Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Nekem megvan, mond mi a probléma, mert volt egy helyszín ahol én is azt hittem hogy bugos, de csak én voltam a sügér 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
ja bocs, most vettem észre, félreolvastam...a RAM-od bõven elég a gémhez..bocs..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
na és most én kérek segítséget😛
akinek megvan a Half Life 2 Episode One, az légyszi jelezze. Megakadtam benne, mert szerintem bugos😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
sztem bõven jó

zeli
lehetséges:S
Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Pentium IV 1.5 GHz, 256 MB RAM, 32 MB-os DX9.0c kompatibilis videókártya (RADEON 7x00/8x00/9xxx vagy Xxxx sorozat, nVidia GeForce 2/3/4/FX/6 sorozatok, illetve Intel 950/915g és S3 GammaChrome S18Pro)
Ajánlott: 2,5 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya
ebbõl neked ami jó😛roci,a RAm minimum 256, neked annyi is van, lehet ezért szaggat.. viszont az ajánlottnak már aprocid sem felel meg...úgyhogy ha azt akarod, hogy szélsebesen fusson, processzorcsere, és ajánlanék egy +256MB RAM-ot(ja és elõttem írtak, ami igaz: ha a VGA-d jó, de atöbbi kicsit gyengébb, akkor lehúzza...)

Asrock ge pro m2, 2.3ghz celeron, 1 512mb samsung,1 256mb sams.mem.,ge force 6600 256mb. Ez lehet hogy kevés a Most Wantedhez?? ÜDV:LALEE MC
zeli
LOL. bocs, nem ormányom, hanem kormányom, és még azt is rosszul írtam

zeli
Saddalim, örülök😛
mer volt 1más után vagy 8 hsz zsinórba, ahol csak kérdezgettek, de nem volt kedvem válaszolni😄

w77d=hát ormánymom sosem volt, de sztem próbáld ki a Colin Mcrae rally-t,(asszem az jó😛), meg van egy olyanom is, hogy F1 Challenge 99-2002-ig.ezeket ajánlanám, de több autós játékot nem ismerek, mert nem szeretem

Saddalim
tyû persze hogy pont akkor indul be a fórum, amikor elutazom... 😛
no mind1, mostmá én is ittvagyok :-)

w77d
Sziasztok! Most vettem egy kormányt a pc-hez. Most programok beszerzését tervezem hozzá. Le tudnátok írni hogy melyik autós gameket vegyem meg ami megéri? Elõre is kössz!

fery02
szia. A gond az, hogy ha a videokártya erõs és a többi hardver elem gyenge, az is gátolhatja a normális futtatást. Jó lenne ha leírnád még a többi alkatrészt is

szasztok!! Az lenne a problémám hogy akadozik a gépemen a N. Most Wanted.Van egy Geforce 6600 256Mb os vid kártyám az illesztõje Nvidia 91.31 es.Mi lehet a baj???jó ez az illesztõ hozzá?? ha valaki tud segíteni azt köszönöm. Lalee Mc
NeoMaN
ubazzmeg dedurva, ez megy aláírásba köszi...
😊)))

DJ YAYO
De most a csajt amikor oda érek vele hogy a tetõ szélén vok fent és amiko lenézek nagy pázsit van vagy 6 õrrel és ott hogy kell a csajt levinni???
Mert azt tudom hogy ott balra araszolva a ház szélén a bal oldali ajtóhoz el kell menni!!!!!!
De a csajt amiko magára hagyom akko megölik az õrök!!!
Mit kell csinálni hogy ne öljék meg az õrök???

DJ YAYO
nem szótam ezt is megcsináltam!!!!!!

remus500
valaki el tudná nekem mondanihogy honnan lehet letölteni a sims 2 éjszakák-hoz a mini image filet. [email protected]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

DJ YAYO
HÁHÁÁÁÁÁ!!!
Meegcsináltam!
Csak még 1 kérdésem lenne !!
Azt a csajt hogy lehet vezetni?
Úgyértem hogy lehet mondani neki hogy gyere erre?
(A gomb parancsot ps2 analógra kérném!)
THX 😊 😄

DJ YAYO
De azt mondta a priviben hogy mail-ben küldte!
És azért mondom neki hogy arra-e az e-mail címre küldte-e mert arra szoktam a mail-eket fogadni!
Én azt az e-mail címet amivel regeltem azt nemhasználom!
-.-

ngcsnet
pü - privát üzenet...

minek írjon mailt??-.-

DJ YAYO
De a darkness6978@citromail-re ugyeeeee..????

ngcsnet
nem tudtok vmi olyat lövöldözõs gamet amihez lehet 3d mapokat betenni? mert kezdek belejönni a 3ds maxos pályakészítésbe

Nemcso
pü ment

DJ YAYO
#1898. HSZ!! <#nezze>

fery02
RLDX-FDRQ-TRF7-W7HG

csá all, valaki adna a Ghostrecon 3(Advenced war...) CD keyt
nagyon sürgõs lenne, thx

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

DJ YAYO
THX

DJ YAYO
Sziasztok!
A "Second Sight"-ban kérnék segítséget !!!
A gyogyó intézetben amikor a csajt akarja "John" kiszabatítani a gyogyóSOKKtól!!
Na most akkor kérhetnék arról a pályáról 1 walkthrough-ot (végigjátszást)??
Vagy 1 videót???<#help>

Tudna valaki segíteni a Peter Jackson's King Kong-ban Mert elakadtam egy pályán? Ha igen akor erre a címre írjon és itt el mondom hol járok: mabe45 @citromail.hu Elõre is köszi!
WazheadBoci
itt javítanám a második pontot ha lefut a 3d mark akkor NEM a videókártya a hibás legalábbis közvetlenül nem...

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

WazheadBoci
na ha fenn wan a brood war akkor mindenféleképpen a brood töltõképernyõje jelenik meg és mjad a játékban tucc választani melyik kel akarod nyomni

háát a 6 éves cd vel esetleg lehetnek gondok bár nekem 8 éves cd-im is vannak teljesen mûködõképes állapotban

íí a peccs gondot nem tom nekem nem volt ilyen gondom... 😞

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

WazheadBoci
nos így elsõre..

1: videjó kártya driver rakd újra / nézd meg jó-e.
2: guttas le egy 3dmark 2006-ot ha közbe nem indul újra akkor közvetlenül a videjókártya a hibáás
3: nézd meg a hõmérséklet adatait a gépednek lehet hogy nem elég jó a hûtése/ vagy el bazsódott. ugyanis a procinál (és még pár helyen) de fõleg ott van egy hõmérséklet mérõ és ha túl nag az értÉK FAPOFÁVAL ÚJRAINDUL/ kikapcsol a géped

húú hát így elsõre ennyi de ha nem akkor keress meg m$n en:
[email protected]

WazheadBoci
ez a legjobb de ha itt nincs akkor esetleg innen de ha itt sincs akkor innen de ez nem olyanjó

ha 1 iken sincs akkor valszeg még nem van magyarítása..

norbi4567
Nem tudlya valaki hogy honnan lehet letölteni a Sprintel cel pandora tomorow magyarosítását?
A választ elõre is köszönöm.

Helló mindenkinek!

Régen volt már, mikor megjelent a Starcraft és késõbb a Brood war. több problémám is van a játékkal.
Mondom sorjában:

Nem tudom nem-e sérült meg a Starcraftom, mivel már 6 éve van ugyanazon a lemezen. Nem karcolt a lemez. Meg tudná adni valaki, hogy honnan tölthetném le a Starcraftot és a Brood wart? Ne SMS-es warez oldal legyen.

Az lehetséges, hogy nekem a cd-n az alap Starcraft és Brood war egybe van? Úgy értem, ha feltelepítem a játékot van egy Starcraft.exe és egy Brod.exe, de mindkettõvel a játék elindítása után a Brood war képenyõje indúl.

Nem megy fel a legújabb 1.14-es patch. A patch futtatásakor kiírja: This patch cannot be applied because it is for a different version of the game. És még írja, hogy az én Starcraft.exe fájlom 1.0.4.1.-es verziójú. Úgy tudom ez nem csak nálam baj. A googleben rákeresve a verzióra találtam oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos sem oroszul, sem németül nem tudok annyira, hogy elolvassam. Mit tegyek?

Elõre is köszönöm, remélem tud valaki segíteni.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Hello,könyörgök segítsen valaki!! Van egy Acer Travelmate 4652 LMI laptopom 512Ram,1.8 Centrino,Nvidia Geforce go 6600 VGA,a probléma az,hogy a játékok többségénél,azok futtatásánál egyszerüen fogja magát ez a bestia és ÚJRAINDITJA magát,minden hibaüzenet nélkül és fagyás vag akadás nélkül elsötétül a képrnyõ és egyszerüen újraindul.,pl Toca1,2,3,GTR2,Quake3, San Andreas,stb stb,De pl A Far Cry,Call of duty 2,vgay Fifa06 hiba nélkül fut,a gép tök új szinte.mit csináljak,hova menjek? Elörre is köszi a vá[email protected]

WazheadBoci
szeggyé le serials 2005 nevûû progit...
abban több millió cd kulcs van szinte mindenhez... ezt persze csak olvastam én magam nem használom 😛 😄😄😄

remus500
felraktam a flat out 2-tõt és mikor elindítanám ezt írja ki
Falied to load binary database 'data/Database/FlatOut2.db'!
nem tom mi baja lehet hiszen crackeltem is
ha valaki tud valami okosságot írjon erre a címre
[email protected]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

zeli
asszem az F1 Challenge 99-2002-ig...legalábbis nekem az van😛 nem fognak újat kiadni, semmi értelme, de ehez aChallenge-hez van egy 2006-os kiegészítõ...

w77d
Melyik a legutóbbi F1-es játék? Terveznek mostanság újat kiadni?

DaemoonHunter
Hello! Egy kis probléma lépett fel a Knights of Honor demo telepítõjének indításánál. Azt írja hogy kapcsoljam ki az antivírust és tûzfalat másképpen nem telepít. Miután kikapcsolom mindet azután is ugyanezt írja. Valaki segítene? Elõre is köszönöm!

Blitzkrieg 2-höz tud valaki aktiválási kódot?
Az Act of War elso resze mar telepitve van a HDD-n es szeretnem telepiteni az Act of War data dics-et, de ez a telepites kozben mindig azt irja ki hogy kerem tegye be az 1 CD-t vagy telepitse az elso reszt, azaz a Act of War-t ami mar telepitve van. Es ha be is teszem akkor sem segitt semmit mert valamifele okbol nemtudja megtalalni ezt a lemezt sem a mar telepitett jatekot.
WazheadBoci
jol nyomtad be a cödö kulcsot???

rakd újra és figyejj a cd kuklcsra valszeg ezér baszakodik....

zoli80
tolts le krekket es jatsz,az eredetijatekokkalmindig csak gond van😛

Sziasztok! Egy kis segitség kellene aki tud irjon.A Rayman3-ban elakadtam tudtok valami kodot,vagy játékleirást valahonnan? cheat-be nincs a saját oldalán sem láttam,vagy rossz helyen keresgélek?
w77d
Hellosztok! Most vettem egy teljesen eredeti FEAr játékot. Feltelepítettem de nem indítja el, ezt írja ki: Original disc could not be found or authenticated.
Mi lehet a probléma? Légyszi segítsetek!

Saddalim
1. "Játékosok fóruma"
2. Windows XP téma

zeli
hát elég utálatos lehet így írni...én ha PHP-be írok, utána szoktam ékezet nékû XD
sajna nem tok segíteni:S

Szijasztok! nekem a windows xp crystal edition van. 1problema van vele oke hogy angol az nem gaz. de nemtom atallitani hogy alapklavi magyar legyen es legyen ekeyet. tudom mennyek be a regiohoz ott 1ik ful es edit az oke. ott alap az us..ramegyek hogy add de nincs hungarian...valaki hogy honnet tudnam letolteni?? mert asszem leszedtem 1et system 32 konyvtarba bele is tettem de nem latszik valaki help? elore is koszi
Saddalim
pontosabban?
mit telepitettel mar fel és hol nem talál mit? (hogy windowsos legyek: a legmegfelelõbb találatok érdekében kérem adjon meg minden adatot pontosan)