Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
kitöltöttem 😊

Prince23
Meg volt, jól felépített kérdõiv/teszt.
Csak ugye a 3-as (1-5) fokozattal egy a baj... könnyen bejelölhetik nagyon sokan, így vele nem érsz sokat, ha mondjuk azokat jelölnék be. nem túl informatív így. Én próbáltam elkerülni azt😊

Ha van 5 percetek, töltsétek ki ezt a linket pls:
Videojáték kérdõív

Szakdolgozatomat videojátékokról, videojáték vásárlásról írom, minden segítséget nagyon jól jönne! (5 perces kb, több oldalon keresztül vannak kérdések a videojátékokkal kapcsolatban)

Elõre is köszönöm minden kitöltõnek!

Szászke

Ezen kívül nem ugrik be semmi 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

És ezek tényleg olyan letöltöm---> kibontom---> játszhatok?
Kösz!
Ja és milyen ingyenes játékra gondolsz?
Ingyenes játék nincs szerinted ? 😊

Egyébként google a játék neve + portable

Fabio Capello
Az sg-n meg a warezolás.

Helló!
Az lenne a kérésem, hogy adnátok pár linket, ahonnan le lehet tölteni játékokat, amiket nem kell feltelepíteni.
Most nem olyan internetes játékokra gondoltam, hanem normális pc játékokra amiket már v.ki feltelepített és úgy töltötte fel v. ilyesmi.
Azért kéne mert az iskolában le van tiltva a telepítés.
Prince23
Sziasztok!

nekem van egy GTX 275 nvidiás karim. Erre a verzióra nem jött még ki frissítés, viszont a legújabbakra, a 400 series-ekre már kijött egy májusi frissítés. A májusi update jó a 200 series karikra? Vagy várjak míg nem jön egy update 200 seriesre?

Fantos
volt, volt, az csak azt eredményezte hogy HL:EO-ban nem voltak vörösek a szemek és nem ugráltak annyira szét a poligonok

Driver frissítés?

Fantos
Szépjó napot/estét/aktuális napszakot
szóval, lenne egy kis gond amivel nem tudok megküzdeni egy ideje.Az lenne a probléma hogy bármilyen 3D játékkal játszom mindig szétdobálja a poligonokat:
Példa
ugyanezt csinálja B&W-ben, HL-ben, MMORPG-ben, csak emulátorokon nem és egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma.
Ha valaki tudja a megoldást kérem írja meg, nagyon megköszönném!
(a gépen (sokat elátkozott) win7 van)

veszelka
atheros ar9285 802.11b/g wireless network adapter ilyen cucc van benne.
a driver fel van telepítve. az xp sp3as és magyar.. tippek?

veszelka
Üdvözletem

a problémám a következõ.
minap vettem egy ilyet

xp van rajta, mint láthatjátok. de a wifit az istennek se tudom rajta beállítani. arra már rájöttem, hogy az alján egy csúszkával lehet be/kikapcsolni. amikor elhúzom, a képernyõn megjelenik egy embléma, és ennyi. nem világít a wifi ledje.

a kékfog üzemel rendesen, az világít, csak ez nem.

Picit off itt ez az üzenet, de szerintetek seprûnyélre, hogy lehetne nyomtatni ?
Addig okés, hogy kinyomom a képet és ráragasztom, de ugye a vége gömbölyû, szal az parás, van erre program ?

Kedves Logan,
sajna én nem vagyok nagy guru ebben a témában... 😞
Hogy érted a crackelést?
Az install lemezem megvan és mûködik.
Elõre is kösz a választ.
Üdv,
edietheeagle
Ebbõl látszik, hogy Te még nem próbáltál eltörni egy CD-t sem! <#vigyor1>
A szétkaristolódott talán jobban bejött volna!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Prince23
Crackeld meg a játékot, ha persze fel van telepítve.

Sziasztok!
Az a nagy helyzet, hogy eltört a JA 2 (Unfinished Business) PLAY disc-em.... 😞((((
Vészhelyzet!!!
Tudna valaki esetleg segíteni, hol és/vagy hogyan szerezhetnék be egyet?
Bármilyen megoldás érdekel...
Ez egy segélykiáltás! 😊
Elõre is köszönöm.
Üdv,
edietheeagle
Illetve még az elõzõt kiegészítve elõfordul olyan is, hogy fekete lesz a talaj, tehát a talajtextúra eltûnik és fekete lesz. Vagy más szín, tehát ilyen össze-vissza alakok lesznek ( gúla, stb ). Ezek épp elõbb fordultak elõ. Most egy órát már játszottam, és utána jöttek elõ ezek a hibák.

Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy német tûzoltós játék ( Emergency 4 ). És egy idõ után ( ez változó van hogy 5 perc, de van, hogy 1 óra ) után csak úgy kilép a játékból. Se hibaüzenet semmi. Egyik pillanatban még játszom utána meg már az asztalon találom magam. Config-om:

-> Windows XP SP2
-> 3 GB RAM
-> ATI Radeon HD 4570 ( legfrissebb driver )
-> 2.2 GHz proci
-> DirectX 9.c

És a játék gépigénye ( minimum ):

Prozessor mit 1,7 GHz
512 MB Hauptspeicher
Betriebssystem: 2000/XP
DirectX 9 kompatible AGP-Grafikkarte. NVIDIA GeForce3 oder vergleichbarer Chipsatz mit 64 MB RAM
DirectX9 kompatible Soundkarte (Direct X 9.0c ist auf der CD enthalten)
CD-ROM oder DVD-Laufwerk (Original-CD-ROM muss während des gesamten Spiels in das Laufwerk eingelegt sein)
Maus
1 GB freie Festplattenkapazität
ISDN für Multiplayer
DSL für Serverbetrieb bei Multiplayer

És nekem a játék beállításai is a minimumon vannak és úgy is fagy. Több verziót próbáltam, de semmi. Esetleg valami ötlet? Amúgy ennél nagyobb gépigényû játékok meg hiba, fagyás, akadozás nélkül mennek. Elõre is köszi a segítséget.

Sas6
Sas6
Hali. COD2 elinditása utan ez a hibauzenet fogad, frissen feltett directx 9.0c után. Egy core dou 2 ghz,es 2 giga ramos, integrált intel VGA-val probálnám elinditani laptopon.

Mi lehet a probléma, elvielg mennie kéne:S

dragon11
Hey.

Bs Player prom van.. v. 2.51es és eddig hibátlanul kereste a feliratot és meg is találta +le is töltötte a filmekhez.. de most, valahogy nem sikerül neki.. mindig azt írja hogy nem talált feliratot.

Azzal a filmmel is kipróbáltam, amihez régen talált.. mi történt vele?:S
újraraktam, de nem jó.

köszi, fontos lenne.

Melyik a legjobb Forma-1 -es játék PC-re?
TuxSkajvok
a telefon, az biztos, h nem hibás, mert a másik telefon helyére kötve tökéletesen mûxik, csak a konyhában nem akar valamiért. De majd holnap végigpróbálom, hogy melyik 2 vezetéken kommunikál...

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

2 érbõl meg tudod oldani a dolgot, tehát a többi csak bezavar. Próbáld a mûködõ aljzatra rádugni a telefont és egyesével kipróbálni hogy melyik két éren kommunikál. Na arra kösd a másik aljzatot is. Nézz bele az aljzatba a rugós érintkezõkre, hogy nem-e sérült. Legózd ki, hogy nem-e az aljzatba dugott kábel vagy a telefon hibás. Párhuzamra kötve mûködnie kéne.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

TuxSkajvok
Ha ezt a képet megnézed, /view/100507/DSC01287_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
akkor ott látni is, h a "falból" jövõ vezeték (õ jön a másik telefontól valamilyen úton6módon)(szürke), egyik vége az egyik pároshoz van kötve, a másik vége, a másik pároshoz...

TuxSkajvok
elvileg úgy vannak kötve, ahogy mondod... (már ha jól értelmeztem)
A zöld és a sárga a "negativ", a piros és a fekete a "pozitiv". De megpróbáltam úgy is, zöld és sárga "pozitiv" és a piros és fekete a "negativ", de így sem múkodott...

Hát akkor ugyan arra a csavarra kösd az azonos lyukakat amik a foglalat hátuljából kijönnek, ennyi.

TuxSkajvok
igen

Ugyan azt a vonalat használja mindkettõ?

TuxSkajvok
A képek elég ratyik lettek, mert a telefonommal készítettem, de ha valami nem világos, kérdezzetek...
/view/100507/DSC01287_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/100507/DSC01290_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A http://kepfeltoltes.hu -t illeszd be a képcímek elé

Várjuk a képeket 😊
Egyébként analóg telefon csak 2 eret használ 😊

TuxSkajvok
szal a lényeg, h van 2 telefon, de a másik rosszul lett bekötve és nem lehet rólla telefonálni... valami kapcsolási rajz, v help kelleni, h pontosan melyik vezetéknek hova kellene mennie... ha kell töltök fel képeket is a jelenlegi formájáról...

TuxSkajvok
ó köszike szépen <#taps> tartom....

Kapcsolom a technikus kollégákat, tartsa a vonalat <#idiota>

TuxSkajvok
Vezetékes telefon kapcsolásában tud valaki segíteni?

Hy !
Remélem segít valaki.
/most már rendesen megkavarodtam hogy mit mivel hogy kéne/
Nos anno végigtoltam a Test Drive Unlimitedet /gond nélkül telepítettem minden fain volt/ majd pár hónapja ismét elõvettem felraktam s amint a gpst benyomtam kiugrott win be hmmm pedig ugyanazt telepítettem mint elõtte majd ismét leszedtem a proper verziósat a 1.66A car pack ot is felraktam crack s kiakadt a videó után majd másik crack után elindult nagynehezen de erre elõjött az a hiba h az elsõ race kor csak forgunk a kamerával mint a részeg szamár és várunk a semmire azaz csatlakozna a szeróhoz de nem tud az istenadta s akárhanyadjára próbálom se elõre se hátra..
Köszi
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy mikor X-Men Origins: Wolverine-t játszottam véletlenül készenlétibe tettem a gépet (Sleep bill.) és mikor visszajelentkeztem, akkor a mentésem elveszett. Próbáltam rendszer visszaállítást korábbi idõpontra, de nincs korábbi dátum, amire lehetne. Van valami megoldás? Elõre is köszi!
zalrobto
megoldottam <#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
sziasztok!
warcraft3
Élõholtak hadjárata: Az Elkárhozott útja

A három hold kulcsa

ezen a pályán akadtam el
nem tudom hogyan vegyem fel a a kulcsot, 3 ládából csak 2 van meg
és hol vannak a kristályok?
mindenkit megöltem csak a kapun nem tudok átmenni
valaki tudna segiteni ha emlékszik rá valaki?

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

dinomano
Sziasztok!
Nemreg vettem egy Dual Action LOGITECH gamepad-ot. Feltelepitettem a szoftverét, a tesztprogramjaban müködnek is a "gombák" (Axis gombok). Csinaltam is egy gamer profile-t (XML-be menti a program); amivel az uj PoP-ot probaltam iranyitani. Sajnos nem erzekel semmi joykar-gombot (mint ahogy az eddig probalt többi jateknal sem!!!) a game...
Ha valaki tud pontos segitseget, kerem küldjön... Akár XML configfile is jo.
Jah, és külön USB-porton van az egér és a gamepad...ez lehet gond?
Jo lenne valami help, mert becsapottnak erzem magam, amiert megvettem ezt a controllert...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

TuxSkajvok
frissítsd le a gépedet... (service pack3, firmware, vagy hasonlók, de az sp3 megoldja)
Amúgy is tanácsolnám az SP3 feltelepítését...
Esetleg telepítsd a windows installer 4.5-öt, de az sp-jobb, abban minden benne van(elõfordulhat, h a wi4.5 frissebb .netframework-öt, vagy firmware-t igényel)

szabszo96
kösz a tippet.

Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.

Fabio Capello
bfbc2

szabszo96
sziasztok, segítség kéne, nem tudom, hogy MW2-t vagy BFBC"-t vegyek, kb január végén eladtam a MW2-met mert még nem volt netem az xboxon, most már van, és nemtudom melyiket vegyem meg, mind2 király, de mind2-t nem akarom megvenni, elõre is köszi a tippeket.

Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.

További észrevételt is tettem azóta. Próbálkoztam különbözõ idõkbõl származó cuccok telepítésével, 98-99-es lemezek közül 4 is gond nélkül setupolt, míg egy 2002-es már nem. Ez alapján szerintem az InstallShieldemmel lehet valami gond... Jól sejtem? Ha igen, tudja valaki, hogy mégis mit kezdjek vele? (rendszert újrarakni csak legvégsõ esetben szeretnék)
Köszi!
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa problémával szembesültem. Az autorun.exe nem hajlandó elindulni különbözõ cd-képek esetén egy adott számítógépen (EEEPc 1010, windows xp sp2-vel, ha ez segít), próbáltam Alcohollal és Virtual Clone Drive-val is, DT sajnos nem megy, mert valamiért nem fut el a gépen. Rákattintok és semmi. Szorgalmasan gugliztam, de nem segített. Van ötlete valakinek?
Köszönöm!