Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi az infót!!
Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!
mert nekem úgy van, hogy a Second IDE Master az a Mobil Rack a 3. pedig a Gépbe lévõ..ha berakom a vinyót, hát akkor nem valami jó😛 ezt hogylehet megoldani?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Na megint a SATA Samsung:
hát az a helyzet, hogy hallottam egy megoldást arra, hogy hogy lehetne megcsinálni a vinyót, de ahhoz kellene egy olyan SATA illesztõprogram, amit a win telep elején kell F6-ot nyomogatni, floppyról feltelepíteni. Próbáltam a samsung.com-ról leszedett, direkt a HD120IJ vinyóhoz készült drivert felrakni, de az nem tetszett neki, mert vmi txtsetup.oem-et keresett...
ez micsoda, és honnan lehetne leszedni?
amúgy körülnéztem az alaplapi cd-n, de semmi driver rajta 😞
segítsetek legyetek szívesek, köszönöm szépen!
Csak mert nekem spanyolul van meg.
a Játékszinkron stúdió. Dolgoznak, mint állat, de nincs sok szinkron, mer az nagyobb munka
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak mert nekem spanyolul van meg. <#szomoru1>#szomoru1>
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
#1960: StarForce-s védelme van. húzd ki a cd/dvd-olvasóid/íróid (szó szerint, szedd le a házad oldalát és húzd ki!), aztán mountold daemonnal a cd-képet. ha így se megy, töltsd le ezt, daemonban kapcsold be a safediscet, mountold, a fenti cuccot indicsd el és nyomj a hide-re. igy elvileg mennie kell.
#1961: legújabb videokártya- és alaplapdriver letöltése. ha igyse, grafika abszolut minimumra. ha igyse, akkor vagy túl régi a gép vagy valami komolyabb baj van. a grafikát szépen lassan emeld
#1951: párszáz forintos csatlakozó, ha mediamarktban elektroban nincs is, kis maszek elektroboltokban valamelyikben van ami PS/PS2-t USB-re alakit. ha szereztél, de a kormányodat nem látod (nem kell automatik felismernie, ha nem látja hozzáadással rakd be neki), akkor valszek csak ps/ps2-es.
Alien vs. Predator 2 1.38 GiB (1477032738 Bytes)
ott tuti megoldják..
ha meg nem, akkor ajánloma METRO-t. múltkor ott láttom sokféle kormányt. Logitechet ajánlom, az szerintem nem szar márka. ha valaki szerint szar, nyugottan mondja meg😛
Lenne 1 kérdésem. Amint elindítom a játékot 1bõl lelövi a netet a géprõl. Ez mitõl lehet?
carpe diem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
2,8-en, úgy hogy a gép már ment 50,5°C
szerintetek ez vészes? ha feltekerem 3-ra, akkor nem fog a proci elolvadni?😛
Lenne egy problémám SATA vinyóval, remélem tudtok segíteni.
Van egy régi Seagate vinyó, egy 40 GB (IDE), és múlt héten ez mellé lett még egy SATA 120 GB Samsung (model HD120IJ) vinyó.
A Seagate már nem kell nekem, ezért szeretném a Samsungra a Wint. Ezért lehúztam a Seagate-et, hogy csak a SATA legyen. Szerettem volna erre az új winchesterre telepíteni a Windowst (SP2), de a telepítõ kezdetekor, miután az illesztõprogramokat összegyûjtötte, kiírja, hogy nem talál semmi merevlemezt.
Tudjátok, hogy mi a probléma? amúgy a vinyóhoz nem adtak semmi illesztõprogramot..
(és az a durva, hogy BIOS-ban nincsen ott a vinyó, de viszont a windows látja...
de volt olyan is, hogy ott volt a BIOS-ban)
mi lehet a baj? Lehet a jumpereléssel van gáz?
mondjuk a 1,5 GB/s limitre nem raktam még jumpert.
segítsetek legyetek szívesek! köszi elõre is!
Saddalim, én 2,8 rõl akarnám felhúzni 3-ra. idáig mindig 60-fokops voltXD lehet hogy nem kéne?
#1930: DC++, BitTorrent, Warez p2p
#1937: nem feltétlenül. függ, hogy honnan töltöd (hivatalos oldal pl OK). nekem abszolút tisztán megy
na ezt én is kipróbálom😄😄
de sejtem hollehet. az Én Biosomba..próbáld így keresni..advanced\CPU Configuration..
Köszi
elég régi darab, egy sárga taxival kellett fuvarokat vinni, úgyhogy közben az egész õrült város téged akar megölni.
fery02, megírom privátban okés?