Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1000thx

Saddalim
partition magic.
mellesleg winfos újratelepítés után a winfosól az összes particiót FORMÁZNI KELL!!! (különben vagy nem láccik, vagy kisebbnek láccik (!))(sajátgép tudja)

o.k. kössz!
tobias88
Hell, nem tudtok egy winchester partició átalakító progit Windowson belül?? Mert újratelepítés után 200 gb-ól észrevettem hogy 130 van csak!
Saddalim
mit tud egy topik házigazdája?

Saddalim
remélem is... 😛
---
tud valaki olyan programról, ami egyszerre töb vágólapot tud kezelni?
(tehát mondjuk a második vágólap ctrl+r ctrl+t-vel mûködik)

pár napopn belül meglessz az új gépem, talán azon jólessz

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

pár napopn belül meglessz az új gépem, talán azon jólessz

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Saddalim
újabbinstallsild felrakása?

Saddalim
winfos reinstall?

sajna nem jó

Saddalim
bocs, van-e után pont van 😛

Saddalim
nézd meg ctrl alt deletével a folyamatoknál hogy ott van-e nekem a heroes3 telepítõ csinálja, hogy végigmegy az elõkészítés, eltûnik és kb 2-3 perc múlva bejön az insatll

kitja, hogy install setup wizard vagy mi *** aztán 1 mp mólva

WazheadBoci
valszeg nem támogatja a vid kártyádat a játék vagy tõccsé le hozzá drájvert vagy patchet a gammához

vagy vedd meg de az meg tré

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

WazheadBoci
hááát konzolos semiképpen se <#ejnye1>
és mivel a c64 a számgépek elõdje innen már nehéz kitalálni

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Törölt felhasználó
Letöltöttem a Lego Star Wars c játékot.Nem akart elindulni mert valami pixer shade 1.1 videokártya támogatás miatt mert az nincs nekem.Erre letöltöttem a 3d-analyser nevû programot.Állítgattam valamit elindította a játékot de nem jó mert a képek egybeolvadnak meg minden... Szerintem a játék futna simán csak nem bírom beállítani a 3d-analysert.Lécci segítsetek
Msn:[email protected]
hello!
nem tudnátok +mondani, hogy ha én commodore 64-en játszok(igazi c64-en és nem emulátorban)akkor én konzolos vagyok, vagy szgép jétékos?
Ryleh
dc nem ok....nekem már sok vinyót hazavágott.

Saddalim
dc?

Ryleh
sziasztok...én a hegemonia,vagy haegemonia c.gamét hajtom,ha lehet nem magyarul....torrenten nem láttam seholsem..valami info??..a kieg(solon heritage megvan,de az nem önállo)azért érdekelne ez a game mert nagyon sok SW világában lévõ mod van hozzá!!.....Köszi

GoKu x
ITT egy torrent. nem próbáltam de asszme jóó.

toysoldier
Azért kérdeztem mer én nem találtam

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Egyszer régen játszottam egy játékkal az volt a cime:
Sid Meier's Pirates!Nem tudom megszerezni! Ha valaki tud segitsen!Elöre is köszönöm.

[Jakuza]
Boulder Dash

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

GoKu x
xDDD

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

toysoldier
Jah és vki tud olyan modot vagy vmit h minenki ingyen igazolható? (TCM 2004)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
Sziasztok! vki megtudja mondani h melyik fájlba mit kell átírni ahhoz h könnyebb legyen a football fusion meccs a TCM 2004-ben? mer az inijét nem találom és nem akarok vmit elszarni<#help>elég fontos lenne, elõre is köszi

zeli
mûködik?célnak megfelel?😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

w77d
kössz <#taps><#vigyor2>

zeli
nem tudom, milyen csítek vannak benne, próbáld ki

zeli

w77d
HAli!
A Ghost Recon Advanced Warfighterhez tud valaki cheat-eket? fontos lenne mert hamar kifogy az ammo( nem vagyok egy spórolós fajta, ha jön az ellen jól megszórom <#vigyor2>)

Szasztok!

Mi volt annak a játéknak a neve, ami arról szólt, hogy:
- minél több kristály gömböt szedjünk össze
- de vigyázni, mert amikor mozgunk a figuránkkal, akkor ha egy kö alá érünk az ránkzuhanhat
- és a kristályok felett is lehet kõ
- úgy emlékszem 2D-s gém volt

Nagyon régi játék, és szeretném mobilra megkeresni. LÉÉÉÉCI

Saddalim
ícrj egy mailt a [email protected] és megtudod

Ebben tudok segíteni ha még mindig kell!Valóban egy bug okozza a problémát.

helló!
valaki tudna nekem segíteni az NBA Live 06-ot leszedtem de nincs hozzá kód ha valaki tudja v tudja h jussak hozzá az jó lenne ha írna
azt probáltad már hogy a patchet bemásolod a játék könyvtárába és ugy inditod el a patch telepitését ?
Saddalim
ja! :-)
hát ez már elég kemény registry átírás lenne (neve, helye, belsõ azonosító és még párezer felesleges adat amit az xp tárol)...
próbáltad már újrainstallálni? egyáltalán mit ír, amikor elszáll a setup?

Arról, hogy nem teljesen rakta fel magát a Call of Duty 2-m, és hogy amit nem rakott fel azt én manuálisan a DVD-rõl bemásoltam, megy a játék, minden OK, DE!
Nem "jegyezte fel magát" a feltelepített dolgoknál, mert ugy neki egyedül nem sikerült... E miatt én nem tudom felrakni a MP v1.2 patchet, mert az megnézi, hogy installálva van-e. Ezért szeretném megtudni, hogy hogyan lehet "elhitetni" a géppel ( XP-vel ), hogy nekem az igen is FENN VAN! <#help>

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

toysoldier
nagyon fontos lenne<#help><#help><#help><#help><#help><#help>

toysoldier
Kösz de nem találom az inijét<#szomoru1>meg ott mit is kéne átírni? a Fifában beállítottam de nem jó

[Jakuza]
Talan a FIFA 2004 inijeben ha atirod, vagy kulon eloszor abban beallitod a nehezsegi fokozatot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

toysoldier
sziasztok! vki tudja h hol lehet a TCM 2004-ben a nehézséget beállítani a football fusionbe?

zeli
meg az, hogy gyosr, az hasznodra válik a Sanandreasban. például mikor ruhát kell venni, akkor kibe megy az ajtón..az idegesítõ

Érdekelnek valakit San Andreasos bugok???mert megadok egy honlapcímet, od atettem fel😛

zeli
vagy viddfel a felbontást 1280X1024-re😄
és nyomd fel a textúrarészletességet..nekem akkor a játék meg k***a lassú
de én örülnék, ha egy gém gyorsabb lenne😛
na persze ez idegesítõ, de én úgy felnyomnám a videóbeállításokat, hogy ki is akadna😄😄

Saddalim
az lényegtelen.
mikor írja? amikor mindent beállitottál, és az installt kezdené, vagy amikor el akarod inditani a setupot?

írd be a lelassító kodot<#email>

meg úgy nemtudom telepíteni, hogy ugye daemonnal be mountolom, na akkor elõkéne jönni a telepítõnek ,de nem jön elõ!