Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reflexive games - Karu játékban ha a 13-1 szintet teljesítetted, akkor kiad valami Ancient Riddle-t, amire lehet válaszolni és olvastam egy külföldi fórumon olyat, hogy ha helyes választ adsz meg, további pályák is elérhetõek lesznek...
Ehhez tud valaki hozzászólni?
Jó lenne még játszani... 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Saddalim
lol 15k az????

Balumann
blindwrite 5 kiterjesztés. Elvileg daemon szerintem bekéne hogy vegye. De nem tudom, Blind Write 5-öt szedd le és próbálj meg azzal valamit csinálni, az biztos felfogja ismerni.

vixo
hát pedig ez a kiterjesztése.kicsomagoltam és ez a fájl ccd-lgsw.B5l és nem tudok vele mit kezdeni,ezért kellene vmi segítség.<#szomoru1>

ngcsnet
b5l fájl? arról még sosem hallottam-.-

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

vixo
Hi all!

Letöltöttem a Lego Star Wars 1.részét és kicsomagoltam a rar-t,de vmi b5l a típusa a fájlnak.azzal mit kell csinálni???már próbáltam daemon-ba mountolni,de nem csinál semmit.PLS vki segítsen!!!
Elõre is Kösz!

Köszi mindent,kár hogy csak ennyit találtál,te voltál az utolsó reményem.

Saddalim
nem írják sehol, csak azt, hogy tudsz 2 saját várost

zeli
LOL
ez jó voltXD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
rakd be a lemezt

Helo!
Nem indul a Sniper Elite!
Crackeltem, de kért cd kulcsot.
Beírtam, kiírta hogy nem jó, és hogy rakjam be a lemezt.
Mit tegyek?
Saddalim
Q: Is there a demo for this game?
A: Not at the moment. While there have been no official statements regarding a demo/beta release for this game, it is reasonable to assume that there will be one.

Magyarul nincs demo.

Talán nézd meg a gamestar.hu-n,a letöltéseknél.

Sziasztok.
Tudja valaki, hogy a company of heroes beta multi demoját honnan lehet letölteni?
Ha lehet pontos linket kérek.
elõre is köszi.
ld51
ok,legyél házigazda,csak segíts nekem,hogy lehetek Alderman,vagy hogy tudok saját várost szerezni Patrician 3-ban,plz<#help><#help><#help>

Saddalim
asszem pályázok a házigazda címre ilyen és ilyesmik kiszûrése végett

ngcsnet
nem akarok

Saddalim
menj közelebb (lõtávolon kívül), és ne írj kétszer

Saddalim
visszaolvas, nem parázik

mit csináljak ha frequency out of range van ? (rome total war)
Üdv mindenki!
Na az a helyzet hogy volt valamikor egy Arx Fatalis nevezetû game,ehez kellene nekem a criptában lévõ tábla tekergetõs feladvány megoldása.Tehát mit hova kell tekerni meg rakni ja és milyen irányból.

Elõre is köszi<#worship>
rosszul írtad be talán

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Ó azt nagyon szépen megköszönném,már nagyon szenvedek hogy nemtok továbbjutni patrician 3-ban.

zeli
Saddalim: okés<#vigyor>
különben ez nem verseny😄

mit csináljak ha frequency out of range van ? (rome total war)
Saddalim
najójó. most el kell mennem itthonról, de holnap de. megcsinálom nektek.
(zeli nem lenyúlni a kuncsaftjaimat :-)

Énis ha lefordítanád,hogy hogyan találom meg a saját várost.<#conf>

DJ YAYO
Saddalim letudnál fordítani nekem még PÁR mondatot?
Naon megköszönném!

Vak vagy vagy nemtudsz olvasni?nem tok angolul ember

Saddalim
nem hiszem el. két hozzászólással alatta irdatlan betûkkel hogy nem szúrja ki a szemét...

Sziaztok,tudnátok segíteni patrician 3-ban?lord mayor vagyok már 5 éve,de nemtudom hogyan építhetek saját várost.hogy találok rá a saját városra?vagy valakitöl kapok térképet aminn rajta van?és hogy lehetek alderman?sajna nemtok angolul ezért kicsit nehéz nekem a játék megértése,de nagyon szeretem.

Saddalim

Saddalim
MINDEN OLYAN EMBERNEK AKI ELAKADT EGY JÁTÉKBAN ÉS SEGÍTSÉGET KÉR

!!!OLVASSATOK VISSZA!!!

DJ YAYO
kösz<#wilting>

Saddalim
nézd csak meg az átlegéletkort: 24 év
ilyen idõsen nem hiszem hogy túl sokan tudnának PONT ezzel a programmaz PONT ezt csinálni. ha van is pár, egyáltalán nem biztos, hogy valaha is volt PONT ebben a topikban

Saddalim
cd-csere

Saddalim
#2034,2035: lol, akkor ezt inkább hagyd rám :-)
X jelöli a helyet
tengerésztárs...
keresd az X-et és tegyél 6 lépést felé

JAHAY
háát szó szerint ezt jelenti: "X BETÛ mindig lövész a észrevesz tengerésztárs talál a X BETÛ és fog ye 6 lépések -hoz felé ez." deh énscak ennyit tok segíteni..

-JAHAY-( http://djjahay.atw.hu )

DJ YAYO
Valaki letudná nekem ezt fordítani?
"X always marks the spot
shipmate...
find the X and take ye 6 paces to towards it."
THX

JAHAY
mi az msn címed NGCS majd ott megtárgyaljuk 😉

fery02
Én sem találtam, de tovább bírtam jutni nélküle is, nem foglalkoztam a széffel. Pedig érdekelt volna a tartalma engem is: 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ny Papa
Condemned Originse - vel játszom. Apple Seed Orchard nál vagyok.Feszitõ vasat hol lehet találni én ugyan sehol nem találok.Nem tudok tovább jutni,mert egy széfen feszitõvasat keres

ngcsnet
az lehetetlen :C
nincs benne több kulcs?
ha mégsem fogadja el, akkor vedd fel a kapcsolatot a készítõvel

ngcsnet
hát mondom, én a 3d modelleket vállalom, de játékmotort nem

w77d
Megvettem a Colin rally 2005-öt, de a benne lévõ cd-kulcsot nem fogadja el! mit lehet ilyenkor tenni?

JAHAY
hehe, de segíthetnél... mi az msn címed??

zeli
figyi, adj egy linket, ahol letölthetem, azt félóra alatt beletanulokXD

JAHAY
ugye ez csak poén, h senki nem tud az egész SGfórumon 3d-s gamet készíteni gamemakerrel??

csakmert állítólag, ismétlem: állítólag, itt mindenben tud vki segíteni... és nekem sem túl bonyolult a kérdésem, asszem<#vigyor2>