Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
hogy nem tudsz angolul, a magyarítások hülyeségek, aki angol játékkal akar játszani, tanuljon meg angolul (szvsz)<#smile>

Sziasztok!

Hiába telepítettem fel sikeresen a TLJ magyarítást, mégsem magyar a játék. A játék dvd GameStar melléklet, a telepítési útvonal jó. Mi lehet a hiba?
Sziasztok!
Nemrég találtam egy remek játékot: Chrome Hounds. Mechwarrior szerû, szép és jó DE csak XBox360-ra van. Én PC párti vagyok de jó lenne valami hasonló friss, szép program. Amit eddig hallottam a témáról az semmi jóval nem kecsegtet, de hátha valakinek beugrik valami. Mit tudtok ajánlani?

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...

DJ YAYO
Sziasztok!
A "Sly 3 Band Of Thieves"-ps2 játékban!
Hogy kell a kalózos küldit megcsinálni?
Amikor a hajóval elmegyek 1 szigetre és kapok valamien kincsesláda szerûséget olyan térkép félét!
Amikor kinyitom a térképet akkor meg a szigetet mutatja meg engem felül nézetbõl!
Na mind1, de a szigeten mi a fenét kéne csinálni?
Van ott vagy száz bazinagy lámpás õr lopok tõlük sok gyémántot elmentem a játékot és betöltöm a mentett fájlt aztán a kémneten beváltom képességekre!
mert visszadob a nagyszigetre ahol a szállása is van SLY-nak.
NA MIND1, azt a küldit hogy lehet megcsinálni!

1 kicsit bõbeszédû vok mi?
😄 😊))

zeli
nem nagyon. én is DirectX problémára gondolok, de ha felraktad és nemjó, akkor passz. ha tényleg nem megy, akkor vigye vissza oda, ahol vette, azt csaréltesse ki. ha ez sem jó, akkor nemtom😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Helló Mindenkinek! Segítséget kérnék.A haverom ideadta a spellforce2-t, hogy nézzem meg az én gépemen mit csinál? A játék eredeti (tok, dvd, felhasználói kézikönyv-ahogy kell)Nála a következõ van: install-kód-indít-karakter, játékmód választás-intró-eddig OKÉ a betöltés kb 80%-nál kidob és gép ujraindít. Mindezt nálam is megcsinálta, de nem reboot, hanem a következõ üzenet: D3DERR_invalidcall CDSpBASEMAINDX9 Copy ender Target.felraktam a saját DVD-n lávõ directX9.0.c-t, semmi, letöltöttem az augusztusi frissítést-semmi.Valakinek van valmi ötlete? elõre is kösz
ngcsnet
én használtam azt egyszer,

3d-zni meg végülis tudok(3ds max), de saját 3d játékmotort írni nem tudok...

JAHAY
yahés, oan kéne aki 3dben nyomja plííz

-JAHAY-( http://djjahay.atw.hu )

JAHAY
hy, plíz, vki segítsen! kéne 1 oan ember aki játékokat készít, vagy csak már készített... szóval 1 ember aki tudja kezelni a gamemakert, illetve aki segít nekem.. persze nem az ember kell😄 hanem az msn címe plíz!

-JAHAY-( http://djjahay.atw.hu )

Saddalim
ez már csak pénzkérdés

zeli
de ha már meg akarod venni, akkor inkább a második részt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ngcsnet
hát ha nem tudsz, valami hiba van, akkor akár már a készítõvel is felveheted a kapcsolatot, teljesen jogosan

ok

fery02
Tuti, eléggé baj lenne, ha még akkor se tudnál 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

és ha megveszem eredetibe a star wars bettlefront 1 -et akkor ár tuti hogy tudok neten játszani?

Saddalim
#2007: különbözõ pc-slower programok elvileg erre vannak, de az a cpu-t lassitja, nem a videokarit. különben meg eléggé érdekes, hogy San Andreas meg toca3 túl gyors, valami más baj lehet. Ha az új videokari beszerelése után nem installáltál újra windowst, akkor TEDD MEG!
#2008: különbözõ kalózszervereken. war3, starcraft ilyenekbõl pl ott a kani, ami ráadásul magyar is.

de halotam hogy már a battlefield 2 is meg lehet oldani hogy intreneten játsz vele akkor valahogy az sw battlefrontott is meg lehet oldani valahogy nem tudja valki hogyan lehet megoldani??????

w77d
Hellosztok! Most vettem egy Geforce 7900GT-t és amióta ez van a legtöbb játék sebességét a többszörösére növelte! ez elég idegesítõ, hogy megyek a toca 3-mal és egyszer csak zsupsz begyorsul és sokszoros sebességgel semmit nem lehetkikerülni! Ugyanez a helyzet a San Andreassal és a Most Wanteddel is! Mi lehet a hiba?

ngcsnet
megveszed

és nem lehet valahogy ugy megoldani hogy tudjak vele játszani neten is??????<#conf><#conf><#conf>

sajnos másolt játék

fery02
Ha másolt a játék, akkor valószínûleg ezért, ha eredeti, akkor nem tudom. 😞

sziasztok lene egy problémám.Szeretnék interneten játszani a Star Wars Battlefrontal gamespy segitségével de amikor fel akkarok csatlakozni egy szervere akkor azt irja ki hogy evel a cd kulcsal nem lehet játszani vagy valami ilyesmi.nem tudja valaki hogy ezt hogy lehet megoldani?

Helló az a bajom hogy a swat 4 ben a 2 pályán mitcsináljak? Vényasszony bilincsben a kopasz gyanusított bilicsben/halott egy szemüveges faszi bilicsben az alagsorban pedig a lány akit elraboltak megtalálva a fegyvereket begyûjtöttem és mégsem vagyok kész mi a problem? plíz help!!!!

norbi4567
Nem tudja valaki hogyha a Sprintel Cell Pandorába háturról elkapok egy embert akkor hogy lehet elengedni?(élve)
A választ elõre is kössz.

Saddalim
nagyon-nagyon sokáig mehet (512-es memória esetén 3-4-5 nap is)!!!

fery02
Sziasztok! A Spellforce nevû játékban hol van Uthar griffmadara? Köszönöm a választ elõre is! 😊

w77d
hmmm.... ez a memtest most akkor hogy mûködik? nekem már 500%-nál tart és még mindig csinálja! Illetve milyen értéket adjak meg?

Saddalim
#1992: linuxos cd-ken van, illetve memtest nevû progi
#1994: helpusobi 1

_chokey_
hogy tudom engedélyezni sw jedi outcast- ban a cheat- eket?
_chokey_
van ittmost valaki?
w77d
Memória ellenõrzést hogy tudok lefuttatni?

w77d
Nem rossz 😊

bolt?
kössz inkáb letöltöm egy óra alatt
Saddalim
De ezért érdemes várni, nem? :-)

Saddalim
#1981: magyar szerverekre elvileg mennie kéne
#1987: MÉG nincsenek

w77d
a ship simulator 2006-hoz nem tudjátok hogy vannak-e letölthetõ hajók?

ngcsnet
bolt

hello honna lehet játékokat tölteni olyasmi hely kéne mint a gamestation
mucsácsó
hát, csak eredetivel lehet gamzolni...vagy tört szerverekre mész, de ilyeneket nem csinálnak a jó fiúk 😛 😄D
fery02
köszi, viszont nem sokra mentem vele, mert angol 😞. Nincs valaki, aki esetleg kijátszotta, vagy volt már annál a résznél?

ngcsnet
ott van a játék dobozában-.-

w77d
valaki tudna adni a Call of duty 2-höz egy olyan CD-kulcsot amivel tudok multizni, mert a mostanira azt írja ki hogy bad cd-key!

Saddalim
A simához nem találtam, de itt van a Condemned - Criminal Origins végigjátszása.

Saddalim
#1972: Ha a SATA-s Samsungod 200GB-os akkor könnyn lehet hogy rossz. (már 3 (!) haveromnak ugyanúgy romlott el 2-3 hónaposan (!!!)) Ha az alaplapi CD-n nincs SATA driver, akkor gondolom egy újabb fajta, ahhoz már nem is kell. Vagy ebben a DEL-es vagy az utánalevõ F1-es BIOS-ban be tudod állítani, de már ezt i mondtam.
#1973: Primary Mastert meg ilyesmiket a BIOS-ban lehet (inditóképernynõn DEL, de ezt írja is.).

fery02
Segítség kellene a Condemnedhez: a 8. Chapternél vagyok, egy olyan helyszín van, hogy elkéne zárni a folyosón a gáz kiömlést, hogy továbbjussak, de nem tudom elzárni, mert az a szoba, ahol van a kapcsoló, levan zárva, és egy lapát kell az ajtaja kinyitásához. Az a probléma, hogy nem találok lapátot. Please help me!!! 😄

zeli
mien vinyó opsönznél?
segítenél ezt megoldani, mert eléggé idegesít?😄
különben a vinyó is hibás lehet mer nem mindig látja a gép, meg ienek. van mikor látja, de kiírja, hogy hiányzó NTLDR.mert a Boot-nál a Rekk van elõbb..átállítom de mindig visszaáll..stb.

WazheadBoci
háát az a helyzet hogy nem nagyon készül... elkezték de abbahagytákmer kva bonxolult magyarosítnai.
mert kereszthivatkozások vannak tehát ha egy szót itt megváltoztatsz akkkor ami hivatkozik rá azt is meg kell és így tovább....<#guluszem1>

de talán eccer lesz majd neki..,.

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

WazheadBoci
a BIOS-ban
az meg bios függõ hogy hogyan de az tutti hogy a winyó opsönznél... he nem megy akko írj í mélt.

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/