Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem kell hozzá vmi patch, vagy ilyesmi?
És a Serious Sam 2-t lehet multiba nyomni?
Serious Sam2 kifejezetten erre a célra van fejlesztve. Többi játékhoz MOD-ot kell keresni és elvileg úgy is is mûxik.
Fákjúal!
Csumi!!
Nem tudtok olyan multis FPS játékot, ahol pl: én és a haverom vagyunk ketten és adott pályákon kell átmennünk, de nem egymást kell írtani, hanem ugyan úgy az ellenségeket ( Dual Power )...nagyon fontos lenne PLEASE HELP ME
Nem tudtok olyan multis FPS játékot, ahol pl: én és a haverom vagyunk ketten és adott pályákon kell átmennünk, de nem egymást kell írtani, hanem ugyan úgy az ellenségeket ( Dual Power )...nagyon fontos lenne PLEASE HELP ME
Sziasztok!Lenne valaki olyan kedves és küldene nekem a No one lives forever 2-hez egy telepítõ kódot,vagy esetleg egy kódgenerátort? Címem:[email protected] Elõre is köszönöm!!
HELP!!!
Sehogyan sem akar az Unreal Tournament full screen-en futni, csak ablakban<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>[#rinya
Sehogyan sem akar az Unreal Tournament full screen-en futni, csak ablakban<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>[#rinya
Fákjúal!
légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul. meg azt honnan lehetne leszedni légyszi légyszi .köszi
légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul. meg azt honnan lehetne leszedni légyszi légyszi .köszi
úgy próbáltam elõször,de nem ment ezt az iso-fájloktól töltöttem le most a ripet próbálom de nagyon kicsik igaz zip ek de akkor is, vagy ez mindig ilyen kicsi?
ja, abban az esetben a total commandert használod:Fájl fül és azután fájlegyesítés,természetesen kijelölöd közülük a fõ fájlt.
Qwerty4
Ezek közül csak 1 rar kiterjesztésû és ha azt kicsomagolom ami 44 mb os akkor
a feldaraboltfájlok jönnek létre 1,2,3,4
a feldaraboltfájlok jönnek létre 1,2,3,4
hát általában az ilyen feldarabolt torrenteket ki kell csomagolni, méghozzá arra a fájlra kell koncentrálni aminek a kiterjesztése .rar.Rákatintasz hogy csomagolja ki és vele együtt a többi is kicsomagolódik.
Nem kell egyesíteni!!!
Nem kell egyesíteni!!!
Qwerty4
Sziasztok.
Leszedtem egy játékot,de nem tudom indítani mert felvan darabolva mikor egyesítemõket akkor Fájlírási hibát ír ki és leáll egyesíteni kell vagy kicsomagolni vagy mi?Fontos lenne mert ezt a játékot sehonnan nem tudom megszerezni se Torrent se Dc++ se bolt...
Leszedtem egy játékot,de nem tudom indítani mert felvan darabolva mikor egyesítemõket akkor Fájlírási hibát ír ki és leáll egyesíteni kell vagy kicsomagolni vagy mi?Fontos lenne mert ezt a játékot sehonnan nem tudom megszerezni se Torrent se Dc++ se bolt...
Sziasztok!
az a kérdésem, hogy a ileplanetrõl szedem le a COMPANY OF HEROES multi beáját, de ott azt irja, hogy csak elõrendelõk tudnak vele játszani. Nem tud valaki esetleg egy megoldást hogyan játszhat bárki vele. Végülis ez csak egy demo.
Elõre is köszi LD51
az a kérdésem, hogy a ileplanetrõl szedem le a COMPANY OF HEROES multi beáját, de ott azt irja, hogy csak elõrendelõk tudnak vele játszani. Nem tud valaki esetleg egy megoldást hogyan játszhat bárki vele. Végülis ez csak egy demo.
Elõre is köszi LD51
1szerûen a meghajtó feladta a harcot...ha garancia nem járt le vidd visza a meghajtót, ha lejárt dobhatod ki és vehetsz újat...
Qwerty4
Szisztok! Meg tudnátok nekem mondani, míért van az, hogy ha a CD-DVD meghajtóba berakok bármilyen lemezt azt felförgeti, de utána azt írja, hogy nincs bent a lemez!
A WINDOWS-t amugy most formatáltuk, és az ezközkezelõben, telepítve van mind két meghajtó!
Segítségeteket elõre is köszönjük!
Üdv.
Dempsey
A WINDOWS-t amugy most formatáltuk, és az ezközkezelõben, telepítve van mind két meghajtó!
Segítségeteket elõre is köszönjük!
Üdv.
Dempsey
Sziasztok.Van valami olyan progi hogy Game Cam? (játék,stb-rögzitö?) nem tom a rendes nevét mert ilyet nem találok a neten.
telepítsd újra. mást nem tudok javasolni 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
csak az az izé hogy eddig elindult mindig csak most amikot kellene<#rinya>#rinya>
igen meg van crackelve más játékkal nincsen gond!4
Sziasztok nekem az underground 2-vel van gondom.Elindítom a játékot és mielõtt bejönni az ea gameszes intro kilép!segítsetek
Csá mindenki. Az a gondom h felraktam az Ultimate Spiderman nevezetû játékot, és mikor indítanám el beugrik a "kék halál" és újra kell indítanom a gépet(XP van fenn SP2-vel). Tudnátok nekem segíteni mi lehet a gond, vagy h hol találok hozzá valamilyen javítást vagy akármit?????????? Aki tud valamit légyszi írjon az "[email protected]" címre, mert ritkán tok ide feljönni. Elõre is köszi...csövi
te baromságot beszélsz.OpenGl természetesen kell!!!Az OpenGl-t a VGA-kártyád driverének instalálása közben kell hogy felkerüljön.Tehát ha tudod mi a driver és fel is instaláltad kellene hogy menyjen.
De pontosan mi a problem???Mit ír ki????
De pontosan mi a problem???Mit ír ki????
Qwerty4
hah valaki nem tudna segíteni mert letöltöttem a prey-t de valami baja van és szerintem kéne egy open gl xp hez
de rossz helyre is írtad, mert ez a játékosok fóruma.
a választ nem tudom, valószínû valamilyen html kód van a háttérben, benne pedig a kép elérési útjával, sztem.
a választ nem tudom, valószínû valamilyen html kód van a háttérben, benne pedig a kép elérési útjával, sztem.
Qwerty4
Igazad van igen hlyén fogalmaztam.
Sok embernél látom itt az SG.n ahogy megnézem az adatait hogy a Teljes névnél egy kép van vagy több. azt hogyan kell megcsinálni?
Sok embernél látom itt az SG.n ahogy megnézem az adatait hogy a Teljes névnél egy kép van vagy több. azt hogyan kell megcsinálni?
elõbb tudnunk kéne mirõl is beszélsz????konkrétabban!!!milyen névnél legyen kép melyik játékban?<#nemtudom>#nemtudom>
Qwerty4
Sziasztok.
Hogyan kell azt megcsinálni hogy a nevünknél egy kép legyen?
Már probaltam ugy hogy beitra a http-s és a www-s cimet de ugy nem volt jo😞
Hogyan kell azt megcsinálni hogy a nevünknél egy kép legyen?
Már probaltam ugy hogy beitra a http-s és a www-s cimet de ugy nem volt jo😞
Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyõ felbontását?
úgy emlékszem nem lehet.vagy lehet valahogy?egyébként tudom máris hogy a tv stúdióba vagy ugy-e?
Qwerty4
Nem tudja valaki hogyha a Sprintel Cell Pandorába háturról elkapok egy embert akkor hogy lehet elengedni?(élve)
A választ elõre is kössz.
A választ elõre is kössz.
Hy !!Ha valakinek megvan az oláh action akkor az lécci küldje el a [email protected]
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
nagyon kéne
légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul
légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul
Nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni a Cell block nevû shareware játékot, amiben két rab van, és oldalnézetben gyilkolják egymást? Életbevágóan fontos lenne!<#idiota>#idiota><#hamm>#hamm>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hi all!
Engem az érdekelne,hogy milyen játékokat sikerült eddig emulálni pc-re.Fõként az érdekelne,hogy a Mortal Kombat: Deception c xbox game-t lehet-e emulálni,ugyanis most szedem és van két xbox emulátorom,névszerint:Cxbx-0.7.8c és Xeon 10 zek egyikével lehet ezt a gamet emulálni?
A választ elõre is köszönöm!
Engem az érdekelne,hogy milyen játékokat sikerült eddig emulálni pc-re.Fõként az érdekelne,hogy a Mortal Kombat: Deception c xbox game-t lehet-e emulálni,ugyanis most szedem és van két xbox emulátorom,névszerint:Cxbx-0.7.8c és Xeon 10 zek egyikével lehet ezt a gamet emulálni?
A választ elõre is köszönöm!
xbox-ra
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
császtok. valaki nem tudná megmondani hogy a call of chutulu végigjátszását hol lehet letölteni ? légyszives segítsetek . elõre is kösz.
Üdv!
Amikor elindítom az NFS: Most Wanted játékot, bejön a menüje, akkor így néz ki: http://fotf-clan.uw.hu/nfs.JPG . Hasonló a helyzet a simcity 4-nél is, de érdekes hogy a Victoria normálisan fut. Mi lehet a baja?
Amikor elindítom az NFS: Most Wanted játékot, bejön a menüje, akkor így néz ki: http://fotf-clan.uw.hu/nfs.JPG . Hasonló a helyzet a simcity 4-nél is, de érdekes hogy a Victoria normálisan fut. Mi lehet a baja?