilyet nem láttak..
Saddalim, egy kérdés, de csak érdekel azért: te hányéves vagy?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
érdekes.
akkor az utolsó 5letem hogy telepitsd újra az obliviont.
ja, jut eszembe, amivel én is megtaláltam a hibát 1szer.
futatásba dxdiag. csíkot megvárod. felül átkapcsolsz a DirectX fjlok/DirectX files-re és végignézed az összeset hogy van-e valamelyik mellett sárga háromszög
akkor az utolsó 5letem hogy telepitsd újra az obliviont.
ja, jut eszembe, amivel én is megtaláltam a hibát 1szer.
futatásba dxdiag. csíkot megvárod. felül átkapcsolsz a DirectX fjlok/DirectX files-re és végignézed az összeset hogy van-e valamelyik mellett sárga háromszög
bakker nem azért, de ez a link lol!
belinkeltél egy fájlt a gépedrõl??😄😄😄😄
belinkeltél egy fájlt a gépedrõl??😄😄😄😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
konfigom
ha ez igy segít vmit.
ha ez igy segít vmit.
inkább megnézem everestben mert ki kéne kapni a helyérõl a tápot h megnézhessem. kicsit szar a házam.
a gépeden szerintem ilyet nem tudsz használni, ilyet nem enged a windows, legalábbis én még sosem láttam ilyet windowson...
Sziasztok!!
tdna vki segiteni nekem nem játék de máshova nemtudtam irni ezen a honlapon:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=351670
ien furcsa a kurzor azt szeretném hogy az egész gépemen ien legyen és nemtom hogy honan lehet letölteni vakaki fetudná rakni hogy honan kehet letölteni??
tdna vki segiteni nekem nem játék de máshova nemtudtam irni ezen a honlapon:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=351670
ien furcsa a kurzor azt szeretném hogy az egész gépemen ien legyen és nemtom hogy honan lehet letölteni vakaki fetudná rakni hogy honan kehet letölteni??
hi all
számok cíémt kéne megmondani, ha tudjátok
ebbõl a videoból
a 2:58-nál lévõ szám és az utána lévõ, és az 5:30-nál lévõ számok kellenének
köszi elõre is
számok cíémt kéne megmondani, ha tudjátok
ebbõl a videoból
a 2:58-nál lévõ szám és az utána lévõ, és az 5:30-nál lévõ számok kellenének
köszi elõre is
carpe diem
Hali. Nem tudjátok véletlenül a legelsõ vodafonos reklám zenéjének a címét?
szedd le a házad elõlrõl nézve jobb oldalát (ahol az alaplap van). a táp azon oldalán rá van írva hogy mekkora
204w jött ki, akkor ehez hozzáadok 60-70w, legyen 274w. Csak az a baj h nem tom h milyen a tápom, de sztem 300wos lehet, de annyit tok h az a leggyengébb láncszem.
Lehet hogy kicsit kozkázatos gyenge táppal üzemeltetni a gépemet. nah a lényeg ez most jót jelent h ennyi lett vagy nem? vagy most ilyenkor mi van?
Lehet hogy kicsit kozkázatos gyenge táppal üzemeltetni a gépemet. nah a lényeg ez most jót jelent h ennyi lett vagy nem? vagy most ilyenkor mi van?
nemtom nem hiszem azért nézd meg
Itt kiszámolhatod hogy mennyit fogyaszt a géped, adj hosszá 60-70W-ot a égeredményhez és hasonlítsd össz a tápoddaé
Itt kiszámolhatod hogy mennyit fogyaszt a géped, adj hosszá 60-70W-ot a égeredményhez és hasonlítsd össz a tápoddaé
az alaplapom bírja a 8x agp-t (msi 865pe neo-2), és fel engedélyezve van 8xagp-re a vga. sza ezért nem értem h mi lehet a gond? talán a táp az befolyásolhatja ezt??
akkor nézd meg a videokártyádnál (club3d-nél nemtom sajna hogy hol lehet, keress), hogy az AGP engedélyezve van-e és ha igen hányszoros.
a videokártyád 8x-t bír, az alaplapodat nemtom milyen nézd meg, hogy hányat bír. told fel addig, ha nem volt magasra (magyarul a lehetõ legnagyobbra rakd amit még bír a videok. és az alaplap)
a videokártyád 8x-t bír, az alaplapodat nemtom milyen nézd meg, hogy hányat bír. told fel addig, ha nem volt magasra (magyarul a lehetõ legnagyobbra rakd amit még bír a videok. és az alaplap)
a futtatásba írd be: dxdiag
várd meg amug bal alul végigmegy a csík
legalsónál (Direct-X verzió/Direct-X version) mit ír? (zárójeles résszel együtt)
várd meg amug bal alul végigmegy a csík
legalsónál (Direct-X verzió/Direct-X version) mit ír? (zárójeles résszel együtt)
akadozik, fel le ugrál az fps. ha az egyik terepnél ment normálisan a játék és a közeli ládából kiveszek vmit akkor lessz vagy 4fps, és ugy is marad. sza ez sztem nem normális igy. már szinte mindnet kipróbáltam h jól menjen de sikertelenül. tanácstalan vok már. Ha vki tud vagy te akkor help PLS
felraktam az obliviont, de sehogy nem akar normálisan menni, pedig kéne.PIV 3.0Ghz
club3d gf6600gt(agp), 2x512mb ram(kingston). A háttérben lévõ folyamatok száma 25, az nem lehet baj. amugy most lett leformatálva a vinyom csak is h menjen a game normálisan. kipróbáltam különbözõ driverekt de semmi. 84.21, 84.25 és most 91.31-el tolom de így se müxik. a felbontást tök mind1 milyenre állitom mert sok különbség nincs az akadás közt. sza nem hinném h gyenge lenne a gép a játékhoz.
club3d gf6600gt(agp), 2x512mb ram(kingston). A háttérben lévõ folyamatok száma 25, az nem lehet baj. amugy most lett leformatálva a vinyom csak is h menjen a game normálisan. kipróbáltam különbözõ driverekt de semmi. 84.21, 84.25 és most 91.31-el tolom de így se müxik. a felbontást tök mind1 milyenre állitom mert sok különbség nincs az akadás közt. sza nem hinném h gyenge lenne a gép a játékhoz.
clonecd uninstall. daemon toolsal mountold a cd-képet (ha arról megy). ha ígyse, akkor használj sd4hide-t
Sziasztok!!
Tudna nekem valaki végigjátszást küldeni a The Punisher címü játékhoz.
Elõre is köszi.
Tudna nekem valaki végigjátszást küldeni a The Punisher címü játékhoz.
Elõre is köszi.
nics crack. más ötlet?
hello
van egy játékom amit feltelepítettem kitette az ikont az asztalra. eddig minden jó.de amikor el akartam indítani ezt írta ki:Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
most mit csináljak?
van egy játékom amit feltelepítettem kitette az ikont az asztalra. eddig minden jó.de amikor el akartam indítani ezt írta ki:Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
most mit csináljak?