Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez tud valaki hozzászólni?
Jó lenne még játszani... 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Letöltöttem a Lego Star Wars 1.részét és kicsomagoltam a rar-t,de vmi b5l a típusa a fájlnak.azzal mit kell csinálni???már próbáltam daemon-ba mountolni,de nem csinál semmit.PLS vki segítsen!!!
Elõre is Kösz!
ez jó voltXD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem indul a Sniper Elite!
Crackeltem, de kért cd kulcsot.
Beírtam, kiírta hogy nem jó, és hogy rakjam be a lemezt.
Mit tegyek?
A: Not at the moment. While there have been no official statements regarding a demo/beta release for this game, it is reasonable to assume that there will be one.
Magyarul nincs demo.
Tudja valaki, hogy a company of heroes beta multi demoját honnan lehet letölteni?
Ha lehet pontos linket kérek.
elõre is köszi.
ld51
Na az a helyzet hogy volt valamikor egy Arx Fatalis nevezetû game,ehez kellene nekem a criptában lévõ tábla tekergetõs feladvány megoldása.Tehát mit hova kell tekerni meg rakni ja és milyen irányból.
Elõre is köszi<#worship>#worship>
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
különben ez nem verseny😄
(zeli nem lenyúlni a kuncsaftjaimat :-)
ilyen idõsen nem hiszem hogy túl sokan tudnának PONT ezzel a programmaz PONT ezt csinálni. ha van is pár, egyáltalán nem biztos, hogy valaha is volt PONT ebben a topikban
X jelöli a helyet
tengerésztárs...
keresd az X-et és tegyél 6 lépést felé
-JAHAY-( http://djjahay.atw.hu )
"X always marks the spot
shipmate...
find the X and take ye 6 paces to towards it."
THX
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nincs benne több kulcs?
ha mégsem fogadja el, akkor vedd fel a kapcsolatot a készítõvel