Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
akinek megvan a Half Life 2 Episode One, az légyszi jelezze. Megakadtam benne, mert szerintem bugos😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Pentium IV 1.5 GHz, 256 MB RAM, 32 MB-os DX9.0c kompatibilis videókártya (RADEON 7x00/8x00/9xxx vagy Xxxx sorozat, nVidia GeForce 2/3/4/FX/6 sorozatok, illetve Intel 950/915g és S3 GammaChrome S18Pro)
Ajánlott: 2,5 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya
ebbõl neked ami jó😛roci,a RAm minimum 256, neked annyi is van, lehet ezért szaggat.. viszont az ajánlottnak már aprocid sem felel meg...úgyhogy ha azt akarod, hogy szélsebesen fusson, processzorcsere, és ajánlanék egy +256MB RAM-ot(ja és elõttem írtak, ami igaz: ha a VGA-d jó, de atöbbi kicsit gyengébb, akkor lehúzza...)
mer volt 1más után vagy 8 hsz zsinórba, ahol csak kérdezgettek, de nem volt kedvem válaszolni😄
w77d=hát ormánymom sosem volt, de sztem próbáld ki a Colin Mcrae rally-t,(asszem az jó😛), meg van egy olyanom is, hogy F1 Challenge 99-2002-ig.ezeket ajánlanám, de több autós játékot nem ismerek, mert nem szeretem
no mind1, mostmá én is ittvagyok :-)
Mert azt tudom hogy ott balra araszolva a ház szélén a bal oldali ajtóhoz el kell menni!!!!!!
De a csajt amiko magára hagyom akko megölik az õrök!!!
Mit kell csinálni hogy ne öljék meg az õrök???
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Meegcsináltam!
Csak még 1 kérdésem lenne !!
Azt a csajt hogy lehet vezetni?
Úgyértem hogy lehet mondani neki hogy gyere erre?
(A gomb parancsot ps2 analógra kérném!)
THX 😊 😄
És azért mondom neki hogy arra-e az e-mail címre küldte-e mert arra szoktam a mail-eket fogadni!
Én azt az e-mail címet amivel regeltem azt nemhasználom!
-.-
nagyon sürgõs lenne, thx
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
A "Second Sight"-ban kérnék segítséget !!!
A gyogyó intézetben amikor a csajt akarja "John" kiszabatítani a gyogyóSOKKtól!!
Na most akkor kérhetnék arról a pályáról 1 walkthrough-ot (végigjátszást)??
Vagy 1 videót???<#help>#help>
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
háát a 6 éves cd vel esetleg lehetnek gondok bár nekem 8 éves cd-im is vannak teljesen mûködõképes állapotban
íí a peccs gondot nem tom nekem nem volt ilyen gondom... 😞
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
1: videjó kártya driver rakd újra / nézd meg jó-e.
2: guttas le egy 3dmark 2006-ot ha közbe nem indul újra akkor közvetlenül a videjókártya a hibáás
3: nézd meg a hõmérséklet adatait a gépednek lehet hogy nem elég jó a hûtése/ vagy el bazsódott. ugyanis a procinál (és még pár helyen) de fõleg ott van egy hõmérséklet mérõ és ha túl nag az értÉK FAPOFÁVAL ÚJRAINDUL/ kikapcsol a géped
húú hát így elsõre ennyi de ha nem akkor keress meg m$n en:
[email protected]
ha 1 iken sincs akkor valszeg még nem van magyarítása..
A választ elõre is köszönöm.
Régen volt már, mikor megjelent a Starcraft és késõbb a Brood war. több problémám is van a játékkal.
Mondom sorjában:
Nem tudom nem-e sérült meg a Starcraftom, mivel már 6 éve van ugyanazon a lemezen. Nem karcolt a lemez. Meg tudná adni valaki, hogy honnan tölthetném le a Starcraftot és a Brood wart? Ne SMS-es warez oldal legyen.
Az lehetséges, hogy nekem a cd-n az alap Starcraft és Brood war egybe van? Úgy értem, ha feltelepítem a játékot van egy Starcraft.exe és egy Brod.exe, de mindkettõvel a játék elindítása után a Brood war képenyõje indúl.
Nem megy fel a legújabb 1.14-es patch. A patch futtatásakor kiírja: This patch cannot be applied because it is for a different version of the game. És még írja, hogy az én Starcraft.exe fájlom 1.0.4.1.-es verziójú. Úgy tudom ez nem csak nálam baj. A googleben rákeresve a verzióra találtam oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos sem oroszul, sem németül nem tudok annyira, hogy elolvassam. Mit tegyek?
Elõre is köszönöm, remélem tud valaki segíteni.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
abban több millió cd kulcs van szinte mindenhez... ezt persze csak olvastam én magam nem használom 😛 😄😄😄
Falied to load binary database 'data/Database/FlatOut2.db'!
nem tom mi baja lehet hiszen crackeltem is
ha valaki tud valami okosságot írjon erre a címre
[email protected]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
rakd újra és figyejj a cd kuklcsra valszeg ezér baszakodik....
Mi lehet a probléma? Légyszi segítsetek!
2. Windows XP téma
sajna nem tok segíteni:S