Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_vietcong.shtml
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Segitseget kernek az Act of War jatekhoz. Nemtudom telepiteni a DATA CD-t mert nemtalalja a jatek elso reszet pedig az mar telepitve van.
A Vietcong Fist Alphához kéne egy frankó crack, amitõl ölhetõvé válik az ellen, és nem mennek össze a társaim.
lécci
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
erre a címre várom
[email protected]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
oda vagy egy hónapja írtam, az utolsó elõtti hsz ez enyém
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
de nem nekem sajna nincs meg
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Köszi..
Felvettelek msn-en..
Ott meg tudjuk beszélni a többit..
Riszkept máj brádörz end szisztörz ól óvör dö wörd.
Telepíteném de Error van, azt tanácsolja hogy:
-állítsam le a futó programokat
-a temporary foldert ürítsem
-és csekkoljam a net kapcsolatot
Ezt mindet megtettem de továbbra sem indul.
Tudja valaki miért?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
napokban töltöttem le( iszonyat jó játék)
World of warcraft
ezt nem tapasztalatból mondom, csak azért mondom mert másoknak is tetszik😄
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
a másik jó hír hogy patch nélkül is megy XP alattt😄
(bár netom mien verzió)😄
tehát, csak nemtom hogy eljuttatni, majd feladom légipostán😄
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Már meg is találtam..
Csak elõször ide írtam 😊 😊
98 alatt fut, de kiadtak egy patch-et amivel XP alatt is jó 😊
Nagyon kéne, mert ki akarnánk próbálni a real-time játékot..
Igazából marhára felingereltük magunkat, hogy milyen f*sza, azt nincs meg sehol..
Meg tudnád szerezni?? 😊 😊 😊
HELPMEEEEEEEEE
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Remélem tud nekem valaki segíteni!
Egy olyan játékot keresek a neten , hogy "America" (2001/03 havi pc guruban írtak róla ismertetõt anno)kb.1991 ben jött ki,stratégia, age of empires klónnak is nevezik , magyar megjelenésrõl nemtok semmit. Idájig egy-két régi magyar és külföldi cikket találtam róla , de azt hogy honnan lehetne megszerezni nemtom.
Ha valaki tud valamit segíteni akkor:
[email protected]
1000thx elõre is...
Egy eléég régi játékot keresek!
A neve: Le Mans 24 hours
Ha jól tudom a Test drive sorozat része.
Esetleg ha valakinek megvankérem vegy fel velem a kapcsolatot.
[email protected]
Köszi!
Na feltettem egymás után a Nagy Sándor a hódító játékot utánna a Nfs Underground2-t,eddig nincs is gond! HA nem elakarom indítani a Nagy Sándort akkor elindul az Underground2,mikor az Underground kéne akkor meg semmit nem csinál!
AZ indítás helye mind a kettõnek a sajátja! Még az sem lehet,h egy helyre települtek! nem tom mit csináljak már 4x tettem fel õket! ha valaki tud kérem segítsen! elõre is köszönöm
Amúgy meg frankó kis játék, fõleg, hogy WV-ekkel lehet nyomulni benne, csak mert nekünk is oan van.😊
rdezni ezt már mindenki tudja...és mé akarsz vele gamelni?inkább nézd meg a filmet!)
Valaki játszott már a frissen megjelent THE ANT BULLY címû játékkal?
Sfclone verzió és nem tudom elindítani,ha valkinek már sikerült légyszi segítsen benne!
Köszi!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
nade ilyet akkor szokott csinálni, ha cd-hibás (ami ebben az esetben nem az 😛), ha vagy túl régi, vagy túl új valamilyen cucc, vagy el van szúrva az ellenõrzõ (pl. heroes3 is azt mondja a 9.0c Dx-re, hogy az nem elég friss...)
lehet hogy egyszerûen nem jó a kettõ dolog egymással. ilyen esetekre én is összehoztam egy retro gépet haveroktól összegyûjtött darabokból. mellesleg nem vagyok valami nagy hardver-guru, lehet hogy tük hüjeség :-)
A pontos konfig:
ASUS P5GDC Deluxe alaplap
Intel Pentium 3,0/800 1MB S-775 processzor
1024/400 MB DDR RAM Kingston
Maxtor 160GB 8MB SATA HDD
ASUS GFX6600GT 128MB VGA
Pionner DVD+/-RW 109
Aki tud segítésen! Megköszönném!
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném: Annyi történt hogy ma megfagytam, és amikor újraindítotttam, az üdvözöljük kékség mellé kaptam egy Ilyen ablakot hogy: "A helyi profilt ne tudja betölteni mert valami biztonsági elérhetõségek nem megfelelõek vagy pedig megsérült. Majd lejjebb görgetve: Egy I/0-ás mûvelet végleg meghiúsult."
Következõ ablak: "A helyi profilt nem tudja behozni ezért ideiglenes profilt kapok mely kijelentkezés után módosításai törlõdnek"
Harmadik ablak: " Frissítés NT-t létezõ Windows 3.x könyvtárra telepítette. Lehetõsége van arra hogy egyes Win. 3.x részeket Win. NT környezetbe frissítsen. Válasszon (rublikák)
1. Windows 3.x WIN.INI és CONTROL.INI
2. Windwos 3.x program kezelõ csoportfájlok
durván ennyi... és az ideglenes profilban, megvan az összes olyan fájl ami eddig megvolt de mintha új felhasználóként kezelne (és ugye a módosítások elvesznek)
Bérbe vehet? reklámfelület...