Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába telepítettem fel sikeresen a TLJ magyarítást, mégsem magyar a játék. A játék dvd GameStar melléklet, a telepítési útvonal jó. Mi lehet a hiba?
Nemrég találtam egy remek játékot: Chrome Hounds. Mechwarrior szerû, szép és jó DE csak XBox360-ra van. Én PC párti vagyok de jó lenne valami hasonló friss, szép program. Amit eddig hallottam a témáról az semmi jóval nem kecsegtet, de hátha valakinek beugrik valami. Mit tudtok ajánlani?
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
A "Sly 3 Band Of Thieves"-ps2 játékban!
Hogy kell a kalózos küldit megcsinálni?
Amikor a hajóval elmegyek 1 szigetre és kapok valamien kincsesláda szerûséget olyan térkép félét!
Amikor kinyitom a térképet akkor meg a szigetet mutatja meg engem felül nézetbõl!
Na mind1, de a szigeten mi a fenét kéne csinálni?
Van ott vagy száz bazinagy lámpás õr lopok tõlük sok gyémántot elmentem a játékot és betöltöm a mentett fájlt aztán a kémneten beváltom képességekre!
mert visszadob a nagyszigetre ahol a szállása is van SLY-nak.
NA MIND1, azt a küldit hogy lehet megcsinálni!
1 kicsit bõbeszédû vok mi?
😄 😊))
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
3d-zni meg végülis tudok(3ds max), de saját 3d játékmotort írni nem tudok...
-JAHAY-( http://djjahay.atw.hu )
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#2008: különbözõ kalózszervereken. war3, starcraft ilyenekbõl pl ott a kani, ami ráadásul magyar is.
A választ elõre is kössz.
kössz inkáb letöltöm egy óra alatt
#1973: Primary Mastert meg ilyesmiket a BIOS-ban lehet (inditóképernynõn DEL, de ezt írja is.).
segítenél ezt megoldani, mert eléggé idegesít?😄
különben a vinyó is hibás lehet mer nem mindig látja a gép, meg ienek. van mikor látja, de kiírja, hogy hiányzó NTLDR.mert a Boot-nál a Rekk van elõbb..átállítom de mindig visszaáll..stb.
mert kereszthivatkozások vannak tehát ha egy szót itt megváltoztatsz akkkor ami hivatkozik rá azt is meg kell és így tovább....<#guluszem1>#guluszem1>
de talán eccer lesz majd neki..,.
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/