Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg winfos újratelepítés után a winfosól az összes particiót FORMÁZNI KELL!!! (különben vagy nem láccik, vagy kisebbnek láccik (!))(sajátgép tudja)
---
tud valaki olyan programról, ami egyszerre töb vágólapot tud kezelni?
(tehát mondjuk a második vágólap ctrl+r ctrl+t-vel mûködik)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
vagy vedd meg de az meg tré
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
és mivel a c64 a számgépek elõdje innen már nehéz kitalálni
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Msn:[email protected]
nem tudnátok +mondani, hogy ha én commodore 64-en játszok(igazi c64-en és nem emulátorban)akkor én konzolos vagyok, vagy szgép jétékos?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sid Meier's Pirates!Nem tudom megszerezni! Ha valaki tud segitsen!Elöre is köszönöm.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A Ghost Recon Advanced Warfighterhez tud valaki cheat-eket? fontos lenne mert hamar kifogy az ammo( nem vagyok egy spórolós fajta, ha jön az ellen jól megszórom <#vigyor2>#vigyor2>)
Mi volt annak a játéknak a neve, ami arról szólt, hogy:
- minél több kristály gömböt szedjünk össze
- de vigyázni, mert amikor mozgunk a figuránkkal, akkor ha egy kö alá érünk az ránkzuhanhat
- és a kristályok felett is lehet kõ
- úgy emlékszem 2D-s gém volt
Nagyon régi játék, és szeretném mobilra megkeresni. LÉÉÉÉCI
valaki tudna nekem segíteni az NBA Live 06-ot leszedtem de nincs hozzá kód ha valaki tudja v tudja h jussak hozzá az jó lenne ha írna
hát ez már elég kemény registry átírás lenne (neve, helye, belsõ azonosító és még párezer felesleges adat amit az xp tárol)...
próbáltad már újrainstallálni? egyáltalán mit ír, amikor elszáll a setup?
Nem "jegyezte fel magát" a feltelepített dolgoknál, mert ugy neki egyedül nem sikerült... E miatt én nem tudom felrakni a MP v1.2 patchet, mert az megnézi, hogy installálva van-e. Ezért szeretném megtudni, hogy hogyan lehet "elhitetni" a géppel ( XP-vel ), hogy nekem az igen is FENN VAN! <#help>#help>
Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Érdekelnek valakit San Andreasos bugok???mert megadok egy honlapcímet, od atettem fel😛
és nyomd fel a textúrarészletességet..nekem akkor a játék meg k***a lassú
de én örülnék, ha egy gém gyorsabb lenne😛
na persze ez idegesítõ, de én úgy felnyomnám a videóbeállításokat, hogy ki is akadna😄😄
mikor írja? amikor mindent beállitottál, és az installt kezdené, vagy amikor el akarod inditani a setupot?