Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
ilyen esetekre találták ki a cpu laíítókat de én olyat még nem pipáltam, gogy sa-hoz valaki használta volna <#guluszem1>#guluszem1>
óra normálisan telik (mármint nem 1:1-be hanem ahogy az sa-ban mennie kéne)?
na hékás. most akkor sikerült vagy nem?
Mi lehet a baj?(Ghost Recon advenced warfighter)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
írj egy mailt a [email protected] és küldök egyet
Alien vs. Predator 2-zök mostanság és muliplayerezni szeretnék, de kér valamilyen kódot, amikor rákattintok a multiplayerre. Megtudná mondani valaki azt a kódot?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valaki tudja honnan lehet letölteni az Age of Empires 3-hoz magyarosítást?
Elõre is köszi.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108233308
Légyszi csináljatok már egy új témát,ez a neve:Rise and Fall
Csak mert én még nemtok.
Elõre is köszi
Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)
Itt van egy jó
http://www.gamefaqs.com/search/index.html?game=gothic&platform=All+Platforms <- itt meg konkrétan a Gothichoz
El tudnátok küldeni nekem a commandos strike force játék crack-jét
e-mail:[email protected]
köszi..........
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
max. tudok szerezni egy végigjátszást, melyik Gothic???
Én meg segítenék de fogalmam sincs semmirõl,de ha van akkor segítek.
Akkor más topicba vetem fel a #1618-as kérdést.
Ujabb probléma: melyik topicban érdeklõdjek?
(mert a sima doom 3 -as topicban nincsen soha senki)
Csaláslista
Nyomd meg a pausét hogy beírhasd az alábbi kódokat. A gnóm csalást az összes csalás elõtt be kell írni hogy mûködjenek.
Gnóm csalás: R2,L1,R1,L2?LEFT,CIRCLE (jobb2, bal1, jobb1, bal2, balra, kör)(egy gnóm fog megjelenni az emberkédnél) Ha rákattintasz a gnómra, kapsz zsét.
Szükséges maximumra: L2,R1,LEFT,CIRCLE,UP
Az összes hely engedélyezése R2,R3...
Összes dolog engedélyezése: L2,R2...
Összes szociális cucc engedélyezése: L1,R1...
Csapatfotók engedélyezése: L3,R3...
Összes kinézet engedélyezése: L1,R2...
Vidd a simedet A szobába, és szedd le az ajtót. Tesztelj mindent a simeddel, és nem fog kimenni a szobából (miközben a boldogsága nõ). Kapcsold vissza a szobát a házhoz amikor a simed boldog lesz.
Beküldte sas
--idióta baromságok és jobbnál jobb tippek---
Elõször aktiváld a gnóm kódot. Majd L1,R2,right,square,L3 (a bal oladli analógon). Ezután nyomj a gnómra a fû elsõ csíkján és válaszd ki a "give money"-t. 10000 forintot vogsz kapni minden alkalommal. (a gnóm 30 percenként jelenik meg ott)
---még egy baromság---
Kerestem a ''The Sims Bustin Out''-ra cheat kódokat de csak angolokat találtam!
Ezért valaki letudná nekem fordítani ezeket!!
Naon-naon-naon köszke!!<#vigyor>#vigyor>
The Sims Bustin' Out Cheats
Cheat List
Press Pause to enter the following cheats. The gnome cheat must be entered before the other cheats will work.
Gnome Cheat: R2, L1, R1, L2, LEFT, CIRCLE (a gnome will appear on the Sim's property signifying cheats are now allowed). You can click this gnome for money.
Fill motives: L2, R1, LEFT, CIRCLE, UP
Unlock all locations: R2, R3, L3, L2, R1, L1
Unlock all objects: L2, R2, UP, TRIANGLE, L3
Unlock all Socials: L1, R1, DOWN, X, L3, R3
Unlock Team Photos: L3, R3, R1, R2
Unlock all skins: L1, R2, X, CIRCLE, UP, DOWN
Get the Sim to enter the room and go remove the door. Make the Sim test everything out and it will not go out the room (while its happiness increases). Connect the room back to the main house when the Sim has gotten more happier.
Submitted by sas
Hint: Get rid of ghost at Goth Manor
First unlock the fortune table and place it back where it goes. Tell a fortune or contact the dead the make the ghosts go away.
Submitted by Matt Carter
Hint: Mo' Money
First enable the Cheat Gnome R2, L1, R1, L2, Left, Circle. Then after you have done that enable this code L1, R2, Right, Square, L3 (on the left analog stick). After you have done so click on the gnome in the front strip of grass and select "give money" You will get 10,000 simoleons every time you do that. NOTE: The gnome will show up there about 30 min.
ZeroStarRage has an alternate entry L1, R2, RIGHT, SQUARE, L3 for 10,000 Simoleans. A blue sparkling gnome should appear in the front lawn to the left of the mailbox, just tell one of your sims to do one of the following options: Fill All Motives or Give Money!
<#help>#help>
Kinek van meg az Empire Earth 2 magyar nyelven???Légyszi az jelezze, akinek +van..
hiába másolod be, hogy valaki?
ja és az olyan embereket nem szeretem, aki leírja a baját, és utána 2 perc múlva írja, "mi van má'"!
valaki nem szokott a gamestationrol tölteni??
és ha töltött meg tudná mondani mennyibe van egy 7 napos reg??
elõre is köszi
<#wave>#wave>
<#wave>#wave><#falbav>#falbav><#nezze>#nezze>
Szolina<#puszi>#puszi><#wave>#wave>