Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de én már kibontottam meg minden, csak amikor elkezdem telepíteni kiírja, hogy setup has experienced an error

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

hát, nekem ez kínai😊

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Saddalim
ööö most mi van kettõtöknek ugyanaz a baja vagy mi?!

w77d
nem, az óra is kegyetlenül pörög

Saddalim
konkrétan gép?
ilyen esetekre találták ki a cpu laíítókat de én olyat még nem pipáltam, gogy sa-hoz valaki használta volna <#guluszem1>
óra normálisan telik (mármint nem 1:1-be hanem ahogy az sa-ban mennie kéne)?

Saddalim
kibont. ha darabolva van, tcmd-vel összefûzöd. azt démonnal MOUNTolod.
na hékás. most akkor sikerült vagy nem?

most neg azt írja, hogy setup has experienced an error.

hello, letöltöttem a játékot és azt írja, bontsam ki majd Daemon toolal instaláljam, na igen de a daemon tool semmi sem csinál!
Mi lehet a baj?(Ghost Recon advenced warfighter)

w77d
Hellosztok! Egy idegesítõ problémával kerültem szembe! Most vettem egy nagyon jó PC-t! tényleg erõs meg minden. de eggyes játékokat pl: GTA San Andreas vagy NFS Most Wanted nagyon felgyorsít! A san andreasban pl az emberek olyan gyorsan szaladgálnak hogy alig látni õket! Mi lehet a probléma? Létszi segítsen aki tud!!

GoKu x
nah megvan mi a baja az oblivionnak. sz*r a hangkártyám és ez lefogta a gépem és ezért akadt. Letiltottam a hangkártyám és így már tok normálisan jácccani. végre..

Nem a House of the Dead-re gondolsz? Csak tipp, halvány gõzöm sincs, milyen az a Romero-film...

zeli
semmi értelme krekknek, meg ilyesminek. énis nemrég játszottam azzal a gémmel, szerintem egész jó. csak a szervereken nincs senki, így értelmetlen...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

#1659 hát én még nem láttam olyan George A. Romero filmet de sztem doom 3. <#vigyor4> Ez az egyetlen zombihalomra lövõs amit ismerek...
Saddalim
no ez már erõsen érinti a warez kategóriát 😛
írj egy mailt a [email protected] és küldök egyet

Szevasztok!

Alien vs. Predator 2-zök mostanság és muliplayerezni szeretnék, de kér valamilyen kódot, amikor rákattintok a multiplayerre. Megtudná mondani valaki azt a kódot?
Mi a neve annak az FPS-nek aminek olyan a hangulata mint egy George A. Romero filmnek?Zombikkal kell küzdeni.

õ egyébként azért nemtudtam mert 1 hónap mulva lehet csak.De köszi a segítséget

Saddalim
muhaha 😄

zeli
nah Saddalim leelõztél😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli

Sziasztok
Valaki tudja honnan lehet letölteni az Age of Empires 3-hoz magyarosítást?
Elõre is köszi.
Saddalim
szerintem valszeg nem véletlenül nem tudsz. És köszönd meg, hogy nem kapsz újabbat.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108233308

Hali
Légyszi csináljatok már egy új témát,ez a neve:Rise and Fall
Csak mert én még nemtok.
Elõre is köszi

Saddalim
ööö mirõl van szó? 😛

Azért szeretném, ha eltudnám hitetni, mert ha sikerül FELTUDOM INSTALLÁLNI A PATCHET!!!!<#confused>

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

Saddalim
Jah, és ha már szó esett a magyarításról...
Itt van egy jó

Saddalim
elküldve 😛

Saddalim
http://gamefaqs.com/ <- itt találsz sok végigjátszást
http://www.gamefaqs.com/search/index.html?game=gothic&platform=All+Platforms <- itt meg konkrétan a Gothichoz

Tudna valaki segítséget nyújtani?
El tudnátok küldeni nekem a commandos strike force játék crack-jét

e-mail:[email protected]

köszi..........
Egyébként, ha tényleg ilyen globális hiba lenne, azt talán már többen jelezték volna a készítõk/honosítók felé... Ha jól tudom, akkor az 1.08k verzió volt az utolsó, és nekem ez van meg, szóval patchelni sem lehet a gammát.

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Az elsõ rész. Én a Stöki-féle (PC Guru) végigjátszáson kívül mást nem találtam, remélem, te sikerrel jársz. De igazából nem is itt gyökeredzik a probléma, hanem, hogy Baal Lukor nem követ. Különben egyszerû dolgom lenne. Megnéztem a dialógus-fájlokat is, próbáltam átjavítgatni a magyarítás "hibáit"(?), de nem hiszem, hogy el tudnám végezni bármelyik programozó helyett a piszkos munkát, akárkinek is a keze van benne (akár a fejlesztõké, akár a honosítóké). Már ha bug, ugye.

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

zeli
sajnos én nem tudok segíteni:S
max. tudok szerezni egy végigjátszást, melyik Gothic???

Ja, igen, és természetesen a Gothicról van szó! Sorry. 😄

Segítségetekért esedezem. Harmadik fejezetben járok, a helyszín az Ork Temetõ. Abban a teremben vagyok, ahol Baal Lukornak kellett némi támogatást nyújtani a harcban. Már összeillesztette az Ork Varázslat tekercsét, de nem hajlandó követni. Szerintem bug-gyanús a helyzet (lehet a magyarítás okozza a galibát?). Betöltöttem újra, a temetõ bejáratától, ugyanez. És megint, és megint. Stöki végigjátszása szerint a harmadik teremben a 4 oszlop közé kell állni. Most mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Nem akarom egy rohadt bugár miatt abbahagyni ezt a csodálatos játékot.

tudom csak okosnak akartam tünni (nem jött össze)😄
zeli
nah ennek a hozzászólásodnak sem volt sok értelme, nem azért😄😄

Az egyetlen értelmes és segítõkész ember itt Saddalim...
Én meg segítenék de fogalmam sincs semmirõl,de ha van akkor segítek.
Akkor más topicba vetem fel a #1618-as kérdést.
Ujabb probléma: melyik topicban érdeklõdjek?
(mert a sima doom 3 -as topicban nincsen soha senki)
DJ YAYO
Naon-naon-naon TENKSZ!!!

Saddalim
A Simek Elszarták csalások

Csaláslista
Nyomd meg a pausét hogy beírhasd az alábbi kódokat. A gnóm csalást az összes csalás elõtt be kell írni hogy mûködjenek.
Gnóm csalás: R2,L1,R1,L2?LEFT,CIRCLE (jobb2, bal1, jobb1, bal2, balra, kör)(egy gnóm fog megjelenni az emberkédnél) Ha rákattintasz a gnómra, kapsz zsét.
Szükséges maximumra: L2,R1,LEFT,CIRCLE,UP
Az összes hely engedélyezése R2,R3...
Összes dolog engedélyezése: L2,R2...
Összes szociális cucc engedélyezése: L1,R1...
Csapatfotók engedélyezése: L3,R3...
Összes kinézet engedélyezése: L1,R2...

Vidd a simedet A szobába, és szedd le az ajtót. Tesztelj mindent a simeddel, és nem fog kimenni a szobából (miközben a boldogsága nõ). Kapcsold vissza a szobát a házhoz amikor a simed boldog lesz.
Beküldte sas
--idióta baromságok és jobbnál jobb tippek---
Elõször aktiváld a gnóm kódot. Majd L1,R2,right,square,L3 (a bal oladli analógon). Ezután nyomj a gnómra a fû elsõ csíkján és válaszd ki a "give money"-t. 10000 forintot vogsz kapni minden alkalommal. (a gnóm 30 percenként jelenik meg ott)
---még egy baromság---

zeli
én lefordítom, ha megvan neked az Empire Earth 2 magyarul<#vigyor>

DJ YAYO
Sziasztok!
Kerestem a ''The Sims Bustin Out''-ra cheat kódokat de csak angolokat találtam!
Ezért valaki letudná nekem fordítani ezeket!!
Naon-naon-naon köszke!!<#vigyor>

The Sims Bustin' Out Cheats

Cheat List
Press Pause to enter the following cheats. The gnome cheat must be entered before the other cheats will work.
Gnome Cheat: R2, L1, R1, L2, LEFT, CIRCLE (a gnome will appear on the Sim's property signifying cheats are now allowed). You can click this gnome for money.
Fill motives: L2, R1, LEFT, CIRCLE, UP
Unlock all locations: R2, R3, L3, L2, R1, L1
Unlock all objects: L2, R2, UP, TRIANGLE, L3
Unlock all Socials: L1, R1, DOWN, X, L3, R3
Unlock Team Photos: L3, R3, R1, R2
Unlock all skins: L1, R2, X, CIRCLE, UP, DOWN

Get the Sim to enter the room and go remove the door. Make the Sim test everything out and it will not go out the room (while its happiness increases). Connect the room back to the main house when the Sim has gotten more happier.
Submitted by sas
Hint: Get rid of ghost at Goth Manor
First unlock the fortune table and place it back where it goes. Tell a fortune or contact the dead the make the ghosts go away.
Submitted by Matt Carter
Hint: Mo' Money
First enable the Cheat Gnome R2, L1, R1, L2, Left, Circle. Then after you have done that enable this code L1, R2, Right, Square, L3 (on the left analog stick). After you have done so click on the gnome in the front strip of grass and select "give money" You will get 10,000 simoleons every time you do that. NOTE: The gnome will show up there about 30 min.

ZeroStarRage has an alternate entry L1, R2, RIGHT, SQUARE, L3 for 10,000 Simoleans. A blue sparkling gnome should appear in the front lawn to the left of the mailbox, just tell one of your sims to do one of the following options: Fill All Motives or Give Money!

<#help>

zeli
nah gyerekek, most nekem kéne help!
Kinek van meg az Empire Earth 2 magyar nyelven???Légyszi az jelezze, akinek +van..

ngcsnet
ott van a dobozában<#wilting>

zeli
ja bocsánat, már Saddalim kolléga már próbált segíteni<#vigyor>

zeli
te, nemlátod, hogy senkise válaszol? Ha idáig nem válaszoltak, akkor ezután se fognak!
hiába másolod be, hogy valaki?
ja és az olyan embereket nem szeretem, aki leírja a baját, és utána 2 perc múlva írja, "mi van má'"!

valaki????? #1618
HI!!!!!!!!
valaki nem szokott a gamestationrol tölteni??
és ha töltött meg tudná mondani mennyibe van egy 7 napos reg??
elõre is köszi
<#wave>
valaki????? #1618
<#wave><#falbav><#nezze>
Ha valaki tudja itt az e-mail címem: [email protected]
Szolina<#puszi><#wave>